PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - Μονοήμερη στην Ριτσώνα! Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2005

Sidobre - Τρι 29 Νοέ 2005, 11:27:05
Θέμα δημοσίευσης: Μονοήμερη στην Ριτσώνα! Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2005
Δεν γίνεται Ριτσώνα χωρίς PSClub! Κάθε χρόνο γιορτάζουμε την ημέρα αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Φέτος, επειδή αποτελεί και την τελευταία ανάβαση της χρονιάς, την συνδυάζουμε με εκδρομή ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

Ετσι, ετοιμάστε κρουασανάκια, καφέδες και νερά σε ένα σακίδιο, βάλτε το αντιανεμικό του PSClub και ετοιμαστείτε για μια φοβερή ημέρα γιορτής σε αυτή την πραγματικά μοναδική ανάβαση που συγκεντρώνει πάνω από 30.000 θεατές κάθε χρόνο!

Και δεν σταματάμε εκεί!

Μετά την ανάβαση θα ακολουθήσει το γνωστό πλέον σε όλο τον κόσμο Τσιμπούσι του PSClub!!!

Μην χάσετε αυτή την μεγάλη Γιορτή, αφιερωμένη στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2005!

Ραντεβού το πρωΐ της Κυριακής στις 7:00 στον Σείριο!

Σημειώσεις:
Επειδή οι δρόμοι κλείνουν μετά από κάποια ώρα, το πρωινό ξύπνημα είναι απαραίτητο και πιστέψτε μας ΑΞΙΖΕΙ!
Σε περίπτωση που δεν είστε τόσο πρωινός τύπος, θα μας βρείτε στην Κ11.
glf - Τρι 29 Νοέ 2005, 12:14:23
Θέμα δημοσίευσης:
με τόσες συμμετοχές πρέπει να προετοιμαστείτε για μια μεγααααλη μερα. παρτε καρεκλακια, ομπρελες και πολυ φαι και νερο !
Stevon - Τετ 30 Νοέ 2005, 14:46:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΕΚΡΑ........?? Scratch
MEMsound - Τετ 30 Νοέ 2005, 14:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ναι ...
εγω δεν θα πάω....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..... Laughing Laughing Laughing Laughing

(αστειεύομαι φυσικά...)
MEMsound - Τετ 30 Νοέ 2005, 14:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre, p206mike, Ronin, MEMsound, Vinman, Stevon, Lef205, Touristas, nassos,Ghost_Dog, crusader (σιγά να μην σε αφήσω να μην έρθεις Laughing ) κλπ κλπ ...... κλπ...... Cool Cool
Touristas - Τετ 30 Νοέ 2005, 15:22:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις δεν με αφήνουν …..είναι για καλό πάντως Wink
Stevon - Τετ 30 Νοέ 2005, 15:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
κανγκουρο-sports έγραψε:
Sidobre, p206mike, Ronin, MEMsound, Vinman, Stevon, Lef205, Touristas, nassos,Ghost_Dog, crusader (σιγά να μην σε αφήσω να μην έρθεις Laughing ) κλπ κλπ ...... κλπ...... Cool Cool

Ναι....Ο.Κ...εμάς που γράφεις μας φανταζόμουνα.......κάποιος άλλος...??? Question
pappaki - Τετ 30 Νοέ 2005, 17:18:55
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Ναι....Ο.Κ...εμάς που γράφεις μας φανταζόμουνα.......κάποιος άλλος...???

Και εγώ ,και εγώ,αν τα καταφέρω ,θα ειδοποιήσω τηλεφωνικά......... Exclamation
crusader - Τετ 30 Νοέ 2005, 18:49:34
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω είναι και η pygolabida μέσα.. Ας το επιβεβαιώσει η ίδια όμως.

***Τι ώρα υπολογίζετε να είμαστε πίσω;
douf - Τετ 30 Νοέ 2005, 18:53:02
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις δεν με αφήνουν …..είναι για καλό πάντως Wink

Μήπως θα ξεφουρνίσεις τσουρεκάκια? να έρθω? Very happy Very happy Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 30 Νοέ 2005, 21:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
Update
Touristas έξω
Πυγολαμπις μέσα... Laughing

Φυσικά ελπίζω και douf μέσα. Σωστά??

