ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑ!$#!$!ΛΙΔΕΣ ....ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΩΝΩ ΕΓΩ!!!!!!!
!!!
(sorry παίδες αλλά τα έχω πάρει με τα smurfs)....
| christhehealer έγραψε: |
| Mike περαστικά.
Tο σπρέυ και γρήγορα γιατί από εκείνους τους δρόμους περνάω και εγώ με κάμποσα.... |
| DimiP έγραψε: |
| ποιο σπρευ ρε παιδια ;
για πειτε. που πως ποσο ;;;; |
Μηπως θα πρεπε να ετοιμάζουμε μπαγκάζια για εκεί.?...Λέει ότι εκεί πηγαίνουν απ όλο τον κόσμο πορωμένοι και τα σπάνε....Και έδειχνει κάτι τρελά αμαξάκια βέβαια ...από porsche και πάνω... | DimiP έγραψε: |
| ποιο σπρευ ρε παιδια ;
για πειτε. που πως ποσο ;;;; |
| DimiP έγραψε: | ||
ναι ! σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! μπραβο, πραγματι με ενημερωσατε! μιλατε ρεεεεεε! ποιο σπρευ;;;;;; |
| ναι ! σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!
μπραβο, πραγματι με ενημερωσατε! μιλατε ρεεεεεε! ποιο σπρευ;;;;;; |
|
Aντί να postάρεις σαν τρελλός, καλό θα είναι να διάβαζες και τα post των υπολοίπων. |
|
Eντάξει μην πέσεις και στα γόνατα να μας ευχαριστήσεις. Άλλοστε όπως ξέρεις είναι χαρά μας να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Aντί να postάρεις σαν τρελλός, καλό θα είναι να διάβαζες και τα post των υπολοίπων. Όπως π.χ. το topic για τις νέες κάμερες στους δρόμους. |
|
ναι ! σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! μπραβο, πραγματι με ενημερωσατε! μιλατε ρεεεεεε! ποιο σπρευ;;;;;; |
| Ady έγραψε: | ||
Μήπως θέλεις να στο αγοράσουμε, και να στο φέρουμε και σπίτι ? 206 Club Delivery Service, αποστολή στην πόρτα του σπιτιού σας.....με εχεμύθεια....... :D :D :D :D |
| Svstouk έγραψε: |
|
Ady, πας να βγάλεις τα χρήματα για το σήμα, ε;;!!! Ατιμούλικο!!! |
| GIANNIS206 έγραψε: |
| ΤΟ ΣΠΡΕΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΣΥΧΑΖΩ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ!!!!!! |
| Miltellas έγραψε: |
| Διαολοκαζανάκια χαλάρωσε...
Δεν υπάρχει κάμερα εκεί, εκτός κι εάν σου στήσουν μπλόκο ή προσωρινό ραντάρ. Κάμερες υπάρχουν μόνο δύο. Μία στην εθνική έξω από τα Μουδανιά και μία στην εθνική από Θεσσαλονίκη πριν την Κατερίνη. Οδήγα το δυνατόν δεξιότερα και γρηγορότερα. |