giannis_cc έγραψε: |
yup ωραιο το cc αλλα το κλειστο κατι εχει ρε γα**το πολυ ασχημο στη μουρη... |
Natassa έγραψε: |
εγώ δεν το έχω δει ζωντανό μόνο από τη φωτό αλλά η πρώτη εντύπωση με τη νέα μάσκα ήταν αρνητική.
Αλλά αν σκεφτείς πως στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου το cc και μετά πήγα και το αγόρασα κιόλας, μάλλον θα τη συνηθίσω και θα ζηλέυω που κάνανε facelift στο αυτοκινητάκι μου ακόμα δεν βγήκε (2 χρονών μωρό ![]() |
tirokomos έγραψε: |
Το παλιο ειναι πολυ πιο ομορφο κατα την ταπεινη μου γνωμη.... ![]() |
Εγώ γιατί δεν βλέπω καμία αλλαγή στο εσωτερικό;;;; ![]() |
εγώ δεν το έχω δει ζωντανό μόνο από τη φωτό αλλά η πρώτη εντύπωση με τη νέα μάσκα ήταν αρνητική.
Αλλά αν σκεφτείς πως στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου το cc και μετά πήγα και το αγόρασα κιόλας, μάλλον θα τη συνηθίσω και θα ζηλέυω που κάνανε facelift στο αυτοκινητάκι μου ακόμα δεν βγήκε (2 χρονών μωρό ![]() |
Stevon έγραψε: |
Λοιπόν οι κυριότερες διαφορές στο εσωτερικό είναι :
1) Διαφοροποιημένη γραμματοσειρά στον πίνακα οργάνων 2) Διαφορετικό R/CD με επιπλέον δυνατότητες (π.χ = equalizer 7 περιοχών κτλ...) 3) Διαφορετική οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 4) Διαφοροποιημένη κεντρική κονσόλα 5) Διαφορετικά χειριστηρία και οθόνη λόγω του 2ζωνικού κλιματισμού Ενώ στο εξωτερικό...: 1) Διαφορετικός προφυλακτήρας και <<μάσκα>> 2) Νέα φωτιστηκά σώματα 3) Νέοι προβολείς ομίχλης , όπου πλέον είναι τοποθετημένοι στον προφυλακτήρα χαμηλά και όχι ενσωματωμένοι στον κυρίως φανό. 4) Νέα πλαινά φλασάκια 5) Νέα φτερά. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα μερικές αλαγές οι οποίες βέβαια αφορούν στην ηλεκτρονική δομή του αυτ/του (και όχι τον αισθητικό τομέα) όπως α) Υποστήριξη 2ζωνικού κλιματισμού β) Υποστήριξη 2πλής μνήμης στο trip computer γ) Νέο κλειδί τύπου 607 δ) Λειτουργία ανοίγματος - κλεισίματος με τηλεχειρισμό (απο το κλειδί) των ηλεκτρικά αναδιπλούμενων καθρεπτών. κτλ...κτλ....(μήν το κουράζω το θέμα αυτά είναι τα κυριότερα) |
COOL ALEXIS έγραψε: |
To 6άρι υπήρχε και στο προηγούμενο και δεν το αναφέρεις ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Πάντως εγώ σκέφτομαι σοβαρά σε κανένα χρόνο να τσιμπίσω ένα 307 CC 2,0... ![]() ![]() |