Σπύρο έτσι όπως το βλέπω αν "παίξει" και καφές μετα το φαί κατα τις 21:00++....
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποπιος θέλει να φύγει πιο νωρίς δεν θα τον αφήσουμε!!! Laughing Laughing
Baphomet - Πεμ 01 Δεκ 2005, 00:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ δουλεύω... Crying or Very sad
Touristas - Πεμ 01 Δεκ 2005, 07:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
douf έγραψε:
Touristas έγραψε:

Μήπως θα ξεφουρνίσεις τσουρεκάκια? να έρθω? Very happy Very happy Laughing Laughing

Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease
Βρε βρε το παιδί ….. Laughing
Είναι κάτι άλλο Cool
Stevon - Πεμ 01 Δεκ 2005, 12:42:11
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
Stevon έγραψε:

Ναι....Ο.Κ...εμάς που γράφεις μας φανταζόμουνα.......κάποιος άλλος...???

Και εγώ ,και εγώ,αν τα καταφέρω ,θα ειδοποιήσω τηλεφωνικά......... Exclamation

Άντε...άντε , περιμένω τηλ/νο. Wink
MEMsound - Πεμ 01 Δεκ 2005, 14:04:52
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
εγώ δουλεύω... Crying or Very sad

το φαντάστηκα...
για αυτό και δεν σε είχα βάλει στην αρχική λίστα... Wink
μλκία...
Δεν πειράζει
Next time. Wink

Αναρωτιέμαι σήμερα στην συνάντηση στην Λέσχη πόσοι ακόμα θα "δηλώσουν παρόντες" για την Κυριακή. Cool
crusader - Πεμ 01 Δεκ 2005, 14:12:15
Θέμα δημοσίευσης:
Αν τελικά δεν φάει από τώρα τιμωρία η ομάδα μου, θα έρθω με το δικό μου αμάξι για να φύγω νωρίς και να προλάβω να πάω και γήπεδο. Wink
Αλλιώς είπαμε.. συνοδηγός!
MEMsound - Πεμ 01 Δεκ 2005, 14:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το έχουμε πει.
Στο φορείο θα σε δέσω και θα σε πάω!
Τι άλλο θες...!! Laughing Laughing
crusader - Πεμ 01 Δεκ 2005, 14:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά θα δούμε αν θα σε προτιμήσω τελικά γιατί έχω και άλλες προσφορές! Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 01 Δεκ 2005, 14:43:49
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing
Έτσι είναι!
Αμα είσαι όμορφος όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές για σένα και επιλέγεις!!!! Tease Silly
pygolabida - Πεμ 01 Δεκ 2005, 22:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Αν τελικά δεν φάει από τώρα τιμωρία η ομάδα μου, θα έρθω με το δικό μου αμάξι για να φύγω νωρίς και να προλάβω να πάω και γήπεδο. Wink
Αλλιώς είπαμε.. συνοδηγός!

Έλα μαζί μου, κανονίζουμε το Σάββατο στον αγώνα.....
_205rallye_ - Παρ 02 Δεκ 2005, 11:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
στο σιριο σε πιο σημειο ρε μουρλοκομεια;
MEMsound - Παρ 02 Δεκ 2005, 13:47:40
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχα!!!

Καλά είναι δυνατόν να χαθείς στο Σείριο?!?!?!?!?
ΤΟΣΑ Pug θα είναι εκεί!!!

κακίες...χιχιχιχι

Λοιπόν...

Στο parking θα είμαστε δίπλα στα jumbo (φυσικά στην κατεύθυνση προς Λαμία....)

07:00πμ να είστε εκεί γιατί εγώ δεν θα περιμένω τους αγορουξυπνημένους... Twisted evil Laughing Laughing
(αστειεύομαι φυσικά...παρεπιπτόντως 6975.75.70.82)

Επίσης οι έχοντες "CB" να τα έχουν "ετοιμοπόλεμα".... (=φορτισμένα... ακούτε οι 2λιτροι...)
pugsang - Παρ 02 Δεκ 2005, 13:55:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα είμαι ήδη εκεί στο service του Ντόντη με το 106 1.6 16V maxi. Οσοι ερθουν απο εκκίνηση θα το δουν

http://www.lioliosracing.gr/PICS/IMG_1845.JPG
MEMsound - Παρ 02 Δεκ 2005, 14:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μάκη να σου πω....

εεεεε εκεί στο κέντρο λειπει ένα κομμάτι από την ας πούμε θολομπαρα του 106... και έχει ένα "πράσινο" πράγμα...

Μα τ' ειν' τούτο...!! Shocked Laughing Laughing Laughing
pugsang - Παρ 02 Δεκ 2005, 14:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι θολόμπαρα είναι η λαμαρίνα του καθρέπτη και αυτό το πράσινο είναι το οικολογικό φίλτρο του air-condition Shocked Laughing
TiMoRiS - Παρ 02 Δεκ 2005, 14:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι νομιζω οτι ειανι φιλτρο?Μην με κραξετε αν εχω κανει λαθος!!

Μανθο που θα καθεστε?Γιατι θα κατεβουμε και μεις?
MEMsound - Παρ 02 Δεκ 2005, 14:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Δεν είναι θολόμπαρα είναι η λαμαρίνα του καθρέπτη και αυτό το πράσινο είναι το οικολογικό φίλτρο του air-condition Shocked Laughing

είπα "ας πούμε θολόμπαρα"....

και να σου πω βρε Μάκη αυτό το οικολογικό φίλτρο είναι "sponsored by greenpeace" να φανταστώ... για μειωμένο θόρυβο από την εισαγωγή κλπ κλπ....
χμ ενδιαφέρον...

Επίσης Φίλτατε TiMoRiS:
ο κύριος Πρόεδρος στο 1ο ποστ έγραψε:
Σημειώσεις:
Επειδή οι δρόμοι κλείνουν μετά από κάποια ώρα, το πρωινό ξύπνημα είναι απαραίτητο και πιστέψτε μας ΑΞΙΖΕΙ!
Σε περίπτωση που δεν είστε τόσο πρωινός τύπος, θα μας βρείτε στην Κ11.
Wink Wink
Ελάτε να μας βρείτε!!!!
crusader - Παρ 02 Δεκ 2005, 15:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά οι αετοί θα πετάξουν και αυτή την Κυριακή πάνω απο το ΟΑΚΑ, άρα θα πρέπει να γυρίσω νωρίς.

Anyway...κανονίζουμε αύριο στον αγώνα, όπου δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!!! Very happy Wink
nickzotos - Σαβ 03 Δεκ 2005, 14:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ερθω και εγω αλλα με του πατερα μου γιατι το δικο μου ειναι Μεσολογγι... Rolling eyes
Lef205 - Σαβ 03 Δεκ 2005, 19:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
Aυριο λογω γενεθλιων του ευεργετη μου(κοινως του αδερφου μου που ακουμπησε το μαρουλι για το ραλλακι) εχω περιεργο προγραμμα.Θα ανεβω καποια στιγμη να μυρισω λιγο λαστιχο και avgas και μετα θα φυγω.Μανθο θα μιλησουμε!
MEMsound - Κυρ 04 Δεκ 2005, 04:15:10
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
.....Μανθο θα μιλησουμε!

Εγώ βέβαια σε έξαχνα και σήμερα...

δηλαδή χθες.....ωχ 4 πήγε...

ώρα για ύπνο...

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ!!!! (δηλαδή σήμερα...)

Οι καθυστερημένοι 6975.75.70.82
MEMsound - Κυρ 04 Δεκ 2005, 23:02:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τέλεια σήμερα στην Ανάβαση αν και λίγοκουραστικά εξαιτίας των καθηστερήσεων του 1ου μέρους....

Τρελό γέλιο όλη μέρα,άπειρες φωτογραφίες, άριστη προβολή του PSClub, μάσα στηνΧαλκίδα και κφές για όσους άντεξαν...

Και το πιο καλό από όλα ήταν η επιστροφή όπου εγώ με τον Stevon και τον Roadrunner(Νίκο) (λόγω κίνησης που συναντήσαμε από την καινούργια Γέφυρα της Χαλκίδας στο ρευμα προς Αθήνα και κάναμε αναστροφή...) τελικά επίστρέψαμε μέσα από την "ειδική" της Ριτσώνας....

Τα λόγια είναι περιττά...
Άλλο να "την βλέπεις" και άλλο να "την κάνεις" ακόμα και για βόλτα...
Φυσικά και την κάναμε χαλαρά μιας και κίνηση είχε αλλά και ο Νίκος είχε κρύα και σκληρά λάστιχα που δεν προσφέρονταν για πολλά πολλά...

