brz20 έγραψε: |
Προσκυνω και εγω με την σειρα μου τον θρυλο!!!!! |
tirokomos έγραψε: | ||
Γκουχ γκουχ γκουχ.....για αλλη μια φορα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: | ||||
Αααααα!Με εχεις παρεξηγησει Χρηστο.Σε εχω πει οτι μερικα jap cars τα βγαζω το καπελλο μονο και μονο για τι ειναι θρυλικα.Skyline,RX7,Supra και δυο τρεια ακομα.Αλλα αν ηταν να αγορασω αμαξι και ειχα ενα σκασμο λεφτα γιαπωνεζικο δεν θα επερνα.Δεν τα μισω κιολας. |
brz20 έγραψε: |
Ελα τωρα.Δεν εχω κανενα φιλο-ιαπωανικο συναισθημα.Το μοναδικο καλο που εκαναν ηταν το Perl Harbor.Μονο αυτο.Τιποτα αλλο.Απο αυτοκινητα μονο κινητηρα εχουν.Αλλα δυστυχως δεν καθεσε εκει.Εχει και καμπινα το αμαξι.Πραγμα που το αγνοουν οι φιλοι σου οι japanish. |
pug206gti έγραψε: |
η τιμη του? |
Steve έγραψε: |
Να παραθέσω και εγώ την άποψη μου: ![]() |
pug206gti έγραψε: |
απο κει και περα κοστος συντηρησης ειναι πολυ λιγα.αφου θα ναι 1.6.ετσι νομιζω .ασ πει κανεις αν ξερει παραπανω.![]() |
Ναι οντως ειναι πολυ λιγα....αν αναλογιστεις οτι το 1600 wankel δουλευει οπως ενα τριλιτρος συμβατικος κινητηρας,ποσο να κανει το service του???Να το πληρωσουμε ρε παιδι μου... ![]() ![]() ![]() |
Ναι οντως ειναι πολυ λιγα....αν αναλογιστεις οτι το 1600 wankel δουλευει οπως ενα τριλιτρος συμβατικος κινητηρας,ποσο να κανει το service του???Να το πληρωσουμε ρε παιδι μου... ![]() ![]() ![]() |