PSClub - Hellas

Διεθνείς Αγώνες - Κόκκινο το 206 WRC για το 2003!

Sidobre - Παρ 13 Δεκ 2002, 17:06:47
Θέμα δημοσίευσης: Κόκκινο το 206 WRC για το 2003!
Μόλις παρουσιάστηκε το 206 WRC για το 2003

Πρώτα η φωτό:

Και σε λίγο και το κείμενο...
christhehealer - Παρ 13 Δεκ 2002, 17:13:41
Θέμα δημοσίευσης:

Kι άλλη μία....

...η οποία κάτι μου θυμίζει.

Tι μου θυμίζει Question Question Question Question Question Question Question Question Question

Mουμπλέ, μουμπλέ, μουμπλέ Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Aυτό μου θυμίζει βρε. Tώρα θυμήθηκα τι μου θυμίζει. Aυτό!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Tomcat - Παρ 13 Δεκ 2002, 17:13:47
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι άσχημο αλλά όσο να ναι άλλη αίγλη του έδινε το ασημί! Άσε που γενικά δεν πάω και την marlboro!!!!!!
Sidobre - Παρ 13 Δεκ 2002, 17:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Και η συνέντευξη...

Ο Αρχηγός της ομάδος Corrado Provera, ελπίζει ότι στο Ράλλυ Monte Carlo η Peugeot θα κάνει την πρώτη της νίκη μα τα νέα της χρώματα.

Η Peugeot δεν έχει νικήσει ακόμα σε αυτόν τον αγώνα και πιστεύει ότι με τα νέα χρώματα αυτή η παράδοση θα αλλάξει.
"Ξεκινάμε την χρονιά με τον πιο δύσκολο στόχο μας που είναι το Monte Carlo", λέει ο Ιταλός. "Παρ'ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχία στο πρωτάθλημα τα τρία τελευταία χρόνια, δεν έχουμε κερδίσει καμιά φορά στο Monte Carlo και είναι μια ιστορία που δεν είμαστε χαρούμενη με αυτή.

Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να σπάσουμε αυτή την παράδοση φέτος. Είμαι σίγουρος ότι με την προσπάθεια των οδηγών μας αλλά και των νέων χορηγών μας (την Marlboro) θα είμαστε σε πλεονεκτική θέση για να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!"

Ο Provera πιστεύει ότι φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα ιδιαίτερα με την είσοδο της Citroen στους αγώνες.

" Τον ερχόμενο χρόνο σεβόμαστε τον ανταγωνισμό αλλά δεν τον φοβόμαστε" λέει ο Probera.. "H Citroen έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα ιδιαίτερα τώρα που φαίνεται ότι παίρνουν και τον Sainz. Παρ'όλα αυτά όπως πιστεύει και κάθε αρχηγός ομάδος θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι η καλύτερη!"

H Peugeot ξόδεψε πέρυσι 60 εκατομμύρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά ο Provera λέει ότι ότι η Peugeοt για το 2003 θα ξοδέψει πολύ λιγότερα
"Προφανώς έχει γίνει μεγάλη συζήτηση σχετικά με τα χρήματα που ξόδεψε η Peugeot για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά την ερχόμενη χρονιά θα είναι λιγότερα από φέτος." Εξηγεί. "Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό για μας/ Σαν Εταιρία η Peugeot ξοδεύει πολύ λιγότερα απ΄όσα όλοι πιστεύουν! Φέτος χάρη της Marlboro η εταιρία θα ξοδέψει πολύ λιγότερα από τα δικά της χρήματα!"
christhehealer - Παρ 13 Δεκ 2002, 17:33:26
Θέμα δημοσίευσης:

Aκόμα μία. Στρίβειν αλλά γαλλικά Cool Cool Cool Cool Cool
Αλεξ@νδρος - Παρ 13 Δεκ 2002, 17:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
Απορριπτεο,πολυ μετριο αποτελεσμα....
Ουτε τους κυκλους γυρω απο τα φωτα (που ηταν γα**τοι)δεν κρατησαν
Καμμια συγκριση με τα προηγουμενα
chatasos - Παρ 13 Δεκ 2002, 18:06:46
Θέμα δημοσίευσης:
Απογοητεύτηκα... Sad Sad Sad
DimiP - Παρ 13 Δεκ 2002, 20:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
το χαμηλωμα του ειναι σαν του δικου μου.!!!!!

γιουπιιιιιιιιιιιιιι εχω ενα miniWRC!!!!

ας αλαξω πλευρο τωρα!
mick206 - Παρ 13 Δεκ 2002, 21:12:47
Θέμα δημοσίευσης:
Φωτιά!!!! Διάολος!!!! Evil Evil Evil
Εντάξει δέν είναι τόσο ωραίο όσο το ασημί (το παραδέχομαι)
αλλά και αυτό είναι μία χαρα!!! Εμένα μου αρέσει και αυτό. Cool Cool Cool
BTS - Παρ 13 Δεκ 2002, 22:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
Από τους επαγγελματίες γραφίστες περίμενα περισσότερη φαντασία. Έχει το ίδιο layout με το περσινό Μιτσουμπίσι.

Η Μάλμπορο Σέλικα του '92 ήταν πιο πρωτότυπη.

Για να δούμε και τα υπόλοιπα WRC...
YannisCRC - Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:00:18
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Απορριπτεο,πολυ μετριο αποτελεσμα....
Ουτε τους κυκλους γυρω απο τα φωτα (που ηταν γα**τοι)δεν κρατησαν
Καμμια συγκριση με τα προηγουμενα

Συμφωνω για τους κυκλους, αλλα εμενα θα μου λειψουν περισσοτερο οι "λασπες" στο πλαι. Τα προηγουμε ηταν οντως καλυτερα, αλλα οχι και απποριπτεο.

Αντε ρε GAULLOISES ελα στην ομαδα να φτιαξουμε το ομορφοτερο WRC oλων των εποχων!
Miltellas - Σαβ 14 Δεκ 2002, 04:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Aυτό μου θυμίζει βρε. Tώρα θυμήθηκα τι μου θυμίζει. Aυτό!!!!!

Έλα παιδί μου. Σώωωπα!
Δεες τί έκανε ο καλός φίλος σου ο Ντιμίπης: Άλλαξε πλευρό!
Έεελα, σειρά σου τώρα.............. έεετσι μπράβο!

Όνειρα γλυκα!
Byron206 - Σαβ 14 Δεκ 2002, 11:44:46
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 307 ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ 206 ΑΠΟ ΤΟ 2003.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
p206Mike - Σαβ 14 Δεκ 2002, 14:54:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομίζω μια επιτυχημένη συνταγή να την αλλάξει τόσο εύκολα.....
Και όπως λένε και οι παλιότεροι...Μηχανή που δουλεύει δεν την πειράζεις. Wink
Larry69 - Σαβ 14 Δεκ 2002, 20:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 307 ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ 206 ΑΠΟ ΤΟ 2003.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ

Οχι απο το 2003 , αλλα μέσα στο 2003.Την θέση του θα πάρει το 307 WRC που θα βασίζεται στο 307 CC.Κάτσε λοιπόν να κάνει και το 307 CC λίγες πωλήσεις...και μετά.
Πάντως οι πληροφορίες λένε οτι θα κάνει το ντεμπούτο του, στο Rally του Monte Carlo του 2003.
Tomcat - Κυρ 15 Δεκ 2002, 02:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τα τελευταία τρία χρόνια που η PUG είναι πρωταθλητής το MONTE carlo είναι ο μόνος αγώνας στον οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ το 206.Δίαβασα λοιπόν κάπου ότι θα τόν τρέξει το 206 και για θέμα γοήτρου!!!Οπότε το 307 μάλλον μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγ. θα το δούμε!!!
Byron206 - Κυρ 15 Δεκ 2002, 11:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εμαθα απο τον ανθρωπο μου οτι η αλλαγη των χρωματων ηταν κατι που ειχε αποφασιστει απο περυση επισης μου ειπε οτι το 206 στο παγκοσμιο θα τρεξει μονο αυτο το χρονο και μετα θα μπει το 307.
Επισης μου ειπε κατι που σε ολους ειναι γνωστο οτι το 206 θα ειναι στο ενιαιου τυπου σαν αντικαταστατης του 106.
Ronin - Κυρ 15 Δεκ 2002, 15:47:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ego pantos to blepo apsogo!!!!!!!!Pio omorfo ki apo to diko mou einai!!!!!!!!
christhehealer - Δευ 16 Δεκ 2002, 00:27:35
Θέμα δημοσίευσης:
BTS έγραψε:
Από τους επαγγελματίες γραφίστες περίμενα περισσότερη φαντασία. Έχει το ίδιο layout με το περσινό Μιτσουμπίσι.