Τα του Αγώνα στο σχετικό τόπικ (αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω να γράψω.... Cool )
crusader - Δευ 05 Δεκ 2005, 12:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Στην ανάβαση της Ριτσώνας βρέθηκαν οι :

Ronin
p206Mike
chatasos
pugsang
MEMsound
Stevon
pygolabida
ronnie
nickzotos
Ghost Dog
kanelj
Timoris
RoadRunner
crusader

...& friends

Αν ξέχασα κάποιον συμπληρώστε άφοβα! Wink
MEMsound - Δευ 05 Δεκ 2005, 12:54:25
Θέμα δημοσίευσης:
O ntinos με το μαυρο 206.
Επίσης εκεί μιλάγαμε για πολυυυύ ώρα με τον Χιωτάκη και τον Ορέστη και άλλο ένα παλικάρι που ήταν μαζί τους....
Τρελό γέλιο με αφορμή "πλάγια σκηνικά"....
TiMoRiS - Δευ 05 Δεκ 2005, 14:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ηταν πολυ ωραια εχθες!!!Σας εβλεπα απο απεναντι!Καπου τα χρειαστηκα οταν το ραλακι ηρθε κατα πανω σας!Παντως ηταν πολυ ωραια!
vinman - Δευ 05 Δεκ 2005, 14:08:21
Θέμα δημοσίευσης:
Απο τις ελαχιστες αναβασεις που δεν καταφερα να ανεβω
(λογω υποχρεωσεων) Crying or Very sad
Χαιρομαι ομως που καταφεραν και ανεβηκαν πολλα
παιδια απο το club... Wink...και ελπιζω να συνεχιστει αυτο... Wink
MEMsound - Δευ 05 Δεκ 2005, 17:01:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν μπόρεσα να στηρίξω το πανό όπως ήθελα... Embarassed
Αν και στην αρχή ήταν "οκ"......αλλά μετά από τους θεατές που το έσπρωχναν "κρέμασε".....
Όμως ήδη για την επόμενη φορά έχει δρομολογηθεί "προβλεπόμενος psclub-πανο-εξοπλισμός"

TiMoRiS έγραψε:
Ηταν πολυ ωραια εχθες!!!Σας εβλεπα απο απεναντι!Καπου τα χρειαστηκα οταν το ραλακι ηρθε κατα πανω σας!Παντως ηταν πολυ ωραια!

Ευτυχώς Αργύρη δεν είμασταν πίσω από το πανό εκείνη την ώρα (είμασταν ακριβώς στην κορυφή της φουρκέτας)
Ακόμα και ο Ντίνος βρησκόταν λιγο πιο αριστερά πίσω από τα πανώ των χορηγών του αγώνα...

Κοντέψαμε να γίνουμε καρδιακοί όμως γιατί φοβηθήκαμε ότι θα πέσει στο πανό μας, όταν "του κοκκάλωσαν" τα φρένα... Shocked Shocked

Εκείνη την στιγμή είχε στα χέρια του την φωτογραφική μου ο mike και "αποθανάτησε" το παραλίγο "πανο-καταστροφικό" φρενάρισμα του "ralloυ"...

Ιδού:
("κλικ" στην φώτο για μεγέθυνση)

Άριστη φώτο Mike. Thumbs Up
Ronin - Δευ 05 Δεκ 2005, 17:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA....

Καλά έλυωσα στα γέλια με τη φώτο

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Παρατηρήστε τον αξιότιμο κύριο Χιωτάκη (με τα του μηχανικού του),πόσο άνετοι είναι ,παρόλο που τους έχει κεντράρει σβαρνίζοντας ο ράλος...

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
MEMsound - Δευ 05 Δεκ 2005, 18:03:17
Θέμα δημοσίευσης:
Κι αγω ακριβώς τα ίδια έλεγα όταν την κοίταγα και μάλιστα έκανα και zoom in να δω λεπτομέρειες!!

γα** τα γέλια...

εκείνοι χαλαροί και οι παραδίπλα πηδάνε προς τα κάτω....!!!!

Αμά έχεις το "μικρόβιο" μέσα σου...

Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα (όχι την εκδρομή) στο σχετικό τόπικ.
glf - Δευ 05 Δεκ 2005, 21:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
α καλά, έχετε ξεφύγει τελείως λέμε Smile
kanelj - Τρι 06 Δεκ 2005, 12:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι μονο 1 φωτογραφια εβγαλα και αυτη ηταν με τον Μιχαλη να πειναει...!

http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/p206mike.jpg
Steve - Τετ 07 Δεκ 2005, 21:08:29
Θέμα δημοσίευσης:
H φωτό με τον ράλλο... δεν φαίνεται Sad
MEMsound - Πεμ 08 Δεκ 2005, 13:35:36
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
H φωτό με τον ράλλο... δεν φαίνεται Sad

fixed... Wink

Επίσης...

Από που πάμε για την Ριτσώνα ρε παιδιά??....Σε αυτό το λόφο ή στον επόμενο???
Ωραίος ο Ντίνος. ήταν εκεί από νωρίς... Cool

Μερικοί γονείς έχουν απίστευτες εμπνεύσεις με εκπληκτικά αποτελέσματα... Shocked Cool Laughing

Τέλος να φτάσεις τόσο κοντά στην Χαλκίδα και να μην απολαυσεις το ηλιοβασίλεμα στον παραλιακό πεζόδρομο δεν γίνεται...
Έτσι...:
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc040072.jpg
Arrow http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc040070.jpg (δεν ξέρω αν σας έχω πει για την φωτογένεια του Stevon.... Laughing Laughing )
Stevon - Παρ 09 Δεκ 2005, 10:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc040070.jpg (δεν ξέρω αν σας έχω πει για την φωτογένεια του Stevon.... Laughing Laughing )

Πώ πω πω πω...φτού σου Αγόρι μου...κούκλος είσαι...!!! Laughing Laughing Laughing

Άντε ,πάλι θα πώ κάτι καλό και για εσένα......παίζει ρόλο όμως και ο φωτογραφος.....καλιτεχνική δουλειά....!!
chatasos - Παρ 09 Δεκ 2005, 15:24:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν μπόρεσα να στηρίξω το πανό όπως ήθελα... Embarassed
Αν και στην αρχή ήταν "οκ"......αλλά μετά από τους θεατές που το έσπρωχναν "κρέμασε".....
Όμως ήδη για την επόμενη φορά έχει δρομολογηθεί "προβλεπόμενος psclub-πανο-εξοπλισμός"

Την επόμενη φορά να μου δώσετε ένα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πανό να το βάλω στη πλαγιά του βουνού...την μισή ανάβαση βλέπεις από εκεί. Twisted evil
MEMsound - Παρ 09 Δεκ 2005, 15:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
vinman - Παρ 09 Δεκ 2005, 15:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
MEMsound έγραψε:
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc040070.jpg (δεν ξέρω αν σας έχω πει για την φωτογένεια του Stevon.... Laughing Laughing )

Πώ πω πω πω...φτού σου Αγόρι μου...κούκλος είσαι...!!! Laughing Laughing Laughing

Άντε ,πάλι θα πώ κάτι καλό και για εσένα......παίζει ρόλο όμως και ο φωτογραφος.....καλιτεχνική δουλειά....!!

Προτεινω να χρησιμοποιηθει η φωτογραφια στο επομενο
φυλλαδιο του club για να προσελκυσουμε ευκολα και
ακουραστα καινουρια μελη... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pygolabida - Κυρ 11 Δεκ 2005, 03:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Την επόμενη φορά να μου δώσετε ένα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πανό να το βάλω στη πλαγιά του βουνού...την μισή ανάβαση βλέπεις από εκεί. Twisted evil

Εσύ ήσουνα στην πλαγιά που απορούσαμε ποιός σκαρφάλωσε εκεί πάνω.....???? Laughing Laughing Laughing
........pug306 - Παρ 16 Δεκ 2005, 02:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ειμουνα και εγω εκει.Εχω βγαλει πολεσ φωτογραφιες θα ανεβασω μερικες συντομα Razz Razz
MEMsound - Πεμ 12 Ιαν 2006, 19:57:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Τέλεια σήμερα στην Ανάβαση αν και λίγο κουραστικά εξαιτίας των καθηστερήσεων του 1ου μέρους....

Τρελό γέλιο όλη μέρα, άπειρες φωτογραφίες, άριστη προβολή του PSClub, μάσα στην Χαλκίδα και καφές για όσους άντεξαν........

...έτσι για την επιβεβαίωση και για να γουστάρουμε ΣΕ ΟΛΕΣ (σχεδόν) τις φωτογραφίες του Power Techniques Ιανουαρίου (Τεύχος 82) που αφορούν την Ανάβαση Ριτσώνας φαίνεται το πανό μας!!!! Cool Wink Wink

ΕΤΣΙ! Twisted evil Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες