PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Στο "σκαμνί" δημοσιογράφος για πρωταπριλιάτικο ψέμα

vinman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 16:57:41
Θέμα δημοσίευσης: Στο "σκαμνί" δημοσιογράφος για πρωταπριλιάτικο ψέμ
Ημερομηνία: 19/05/2005

--------------------------------------------------------------------------------

Ακούγεται απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Δημοσιογράφος θα καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου γιατί διέπραξε ένα "τρομερό" για την κοινωνία αδίκημα: Δημοσίευσε πρωταπριλιάτικο ψέμα στην εφημερίδα όπου εργαζόταν. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της καθημερινής εφημερίδας της Μυτιλήνης "Εμπρός", Νίκος Μανάβης, παραπέμπεται να δικασθεί στις 23 Ιουνίου με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων λόγω δημοσίευσης πρωταπριλιάτικου ψέματος την 1η Απριλίου 2001 στην εφημερίδα "Κυριακάτικα Αιολικά" όπου τότε εργαζόταν.

"Απίστευτο" χαρακτήρισε το γεγονός της δίωξης ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) Απόστολος Βουλδής και σημείωσε πως η Ένωση αναλαμβάνει την νομική υποστήριξη του δημοσιογράφου.

Αν παραπέμπεται ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος για αδίκημα τότε ο Όρσον Ουέλες που είχε βγάλει πρωταπριλιά την μισή Αμερική στον δρόμο για να αντιμετωπίσει εισβολή Αρειανών θα έπρεπε "τουλάχιστον" να είχε "εκτελεσθεί".

autopress.gr
STELIOS - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 17:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι αλλα δεν μας λενε τι φαρσα τους εκανε. Να διαμορφωσουμε ετσι μια αποψη τουλαχηστον για το αν φταει ή οχι....
206ccsimos - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 17:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά του κάνανε. Very happy
Επίσης προτείνω να τιμωρηθεί παραδειγματικά Twisted evil και γνωστός δημοσιογράφος του περιοδικού Faster..... για
συκοφαντία και δυσφήμηση του γνωστού μαύρου CC.
Ο παραπάνω ( ο θεός να τον κάνει δημοσιογράφο Silly ) έκανε παρουσίαση του αυτοκίνητου με τίτλο ‘ΞΕΦΛΩΡΕΨΕ’.

CCαδες αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε ! Very happy Very happy Very happy
vinman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 17:11:30
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:
Επίσης προτείνω να τιμωρηθεί παραδειγματικά Twisted evil και γνωστός δημοσιογράφος του περιοδικού Faster..... για
Ο παραπάνω ( ο θεός να τον κάνει δημοσιογράφο Silly ) έκανε παρουσίαση του αυτοκίνητου με τίτλο ‘ΞΕΦΛΩΡΕΨΕ’.

Tελικα δεν μαθαμε....( Question Question Question )....
Ξεφλωρεψε.... Question Twisted evil Question Twisted evil Question
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
CC-Gio - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 17:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:

Ο γνωστος δημοσιογραφος εκανε ''πισω'' οταν προκαλεστηκε απο ενα cc ασημενιο ''φλωρακι'' (οπως λεει και αυτος) Laughing Laughing Laughing

Προτεινω και εγω με τη σειρα μου να τιμωρηθει παραδειγματικα!!! Twisted evil Twisted evil
shiba - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 20:21:31
Θέμα δημοσίευσης:
ποινη φυλακισησ και μια μικρη αποζημιωση σε καθε cc...
gianic - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 21:33:29
Θέμα δημοσίευσης:
υπομονη λιγο καιρο και θα ξεφλωρεψει αλλα ενα cc Twisted evil
βεβαια το χρωμα θα παραμεινει φλωρικο Embarassed
LuNa - Παρ 20 Μάϊ 2005, 08:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
βεβαια το χρωμα θα παραμεινει φλωρικο Embarassed

τα ασημένια pug με φιμέ τζάμια.... ειναι πολύυυυυυ "κακά" και ουδόλως φλώρικα Twisted evil
gianic - Παρ 20 Μάϊ 2005, 09:41:41
Θέμα δημοσίευσης:
το δικο μου δεν ειναι ασημι ! ειναι iceland που σημαινει γαλαζοασημι ...
Laughing δεν νομιζω να υπαρχει πιο φλωρικο χρωμα ... Embarassed

οπως και να χει ευχαριστω για την συμπαρασταση αναστασια Laughing
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:38:18
Θέμα δημοσίευσης:
Φλώροι όλου του κόσμου ενωθείτε... Laughing Laughing Laughing Laughing

Με φάγανε οι κατάρες σας και η ζήλια σας επειδή έχω πιο γρήγορο αυτοκίνητο από εσάς...

Λοιπόν, θα σας πετσόκοβα έναν έναν ή όλους μαζί, αλλά ας όψεται η κατάντια μου...

Ένα έχω να πω.

Τρίτη, 11 του μήνα το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο και ξεκίνησε να ράβει κόσμο ασύστολα....

Πέμπτη 19 του μήνα, ξημερώματα Παρασκευής, από το μοτέρ δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα... Τρία χιλιάρικα για 8 μέρες... Πολλά έξοδα το αυτοκίνητο... Ο απόλυτος πόνος... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Οι μη έχοντες αντίστοιχη εμπειρία, δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν.

«Είναι αβάσταχτος ο πόνος μου καλέ μου...»
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το μοτέρ πάντως, όσο πρόλαβα να το χαρώ [ελάχιστα δηλαδή Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ], πήγαινε όντως καλά.

Αλλά μην ντρέπεστε. Βγάλτε όλη τη χολή που έχετε μέσα σας. Μην το καταπιείτε το φαρμάκι και δηλητηριαστείτε... Έχετε πολύ καιρό μπροστά σας αφού το αυτοκίνητο μέχρι να ξαναβγεί στους δρόμους, να είναι έτοιμο και να ξεπεράσει ο ιδιοκτήτης του [εγώ δηλαδή], το ψυχολογικό [και οικονομικό κυρίως...] ΣΟΚ, θα περάσει το καλοκαίρι... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio, δε σε ξεχνάω. Αν είχα μοτέρ, θα σου έπινα το αίμα με το καλαμάκι...

Λοιπόν πάρτε σειρά ένας ένας, γιατί όταν με το καλό ξαναφτιαχτεί το αυτοκίνητο, έχετε μια βδομάδα καιρό να πιείτε το τσάι σας. Μετά ξέρετε, πάλι χολή εσείς, άλλο μοτέρ εγώ και πάει λέγοντας........

Σίμο, η άτιμη κοινωνία φταίει για πολλά. Για τα υπόλοιπα ποιος φταίει... ; Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
vinman - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:54:03
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε UnderTaker...
Μηπως εισαι λιγο... Off Topic .... Question Question Question Wink
gianic - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
τι επαθες ???????
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Μάνο, όταν λένε οι υπόλοιποι για τον αγαπητό από το Faster που έκανε τα όσα έκανε [ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ ΣΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing]
σε ποιον νομίζεις ότι αναφέρονται..??????????

Μήπως δεν είσαι ενημερωμένος...??????????? Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Μάλλον στο topic είμαι... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
vinman - Παρ 20 Μάϊ 2005, 18:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Φίλε Μάνο, όταν λένε οι υπόλοιποι για τον αγαπητό από το Faster που έκανε τα όσα έκανε [ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ ΣΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing]
σε ποιον νομίζεις ότι αναφέρονται..??????????

Μήπως δεν είσαι ενημερωμένος...??????????? Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Μάλλον στο topic είμαι... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Σαφως και ειμαι ενημερωμενος.... Wink Laughing
Αλλα πρεπει να σε πειραξω και εγω λιγο... Laughing Laughing ...οχι μονο οι αλλοι.. Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 18:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc δε θες να ξέρεις, και πολύ περισσότερο δε θες να σου τύχει...

¶στο να πάει γιατί δε μπορώ να το σκέφτομαι ... Τεράστια ήττα σοκ...

¶υπνος είμαι από εχθές... Και αύριο... Και μεθαύριο... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

¶τιμη κοινωνία ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 18:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, τότε είμαι στο topic ρε Μάνο... Εεεεεεε......???????? Sad
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 18:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
Χτύπα και εσύ ρε Μάνο... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
gianic - Παρ 20 Μάϊ 2005, 18:04:16
Θέμα δημοσίευσης:
προφανως θελω να ξερω γι αυτο και στο ζηταω αλλα δεν θελω να το παθω Wink
αν δε θες να το πεις οκ καταλαβαινω . Cool
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 18:19:54
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή ακόμα το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν ξέρω πώς θα καταλήξει, θέλω να το αφήσω πρώτα να τελειώσει, να ξεχρεώσω, και μετά θα πούμε ό,τι θέλεις... Για να μην κατηγορήσω άδικα κόσμο ...

Για να πάρεις μια ιδέα, απλά τώρα που μιλάμε, το μοτέρ που μπήκε στο αυτοκίνητο πριν λίγες μέρες, με άκρως επιστημονικούς και μηχανολογικούς όρους, έγινε μν καπέλο ...

Αυτά προς το παρόν...

Τεράστιος πόνος ... Αβάσταχτος ... Αν είχα εγκέφαλο θα είχα πάθει τρία εγκεφαλικά από εχτές μέχρι σήμερα ... ¶στα να πάνε ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
gianic - Παρ 20 Μάϊ 2005, 18:38:26
Θέμα δημοσίευσης:
μοτερ απο gti-6 ?
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 18:45:13
Θέμα δημοσίευσης:
Οκταβάλβιδο από rallye 1,6, φτιαγμένο γερά. Φτιάχτηκε τώρα, δεν το πήρα έτοιμο. Υπέρ πίστεως πήγε... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Touristas - Παρ 20 Μάϊ 2005, 19:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Sad AAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXX Sad
Κρίμα κρίμα ……..και ξανά
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Sad
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Sad
gianic - Παρ 20 Μάϊ 2005, 19:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
λυπαμαι φιλε μου
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 19:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks παιδιά... Sad
DIMCHRI - Παρ 20 Μάϊ 2005, 20:06:37
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:

ενωμένοι είμαστε ... αλλά τι να καταφέρουμε ρε Σίμο ?
UnderTaker - Παρ 20 Μάϊ 2005, 21:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
Να φυσήξετε όλοι μαζί δυνατά τα μπεκ να ξεβουλώσουν... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μακάρι να είχα και εγώ μπεκ και θα τα φύσαγα μέρα νύχτα ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ghost Dog - Σαβ 21 Μάϊ 2005, 09:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμας Crying or Very sad Crying or Very sad
Ωχωχωχ, μη λες τετοια γιατι και'γω πριν λιγες μερες πηρα ενα μοτερακι... Crying or Very sad
Χθες στο δικο μου εσπασα ενα ελατηριο πιστονιου...
Δεν ειναι τοσο το χρηματικο κοστος (καπου στα 150 νομιζω κανουν τα καλα) οσο η μανουρα για να βαλεις τα καινουργια και να τα στρωσεις... Evil Evil
(Τι ηθελα και εβαλα τις τουρμπινες και τα αλλα παλι επανω? καλα δεν καθοντουσαν στο σπιτακι? Razz )
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες