Vini έγραψε: |
...και καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούριο μου αυτοκίνητο....με φουλ εγγύηση 6 ετών!!! ![]() ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
καλοταξιδο το νεο σου αυτοκινητο μηπωσ ειναι opel.!καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα. |
Opel Astra 1600 Sport Gold Edition ... ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Όποιος έχει να μας πει κάτι αντίστοιχο με γερμανικό ή μογγόλικο, ας μας το πει. |
Mπορείς να δηλώσεις και συμμετοχή για το Περτούλι. Θα είμαστε επιεικείς μαζί σου. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να σε περάσει από πάνω. Mόνο από κάτω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XS έγραψε: | ||
Καλοτάξιδο το νέο σου όχημα! ![]() Για να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου (πιστεύω θα έχεις ακούσει αρκετές παρόμοιες), γιατί δεν χτύπησες ένα Focus 3D 1.8lt στα ίδια χρήματα; Ίδια φιλοσοφία, καλύτερο στα σημεία, πιο γρήγορο, στρίβει μάλλον καλύτερα, αξιόπιστο, 4 δισκόφρενα και πλέον δεν υφίσταται θέμα τεκμηρίου. Το θέμα αισθητικής είναι εντελώς υποκειμενικού, οπότε αν δεν σου άρεσε πάω πάσο. ![]() Πληροφοριακά, το 206 πόσο αγοράστηκε και πόσο πουλήθηκε (km, ηλικία); |
Ady έγραψε: |
Νικόλα, καλορίζικο και καλοτάξιδο...............
Εγώ ρε Νικόλα, στο πμ που σου έστειλα, δε σου είπα ούτε που χάθηκες, ούτε που είσαι, αν το ένα, αν το άλλο............... Ενα καφεδάκι σου ζήτησα ο άμοιρος............... Τι ζητάω...................ένα πτωχό, πλην τίμιο καφεδάκι.............. |
Alexandros έγραψε: |
Σοβαρα βρε Νικο σου εδωσαν το Agila? ![]() E ναι σ'αυτο τον τομεα ειμαστε λιγο ![]() ![]() ![]() Εδω δεν εχουμε After sales θελουμε και Pre sales?Μην τρελλαθουμε... ![]() |
Το μόνο που με ξενίζει είναι ο θόρυβος του κινητήρα....ακούγεται σαν "ντεσεβώ".... προοοουυυυ-πρααααα-προυυυυυυ..... Αλλά λίγο με απασχολεί αυτό.... άλλωστε δικό μου είναι??? |
Vini έγραψε: | ||
Αdy! Ady! Ady! Παραπονιάρη!!!! Γιατί δεν με παίρνεις τηλέφωνο? Τον καϊφέ το κανονίζουμε ΑΜΕΣΣΑ....!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Vini, τα είπαμε κι εμείς...
Η πλάκα είναι ότι ο Νο1 poster στο 206 Forum έχει Opel Astra!!! ![]() Vini εδώ μας την έφερες... Καλορίζικος ο Γερμανός φίλε. Πιστεύω ότι θα σου πάει περισσότερο! Εγώ είμαι ορκισμένος Γαλλόφιλος. Και τα Γαλλικά τα παντρεύομαι. Ούτε που με νοιάζει η μεταπώληση. Αν με ένοιαζε δεν θα έπαιρνα Γάλλο κι ούτε θα οδηγούσα δίχως αύριο... Το ευτυχές που παραδέχομαι ότι έχει ο Vini, είναι ότι γλύτωσε από την κατάρα της Lion! Βέβαια, κι εγώ φρόντισα και την γλύτωσα! Σιγά μην κάτσω να με καταραστούν. Παλιά καραβάνα... ![]() |
Byron206 έγραψε: |
Καλοταξιδο και απο εμενα, στην αρχη στεναχωρηθηκα αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν χανουμε εμεις ενα συντροφο αλλα καποιοι αλλοι (pegeuot, lion). |
StAkIS έγραψε: |
Παλιότερα, δεν είχα την OPEL σε εκτίμηση, αλλά τώρα μάλλον θα έλεγα το αντίθετο! ΄Εχει ένας φίλος μου ίδιο μοντέλο 2 χρόνια τώρα(;;![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Δεν πειράζει ένας γρήγορος λιγότερος στο δρόμο, έτσι μειώνετε και ο ανταγωνισμός ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Νίκο καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου εργαλείο :D :D
Φίλε εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο, follow your hurt που λένε και στο χωριό μου ![]() Δεν πειράζει ένας γρήγορος λιγότερος στο δρόμο, έτσι μειώνετε και ο ανταγωνισμός ![]() ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Ποιος θα είναι ποιο γρήγορος?? Και με το 206 που είχα πάλι εσύ ήσουν ποιο γρήγορος.... Εγώ γενικότερα δεν βιάζομαι να πάω κάπου....για μένα η καλή μηχανή και η απόκριση της είναι ενεργητική ασφάλεια και άμεσσα πετάγματα για να ξεφεύγω από τα Αθηναϊκά μποτιλιαρίσματα....και κομβόι... |
Vaggelis έγραψε: |
Υ.Γ.2 καλό το Astrάκι, αλλά δεν έχει λίγα χρονάκια στη πλάτη; Το 2003 έρχεται ο αντικαταστάτης... Μήπως βιάστηκες λίγο; |
Vaggelis έγραψε: |
Κακά τα ψέματα, κάποια στιγμή θα συνέβαινε |
Και για όσους είναι περίεργοι για το νέο Opel Astra ας γελάσουν:
Περισσότερα στην http://www.eforecourt.com/body.htm/pid/115/catagory/Spy |
Ady έγραψε: | ||
Και θα συμβεί και από άλλους στο μέλλον........... |
Για αυτό το πήρα....γιατί είναι δοκιμασμένο χωρίς προβλήματα με καλή εγγύηση 6ετών....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή....έκανα την κίνηση να πάρω αυτό που μου αρέσει κιόλας σαν αμάξωμα....
Αλλωστε λόγω της αλλαγής τα δίνει όλα....και σε πολύ καλή τιμή.... Ασε που το καινούριο θα είναι πανάκριβο....και καθόλου σπορτιφ.... |
Ady έγραψε: | ||
Και θα συμβεί και από άλλους στο μέλλον........... |
Tι έγινε Ady μου; Aγοράζουμε καινούριο αυτοκινητάκι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Πάντως η επιλογή σου έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έλεγες... περι μεταπώλησης, γιατί και το Astra λόγω του οτι υπάρχει σε αφθονία στην αγορά, θα είναι δύσκολο να το δώσεις, αν το αποφασίσεις κάποτε... Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Sidobre, οτι δηλαδή δεν είναι άσχημο το νέο Astra, αλλά από τιμή... άστα. |
Rally έγραψε: |
φιλε vini εκανες την καλυτερη δουλεια και βασικα εγω σου ευχομαι, επειδη μια ζωη την εχουμε και κολλημενοι δεν ειμαστε, να αλλαξεις στην ζωη σου οσα περισσοτερα αυτοκινητα μπορεις. οσο για το καινουργιο σου τουτου θα ελεγα οτι ειναι πολυ αυτοκινητο και πολυ καλη επιλογη.μακρια λοιπον απο τη peugeot. επειδη ειχα την τυχη και εγω το ραλακι να ειναι το 4 αυτοκινητο μου (citroen visa, vw polo, xsara, kai tvra rallye) και εχοντας οδηγησει πολλα αλλα εχω να πω τα εξης, οτι ευτυχως και υπαρχει η renault για την γαλλικη σχολη οπου ειναι χρονια μπροστα απο psa, μπραβο στους ιταλους για το γουστο τους, μπραβο στους γιαπωνεζους για την δυνατοτητα που σου δινουν να εχεις ενα αυτοκινητο για μια ζωη και στους γερμανους γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις. ας μην ειμαστε κολλημενοι σε μαρκες και συγκεκριμενα μοντελα γιατι πιθανοτατα καποια στιγμη θα εκτεθουμε,οσο και αν θελουμε μεσα απο τα λογια μας να υποστηριζουμε συγκεκριμενες επιλογες μας παντα υπαρχει κατι καλυτερο που θα ανακαλυψουμε αργοτερα. σε αφηνω λοιπον και σου ευχομαι να εκτιμισεις την αθορυβη καμπινα το στιβαρο πλαισιο και την αξιοπιστια στο καινουργιο σου αυτοκινητο.σε παρακαλω ομως μην σταματησεις ποτε να τα χωνεις στην λιον!!!! ![]() |
