PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ανακοίνωση για το 206 CC μου

Vini - Τετ 11 Δεκ 2002, 19:33:17
Θέμα δημοσίευσης: Ανακοίνωση για το 206 CC μου
Hθελα να βγάλω μία ανακοίνωση ... στο αντίστοιχο τόπικ αλλά δυστυχώς ανακοινώσεις βγάζουν μόνο οι moderators και οι διαχειριστές.... Sad
Τα παρακάτω τα γράφω γιατί είναι πολλά τα παιδιά που μου στέλνουν email και προσωπικά μυνήματα και με ρωτούν γιατί χάθηκα?

Οπότε υποχρεωτικά ανοίγω εδώ topic....

Λοιπόν, το 206VV (Vini) έπαψε από σήμερα 11/12/2002 να υπάρχει.
Το αυτοκίνητο πουλήθηκε. Οπως καταλάβατε πλέον πηγαίνω για αγορά νέου άλλου αυτοκινήτου.

Και τώρα θα πω δύο λόγια τα οποία νομίζω θα σας φανούν χρήσιμα όσο αφορά την πώληση του 206:

1. Η μεταπωλητική αξία των 206 είναι θλιβερά χαμηλή σε σημείο που πολλοί να μην τα αγοράζουν. Το τρέξιμο και ο αγώνας 1 μηνός αυτό μου απέδειξε.

2. Τα αξεσουάρ και οι τυχόν βελτιώσεις ΒΛΑΠΤΟΥΝ την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτο, ακόμη και τα στάνταρ αξεσουάρ π.χ. ηλιοροφή, συναγερμός, ηχοσύστημα, ζάντες αλουμινίου. Και όλα αυτά γιατί το 206 υπάρχει σε πολλές εκδόσεις χωρίς κανένα εξτρά....

3. Τα προβλήματα τους είναι γνωστά ΠΑΝΤΟΥ σε σημείο που μου έλεγαν για προβλήματα που τα είχα και εγώ και δεν ήξερα τι να πω....

4. Το δεδομένο του καλού κινητήρα και της καλής οδηγικής συμπεριφοράς ΔΕΝ μετριώνται καθόλου στην αγορά αφού εκεί πλέον παίζει μόνο η αξιοπιστία και η κατάσταση του αυτοκινήτου. Επιπλέον είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που θα απασχοληθούν με τα 110 άλογα και την οδηγική συμπεριφορά. Υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν ότι είναι μειονέκτημα ο κινητήρας 1600....καλύτερα να ήταν 1100 γιατί είναι και ποιο οικονομικός...

5. Πριν δώσετε το 206 σας ΒΓΑΛΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ... από ΠΑΤΑΚΙΑ μέχρι ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΤΟΜΗ.... δεν τα λαμβάνουν καθόλου υπόψην στην τιμή!!

Και τώρα η ερώτηση κρίσεως! Γιατί το έδωσα???
Θα μπορούσα να απαντήσω στο ανάλογο topic που έχει ανοιχτεί "αν είμαστε ευχαριστημένοι με το 206"...αλλά δεν θα ήθελα να γίνω εριστικός ή ακόμη και ενοχλητικός...

Ισως θα ήμουν ο μόνος που θα έλεγε ΟΧΙ....και μάλιστα με αποδείξεις....
Το ΟΧΙ δεν έχει α κάνει μόνο με το 206 σαν αυτοκίνητο αλλά και με την εταιρεία Peugeot και με την επίσημη αντιπροσωπεία αλλά και με το κάθε εξουσιοδοτημένο κατάστημα ή συνεργείο.

Άσχετα αν στρίβει ή όχι το 206, αν έχει καλή μηχανή ή όχι....ένα αυτοκίνητο (δυστυχώς ή ευτυχώς) είναι και άλλα πολλά πράγματα.... Προσωπικά το 206 δεν μου έδωσε αυτά που ήθελα. Τι ήθελα?
1. Αξιοπιστία
2. Ασφάλεια
3. Αfter Sales Support
4. Καλό σασί, καλή συναρμολόγηση
5. Εγγύηση της προκοπής

Τελειώνοντας θα πω ότι το 206 μου είναι πλέον παρελθόν...και καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούριο μου αυτοκίνητο....με φουλ εγγύηση 6 ετών!!! Smile Smile Smile

προς Αdmins: αν νομίζετε ότι τα παραπάνω ενοχλούν μπορείτε να τα διαγράψετε....
alxdr74 - Τετ 11 Δεκ 2002, 19:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπιζω να μην σε χασουμε και απο το Fotum..... Sad
XS - Τετ 11 Δεκ 2002, 20:20:32
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Vini έγραψε:
...και καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούριο μου αυτοκίνητο....με φουλ εγγύηση 6 ετών!!! Smile Smile Smile

Με γεια σου ό,τι κι αν είναι! Smile

Μόνο αν μην είναι Toyota! (Είναι κάποια άλλη εταιρεία με 6 χρόνια εγγύηση; Με 5 είναι η Ford/Hyundai, με 7 Mitsubishi/Honda.. δε θυμάμαι άλλη) Δεν ξέρω βέβαια, αν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο και έχεις ήδη πει ποιο αυτοκίνητο είναι. Smile
Αλεξ@νδρος - Τετ 11 Δεκ 2002, 21:03:58
Θέμα δημοσίευσης:
FAIRWELL TO A (LION) KING

Μην τολμησεις να χαθεις απο το Φορουμ ακους Question Question
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Αντε με συγκινησες βραδιατικα

Τι να πω αυτα ειναι τα τυχερα...Εσυ τοσα προβληματα και εγω με ενα ταπεινο 1100 ολα ρολοι
Γιατι δεν μου ειπες να ανταλλαξουμε????? Laughing Laughing

PS:O καινουργιος ιδιοκτητης θα φανει απο το Φορουμ?(δεδομενου οτι εχει και το αυτοκολλητο)
Ghost Dog - Πεμ 12 Δεκ 2002, 00:46:16
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικο το νεο σου τουτου και καλοταξιδο!!!!
Κριμα που δεν το πουλαγες πιο πριν.... Crying or Very sad (για μενα τουλαχιστον!!)
ειχε ολα αυτα που ηθελα!!!
Slash - Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:30:49
Θέμα δημοσίευσης:
Α γι αυτό είχες χαθεί από το forum πουλάκι μου. Smile
Εγώ να ξέρεις πάντως οτι σε δικαιολογώ. Και αν πήγες Toyota, για μένα έκανες άριστη επιλογή (αν έχεις χτυπήσει καμια Celica ή κανα MR2 ακόμη καλύτερα). Ή μήπως κανα MX-5; Θα σε φάω... Razz Beats me... Wink
Καλορίζικο ρε φιλαράκι το καινούργιο σου αυτοκίνητο, καλοτάξιδο και σιδερένιο, και μακάρι να σε γεμίσει και να σου δώσει οτι πραγματικά ψάχνεις. Ούτως ή άλλως, αυτό ψάχνουμε όλοι μας στην καλύτερη συσκευασία βάση του οικονομικού μας.

Και πάλι καλορίζικο, και μην χαθείς...
GIANNIS206 - Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
καλοταξιδο το νεο σου αυτοκινητο μηπωσ ειναι opel.!καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα.
Vini - Πεμ 12 Δεκ 2002, 08:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
καλοταξιδο το νεο σου αυτοκινητο μηπωσ ειναι opel.!καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα.

Kαλημέρα Ελλάδα....

Ο Γιάννης είναι πονηρός.... Wink

Opel Astra 1600 Sport Gold Edition ... Wink Wink

Αλέξανδρε όχι και να χαθώ...τι είναι αυτά που λες...Αλλωστε υπάρχουν και άλλα παιδιά εδώ με διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων...
Εκτός φυσικά αν οριοθετηθούν οι κανόνες λειτουργίας από τα παιδιά που διαχειρίζονται το χώρο....

Ευχαριστώ για τα καλορίζικα.... Σε δύο μήνες που θα έρθει από Γερμανία θα σας πω και εντυπώσεις... Προς το παρόν μπορώ να σας πω εντυπώσεις για το Opel Agila που μου έδωσαν για να κυκλοφορώ μέχρι τότε
(Opel PreSales Support... Shocked Shocked Shocked )
Sidobre - Πεμ 12 Δεκ 2002, 09:13:17
Θέμα δημοσίευσης:
Nίκο, εύχομαι πραγματικά να βρείς ότι επιθυμείς σε ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα αυτή την εποχή που τα πράγματα έχουν χειροτερέψει Sad

Λυπάμαι που τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι, αλλά thats life!

Aλλωστε (τι πρωτότυπο) τα είχαμε πει από την αρχή... πέρισυ και δυστυχώς βγήκα αληθινός (πράγμα που ΔΕΝ ήθελα!)

Βέβαια επειδή πάντα προσπαθώ να είμαι ειλικρηνής και συγκρατημένος κατ'αρχήν διαφωνώ με τις τελικές εντυπώσεις σου αλλά ωφείλω να τις σεβαστώ ως προσωπικές σου εκτιμήσεις!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος:

1. Αξιοπιστία -> Ανάλογα πως την ορίζεις. Στο είχα πει από την αρχή· πλαστικά 0 πλαίσιο και κινητήρας 10'

2. Ασφάλεια -> Εδώ διαφωνώ και έχεις και εσύ αποδείξεις! 1ο στην κατηγορία του μέχρι πέρυσι (δεν έχω κοιτάξει αν εξακολουθεί να είναι...)

3. Αfter Sales Support -> Εδώ κάνω τουμπεκί! Ολοι μας τα παράπονα τα έχουμε. Ηταν και απο τους κύριους λόγους που αποφασίσαμε να οργανωθούμε...

4. Καλό σασί, καλή συναρμολόγηση -> Σασί α-ψ-ο-γ-ο! Πλαστικά μαπέ!

5. Εγγύηση της προκοπής -> Ομοίος τουμπεκί, αν και προσωπικά την εκμεταλλεύτηκα δεώντος αν και με ολίγη ταλαιπωρία... Το τελικό προϊόν με έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο...

Τέλος πάντων, αυτά θα τα λέμε και θα τα λέμε συνέχεια και μάλλον δεν θα καταλήξουμε πουθενά...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
Και βέβαια να μείνεις όσο ικανοποιημένος επιθυμείς εσύ...
XS - Πεμ 12 Δεκ 2002, 11:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Καλοτάξιδο το νέο σου όχημα! Smile

Για να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου (πιστεύω θα έχεις ακούσει αρκετές παρόμοιες), γιατί δεν χτύπησες ένα Focus 3D 1.8lt στα ίδια χρήματα; Ίδια φιλοσοφία, καλύτερο στα σημεία, πιο γρήγορο, στρίβει μάλλον καλύτερα, αξιόπιστο, 4 δισκόφρενα και πλέον δεν υφίσταται θέμα τεκμηρίου. Το θέμα αισθητικής είναι εντελώς υποκειμενικού, οπότε αν δεν σου άρεσε πάω πάσο. Confused

Πληροφοριακά, το 206 πόσο αγοράστηκε και πόσο πουλήθηκε (km, ηλικία);
Ady - Πεμ 12 Δεκ 2002, 11:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
Νικόλα, καλορίζικο και καλοτάξιδο...............

Εγώ ρε Νικόλα, στο πμ που σου έστειλα, δε σου είπα ούτε που χάθηκες, ούτε που είσαι, αν το ένα, αν το άλλο...............

Ενα καφεδάκι σου ζήτησα ο άμοιρος...............

Τι ζητάω...................ένα πτωχό, πλην τίμιο καφεδάκι..............
teoman - Πεμ 12 Δεκ 2002, 11:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο Νίκο,με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!
(Δεχόμαστε opel στα touring,έτσι δεν είναι? :D )

Εγώ πάντως με αυτά τα χρήματα,θα αγόραζα ένα.......................206 GTI !!!!!!!
christhehealer - Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ήθελα να γράψω τίποτα σε αυτό το topic, για το λόγο ότι ήταν του Vini και ότι ήταν να πω στο Nίκο το είπα προσωπικά.

Όμως επειδή διάβασα κάτι για "μεταπωλητική αξία" των Peugeot, θα πω μια αληθινή ιστορία. O λόγος είναι ότι είμαι η τρίτη γενιά στην οικογενειά μου, που αγοράζω αυτή τη μάρκα και νομίζω ότι δικαιούμαι να ομιλώ.

Tο πρώτο ήταν το 404 του παππού μου. Eν έτη 1980κάτι πήγαινε Aθήνα-Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες κρατώντας 160άρες, την στιγμή που τα αντίστοιχα εκ Mογγολίας ή Γερμανίας δεν τα είχαν τελική. Tο αυτοκίνητο αυτό αποσύρθηκε το 1987 στο πατρικό του παππού μου. Όταν μετά από δέκα χρόνια χρειάστηκε να μετακινηθεί, κατέβηκε από τους τάκους, φουσκώθηκαν τα λάστιχα και με μία μπαταρία, πήρε εμπρός με την μία. Xωρίς λάδια χωρίς τίποτα. Eίμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή εάν πάω με ένα σετ λάστιχα, μία μπαταρία, λάδια, βαλβολίνες και βενζίνη σε πέντε ώρες θα πίνω κάφε με τον Miltella και τον pduke. Bρέστε μου κάτι αντίσοιχο εκ Mογγολίας ή Γερμανίας και ελάτε να συζητησούμε. Στο δρόμο.

H δεύτερη γενιά δεν πιάνει, γιατί ο θείος εκ Γαλλίας ήταν εργαζόμενος στην PSA. Oπότε τι να λέμε.

Όσο για την τρίτη γενειά. 5 τα χαράματα στην εκίνηση του tour για το Πήλιο. Aπό λάθος εκτίμηση βρίσκομαι μέσα σε γούβα στην Tατοίου όπου το νερό έφτασε μέχρι τους υαλοκαθαριστήρες. Στο πρώτο σκορτσάρισμα, πρώτη εν κινήσει, γκάζι και το 206 βγαίνει από τα νερά όπως βλέπουμε στις διαφημίσεις των θηριώδη SUV, εν μέσω καπνών από την μηχανή λόγω εξάτμησης των νερών. Πιθανόν να πήρε νερό το κιβώτιο ή ο συμπλέκτης γιατί δύο μέρες στο Πήλιο, η πρώτη και η τρίτη έμπαιναν με δυσκολία. Όμως αυτό δεν με εμποδισε να κάνω περίπου 800 χλμ. και να συνεχίζω μέχρι να ξεβαρεθώ και να το πάω στο συνεργείο.

Tα Peugeot δεν έχουν 'μεταπωλητική αξία", όπως δεν πωλούνται οι αναμνήσεις (ευχάριστες ή δυσάρεστες). Γιατί όσοι είχαν και έχουν Peugeot ξέρουν ότι πάντα θα είναι εκεί όταν το χρειαστούν. Γι' αυτό "άστο εκεί να υπάρχει... ποτέ δεν ξέρεις".

Όποιος έχει να μας πει κάτι αντίστοιχο με γερμανικό ή μογγόλικο, ας μας το πει.
konstantinos - Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Όποιος έχει να μας πει κάτι αντίστοιχο με γερμανικό ή μογγόλικο, ας μας το πει.

Εγώ έχω έναν γερμανικό ποιμενικό, μπορώ να πώ???
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι επειδή ξέχασα να το γράψω...

Σαφώς και δεχόμαστε το Opel Astra 1600 Gold Edition του Vini. Δεν νομίζω να τέθηκε κανένα τέτοιο δίλημα.

Θα είμαστε το club του 206 και ενός Opel Astra ... μην με μαλώνετε που τραγουδώ τη νύχτα!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Smile colors Smile colors
Nικόλα καλοτάξιδος.!!!!!!
Smile colors Smile colors

Mπορείς να δηλώσεις και συμμετοχή για το Περτούλι. Θα είμαστε επιεικείς μαζί σου. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να σε περάσει από πάνω. Mόνο από κάτω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PS: Θέλω να είμαι μπροστά όταν θα συναντηθείς πρώτη φορά, με τον Pezomaniaκο, και θα έχεις το καινούριο τουτού Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Nikel - Πεμ 12 Δεκ 2002, 14:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικο και καλοταξιδο το νεο σου τουτου Wink
chatasos - Πεμ 12 Δεκ 2002, 15:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο Νίκο το Astra σου και με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
seridim - Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:21:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Ελπίζω στο Astra να μην αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα Evil είχες με το 206 σου.
Slash - Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:51:02
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο και από μένα το καινούργιο σου αυτοκίνητο. Το μόνο παλούκι είναι, αντε ξανά στρώσιμο... :D Αλλά θα το διασκεδάσεις... Laughing
DimiP - Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
για να μην γινω κουραστικος , τα ειπαμε και απο το τηλεφωνο, καλοριζικο!
επισης οοοοοτααααννννν πουλησεις το astra μετα απο χ χρονια , θυμησου με για τα αξεσουαρ....! Laughing Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αα ρε VINI πολύ λυπάμαι που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορεί στους δρόμους άλλο ένα ASTRA Sport.Είμαι σίγουρος ότι το δικό σου για άλλη μια φορά θα ξεχωρίζει. Σου εύχομαι καλά ταξίδια με τον νέο σου μωρό.
Αλεξ@νδρος - Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:02:17
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Mπορείς να δηλώσεις και συμμετοχή για το Περτούλι. Θα είμαστε επιεικείς μαζί σου. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να σε περάσει από πάνω. Mόνο από κάτω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν θελω αηδιες .Δεν θα παρει το Αstra στο Περτουλι(μπα το δεσαμε κιολας Χρηστακο μου?)Θα τον παρω εγω μαζι μου...Για να θυμηθει και τι εχασε δηλαδη Cool
Σοβαρα βρε Νικο σου εδωσαν το Agila? Shocked
E ναι σ'αυτο τον τομεα ειμαστε λιγο Rolling eyes χμμμμ πισω Embarassed Embarassed
Εδω δεν εχουμε After sales θελουμε και Pre sales?Μην τρελλαθουμε... Mad
Vini - Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
XS έγραψε:
Vini έγραψε:

Καλοτάξιδο το νέο σου όχημα! Smile

Για να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου (πιστεύω θα έχεις ακούσει αρκετές παρόμοιες), γιατί δεν χτύπησες ένα Focus 3D 1.8lt στα ίδια χρήματα; Ίδια φιλοσοφία, καλύτερο στα σημεία, πιο γρήγορο, στρίβει μάλλον καλύτερα, αξιόπιστο, 4 δισκόφρενα και πλέον δεν υφίσταται θέμα τεκμηρίου. Το θέμα αισθητικής είναι εντελώς υποκειμενικού, οπότε αν δεν σου άρεσε πάω πάσο. Confused

Πληροφοριακά, το 206 πόσο αγοράστηκε και πόσο πουλήθηκε (km, ηλικία);

Kαλό το FOCUS....αλλά ΤΕΛΙΚΑ τα τεκμήρια ακόμη είναι μετέωρα.... Crying or Very sad
Και από ότι λένε η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει το ψήφισμα του νομοσχεδίου .... μέχρι να πάρει τα μπούτια του το κράτος εγώ θα έχω αλλάξει και το ASTRA.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν δεν σε πειράζει θα ήθελα να κρατήσω για μένα την τιμή πώλησης .... πάντως ενημερωτικά σε πληροφορώ ότι το έδωσα σε πολύ καλή τιμή (αφού έπεσε και βύσμα) και μου έδωσαν και αυτοκίνητο για να κυκλοφορώ και το astra έρχεται με πολλά καλούδια... Wink Wink
Vini - Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:42:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Εγώ ρε Νικόλα, στο πμ που σου έστειλα, δε σου είπα ούτε που χάθηκες, ούτε που είσαι, αν το ένα, αν το άλλο...............

Αdy! Ady! Ady!
Παραπονιάρη!!!! Γιατί δεν με παίρνεις τηλέφωνο?
Ντρέπεσαι?? Embarassed Embarassed

Εγώ μπαίνω ρε φίλε για 5 λεπτά στο φορουμ και έχω κάθε φορά πάνω από 10 private μηνύματα....ποιο να πρωτοδιαβάσω και ποιο να πρωτοαπαντήσω??

Τον καϊφέ το κανονίζουμε ΑΜΕΣΣΑ....!!!!!

Wink Wink Wink Wink Wink
Svstouk - Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:46:38
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω αν το αισθάνομαι μόνο εγώ, αλλά αισθάνομαι μετέωρος.... Crying or Very sad

Τέλος πάντων, καλοτάξιδο το ASTRA φίλε μου, σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καιρό μαζί του απροβλημάτιστα.

Έπεσα πολύ ψυχολογικά....... Crying or Very sad
Vini - Πεμ 12 Δεκ 2002, 19:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:

Σοβαρα βρε Νικο σου εδωσαν το Agila? Shocked
E ναι σ'αυτο τον τομεα ειμαστε λιγο Rolling eyes χμμμμ πισω Embarassed Embarassed
Εδω δεν εχουμε After sales θελουμε και Pre sales?Μην τρελλαθουμε... Mad

Agila! Πολύ γέλιο... Μια σταλιά αυτοκίνητο με χώρους τεράστιους σαν πούλμαν....αισθάνομαι σαν να οδηγώ τζιπ....
Καλό αυτοκίνητο, ιδιαίτερα ευκολοδήγητο, πολύ οικονομικό με καλή ποιότητα κατασκευής...και είναι και άστρωτο....έχει 2700χιλιόμετρα... Shocked

Το μόνο που με ξενίζει είναι ο θόρυβος του κινητήρα....ακούγεται σαν "ντεσεβώ".... προοοουυυυ-πρααααα-προυυυυυυ..... Αλλά λίγο με απασχολεί αυτό.... άλλωστε δικό μου είναι???
Αλεξ@νδρος - Πεμ 12 Δεκ 2002, 20:43:42
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Το μόνο που με ξενίζει είναι ο θόρυβος του κινητήρα....ακούγεται σαν "ντεσεβώ".... προοοουυυυ-πρααααα-προυυυυυυ..... Αλλά λίγο με απασχολεί αυτό.... άλλωστε δικό μου είναι???

Kαι του Astra ετσι ακουγεται Exclamation Exclamation Exclamation
Τωρα με τις ανακαταταξεις στα εξουσιοδοτημενα η Lion θα παρει την Οpel Exclamation Exclamation
(Πςςς παιδες καλα τα παω?Λετε να τον κανω να παρει πισω το 206?)
theflame - Πεμ 12 Δεκ 2002, 20:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα τι να πω.....
Απογευματιάτικα "χαλάστηκα" Crying or Very sad
Όχι Νίκο μου δεν χαλάστηκα μαζί σου, χαλάστηκα για τα pre sales support που έχουν οι άλλοι και εμείς πηγαίναμε με τα πόδια μέχρι να έρθει η μικρή γαλλιδούλα και κλείνουμε ραντεβού για μετά από 2μηνο!!!!! Shocked

Όσον αφορά την απόφασή σου, καλά έκανες. Αν μέσα από κάτι τόσο συμαντικό (ένα αυτοκίνητο) δεν μπορείς να βρεις τον "έρωτα", καλά έκανες. Wink

Όσο αφορά το νέο σου απόκτημα, με όλη μου την καρδιά ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και έυχομαι να σου προσφέρει όλα όσα δεν μπόρεσε να σου προσφέρει το 206.

Πρόσεχε μόνο μην μετά σου λείπουν όσα το 206 έχει Shocked Shocked

ΥΓ Ελπίζω να μην χαθείς. Αν και το απαντάς πιο πάνω αισθάνομαι την ανάγκη να το αναφέρω...
Το club άλλωστε έχει ανάγκη από καλούς ανθρώπους και είναι φτιαγμένο από ανθρώπους και για ανθρώπους. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν μαζί μου...
DimiP - Πεμ 12 Δεκ 2002, 21:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ ΑΤΟΜΟ ! (VINI) ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕς ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ CORSA!?
ΜΕ ΑGILA ΚΑΤΕΛΗΞΕς;;;;;
Ady - Παρ 13 Δεκ 2002, 08:26:41
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Ady έγραψε:

Αdy! Ady! Ady!
Παραπονιάρη!!!! Γιατί δεν με παίρνεις τηλέφωνο?
Τον καϊφέ το κανονίζουμε ΑΜΕΣΣΑ....!!!!!

Wink Wink Wink Wink Wink

Εχεις δίκιο φίλε..............

Θα τα πούμε σύντομα........
Miltellas - Σαβ 14 Δεκ 2002, 03:01:58
Θέμα δημοσίευσης:
Vini, τα είπαμε κι εμείς...

Η πλάκα είναι ότι ο Νο1 poster στο 206 Forum έχει Opel Astra!!! Laughing
Vini εδώ μας την έφερες...

Καλορίζικος ο Γερμανός φίλε. Πιστεύω ότι θα σου πάει περισσότερο!
Εγώ είμαι ορκισμένος Γαλλόφιλος. Και τα Γαλλικά τα παντρεύομαι. Ούτε που με νοιάζει η μεταπώληση. Αν με ένοιαζε δεν θα έπαιρνα Γάλλο κι ούτε θα οδηγούσα δίχως αύριο...

Το ευτυχές που παραδέχομαι ότι έχει ο Vini, είναι ότι γλύτωσε από την κατάρα της Lion!
Βέβαια, κι εγώ φρόντισα και την γλύτωσα! Σιγά μην κάτσω να με καταραστούν. Παλιά καραβάνα... Wink
Vini - Σαβ 14 Δεκ 2002, 09:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Vini, τα είπαμε κι εμείς...

Η πλάκα είναι ότι ο Νο1 poster στο 206 Forum έχει Opel Astra!!! Laughing
Vini εδώ μας την έφερες...

Καλορίζικος ο Γερμανός φίλε. Πιστεύω ότι θα σου πάει περισσότερο!
Εγώ είμαι ορκισμένος Γαλλόφιλος. Και τα Γαλλικά τα παντρεύομαι. Ούτε που με νοιάζει η μεταπώληση. Αν με ένοιαζε δεν θα έπαιρνα Γάλλο κι ούτε θα οδηγούσα δίχως αύριο...

Το ευτυχές που παραδέχομαι ότι έχει ο Vini, είναι ότι γλύτωσε από την κατάρα της Lion!
Βέβαια, κι εγώ φρόντισα και την γλύτωσα! Σιγά μην κάτσω να με καταραστούν. Παλιά καραβάνα... Wink

χα! χα! είσαι κορυφαίος ρε συ Μίλτο!
Νο 1 poster στο 206 και ετοιμάζομαι να πάρω Astra....χα! χα! Καλό...
Είμαι σίγουρος ότι οι υποψήφιοι μνηστήρες (Μίλτος και Dimip) θα πάρουν σύντομα τα σκήπτρα... Wink Wink Wink Wink
Byron206 - Σαβ 14 Δεκ 2002, 11:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο και απο εμενα, στην αρχη στεναχωρηθηκα αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν χανουμε εμεις ενα συντροφο αλλα καποιοι αλλοι (pegeuot, lion).
Vini - Σαβ 14 Δεκ 2002, 17:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Καλοταξιδο και απο εμενα, στην αρχη στεναχωρηθηκα αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν χανουμε εμεις ενα συντροφο αλλα καποιοι αλλοι (pegeuot, lion).

Eτσι ακριβώς είναι φίλε Byron...
Και σε ευχαριστώ για τις ευχές...
StAkIS - Κυρ 15 Δεκ 2002, 04:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
Vini, καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου αυτοκίνητο!

Παλιότερα, δεν είχα την OPEL σε εκτίμηση, αλλά τώρα μάλλον θα έλεγα το αντίθετο! ΄Εχει ένας φίλος μου ίδιο μοντέλο 2 χρόνια τώρα(;;Wink και είναι αρκετά ευχαριστημένος! Δεν του έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα! Ωραίο αμάξι, και ταξιδιάρικο!!! Ευχαριστιέσαι να είσαι συνοδηγός! Smile

Πάντως εγώ, δεν θα ξεκολλήσω εύκολα από το 206 μου, όσο και να προσπαθούν τα κακά after sales support και άλλοι κακοί παράγοντες!!!! Cool
Miltellas - Κυρ 15 Δεκ 2002, 05:13:03
Θέμα δημοσίευσης:
StAkIS έγραψε:
Παλιότερα, δεν είχα την OPEL σε εκτίμηση, αλλά τώρα μάλλον θα έλεγα το αντίθετο! ΄Εχει ένας φίλος μου ίδιο μοντέλο 2 χρόνια τώρα(;;Wink και είναι αρκετά ευχαριστημένος! Δεν του έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα! Ωραίο αμάξι, και ταξιδιάρικο!!! Ευχαριστιέσαι να είσαι συνοδηγός! Smile

Αυτό δεν το είχα προβλέψει. Λες εάν οδηγούσα Opel οι συνοδηγοί μου να με προτιμούσαν; Γιατί τώρα κανείς δεν θέλει να κάτσει (εκτός από τη γυναίκα μου)...
Rolling eyes

Wink

Laughing
Svstouk - Κυρ 15 Δεκ 2002, 10:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και αναφερθήκαμε στο after sales της ΟPEL.....

Γνωστός μου με VECTRA του 96, έπαθε ζημιά στο κάθισμα του οδηγού -έσπασε μια οριζόντια μπάρα του καθίσματος, σημαντική και κατατροφική ζημιά για το κάθισμα.

Η εγγύηση έληγε το '97 (ένας χρόνος τότε). Τη ζημιά την έπαθε το '98, ΔΥΟ χρόνια αφότου είχε πάρει το αυτοκίνητο και του το αλλάξανε, κύριοι, στα πλαίσια της εγγύησης, γιατί, λέει, "Δεν έπρεπε να έχει συμβεί"!!! Shocked

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Κι έπειτα μιλάμε εμείς για after sales. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μόνο το sales, και after........... στα αρ....α τους! Evil
Alex - Κυρ 15 Δεκ 2002, 15:23:13
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως φιλος που του σπασε το διαφορικο στο 1400 του μετα απο ενα χρονο, πηγε και του το αλλαξαν δωρεαν ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αν και δεν ξερω ποσο "βαβουρα" προηγηθηκε για να γινει αυτο...

Ισως να ναι απο τις λιγες "φωτεινες" εξαιρεσεις..
pezomania - Δευ 16 Δεκ 2002, 17:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου εργαλείο :D :D

Φίλε εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο, follow your hurt που λένε και στο χωριό μου Laughing

Δεν πειράζει ένας γρήγορος λιγότερος στο δρόμο, έτσι μειώνετε και ο ανταγωνισμός Wink :D :D Cool
Miltellas - Τρι 17 Δεκ 2002, 03:39:22
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Δεν πειράζει ένας γρήγορος λιγότερος στο δρόμο, έτσι μειώνετε και ο ανταγωνισμός Wink :D :D Cool

Και ένα καινούριο εμπόδιο θα συμπληρώσω. Αλλά θα το ξεπεράσουμε κι αυτό... Laughing Razz
Vini - Τρι 17 Δεκ 2002, 08:30:04
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Φίλε εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο, follow your hurt που λένε και στο χωριό μου Laughing

Eυχαριστώ φίλε Γιώργο....
Οπως σου είπα όμως και στο τηλ...έχω βρει ήδη επίσημη βελτίωση από την STEINMETZ 18 αλόγων για το 1.600 χωρίς εγκεφάλους και τα ρέστα....για να μην πω ότι με 500.000δραχμές η Opel φοράει πάνω τον Γερμανικό κινητήρα με τα 152 άλογα με παραγγελία από Γερμανία....για να μην πω για τα turbo που κυκλοφορούν στην αγορά.... Φυσικά τα εγκεφαλικά είναι σπασμένα... Επίσης το στήσιμο είναι ήδη σπορτίφ με χαμήλωμα 2εκατοστών (έχει σπορ ανάρτηση και πλαίσιο) από εργοστάσιο και όλα τα έχει στάνταρ.... Δίνει 108 άλογα δυναμόμετρο τα οποία βελτιώνονται πολύ εύκολα.... Οπως κατάλαβες το ψάξιμο πάει καλά....και οι ξένοι οίκοι βελτίωσης πολλοί.... Wink
(τα παραπάνω είναι μόνο για ενημέρωση!!!)

Ποιος θα είναι ποιο γρήγορος?? Και με το 206 που είχα πάλι εσύ ήσουν ποιο γρήγορος.... Εγώ γενικότερα δεν βιάζομαι να πάω κάπου....για μένα η καλή μηχανή και η απόκριση της είναι ενεργητική ασφάλεια και άμεσσα πετάγματα για να ξεφεύγω από τα Αθηναϊκά μποτιλιαρίσματα....και κομβόι...
pezomania - Τρι 17 Δεκ 2002, 09:39:59
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
pezomania έγραψε:

Ποιος θα είναι ποιο γρήγορος?? Και με το 206 που είχα πάλι εσύ ήσουν ποιο γρήγορος.... Εγώ γενικότερα δεν βιάζομαι να πάω κάπου....για μένα η καλή μηχανή και η απόκριση της είναι ενεργητική ασφάλεια και άμεσσα πετάγματα για να ξεφεύγω από τα Αθηναϊκά μποτιλιαρίσματα....και κομβόι...

Nαι αλλά με το 206 που είχες, είχα ένα λόγο για να μην σε περνάω, τώρα όμως τον έχασες Twisted evil Twisted evil

(πλάκα κάνω εεεεεεεε! Laughing )
mick206 - Τρι 17 Δεκ 2002, 10:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Νίκο καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούργιο σου αμάξι!!
Δέν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για σένα.
Και μόνο που ψαχνόσουν για το club και με τις πολύτιμες συμβουλές σου είναι προφανές τί χάνουμε. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ελπίζουμε να μήν χαθείς απο το forum και να σε βλέπουμε όπως και πρίν!!! Smile Smile Smile
AVE Vini Wink Wink
Vaggelis - Τρι 17 Δεκ 2002, 10:32:18
Θέμα δημοσίευσης:
Τα λόγια είναι περιττά....
Οι στιγμές που ζούμε είναι συγκινητικές...
Ένα ιστορικό στέλεχος του 206club, αποσύρεται στο παρασκήνιο και εγκαταλείπει τον θυελλώδη έρωτα του με την ατίθαση, σέξυ, εντυπωσιακή, γοητευτική, αλλά συγχρόνως παραπονιάρα και βιτσιόζα γαλλίδα "ερωμένη" του (206), για τα "μάτια" μιας ψυχρής γερμανίδας με απώτερο στόχο την ήρεμη και απροβλημάτιστη (?) συμβίωση και τελικά το γάμο...
Σημεία των καιρών...
Κακά τα ψέματα, κάποια στιγμή θα συνέβαινε
FAREWELL και καλό δρόμο!!!
Υ.Γ. ένα δάκρυ κυλάει στα μάτια των παλιών αλλά και νεότερων μελών...

Υ.Γ.2 καλό το Astrάκι, αλλά δεν έχει λίγα χρονάκια στη πλάτη; Το 2003 έρχεται ο αντικαταστάτης... Μήπως βιάστηκες λίγο;
Vini - Τρι 17 Δεκ 2002, 10:58:30
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Υ.Γ.2 καλό το Astrάκι, αλλά δεν έχει λίγα χρονάκια στη πλάτη; Το 2003 έρχεται ο αντικαταστάτης... Μήπως βιάστηκες λίγο;

Για αυτό το πήρα....γιατί είναι δοκιμασμένο χωρίς προβλήματα με καλή εγγύηση 6ετών....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή....έκανα την κίνηση να πάρω αυτό που μου αρέσει κιόλας σαν αμάξωμα....

Αλλωστε λόγω της αλλαγής τα δίνει όλα....και σε πολύ καλή τιμή....
Ασε που το καινούριο θα είναι πανάκριβο....και καθόλου σπορτιφ....
Ady - Τρι 17 Δεκ 2002, 11:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Και θα συμβεί και από άλλους στο μέλλον...........
Vini - Τρι 17 Δεκ 2002, 11:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
Και για όσους είναι περίεργοι για το νέο Opel Astra ας γελάσουν:

Περισσότερα στην
http://www.eforecourt.com/body.htm/pid/115/catagory/Spy
Sidobre - Τρι 17 Δεκ 2002, 11:23:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Και για όσους είναι περίεργοι για το νέο Opel Astra ας γελάσουν:

Περισσότερα στην
http://www.eforecourt.com/body.htm/pid/115/catagory/Spy

Aν σου πω ότι μ'αρέσει πειράζει???

Επειδή είναι αρκετά sport με τραβηγμένα τα μετατρόχια σε μεγάλη απόσταση για να κρατάει λίγο καλύτερα (είναι γνωστά τα προβλήματα στην ανάρτηση της Οpel). Γι'αυτό και οι μπροστά ρόδα κοντέβει να βρεί προφυλακτήρα και η πίσω κώλο.

To πίσω μέρος δεν μ'αρέσει καθόλου και θυμίζει αρκετά το Stilo.

Το γενικό αεροδυναμικό του σχήμα προδιαθέτει για σπορτιφ ύφος...

Δεν είναι κακό... σε σχέση με τον ανταγωνισμό του καλό είναι... Rolling eyes

Πάντως Γαλλικό ΔΕΝ είναι Wink
christhehealer - Τρι 17 Δεκ 2002, 11:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Tι έγινε Ady μου; Aγοράζουμε καινούριο αυτοκινητάκι Question Question Question Question Question
Petros - Τρι 17 Δεκ 2002, 11:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Η "νέα γενιά" χαιρετά την "παλαιά"...

Vini καλοτάξιδο (και όχι καλορίζικο, δε μιλάμε για σπίτι, αλλά για αυτοκίνητο).
Λοιπόν, έχοντας αρκετά χιλιόμετρα με Opel Astra 1.6 (το SW όμως) μπορώ να σου πω ότι η επιλογή -με τα κριτήρια που όπως κατάλαβα έθεσες- είναι απόλυτα σωστή. Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, θα νοσταλγήσεις τον Πέζακα, ξεχνώντας τα προβλήματα που πιθανώς σου δημιούργησε.
Όντας 30άρης δε μπορώ να πω ότι ανήκω σε εκείνους που δε νοιάζονται για τη φασαρία και την «κατσικίσια» ανάρτηση. Όσες φορές όμως πήγα με το Astra σε ταξίδι, παρόλο που εκτίμησα την ελαστικότητά του, την άνεση της ανάρτησης, την ποιότητα της κατασκευής (αν και ο θόρυβος μετά τις 4.000στρ. δεν είναι καθόλου λίγος), το AIR-CONDITION(!), πάντοτε -μα πάντοτε μιλάμε- στην επιστροφή ξανάβρισκα το χαμόγελό μου όταν έμπαινα στο ραλάκι μου, το φασαριόζικο, δύστροπο «καγκουρώ», που όμως πιάνοντας το τιμόνι ξεχνάς τις λέξεις... χρήμα, μεταπώληση, after-sales και άλλες «πεζές» έννοιες. Ωστόσο ωφείλω να βγάλω το καπέλο στην Opel από ένα και μόνο σκηνικό που μου έτυχε: Κατεβαίνω με 170 την ευθεία της Τρίπολης και πετάγεται γάτα. Αν και δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω ελιγμό με αυτήν την ταχύτητα (και με Opel), με το που ακούω τη γυναικα μου να φωνάζει, ασυναίσθητα τσιμπάω τα φρένα και επιχειρώ να αλλάξω λωρίδα. Ε λοιπόν, το εντελώς «νεκρό» τιμόνι του Opel υπάκουσε πιστά και όχι μόνο αυτό, αλλά και μετά τον ελιγμό (υπενθυμίζω ότι ακόμη και μετά το φρενάρισμα είχα πάνω από 140 στο κοντέρ και βέβαια ότι πρόκειται για το StationWagon) το πίσω μέρος (αυτο)διόρθωσε την πορεία και ούτε... γάτα, ούτε ζημιά Shocked . Αν αυτό δεν είναι τίμια οδική συμπεριφορά, τότε δεν ξέρω τι είναι...

Όπως και να έχει, ως ψυχρή επιλογή είναι από τις καλύτερες.

(Αντίστοιχο δίλημμα είχα όταν άλλαξα το ραλλύ, επιλέγοντας ανάμεσα σε Ford Fiesta 1.6 και Peugeot 206XS 1.6. Τελικά άκουσα την καρδιά... καθώς από τα πέντε εκατομμυριάκια, με το καλημέρα, τα δύο είναι σα να πετάχτηκαν από το παράθυρο Cool ).
Vaggelis - Τρι 17 Δεκ 2002, 12:04:03
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Για αυτό το πήρα....γιατί είναι δοκιμασμένο χωρίς προβλήματα με καλή εγγύηση 6ετών....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή....έκανα την κίνηση να πάρω αυτό που μου αρέσει κιόλας σαν αμάξωμα....

Πάντως η επιλογή σου έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έλεγες... περι μεταπώλησης, γιατί και το Astra λόγω του οτι υπάρχει σε αφθονία στην αγορά, θα είναι δύσκολο να το δώσεις, αν το αποφασίσεις κάποτε...

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Sidobre, οτι δηλαδή δεν είναι άσχημο το νέο Astra, αλλά από τιμή... άστα.
Vaggelis - Τρι 17 Δεκ 2002, 12:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Και ξαναλέω...
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, κάποια στιγμή θα συμβεί και με τους περισσότερους από εμάς, είτε λόγω οικογενειακών, είτε λόγω χώρου, είτε λόγω παλαιότητας, θα υποχρεωθούμε να πάμε σε κάτι άλλο
Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΒΙΤΣΙΟΖΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

Αυτά, τέλος...
Ady - Τρι 17 Δεκ 2002, 12:19:25
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Tι έγινε Ady μου; Aγοράζουμε καινούριο αυτοκινητάκι Question Question Question Question Question

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, θεραπευτή μου.......

Μετά από 5, 6 χρόνια........
Vini - Τρι 17 Δεκ 2002, 12:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Vini έγραψε:

Πάντως η επιλογή σου έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έλεγες... περι μεταπώλησης, γιατί και το Astra λόγω του οτι υπάρχει σε αφθονία στην αγορά, θα είναι δύσκολο να το δώσεις, αν το αποφασίσεις κάποτε...

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Sidobre, οτι δηλαδή δεν είναι άσχημο το νέο Astra, αλλά από τιμή... άστα.

Φίλε Vaggeli .... δεν ξέρω πόσα αυτοκίνητα έχεις αλλάξει αλλά το Astra θα είναι το 6ο μου.... Η εμπειρία μου δείχνει ότι:
Αξίζει να αγοράσεις κάποιο αυτοκίνητο όταν πρόκειται να αλλάξει σαν μοντέλο για πολλούς και διαφότους λόγους....
Δεν αξίζει να περιμένεις να αγοράσεις ένα νέο μοντέλο που πρόκειται να βγει κυρίως για δύο λόγους: α. Γιατί είναι πάντα ποιο ακριβό από το προηγούμενο και β. πάντα το πρώτο διάστημα (1 με 2 χρόνια) βγάζει προβλήματα και τυχόν μειονεκτήματα....

Οσο για το θέμα μεταπωλητικής αξίας .... προσωπικά δεν δίνω και πολύ σημασία (αν έδινα δεν θα έπαιρνα 206).... άλλωστε όλα τα αυτοκίνητα μου μέχρι στιγμής τα έχω πουλήσει σε καλή τιμή ... γιατί όλα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση....

Για το θέμα εμφάνισης αυτό είναι σχετικό....προσωπικά τα καλούπια τύπου ZAFIRA, τύπου 307, τύπου Matrix, τύπου νέου CIVIC δεν μου αρέσουν....
Rally - Τρι 17 Δεκ 2002, 13:38:10
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε vini εκανες την καλυτερη δουλεια και βασικα εγω σου ευχομαι, επειδη μια ζωη την εχουμε και κολλημενοι δεν ειμαστε, να αλλαξεις στην ζωη σου οσα περισσοτερα αυτοκινητα μπορεις. οσο για το καινουργιο σου τουτου θα ελεγα οτι ειναι πολυ αυτοκινητο και πολυ καλη επιλογη.μακρια λοιπον απο τη peugeot. επειδη ειχα την τυχη και εγω το ραλακι να ειναι το 4 αυτοκινητο μου (citroen visa, vw polo, xsara, kai tvra rallye) και εχοντας οδηγησει πολλα αλλα εχω να πω τα εξης, οτι ευτυχως και υπαρχει η renault για την γαλλικη σχολη οπου ειναι χρονια μπροστα απο psa, μπραβο στους ιταλους για το γουστο τους, μπραβο στους γιαπωνεζους για την δυνατοτητα που σου δινουν να εχεις ενα αυτοκινητο για μια ζωη και στους γερμανους γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις. ας μην ειμαστε κολλημενοι σε μαρκες και συγκεκριμενα μοντελα γιατι πιθανοτατα καποια στιγμη θα εκτεθουμε,οσο και αν θελουμε μεσα απο τα λογια μας να υποστηριζουμε συγκεκριμενες επιλογες μας παντα υπαρχει κατι καλυτερο που θα ανακαλυψουμε αργοτερα. σε αφηνω λοιπον και σου ευχομαι να εκτιμισεις την αθορυβη καμπινα το στιβαρο πλαισιο και την αξιοπιστια στο καινουργιο σου αυτοκινητο.σε παρακαλω ομως μην σταματησεις ποτε να τα χωνεις στην λιον!!!! Laughing
Vini - Τρι 17 Δεκ 2002, 14:11:44
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:

φιλε vini εκανες την καλυτερη δουλεια και βασικα εγω σου ευχομαι, επειδη μια ζωη την εχουμε και κολλημενοι δεν ειμαστε, να αλλαξεις στην ζωη σου οσα περισσοτερα αυτοκινητα μπορεις. οσο για το καινουργιο σου τουτου θα ελεγα οτι ειναι πολυ αυτοκινητο και πολυ καλη επιλογη.μακρια λοιπον απο τη peugeot. επειδη ειχα την τυχη και εγω το ραλακι να ειναι το 4 αυτοκινητο μου (citroen visa, vw polo, xsara, kai tvra rallye) και εχοντας οδηγησει πολλα αλλα εχω να πω τα εξης, οτι ευτυχως και υπαρχει η renault για την γαλλικη σχολη οπου ειναι χρονια μπροστα απο psa, μπραβο στους ιταλους για το γουστο τους, μπραβο στους γιαπωνεζους για την δυνατοτητα που σου δινουν να εχεις ενα αυτοκινητο για μια ζωη και στους γερμανους γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις. ας μην ειμαστε κολλημενοι σε μαρκες και συγκεκριμενα μοντελα γιατι πιθανοτατα καποια στιγμη θα εκτεθουμε,οσο και αν θελουμε μεσα απο τα λογια μας να υποστηριζουμε συγκεκριμενες επιλογες μας παντα υπαρχει κατι καλυτερο που θα ανακαλυψουμε αργοτερα. σε αφηνω λοιπον και σου ευχομαι να εκτιμισεις την αθορυβη καμπινα το στιβαρο πλαισιο και την αξιοπιστια στο καινουργιο σου αυτοκινητο.σε παρακαλω ομως μην σταματησεις ποτε να τα χωνεις στην λιον!!!! Laughing

Eυχαριστώ φίλε Rally...
Οσο για το χώσιμο για το Ελληνικό δίκτυο της Peugeot σίγουρα δεν θα έχω και τις καλύτερες απόψεις τις οποίες φυσικά θα τις διατυπώνω εφόσον μου ζητηθεί....
Κράχτης της Lion δεν θα γίνω....απλά η Lion κατάφερε ένα πελάτην να τον πείσει να μην προτιμά Γαλλικά αυτόκινητα στην Ελλάδα....

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι η αντιμετώπιση...Αν ήταν καλύτερη ή αν υπήρχαν υπαρκτές λύσεις και ουσιαστικές τώρα θα είχα το 206.... Από λόγια και διατύπωση προβλημάτων όλοι είμαστε καλοί το θέμα είναι να λύνονται κιόλας τα πιθανά προβλήματα παντός τύπου....

Ορισμένοι δεν δίνουν σημασία και αγαπούν το 206 με αυτά τα τυχόν προβλήματα....είναι δικαιωμά τους και ασπάζομαι την άποψη τους....
XS - Τρι 17 Δεκ 2002, 19:06:18
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικά με το νέο Astra, αυτό που είδα στους 4Τροχούς μου άρεσε αν και δεν ξέρω αν είναι η τελική μορφή που θα έχει.

Vini - Τρι 07 Ιαν 2003, 15:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
Προς ενημερώση των απανταχού 206άρηδων του συλλόγου:

Το 206 μου έχει πλέον ιδιοκτήτη θηλυκού γένους & μικρής ηλικίας και με απαιτήσεις σε γκάζια, οδηγική συμπεριφορά...και ομορφιά αμαξώματος Shocked Shocked Shocked Shocked

Φυσικά έχει ενημερωθεί για το σύλλογο (από το αυτοκόλλητο) οπότε ίσως και να παρουσιαστεί το 206 με άλλο ιδιοκτήτη πλέον....

Κάποιος άλλο πιθανός αγοραστής έκανε πέρα μπροστά στην ορμητική νέα που το έκλεισε μόλις το έδωσα στην εμπορία.... Shocked Shocked Shocked
teoman - Τρι 07 Ιαν 2003, 16:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
Έπεσε σε ''καλά'' χέρια!Πολύ ευχάριστο αυτό.Όπως και με το προηγούμενο αυτοκίνητό μου που το έδωσα με σφιγμένη καρδιά,το πήρε μια 20χρονη κοπελιά και το βλέπω και κάθε φορά που κατεβαίνω στα μέρη μου...
DimiP - Τρι 07 Ιαν 2003, 18:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Το 206 μου έχει πλέον ιδιοκτήτη θηλυκού γένους & μικρής ηλικίας και με απαιτήσεις σε γκάζια, οδηγική συμπεριφορά...και ομορφιά αμαξώματος Shocked Shocked Shocked Shocked

Φυσικά έχει ενημερωθεί για το σύλλογο (από το αυτοκόλλητο) οπότε ίσως και να παρουσιαστεί το 206 με άλλο ιδιοκτήτη πλέον....

Κάποιος άλλο πιθανός αγοραστής έκανε πέρα μπροστά στην ορμητική νέα που το έκλεισε μόλις το έδωσα στην εμπορία.... Shocked Shocked Shocked

ποσο μικρης ηλικιας ρε Νικο;; μας "παιρνει" η .....
Vini - Τρι 07 Ιαν 2003, 18:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:

Σας "παίρνει"...σας "παίρνει".... Wink Wink
Και είναι και ξετρελλαμένη με το 206VV.... Wink Wink Wink Shocked Shocked Shocked
Λες να την φέρω σε καμιά συνάντηση??? Shocked Shocked Shocked
DimiP - Τρι 07 Ιαν 2003, 19:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:

Και είναι και ξετρελλαμένη με το 206VV.... Wink Wink Wink Shocked Shocked Shocked

ΤΙ συναντηση και βλακειες;;; δωσε της το τηλεφωνο μου αμεσως και θα αναλαβω εγω απο κει και περα. Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Vini - Τρι 07 Ιαν 2003, 20:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:

ΤΙ συναντηση και βλακειες;;; δωσε της το τηλεφωνο μου αμεσως και θα αναλαβω εγω απο κει και περα. Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

χα! χα! χα! καλό!
ώπα! ώπα μεγάλε Jim....

Και πού είστε ρε σεις! Ακούτε??? Στο touring θα έρθει και ο Dimip????
Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 07 Ιαν 2003, 23:19:41
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
χα! χα! χα! καλό!
ώπα! ώπα μεγάλε Jim....

Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά το touring τι σχέση έχει με τον Dimip και την κοπέλα που αγόρασε το 206ViniVersion Question Question Question Question Question Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Εάν θέλει η κοπέλα καλώς να ορίσει...

Όσο για τον Dimip, μαύρο φίδι που τον έφαγε Twisted evil Twisted evil Twisted evil
DimiP - Τετ 08 Ιαν 2003, 17:09:56
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:
χα! χα! χα! καλό!
ώπα! ώπα μεγάλε Jim....

Καλά το touring τι σχέση έχει με τον Dimip και την κοπέλα που αγόρασε το 206ViniVersion Question Question Question Question Question Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Εάν θέλει η κοπέλα καλώς να ορίσει...

Όσο για τον Dimip, μαύρο φίδι που τον έφαγε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

νιωθω Crying or Very sad παραμελημενος Crying or Very sad και αποκλεισμενος Crying or Very sad απο την παρεα των touringακηδων.. Embarassed Crying or Very sad ..γιατι δε με θελετε ρε ;;;; φοβαστε Twisted evil Twisted evil οτι το ηχοσυστημα μου θα βαλει κατω τα τουμπερλεκια και τους ζουρναδες που θα παιζετε; Evil ;; η μηπως τις αγριοφωναρες του κακοφωνιξ-christhehealer-ιξ ;;;; Evil

οσο για τη κοπελα ενα θα της πω!

Εχω και εγω 206 ! παμε μια βολτα ;;;;
Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool
christhehealer - Τετ 08 Ιαν 2003, 17:56:08
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
νιωθω Crying or Very sad παραμελημενος Crying or Very sad και αποκλεισμενος Crying or Very sad απο την παρεα των touringακηδων.. Embarassed Crying or Very sad ..γιατι δε με θελετε ρε ;;;; φοβαστε Twisted evil Twisted evil οτι το ηχοσυστημα μου θα βαλει κατω τα τουμπερλεκια και τους ζουρναδες που θα παιζετε; Evil ;; η μηπως τις αγριοφωναρες του κακοφωνιξ-christhehealer-ιξ ;;;; Evil

Mαύρο φίδι που σε έφαγε έτσι και δεν έρθεις. Eίπαμε η κοπέλα αποφασίζει μόνη της, για σένα αποφασίζουμε εμείς με τελείως δημοκρατικές διαδικασίες

DimiP έγραψε:

Mήπως το δικό της είναι μια κλάση πάνω από το δικό σου; Mήπως ξέχασες ήδη, ότι είναι το 206 του Vini; Έλα μην στεναχωριέσαι. Eάν είσαι καλό παιδί θα της πω να σε πάει μια βόλτα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Τετ 08 Ιαν 2003, 17:59:57
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Mαύρο φίδι που σε έφαγε έτσι και δεν έρθεις. Eίπαμε η κοπέλα αποφασίζει μόνη της, για σένα αποφασίζουμε εμείς με τελείως δημοκρατικές διαδικασίες

DimiP έγραψε:

Mήπως το δικό της είναι μια κλάση πάνω από το δικό σου; Mήπως ξέχασες ήδη, ότι είναι το 206 του Vini; Έλα μην στεναχωριέσαι. Eάν είσαι καλό παιδί θα της πω να σε πάει μια βόλτα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η σιωπη μου προς απαντηση σου παλιο-τγοβαδουγε Evil Very happy Very happy (τροβαδουρε στα Σεφερληδικα).

κατσε να βγει το 206 απο το Service και θα δεις.
christopher - Κυρ 19 Ιαν 2003, 13:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή....

Και για του λόγου το αληθές να το νέο Astra...

Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει...
http://automoto.flash.gr/news/models/2002/12/31/3314id/
christopher - Κυρ 19 Ιαν 2003, 14:01:37
Θέμα δημοσίευσης:
Nikos_Vita έγραψε:
Alexandros έγραψε:

Σοβαρα βρε Νικο σου εδωσαν το Agila? 8-O
E ναι σ'αυτο τον τομεα ειμαστε λιγο :roll: χμμμμ πισω :oops: :oops:
Εδω δεν εχουμε After sales θελουμε και Pre sales?Μην τρελλαθουμε... :x

Agila! Πολύ γέλιο... Μια σταλιά αυτοκίνητο με χώρους τεράστιους σαν πούλμαν....αισθάνομαι σαν να οδηγώ τζιπ....
Καλό αυτοκίνητο, ιδιαίτερα ευκολοδήγητο, πολύ οικονομικό με καλή ποιότητα κατασκευής...και είναι και άστρωτο....έχει 2700χιλιόμετρα... 8-O

Από οδηγική συμπεριφορά τί λέει το AGila, δεδομένου ότι είναι ψηλό, (πολύ)μικρά λάστιχα...τα μισώ αυτά τα αυτοκίνητα να τα βλέπω, όχι να τα οδηγάω κιόλας!!!
Miltellas - Τρι 21 Ιαν 2003, 04:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
christopher έγραψε:
Παράθεση:

....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή....

Και για του λόγου το αληθές να το νέο Astra...

Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει...
http://automoto.flash.gr/news/models/2002/12/31/3314id/

Όμορφο το νέο Peugeot Astra!! Πολύ καλόγουστο!
Αυτοί οι Γάλλοι... Shocked ξέρουν να σχεδιάζουν αυτοκίνητα! Shocked Shocked Laughing Laughing
christopher - Πεμ 23 Ιαν 2003, 23:30:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Όμορφο το νέο Peugeot Astra!! Πολύ καλόγουστο!
Αυτοί οι Γάλλοι... 8-O ξέρουν να σχεδιάζουν αυτοκίνητα! 8-O 8-O :lol: :lol:

Και να ταν και ςραίο το 307 πάει στο καλό. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει. Από προφίλ κάτι λέει-ειδικά χαμηλωμένο- αλλά η μούρη του δε βλέπεται!!![/quote]
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες