bokos έγραψε: |
Τελικα θα μπουν 195/45/16 διοτι τα 195/50/16 μαλλον θα βρισκουν οπωσ ειπε κι ο φιλος Alex.
Φιλε Αλεξανδρε,γιατι αυτη η αντιδραση? Εγω πιο πολυ τις βαζω για εμφανιση χωρις να θελω να χασω σε αξιοπιστια και συμπεριφορα. Μηπως θα εχω προβληματα? Βοηθειστε το φτωχο ![]() ![]() |
Τελικα θα μπουν 195/45/16 διοτι τα 195/50/16 μαλλον θα βρισκουν οπωσ ειπε κι ο φιλος Alex.
Φιλε Αλεξανδρε,γιατι αυτη η αντιδραση? Εγω πιο πολυ τις βαζω για εμφανιση χωρις να θελω να χασω σε αξιοπιστια και συμπεριφορα. Μηπως θα εχω προβληματα? Βοηθειστε το φτωχο ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
Του εκανε την καρδια ...περιβολι.!
![]() ![]() ![]() ![]() Μιλτο, οι νεοι ειναι πονηροι και θελουν το Peugeot μας να στριβουν και να χωνονται στον κ@λ@ το δικο μας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
16άρα σε 1400άρι????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τρελαθήκαμε εντελώς εδώ μου φαίνεται.... Η όλη ιστορία μου θυμίζει ένα καλό μου φίλο που έχει το Golf 1400 (2000) και του έβαλε πάνω ζαντικό MOMO 195/45/16 και τώρα παραπονιέται ότι του ρίχνουν όλα τα Cinquecento και Seicento... ![]() αχ!...! βαχ!...! |
Larry69 έγραψε: |
Δημήτρη στο Olympico το Clio φόραγε 17 άρες και όχι 16 άρες.Πάντως ήταν πανέμορφο.
Boko καλωσόρισες και από μένα. |
Vini έγραψε: |
16άρα σε 1400άρι????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τρελαθήκαμε εντελώς εδώ μου φαίνεται.... Η όλη ιστορία μου θυμίζει ένα καλό μου φίλο που έχει το Golf 1400 (2000) και του έβαλε πάνω ζαντικό MOMO 195/45/16 και τώρα παραπονιέται ότι του ρίχνουν όλα τα Cinquecento και Seicento... ![]() αχ!...! βαχ!...! |
χα χα! Ειστε φοβεροι ολοι εδω μεσα,σας παω(οπως λεει και ο μουσιας)! Βασικα μπηκα χτες και ειδα παλι καποιες αποψεις οι οποιες με βαλανε σε σκεψεις...Ρωτησα και καποιους γνωστους και μεταπειστηκα να μην το παρατραβηξω! Ευτυχως μου εκατσε και καλα γιατι ο λαστιχας δεν εβρισκε με τιποτα τις μαρκες που ηθελα σε αυτες τις διαστασεις(F1,yokohama τις οποιες κρινετε σα καλυτερες εσεις ολοι εδω στο Forum το οποιο ειναι φοβερο και εχω ξεστραβωθει να διαβαζω τις τελευταιες μερες(μπηχτη για Μιλτελα ![]() Παντως παιδια ευχαριστω που ασχοληθηκατε μαζι μου και πιστεψτε με βοηθησατε πολυ,ετσι κι αλλιως συναδελφοι ειμαστε αλλοι παλιοι κι αλλοι νεοι ....σταματαω γιατι πιαστηκα ![]() |
Mimis έγραψε: |
Βρε παιδιά, να ρωτήσω και εγώ κάτι (γιατί όλο ο συνάδερφος bokos ρωτάει) για 1100 που φοράει 175/65/14, η αλλαγή σε 195/50/15 αξίζει τον κόπο ή θα το μετανιώσω. Το έχει κάνει κανένας άλλος φίλος 1100αρις ![]() ![]() ![]() |
BTS έγραψε: | ||
Φίλε Μίμη σου απαντώ στο τόπικ για επιλογή ελαστικού. Πάντως έχε υπόψη σου πως αν προβείς σε τόσο μεγάλη αύξηση του φάρδους (και των τριβών και του βάρους...) η πτώση στις επιδόσεις θα είναι αισθητή. Με λίγα λόγια το 'συντηρητικό' 206 1.1 στη βιτρίνα της αντιπροσωπείας θα είναι γρηγορότερο από το 'φτιαγμένο' δικό σου. Αξίζει; Δεν έχω κανένα λόγο να στα πω όλα αυτά, παρά μόνο την αλληλεγύη μεταξύ 1100άρηδων(καταραμένα τεκμήρια ![]() |
(F1,yokohama τις οποιες κρινετε σα καλυτερες εσεις ολοι εδω στο Forum το οποιο ειναι φοβερο και εχω ξεστραβωθει να διαβαζω τις τελευταιες μερες(μπηχτη για Μιλτελα ![]() |
Κώδικας: |
Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference
175/65-14 114mm 292mm 583mm 1832mm 546 0.0% 195/45-16 88mm 291mm 582mm 1828mm 547 -0.2% |
MEMsound έγραψε: |
καινούργιες μαζί με λάστιχα έχουν γύρω στο 1000ρίκο μπορεί και παραπάνω ακριβώς δεν ξέρω... stevon...??? |
Παράθεση: |
Παρεπιπτόντως πολύ πιθανόν να πουλάει κάποιος γνωστός μου ouragan 16αρες... |