ultra-one έγραψε: |
Γιατί είδες ποτέ μπάτσο σε περιπολικό να φοράει ζώνη? ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Φαίνεται οι ασφαλισμένοι του δημοσίου όταν τρακάρουν δεν τραυματίζονται... ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Δεν είναι υποχρεωμένος βάση κάποιου κανονισμού... Το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα κρατικά οχήματα (αν όχι για όλα). Φαίνεται οι ασφαλισμένοι του δημοσίου όταν τρακάρουν δεν τραυματίζονται... ![]() |
Υποτίθεται οτι δεν φοράνε για να είναι σε εγρήγορση. Δηλαδή να μπορούν να πεταχτούν έξω σε χρόνο d/t προκειμένου να μπουζουριάζουν τους εγγληματίες (κυρίως τους εγκληματικούς αληταράδες με τα παπάκια που δεν φοράνε κράνη ή κάνει η εξάτμισή τους θόρυβο και θέτουν σε κίνδυνο όλη την αν8ρωπότητα) .. ![]() ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: |
Είναι όλα θέμα αρχής. Λέμε για τους άλλους, ηθοποιούς και στρουμφάκια. Εγώ θα ρωτήσω πόσες φορές αλλάζουμε λωρίδα κυκλοφορίας ανάβοντας φλας, κοιτάζοντας πρώτα πίσω μην είναι κανένας κακομοίρης που τον πάρουμε σβάρνα; Ή πόσες φορές έχουμε αφήσει τους άλλους να μπούν στη λωρίδα μας έχοντας ανάψει φλάς; Τις περισσότερες φορές ζητάμε και τα ρέστα! Άρα αν δεν θέλουμε να μας κάνουν αυτά που μας πειράζουν, θα πρέπει να τα σταματήσουμε πρώτα εμείς. |
TZAG έγραψε: |
Είναι όλα θέμα αρχής. Λέμε για τους άλλους, ηθοποιούς και στρουμφάκια. Εγώ θα ρωτήσω πόσες φορές αλλάζουμε λωρίδα κυκλοφορίας ανάβοντας φλας, κοιτάζοντας πρώτα πίσω μην είναι κανένας κακομοίρης που τον πάρουμε σβάρνα; Ή πόσες φορές έχουμε αφήσει τους άλλους να μπούν στη λωρίδα μας έχοντας ανάψει φλάς; Τις περισσότερες φορές ζητάμε και τα ρέστα! Άρα αν δεν θέλουμε να μας κάνουν αυτά που μας πειράζουν, θα πρέπει να τα σταματήσουμε πρώτα εμείς. |
Tiesto έγραψε: |
ε ενταξει οποιος δεν τα κανει αυτα δεν ξερει να φερεται στους δρομους.
προσωπικα, βγαζω φλας παντα οταν εχω αλλα αυτοκινητα κοντα μου και γυρω μου, παντα κοιταω τους καθρεφτες (ειδικα αυτο!) και οταν εχω αποσταση απτον μπροστινο που εχει αναψει φλας για να μπει στην λωριδα, τον αφηνω γιατι εμενα μ εκνευριζει απιστευτα να μην μ αφηνουν οταν μπορουν. |
TZAG έγραψε: | ||
Σωστά φέρεσαι κι εγώ προσπαθώ να το κάνω τις περισσότερες φορές. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να το παίξω "όχι εγώ, οι άλλοι" για αυτό βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε όλους. Και σκέψου ότι με εσένα και με εμένα δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό πρέπει να γίνει συνήθεια απο όλους! |
Sidobre έγραψε: |
Το πιο ωραίο πάντως που μου έχει τύχει, είναι να βρίσκομαι στην Δεκελείας (νομίζω εκεί λέγεται Τατοϊου) προς Αθήνα και θέλω να κάνω αναστροφή για να πάω στο Praktiker. Πίσω μου περιπολικό... (πάει το χειρόφρενο σκέφτομαι... αλλά δεν γ@@ εγώ θα το τραβήξω!)
Αναστροφή με χειρόφρενο και τέρμα γκάζι για να μαζευτούν και πιο γρήγορα τα μούτρα να φύγω.... κοιτάω καθρέπτη και βλέπω τα στρουμφάκια από πίσω να τραβάνε χειρόφρενο και αυτοί ![]() ![]() ![]() Αυτά είναι! ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Οχι ρε, τυχαία γύρναγαν και αυτοί. Μόλις με είδαν... ζήλεψαν! |