Vini έγραψε: |
Kαλημέρα Ελλάδα!
Παιδιά! Για να έχετε τις λειτουργίες των παραθύρων άμεσου ανεβάσματος ή κατεβάσματος θα πρέπει η μηχανή να είναι ανοικτή ΕΝΤΕΛΩΣ. Flame μήπως όταν πρόσεξες το "πρόβλημα" είχες κλειστή την μηχανή του 206? ![]() ![]() ![]() ![]() |
ofitzis έγραψε: |
Έτσι είναι,ούτε το δικό μου (Colorline) έχει αυτή τη λειτουργία.Tην έχουν τα ΧΤ,ΧS,Quiksilver με άλλα λόγια όλοι εκτός από μας Στέφανε.... ![]() Για μας αφήσανε μόνο τις ωραίες ταπετσαρίες οι παλιομονοφαγάδες... ![]() |
DimiP έγραψε: |
εχω το 1.4 xt και δεν εχω τετοιου ειδους ανεβασμα παραθυρων (με τη μια).
μηπως το εχουν τα 1.4 xt premium ;; |
Tomcat έγραψε: |
Ρε απατεώνα όλα τα ποστ δυο-δυο τα στέλνεις?????????????
Μου θέλεις και Χτ τρομάρα σου!!! Πάντως ΙVAN σου βάλε το GTi αφού έχεις και πίσω δισκόφρενα όλοι θα ψαρώνουν, μόνο όσοι ξέρουν για την διαφορά στους καθρέπτες θα το ψιλιαστούν. |
Slash έγραψε: | ||
Αδερφέ ούτε εσένα θέλω να σε χαλάσω, αλλά μάλλον είσαι εκτός topic. Εδώ μιλάμε για ηλεκτρικά παράθυρα. Αυτό με τον IVAN είναι σε άλλο topic,και συγκεκριμένα στο "Νέος αλλά ωραίος...". Τα 'χουμε τσούξει λιγάκι βραδιάτικα; ![]() |
Slash έγραψε: | ||
Δεν θέλω να σε χαλάσω, αλλά ναι, το έχουνε. Sorry 'bout that... |
DimiP έγραψε: | ||||
δεν το επιασα. ποιο απο τα 2 εχει; το xt η to xt premium ;;;; |
teoman έγραψε: | ||||||
Το xt 1.1 πάντως το έχει... |
Alex έγραψε: |
Dimip δεν υπαρχει περιπτωση να μην το χεις.. σπρωξε μια γρηγορα προς τα κατω με αναμενη μηχανη και θα δεις οτι κατεβενει μονο του... το ιδιο γινεται και οταν το τραβας προς τα πανω μια γρηγορη με δυναμη (ωστε να φτασει στο τερμα ο διακοπτης που λειτουργει το αυτοματο) |
Slash έγραψε: |
δείτε, άμα στο πλήκτρο του παραθύρου του οδηγού έχει το γράμμα Α τότε είναι αυτόματο. Αν έχει την εικονίτσα με το παράθυρο, όπως στου συνοδηγού, τότε είναι χειροκίνητο (αν και ούτε αυτή είναι η σωστή λέξη). . |
Alexandros έγραψε: | ||
Βρε Δημητρη το δικο σου το εχει το Α.Θυμασαι οταν συναντηθηκαμε που μου εκανε εντυπωση το διακοπτακι γιατι ηταν διαφορετικο απο το δικο μου? Και δεν ξεραμε γιατι ειναι διαφορετικο? |
Αδερφέ τα πράγματα είναι απλά. Αν το πλήκτρο όπως το σηκώνεις έχει μια σκάλα όπως του συνοδηγού, τότε το παράθυρό σου είναι ατμοσφαιρικό. Άμα κάπου σκαλώνει, αλλά έχει και λίγη ακόμη διαδρομή, τότε είναι το turbo.
P.S. Σε λίγες ώρες κατεβαίνω Αθήνα. Μπορώ να σου κάνω μαθήματα αν θες... ![]() |
P.S. Σε λίγες ώρες κατεβαίνω Αθήνα. Μπορώ να σου κάνω μαθήματα αν θες... ![]() |
Alex έγραψε: |
Εμενα αν θυμαμαι καλα, με σβηστη μηχανη, μου το κατεβαζει αυτοματα αλλα μου το ανεβαζει manually.. Στην αναμενη μηχανη τα κανει και τα 2 αυτοματα.. |
seridim έγραψε: |
Τα δικά μου παράθυρα ανεβαίνουν αυτόματα και τα δύο δηλ. και του οδηγού και του συνοδηγού. Μήπως αυτό γίνεται εξαιτίας της πλακέτας για τα παράθυρα που έχω βάλει κατά την τοποθέτηση του συναγερμού;; και κάτι άλλο. Αφού ανεβαίνουν αυτόματα δεν θα έπρεπε λογικά να κατεβαίνουν και αυτόματα;; Αυτό όμως δεν συμβαίνει στο κατέβασμα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορεί να φτιαχτεί αυτό;; |
alxdr74 έγραψε: | ||
Ειχες ποτε καποιο προβλημα με την πλακετα? Γιατι οταν πηγα να κανω και εγω αυτο δηλαδη να μπορει να κλεισει ο συναγερμος τα παραθυρα μου ειπανε οτι θα εχω προβληματα! Συγγεκριμενα μου ειπανε οτι οι πλακετες αυτες δεν αντεχουν και "καιγονται" ευκολα. Καθως επισης και οτι το κοστος αλλαγης της ειναι ακριβο! Μαλιστα μου ειχανε πει οτι σχεδον καθε 6μηνο θα αλλαζω πλακετα... |
seridim έγραψε: |
Αλέξανδρε όχι μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.Ούτε έχει ''καεί'', ούτε χρειάστηκε να την αλλάξω. Όσο για το κόστος αλλαγής δεν είναι μεγάλο . Εγώ την είχα πληρώσει 15.000 δρχ. Απλά ρώτησα αν γίνεται να κατεβαίνουν αυτόματα, δεν είπα ότι αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα |