κανγκουρο-sports έγραψε: |
Sidobre, p206mike, Ronin, MEMsound, Vinman, Stevon, Lef205, Touristas, nassos,Ghost_Dog, crusader (σιγά να μην σε αφήσω να μην έρθεις ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Ναι....Ο.Κ...εμάς που γράφεις μας φανταζόμουνα.......κάποιος άλλος...??? |
Touristas έγραψε: |
Εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις δεν με αφήνουν …..είναι για καλό πάντως ![]() |
douf έγραψε: | ||
Μήπως θα ξεφουρνίσεις τσουρεκάκια? να έρθω? ![]() ![]() ![]() ![]() |
pappaki έγραψε: | ||
Και εγώ ,και εγώ,αν τα καταφέρω ,θα ειδοποιήσω τηλεφωνικά......... ![]() |
Baphomet έγραψε: |
εγώ δουλεύω... ![]() |
crusader έγραψε: |
Αν τελικά δεν φάει από τώρα τιμωρία η ομάδα μου, θα έρθω με το δικό μου αμάξι για να φύγω νωρίς και να προλάβω να πάω και γήπεδο. ![]() Αλλιώς είπαμε.. συνοδηγός! |
pugsang έγραψε: |
Δεν είναι θολόμπαρα είναι η λαμαρίνα του καθρέπτη και αυτό το πράσινο είναι το οικολογικό φίλτρο του air-condition ![]() ![]() |
ο κύριος Πρόεδρος στο 1ο ποστ έγραψε: |
Σημειώσεις:
Επειδή οι δρόμοι κλείνουν μετά από κάποια ώρα, το πρωινό ξύπνημα είναι απαραίτητο και πιστέψτε μας ΑΞΙΖΕΙ! Σε περίπτωση που δεν είστε τόσο πρωινός τύπος, θα μας βρείτε στην Κ11. |
Lef205 έγραψε: |
.....Μανθο θα μιλησουμε! |
TiMoRiS έγραψε: |
Ηταν πολυ ωραια εχθες!!!Σας εβλεπα απο απεναντι!Καπου τα χρειαστηκα οταν το ραλακι ηρθε κατα πανω σας!Παντως ηταν πολυ ωραια! |
Steve έγραψε: |
H φωτό με τον ράλλο... δεν φαίνεται ![]() |
MEMsound έγραψε: |
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc040070.jpg (δεν ξέρω αν σας έχω πει για την φωτογένεια του Stevon.... ![]() ![]() |
Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν μπόρεσα να στηρίξω το πανό όπως ήθελα... ![]() Αν και στην αρχή ήταν "οκ"......αλλά μετά από τους θεατές που το έσπρωχναν "κρέμασε"..... Όμως ήδη για την επόμενη φορά έχει δρομολογηθεί "προβλεπόμενος psclub-πανο-εξοπλισμός" |
Stevon έγραψε: | ||
Πώ πω πω πω...φτού σου Αγόρι μου...κούκλος είσαι...!!! ![]() ![]() ![]() Άντε ,πάλι θα πώ κάτι καλό και για εσένα......παίζει ρόλο όμως και ο φωτογραφος.....καλιτεχνική δουλειά....!! |
chatasos έγραψε: |
Την επόμενη φορά να μου δώσετε ένα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πανό να το βάλω στη πλαγιά του βουνού...την μισή ανάβαση βλέπεις από εκεί. ![]() |
Τέλεια σήμερα στην Ανάβαση αν και λίγο κουραστικά εξαιτίας των καθηστερήσεων του 1ου μέρους....
Τρελό γέλιο όλη μέρα, άπειρες φωτογραφίες, άριστη προβολή του PSClub, μάσα στην Χαλκίδα και καφές για όσους άντεξαν........ |