Προς ενημερώση των απανταχού 206άρηδων του συλλόγου:
Το 206 μου έχει πλέον ιδιοκτήτη θηλυκού γένους & μικρής ηλικίας και με απαιτήσεις σε γκάζια, οδηγική συμπεριφορά...και ομορφιά αμαξώματος ![]() ![]() ![]() ![]() Φυσικά έχει ενημερωθεί για το σύλλογο (από το αυτοκόλλητο) οπότε ίσως και να παρουσιαστεί το 206 με άλλο ιδιοκτήτη πλέον.... Κάποιος άλλο πιθανός αγοραστής έκανε πέρα μπροστά στην ορμητική νέα που το έκλεισε μόλις το έδωσα στην εμπορία.... ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ποσο μικρης ηλικιας ρε Νικο;; μας "παιρνει" η ..... |
Vini έγραψε: | ||||
Σας "παίρνει"...σας "παίρνει".... ![]() ![]() Και είναι και ξετρελλαμένη με το 206VV.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λες να την φέρω σε καμιά συνάντηση??? ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||||
ΤΙ συναντηση και βλακειες;;; δωσε της το τηλεφωνο μου αμεσως και θα αναλαβω εγω απο κει και περα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
χα! χα! χα! καλό!
ώπα! ώπα μεγάλε Jim.... Και πού είστε ρε σεις! Ακούτε??? Στο touring θα έρθει και ο Dimip???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Καλά το touring τι σχέση έχει με τον Dimip και την κοπέλα που αγόρασε το 206ViniVersion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εάν θέλει η κοπέλα καλώς να ορίσει... Όσο για τον Dimip, μαύρο φίδι που τον έφαγε ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
νιωθω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
οσο για τη κοπελα ενα θα της πω!
Εχω και εγω 206 ! παμε μια βολτα ;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||
Mαύρο φίδι που σε έφαγε έτσι και δεν έρθεις. Eίπαμε η κοπέλα αποφασίζει μόνη της, για σένα αποφασίζουμε εμείς με τελείως δημοκρατικές διαδικασίες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Mήπως το δικό της είναι μια κλάση πάνω από το δικό σου; Mήπως ξέχασες ήδη, ότι είναι το 206 του Vini; Έλα μην στεναχωριέσαι. Eάν είσαι καλό παιδί θα της πω να σε πάει μια βόλτα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή.... Ασε που το καινούριο θα είναι πανάκριβο....και καθόλου σπορτιφ.... |
Nikos_Vita έγραψε: | ||
Agila! Πολύ γέλιο... Μια σταλιά αυτοκίνητο με χώρους τεράστιους σαν πούλμαν....αισθάνομαι σαν να οδηγώ τζιπ.... Καλό αυτοκίνητο, ιδιαίτερα ευκολοδήγητο, πολύ οικονομικό με καλή ποιότητα κατασκευής...και είναι και άστρωτο....έχει 2700χιλιόμετρα... 8-O Το μόνο που με ξενίζει είναι ο θόρυβος του κινητήρα....ακούγεται σαν "ντεσεβώ".... προοοουυυυ-πρααααα-προυυυυυυ..... Αλλά λίγο με απασχολεί αυτό.... άλλωστε δικό μου είναι??? |
christopher έγραψε: | ||
Και για του λόγου το αληθές να το νέο Astra... Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει... http://automoto.flash.gr/news/models/2002/12/31/3314id/ |
Παράθεση: |
Όμορφο το νέο Peugeot Astra!! Πολύ καλόγουστο!
Αυτοί οι Γάλλοι... 8-O ξέρουν να σχεδιάζουν αυτοκίνητα! 8-O 8-O :lol: :lol: |