Δεν το σχεδιάζουν γραφίστες, φίλε BTS, αλλά δικηγόροι, λογιστές Shocked Shocked Shocked
christopher - Δευ 16 Δεκ 2002, 01:36:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά δεν είναι κι άσχημο, το κόκκινο δίνει λίγο την αίγλη του πρωταθλητή(βλέπε Ferrari) και είναι μια αλλαγή. Πιστεύω θα μπορούσαν να το κάνουν λίγη περισσότερη φαντασία αλλά δεν πειράζει...το πρωτάθλημα θα το πάρει πάλι!!! Κι εγώ προτιμώ το περυσινό... να δουμε όταν θα μπει το 307 τι θα κάνει, θα τουμπέρνει ?Smile Smile ...γιατί έχω κολλήσει με το ύψος?Δε φταίω εγώ, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες αυτό κάνουν τα φουσκώνουν και τα ψιλώνουν, εμάς δεν μας σκέφτονται?
GIANNIS206 - Δευ 16 Δεκ 2002, 09:03:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου κάθισε καπως βαρύ!προτιμώ σιγουρα το ασημι!όσο για το 307 ασ μπει και βλεπουμε.
Vaggelis - Δευ 16 Δεκ 2002, 10:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μπουουουουουουουουουου!!!!!!
Αποτυχία...
Να τους στείλω ένα e-mail με δικές μου photos για να τους δείξω πως "ζωγραφίζουν" πάνω στο 206;
Μα ούτε ένα λιονταράκι πάνω στο αυτοκίνητο;;;;;!!!!!
Προσβολή!!!!
Byron206 - Σαβ 21 Δεκ 2002, 14:39:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εμαθα οτι το 307WRC ειναι ηδη ετοιμο να τρεξει μολις δουν οι Γαλλοι οτι τρωμε π...ς απο το xsara θα βγαλουν το 206
veilside - Κυρ 22 Δεκ 2002, 12:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
τι ωραια αυτο το χρωμα!!!!μηπως πρεπει να αλλαξουμε και το ονομα και να λεγομαστε MITSUBISHI!!μας κοροιδευουν η δε θυμουνται πως ο κοσμος μας ξερει ως ασημενια βελη????σε λιγο θα μου πουν να κανω το χρωμα του δικου μου απο ασημι σε κοκκινο για να ταιριαζει στη νοοτροπια και το πνευμα της ομαδας!@!!!!!!@@@
Svstouk - Κυρ 22 Δεκ 2002, 12:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μάγκες, μην τρελαίνεστε!

Άμα αρχίσουν οι επιτυχίες και με αυτό το 206, θα δείτε πώς θα αρχίσει να μας αρέσει και το χρώμα και οι τίτλοι του ειδικού τύπου, όπως "Οι Κόκκινοι Λέοντες", "Η Φερράρι των ράλυ" κ.α. Wink

Αλλά, όλα αυτά είναι υποκειμενικά, οπότε περί ορέξεως................

...............πρασόπιτα! Shocked Laughing
veilside - Κυρ 05 Ιαν 2003, 10:38:18
Θέμα δημοσίευσης:
Oχι μεγαλε,δεν θελω να μας λενε οι ferrari των ραλι,γιατι ειδες πως ο κοσμος της formula αρχισε να βαριεται ενω εγω θελω να ειναι με την peugeot παντα στη τσιτα!!!ετσι και αλλιως εγω ειμαι με την BMW WILLIAMS!!
Svstouk - Κυρ 05 Ιαν 2003, 13:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
veilside έγραψε:
Oχι μεγαλε,δεν θελω να μας λενε οι ferrari των ραλι,γιατι ειδες πως ο κοσμος της formula αρχισε να βαριεται ενω εγω θελω να ειναι με την peugeot παντα στη τσιτα!!!ετσι και αλλιως εγω ειμαι με την BMW WILLIAMS!!

Ε τότε, "Η BMW-WILLIAMS" των ράλυ! Wink
Vaggelis - Τρι 07 Ιαν 2003, 12:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί πρέπει να είμαστε το αντίγραφο κάποιου άλλου κατασκευαστή.
Η Peugeot, είναι μια κορυφαία ομάδα στο χώρο των ράλλυ, η οποία μάλιστα έχει και ένδοξο παρελθόν (205 Τ16, Group B...)
Petros - Τρι 07 Ιαν 2003, 12:23:06
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ όμορφο. Κόκκινη είναι η καρδιά του πρωταθλητή. Αν και όπως ειπώθηκε παραπάνω θα έπρεπε να είναι μπλε...
Γαλλία = Μπλε
Ιταλία = Κόκκινο
Αγγλία = Πράσινο
Γερμανία = Ασημί
.
.
.
ΗΠΑ = Φούξια/Τιρκουάζ (συνδυασμός) Rolling eyes
1.1 i love you - Σαβ 11 Ιαν 2003, 00:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
Και το κόκκινο ωραίο είναι.Έτσι για να αλλάζουν και οι παραστάσεις.Να τη σπάει και στους Βάζελους Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Σαβ 11 Ιαν 2003, 05:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
.Να τη σπάει και στους Βάζελους Laughing Laughing Laughing Laughing

Πολύ σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχίζει και μου αρέσει αυτό το κόκκινο έτσι που το θέτεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very happy Very happy
Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Δευ 13 Ιαν 2003, 16:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά το χθεσινοβραδυνό βατερλώ, καλύτερα να βαφτεί σε άλλο χρώμα θα έλεγα..... Laughing

(κιτρινόμαυρο ας πούμε)
1.1 i love you - Δευ 13 Ιαν 2003, 16:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Μετά το χθεσινοβραδυνό βατερλώ, καλύτερα να βαφτεί σε άλλο χρώμα θα έλεγα..... Laughing

(κιτρινόμαυρο ας πούμε)
Μπλιαχ,Κιτρινόμαυρο Question Question Question Splat Splat Splat Splat Splat
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες