STELIOS έγραψε: |
Πρωτα απ'ολα να σου ζησουν οι νιοπαντροι, δευτερον το αμαξι εγινε κουκλα και τριτον προτεινω να το φερεις και να το τρεξεις ετσι στις Αφιδνες ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
χεχεχε ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ... EVO ΤΟΥ ΠΑΦ ΝΤΥΜΕΝΟ ΣΕ γα** !!!! χεχεχε αλλά δεν έχω photo !!
πάντως πήγανε με το antilag αναμένο εκκλησία.... |
glf έγραψε: |
χεχεχε ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ... EVO ΤΟΥ ΠΑΦ ΝΤΥΜΕΝΟ ΣΕ γα** !!!! χεχεχε αλλά δεν έχω photo !!
πάντως πήγανε με το antilag αναμένο στην εκκλησία.... |
UnderTaker έγραψε: |
Άντε και κανένας γαμπρός παιδιά...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑΡΙΦΑΣ ΣΕ ΝΥΦΕΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
είχαμε κι άλλα νυφικά αμάξια στο παρελθόν... αυτό που έζησα εγώ ήταν στον γάμο του Φίλιππου με το λευκό διαστημόπλοιο νυφικό (και με εμένα οδηγό) και ένα κονβόι από Pugs να ακολουθούν και να κορνάρουν!!! ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
άντε και στα δικά μας εμείς οι λεύτεροι! ![]() όταν παντρευτώ και γω θέλω λιμουζίνα 407 στολισμένη! ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
........όταν παντρευτώ και γω θέλω λιμουζίνα 407 στολισμένη! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Θα το οδηγω εγω και εξω απο την εκκλισια θα τον γκαζωνω στα τερματα και θα λυσαει το αμαξι. |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Mετα απο την εβδομαδα του μελιτος στην Σαντορινη παλι πισω λογω δουλειας σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και να εισται ολοι καλα και οτι επιθυμειτε ![]() |