vassop26 έγραψε: |
Καλημέρα τι κάνετε??
Ήθελα να σας πω κάτι που έπαθα το οποίο θα πάω να κοιτάξω , αλλα θέλω να πάω στο ξέροντας τι θα πω. Το Σαββάτο το πρωί ξεκινάω το αμάξι και μετά από λίγο παρατηρώ πως οι δείκτες των οργάνων (στροφόμετρο , δείκτης βενζίνης , λαδιού, χιλιομετρητής ) δεν κουνιόντουσαν ... τίποτα ![]() ![]() ![]() Σταματάω τη μηχανή και ξαναβάζω εμπρός .. τίποτα ![]() Σκέφτομαι πως πρέπει να κάηκε κάποια ασφάλεια γιατί όλα τα υπόλοιπα δούλευαν σωστά , τα φώτα , το ραδιοcd, ο κλιματισμός .. Μετά από κάνα 2 ωρο που είχα πάει για δουλειές και το ξαναέβαλα εμπρός δούλευαν κανονικά ![]() ![]() Λέω να πάω να ρωτήσω στην automotivo που είναι και δίπλα στη δουλειά μου.. ξέρετε τί μπορεί να έγινε? Θα το κοιτάξουν ή θα μου πουν καμια μ......α ??? του στυλ " αφού δουλεύουν τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα , ολα μια χαρά " ... Περιμένω τη γνώμη σας . Thanks |
christhehealer έγραψε: |
Yπάρχει λύση Bάσω.
Mην τα κοιτάς. Kομπλάρουν. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως ένα πράγμα που θα κοίταγα εγώ είναι να αντικαταστήσω την αντίστοιχη ασφάλεια, προληπτικά. Kαι ένα reset στον εγκέφαλο, δεν θα μου ακουγόταν άσχημο |
Rally έγραψε: |
σιγουρα δεν εχεις Alfa Romeo????? ![]() ![]() |
theflame έγραψε: |
Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε εμένα μόνο που δεν περίμενα δύο ώρες και όχι έτσι ξαφνικά...
Σε επιστροφή από την δουλειά απόγευμα και μετά από 15 περίπου χιλιόμετρα οδήγησης με αρκετή κίνηση και με καλό καιρό (έχουν υπάρξει και μέρες με ΠΟΛΥ υγρασία-ειδικά στα Βριλήσσια που δουλεύω... ) πάω μία συνάδελφο σπίτι της. Πιάνουμε κουβέντα και με σβηστή την μηχανή, το ράδιο ανοιχτό και το κλειδί ξεχασμένο στη μεσαία σκάλα ενεργοποιείτε μετά από λίγο το ECO MODE και σβήνουν τα πάντα! ΟΚ λέω δεν τρέχει και τίποτα... καλά να πάθω, σε ευχαριστώ PEUGEOT που προστατεύεις την μπαταρία μου!!!! Συνέχεια στο μπλά-μπλα (καλά να πάθω που ήθελα και κουβεντούλα μέσα στο αμάξι!!! ) και ώρα να φύγω. Βάζω μπροστά και όργανα ΜΗΔΕΝ!! Ούτε κοντέρ, ούτε στροφόμετρο, ούτε θερμοκρασίες, ούτε στάθμη καυσίμου. Τα υπόλοιπα λες και δεν έτρεχε τίποτα. Και check έκανε, και το λαμπάκι της χαμηλής στάθμης βενζίνης άναψε την ώρα που γυρνούσα το κλειδί με το check και τα χιλιόμετρα μετρούσαν στον ολικό και τον ημερήσιο χιλιομετρητή σωστά (ΟΚ δεν πείρα και μεζούρα να τσεκάρω αλλά σωστά μου φάνηκαν). Βαθιές ανάσες και μερικά σβήσε άναψε στο δρόμο προς το σπίτι μου δεν έκαναν τίποτα. 15 λεπτά μετά στο parking βγάζω τον πόλο της μπαταρίας και presto!!! όλα καλά και όλα ωραία. ![]() Δεν ξέρω αν θα επανέρχονταν μόνα τους μετά από 2 ώρες όπως στην Βάσω ή την άλλη μέρα το πρωί όπως στον Vini, όπως ξέρω ότι έχω ξαναπέσει σε ECO MODE και δεν είχα κανένα πρόβλημα. ![]() Τυχαίο γεγονός; Bug του λογισμικού; Πρόβλημα του αυτοκινήτου; Το θέμα είναι ότι τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα και βαρίεμε να τρέχω στα συνεργεία (άσε που ψιλοξέρω και την απάντηση που θα πάρω!!! ) |
TheFlame έγραψε: |
Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε εμένα μόνο που δεν περίμενα δύο ώρες και όχι έτσι ξαφνικά...
Σε επιστροφή από την δουλειά απόγευμα και μετά από 15 περίπου χιλιόμετρα οδήγησης με αρκετή κίνηση και με καλό καιρό (έχουν υπάρξει και μέρες με ΠΟΛΥ υγρασία-ειδικά στα Βριλήσσια που δουλεύω... ) πάω μία συνάδελφο σπίτι της. Πιάνουμε κουβέντα και με σβηστή την μηχανή, το ράδιο ανοιχτό και το κλειδί ξεχασμένο στη μεσαία σκάλα ενεργοποιείτε μετά από λίγο το ECO MODE και σβήνουν τα πάντα! ΟΚ λέω δεν τρέχει και τίποτα... καλά να πάθω, σε ευχαριστώ PEUGEOT που προστατεύεις την μπαταρία μου!!!! Συνέχεια στο μπλά-μπλα (καλά να πάθω που ήθελα και κουβεντούλα μέσα στο αμάξι!!! ) και ώρα να φύγω. Βάζω μπροστά και όργανα ΜΗΔΕΝ!! Ούτε κοντέρ, ούτε στροφόμετρο, ούτε θερμοκρασίες, ούτε στάθμη καυσίμου. Τα υπόλοιπα λες και δεν έτρεχε τίποτα. Και check έκανε, και το λαμπάκι της χαμηλής στάθμης βενζίνης άναψε την ώρα που γυρνούσα το κλειδί με το check και τα χιλιόμετρα μετρούσαν στον ολικό και τον ημερήσιο χιλιομετρητή σωστά (ΟΚ δεν πείρα και μεζούρα να τσεκάρω αλλά σωστά μου φάνηκαν). Βαθιές ανάσες και μερικά σβήσε άναψε στο δρόμο προς το σπίτι μου δεν έκαναν τίποτα. 15 λεπτά μετά στο parking βγάζω τον πόλο της μπαταρίας και presto!!! όλα καλά και όλα ωραία. Δεν ξέρω αν θα επανέρχονταν μόνα τους μετά από 2 ώρες όπως στην Βάσω ή την άλλη μέρα το πρωί όπως στον Vini, όπως ξέρω ότι έχω ξαναπέσει σε ECO MODE και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τυχαίο γεγονός; Bug του λογισμικού; Πρόβλημα του αυτοκινήτου; Το θέμα είναι ότι τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα και βαρίεμε να τρέχω στα συνεργεία (άσε που ψιλοξέρω και την απάντηση που θα πάρω!!! ) |
DimiP έγραψε: |
ποιος ηρθε ;;; ECO MODE ;;; τι ναι τουτο ρε παιδια ;; και γιατι εγω δεν εχω;;; μου μυριζει multiplexing......
ξερει κανεις γιαυτο το ECO MODE να μου εξηγησει τι ειναι και ποιος το εχει; ευχαριστω. |
Alex έγραψε: |
Οταν λεει STOP συνηθως εχει ανιχνευσει κατι λαθος.. Απο μη φορτιση της μπαταριας μεχρι και γω δεν ξερω τι... Μπορει να ναι μεχρι και σφαλμα του λογισμικου.. Ποιος ξερει? Θελει ελεγχο ο εγκεφαλος βασικα για να δειξει στο διαγνωστικο προγραμμα το error code και να γινει η διαγνωση.. |
theflame έγραψε: | ||
Χμμ... Για να μην το έχεις, ένα από τα "καλούδια" του multiplex θα είναι. Πολύ απλά σβήνει τα πάντα, εκτός από τα alarm και τα φώτα στάσης (μικρή σκάλα) όταν το αυτοκίνητο μείνει για περισσότερο από 15 λεπτά (αν θυμάμαι καλά) χωρίς τον κινητήρα να δουλεύει. Και καλά είναι για να προστατεύει την μπαταρία από αποφορτίσει όταν βγεις από το αμάξι και ξεχάσεις φώτα, ράδιο ανοιχτά... |
George έγραψε: |
Ειμαι απο Πατρα θα μπορουσα να το παω σε ενα συνεργειο της PEUGEOT στην Αθηνα, ξερει κανεις?? για να ειμαι ειλικρινεις δεν τους βλεπω καλα τους τυπους στην Πατρα. |
George έγραψε: |
Ευχαριστω για τις απαντησεις με καθησυχασατε λιγο...
Παντως με τωρα ολα φαινονται ενταξει. Βεβαια θα ακουληθησω την συμβουλη σας >>>κατευθειαν στο συνεργειο. Ειμαι απο Πατρα θα μπορουσα να το παω σε ενα συνεργειο της PEUGEOT στην Αθηνα, ξερει κανεις?? για να ειμαι ειλικρινεις δεν τους βλεπω καλα τους τυπους στην Πατρα. |
teoman έγραψε: | ||
Είχα στείλει mail στην lion αν μπορώ να κάνω το πρώτο service σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι είναι οκ.Πόσο μάλλον για τα επόμενα service... |