crusader έγραψε: |
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία για το παρκάρισμα....
Τόσο πολύ δυσκολεύεται ο κόσμος να παρκάρει, που ασχολούνται τόοοοσο εκτεταμένα με την εξέλιξη συστημάτων παρκαρίσματος??? ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Αν δεν τρυπούσαν τον πίσω προφυλακτήρα θα έβαζα και στο 206 αφού είναι στη λίστα των extras του. (Μόνο πίσω και μάλλον μόνο με ηχητική προειδοποίηση όταν πλησιάσεις πολύ). |
Stevon έγραψε: | ||
WRONGGGGGGGG......Χάρη υπάρχουν 2 διαφορετικά σετ για αισθ.παρκ/τος το ένα τους έχει εμφανείς ενώ το άλλο όχι.... ![]() άν θές πές να σου στείλω τους κωδικούς. |
ultra-one έγραψε: |
Το ξέρω! Αυτό που μπαίνει με τρύπες δουλεύει ενώ το άλλο είναι μάπα από ότι μου είχαν πει από την Έψιλον τότε! (για αυτό δεν το ανέφερα!) |
Touristas έγραψε: |
Εδώ και 2 χρόνια που των έχω εγώ λειτουργεί άψογα.
Είναι αυτός που δεν φαίνεται. |
LuNa έγραψε: |
Το δικό μου τώρα που είναι και χαμηλωμένο πιάνει και το πεζοδρόμιο αν το πλησιάσω απειλητικά ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Μάλλον κάτι άλλο θα πιάνει , και δεν έχει να κάνει με το χαμήλωμα ![]() |
LuNa έγραψε: | ||||
σίγουρα? πριν το χαμήλωμα δεν "έπιανε" πεζοδρόμιο... τώρα πιάνει!!! sorry που επιμένω ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
Αν το περνει και η κοπελα μου το αυτοκινητο μου,που με τα καθισματα που εχω δεν βλεπεις τιποτα πισω, νομιζω θα μου φυγει το αγχος του παρκαρισματος....!!! ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
αληθεια ποσο εχουν αυτοι οι αισθητηρες?
Και ποσο η εγκατασταση τους?!?! |
Baphomet έγραψε: |
...αλλά έχετε πρόβλημα στο 206?? ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Άσε τα παραμύθια ρε... Τέτοια έλεγα και εγώ στον πατέρα μου όταν του έπαιρνα το αυτοκίνητο: "δεν το γρατζούνισα εγώ, οι αλήτες που δεν σέβονται την περιουσία του άλλου..."... Άσχετα αν είχα βρει από όλες τις πάντες...
Που θα μας πεις τώρα ότι οι άλλοι φταίνε που το έχεις κάνει τετράγωνο... ΠΠΣΣΣΣ.... Κάτσε καλά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |