Touristas έγραψε: |
Επίσης και η συντήρηση του δεν σε ξετινάζει κατά την γνώμη μου κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα. |
volvos έγραψε: |
με αλλα λαδια παντως απο τα μαμα εχω δει διαφορα προς τα πανω! |
Touristas έγραψε: |
, έχω προσπαθήσει πολύ να το ρίξω κάτω από 8 αλλά είναι δύσκολο μέσα στην Αθήνα. |
Stevon έγραψε: |
Υ.Γ=Θα πάρεις το καινούριο με τις 16άρες ζάντες ή αυτό με τις 15άρες?? |
206_freak έγραψε: |
Stevon, το καινούριο με τις 16άρες είναι στην προσφορά, 205/45. Με Eagle F1 πάνω ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Μιά ομορφιά.... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Εμενα εχει ερωτευθει τα νουμερα ανω του 10 και δεν λεει να ξεκολλησει απο αυτα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
αφού του έχεις πιει το αίμα ρε!!!!! Το δικό μου είναι στο 9,4 ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Μιά ομορφιά.... ![]() άριστα.... χρωματάκι?? |
Sidobre έγραψε: |
To νέο γκρι που έχει βγάλει η Peugeot είναι φοβερό! Ευχαρίστως θα έδινα το αμάξι μου (ε, εντάξει χωρίς την μηχανή και τις αναρτήσεις) για να πάρω το καινούργιο χρωματάκι! |
206_freak έγραψε: |
Είμαι σε δίλημμα. Στην αντιπροσωπεία το είχε σε ένα φοβερό μπλε ελεκτρίκ. Έδειχνε πολύ το αμάξι. Το είδα και στο δρόμο και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή το μετανιώσω |
ultra-one έγραψε: |
....Οτιδήποτε αυτοκίνητο να έπαιρνα και πάλι θα ήταν σε μπλέ ηλεκτρίκ! ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
αλλά όχι 206 εεε??? χαχαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Μην τους ακούς! Το 206 το πήρα στο "ηλεκτρικ" Bleu Recife και εννοείται ότι δεν το μετάνοιωσα καθόλου! Είναι χρώμα που καθιερώθηκε ως "σπορ" από τα αγωνιστικά Impreza και τις διαφημίσεις του 206 RC και είναι χάρμα οφθαλμών! ![]() Οτιδήποτε αυτοκίνητο να έπαιρνα και πάλι θα ήταν σε μπλέ ηλεκτρίκ! ![]() |