UnderTaker έγραψε: |
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11731 |
...... έγραψε: |
Εμενα μου εκανε εντυπωση οι μουλαρες της ΚΙΑ...καθοντουσαν με ανοιχτο το καπο πανω στην μηχανη....ετσι προσθετουν αλογα οι ΚΙΑτες...???
για να το δοκιμασω και γω.... μου νοικιαζετε μερικες απο κεινες με τα καλσον που σφιγγουν τα ποδια και τα make up ever last....για να τρεχω λιγο περισσοτερο??? anyway η εκθεση ειναι πολυ καλη...και οι πωλητες πολυ ομορφοι... ο ανδρας αμα βαλει κουστουμι ρε παιδι μου γινεται σουπερ... ημουν ετοιμη να πω σε ολους "I DO".... |
BUBA έγραψε: |
Πηγα και εγω χθες, η εκθεση ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ για τα Ελληνικα δεδομενα.
Τιμη Εισοδου 9 ευρω Εκατσα μεσα 4 ωρες , σταματησα σε ολα τα περιπτερα και τσεκαρα αρκετα αμαξια... |
Καποια σχολια... 1. Καταρχην για την δικη μας Peugeot: -Tα μικρα 107-1007 τα αφηνω ασχολιαστα - για να μην πω καμια κακία και παρεξηγηθω... - Το 206 GTi 1.6 αν καταλαβα καλα πωλειται πλεον με τις 16' Ouragan ζαντες, εξακολουθει να ειναι το πιο ομορφο Peugeot παρολη την ηλικια του - Στο καινουργιο 307 δεν μου αρεσει η νεα μασκα , ειδικα αυτα τα ξεκαρφωτα στρογγυλα προβολακια - To 407 Coupe το 3λιτρο πολυ ομορφο μεν , αλλα με χαλασε αυτο το ......9.1 sec για τα 0-100km/h που εγραφε το ταμπελακι των specs. Ε τωρα τριλιτρο αμαξι, διθυρο, χαμηλο, με σπορ εφμανιση η οποια προδιαθετει για επιδοσεις με 211 αλογα ....και 9.1 0-100 ...ΔΕΝ! .. |
2. Απο τα ξαδελφακια της Citroen δεσποζει το C6, πολυ ομορφο, φουτουριστικο, πιτα χαμηλο, παραπεμπει στα παλια πανεμορφα CX για οσους τα θυμουνται. Στην αρχη νομισα οτι ειναι καποιο Concept Car της Cιtroen αλλα εμεινα μ@λ@κας οταν ειδα την ταμπελα C6.. |
3. Κατα τα αλλα
- Ψηφιζω ως το μεγαλυτερο ΤΟΥΜΠΑΝΟ της εκθεσης το Mitsubishi Pajero Rally Dacar. To αμαξι ειναι απιστευτο, κατσικι του κερατα, διπλες μπουκαλες μπρος-πισω, εαν το κοιταξεις απο κατω, στον πισω αξονα επικρατει ενας πανικος απο μπαρες, ραβδους, διαφορικα ...και εγω δεν ξερω τι . Η καμπινα ,διαστημοπλοιο απο τους αμετρητους διακοπτες , κουμπια και οθονες.. |
- Για ποιο ομορφο αμαξι τηs Εκθεσης ψηφιζω την Ferrari F430. Μου αρεσε πιο πολυ και απο την θηριώδη Murcielago της οποιας ο κολος μου φανηκε λιγο χοντροκομμενος.. |
- Mitsubishi EVO IX. Στην προνομιακη τιμη των 49,900ε (τιποτα δεν ειναι για αυτα που προσφερει) απλα δεν σου αφηνει περιθωρια να επιλεξεις κατι αλλο σε αυτη την κατηγορια τιμης
- Nεο Ιmpreza STI 2.5 280hp, τέρμα τα διλιτρα STi !!, πωλειται απο το Εργοστασιο με ενα περιεργο λαστιχο που το μισο ειναι semi-slick (το εξωτερικο) και το αλλο μισο με κανονικα αυλακια .. |
- Dodge Viper, το εχουν με ανοικτο καπό, η εκταση του κινητηρα ειναι σχεδον οση το κρεβατι που κοιμαμαι, η σκουπα που εχει μπροστα εχει ανοιγμα κοντα στο 1 μετρο.. |
- Οpel Αstra GTC 2.0 Τurbo , 240Ηp στην προνομιακη τιμη των 30,000ε !!
Αν δεν ηταν και OPEL οπως λενε μερικοι ....... |
- Απο τα γηινα τα καινουργια τιποτα το ιδιαιτερο (Grande Punto, Nεο Clio, Nεο Polo k.τ.λ), καλα κρατει το 206!.. |
- Τελος οι 17αρες πλεον φοριουνται και σε 1.4.
VW Fox με 17', ΕΛΕΟΣ! |
ειδες Εφη τι γραφει ο απο πανω...BUBA.... και στο πα ασε με να τον πεισω τον φεραρογκομενο να μπω μεσα να με βγαλετε μια...τον ειχα σας λεω...εσυ εκει...ντροπες...
να τωρα θα χα να λεγα και γι αυτην την εμπειρια μου... με κοβετεεε...αχ αχ αχ.... |
DimiP έγραψε: |
το 2λιτρο astra gtc (turbo) δεν εχει 200 αλογα ; ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Άλλο το 2λιτρο GTC και άλλο το 2λιτρο GTC OPC... 200ps το 1ο, 240ps το 2ο, μαζί με κάμποσες ακόμα διαφορές. ![]() ![]() |
![]() εφηηηη....για τσεκαρε...μου παει???? ![]() |
![]() καλεεεε...παλι σου κλεψαν τα πατακια???? και στο χω πει ρε Εφη...ποτε ανοιχτο...οταν πινουμε καφε.... ![]() ![]() |
Tiesto έγραψε: |
ΥΓ: Οσοι μπηκαν στο 607 και στο Α6 θα θυμηθηκαν τα λογια μου σ ενα αλλο topic ![]() |