Sidobre έγραψε: |
Εγώ θα τρέξω, αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θα είμαι με το 106 ή με το 206.
Πάντως αν θα είμαι με το 206 θα είμαι χωρίς μπλοκέ (βγαίνει) και με μακρύ σασμάν. Αν το 106 θα έχει λάστιχα μάλον με βλέπω με αυτό.. ![]() |
Βασικά το 106 είναι ρημάδι ακόμα και το 206 είναι πλέον "κυρία". Εκεί είναι το πρόβλημά μου... ![]() |
sps έγραψε: |
Sorry παιδες, αλλα ξεχασατε οτι 25-9 εχει rally Elpa-EKO! |
Sidobre έγραψε: | ||
Δεν το έχουμε ξεχάσει. Το πρόγραμμα δυστυχώς δεν το βγάζουμε εμείς. |
asa1 έγραψε: |
Και γω μεσα ειμαι αλλα οχι μονος μου |
MEMsound έγραψε: | ||
Όταν λές "μέσα" εννοείς να τρέξεις?? Κόστος συμμετοχής 80€. |
asa1 έγραψε: |
Και γω μεσα ειμαι αλλα οχι μονος μου |
Tomakos έγραψε: |
.........Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι εντός και εκτός πίστας!!!!!!!! ![]() |
Δεν κατάφερα να έρθω αν και το ήθελα πολύ για οικογενειακούς λόγους (κηδεία).
Συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν και ελπίζω την επόμενη φορά, από πλευράς συμμετοχών, να δείξουμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα. |
p206Mike έγραψε: |
Όλα καλά εχθές και θα μπορούσαν να ταν και καλύτερα, αν δεν είχα αυτή την ατυχία, που πρώτη φορά συνέβη στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα μου σβήσει δύο φορές σε δύο στροφές στον τελευταίο γύρο, (κακή ποιότητα βενζίνης...? ίσως... ίσως κάτι άλλο...θα δείξει). |
STELIOS έγραψε: |
Mολις ειδα στο LOCAL TV στην εκπομπη Οδηγος και Αυτοκινητο...... τον Vinman με το 407 του (στο ALFA Trofeo της περασμενης Κυριακης). |
p206Mike έγραψε: |
Τα κομπιουτεράκια βγήκαν...
Αν αντικαταστήσω τον τελευταίο γύρο που έσβησε τ αμάξι με τον χρόνο που έκανα σταθερά ας πούμε με το χρόνο του προτελευταίου.... θα μουνα 3ος γενικής με 4.12,46 και τρίτος στην κατηγορία μου κάτω από τον Γκούστη και το clio.... Και τώρα αφήστε με να κλάψω..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |