Vini έγραψε: |
Λοιπόν τι κάνουμε? Μπορεί κάποιος να μας πει που βρίσκεται ο ρυμθιστής? |
Λοιπόν σε συνέχεια από το τοπικ "σκουποαερολογίας"....ήρθε η σειρά του Ρυθμιστή....
Από τον βελτιωτή της PEUGEOT: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ! Ολες οι ρυμθίσεις γίνονται εγκεφαλικά....και η τιμή 2,8 δεν είναι τίποτα άλλο από ρυθμίσεις παραμέτρων στον εγκέφαλο.... Δηλαδή με πείραγμα στο Εγκέφαλο (πρόγραμμα) βελτιώνεται άμεσα το 206....σε όλο το μήκος στροφών.... Οπότε τα υπόλοιπα στο τοπικ εγκεφάλων... ![]() και το project συνεχίζεται.... ![]() |
Mix206cc έγραψε: | ||
Φιλε Vini θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου για το θεμα του ρυθμιστη πιεσης βενζινης. Το εχω ψαξει γιατι στην εγκατασταση του νιτρο μου χρειαστηκε. Ρυθμιστης υπαρζει και ειναι πισω μαζι με το ρεζερβουαρ |
Vini έγραψε: | ||||
Δεν διαφωνείς μαζί μου αλλά με μια σειρά βελτιωτών....που όλοι λένε ΔΕΝ υπάρχει ρυμθιστής βενζίνης....όλα ρυθμίζονται ηλεκτρονικά από εγκέφαλο.... Μακάρι να υπάρχει.... Εσύ μπορείς να μου τον δείξεις (τον ρυθμιστή) ώστε να βάλω άλλον??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
theflame έγραψε: |
Διαβάζοντας όλα τα πιο πάνω, και χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας, μήπως ο ρυθμιστής πίεσης υπάρχει και ρυθμίζετε από τον εγκέφαλο, και για να πάρουμε περισσότερη βενζίνη χρειάζεται απλώς να ρυθμίσουμε τον εγκέφαλο και όχι να τον αλλάξουμε με κάποιο μεγαλύτερο;
Μήπως δηλαδή ο ρυθμιστής έχει ένα μεγάλο εύρος πίεσης και όχι ένα στάνταρ αλλά ρυθμιζόμενος; ![]() |
Δεν διαφωνείς μαζί μου αλλά με μια σειρά βελτιωτών....που όλοι λένε ΔΕΝ υπάρχει ρυμθιστής βενζίνης....όλα ρυθμίζονται ηλεκτρονικά από εγκέφαλο.... Μακάρι να υπάρχει.... Εσύ μπορείς να μου τον δείξεις (τον ρυθμιστή) ώστε να βάλω άλλον??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Με λίγα λόγια:
Στο 1.6 16V η αντλία βενζίνης, ο ρυθμιστής πίεσης και το φίλτρο βενζίνης, είναι τρία μαζί σε ένα εξάρτημα και βρίσκεται μέσα στο ρεζερβουάρ. Σωστά; |
Rally έγραψε: |
Νομιζω πως οχι γιατι μαλλον και γω θα συμφωνησω με τον flame ![]() ![]() |
Mix206cc έγραψε: |
Αφου το λες εσυ φιλε κατι θα ξερεις εμενα παντως μου το ειπε η Lion |
Rally έγραψε: | ||
φιλε μιχ δεν θελω να το παιξω ξερολας αλλα το εχω ψαξει.τι αλλο θα ακουσουμε απο την lion δεν ειναι δυνατον.θα κολλησω στο ραλακι το σηματακι VW και θα το πηγαινω στην ΚΑΡΕΝΤΑ, δεν παει αλλο!!! μηπως πρεπει να ανοιξουμε κανα θεμα με τα μαργαριταρια της ΛΙΟΝ? εγω θα πω ενα προσφατο παντως. μου ειπαν να αλλαξω ΟΛΟ το καλοριφερ στην εγγυηση επειδη εκανε θορυβο και δεν ηξεραν απο που. ο θορυβος απλα ηταν το μοτερακι που δεν εκλεινε ποτε!!!δεν ειναι και απλες δουλειες αυτες σε καινουργιο αυτοκινητο και καλο ειναι να τις αποφευγεις. |
Rally έγραψε: |
τι αλλο θα ακουσουμε απο την lion δεν ειναι δυνατον.θα κολλησω στο ραλακι το σηματακι VW και θα το πηγαινω στην ΚΑΡΕΝΤΑ, δεν παει αλλο!!! μηπως πρεπει να ανοιξουμε κανα θεμα με τα μαργαριταρια της ΛΙΟΝ? |
Miltellas έγραψε: | ||
Άσε Ραλλάκια.. Τα ξέρουμε! Και έχουμε αναφερθεί συχνά στην Lion. Τελικά, απ'ότι φαίνεται οι ευχαριστημένοι πελάτες τους, είναι αυτοί που δεν ασχολούνται και πολύ με το αυτοκίνητό τους. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βάλεις εσύ το σήμα της VW, αλλά η Lion να αρχίσει να πουλάει VW... H Peugeot δεν της πάει φαίνεται... |
Λοιπόν ξανανοίγω το θέμα και παρακαλώ να επικεντρωθούμε σε αυτό με χειροπιαστά στοιχεία και τεκμηριώσεις.
Μόλις γύρισα από την AVC WEBER....και έμαθα κάποια πράγματα για το 206... Δυστυχώς δεν είναι σίγουροι αν ο ρυθμιστής πίεσης στο 206 είναι στο χώρο μηχανής. Το ποιο πιθανό είναι, από ότι μου είπαν, είναι να βρίσκεται μέσα στο ρεζερβουάρ... Επειδή όμως παίζεται...θα πρέπει να το δουν από κοντά το αυτοκίνητο... Οι τιμές είναι περίπου στα 70euro...εφόσον μπορεί να αλλαχθεί ο ρυθμιστής.... Λοιπόν τι κάνουμε? Μπορεί κάποιος να μας πει που βρίσκεται ο ρυμθιστής? Λοιπόν 2ο θέμα σκούπα της AVC WEBER....ουπς....θα το γράψω στο άλλο τοπικ.... SIDOBRE είχες αναφέρει τα bar του εργοστασιακού ρυθμιστή μας? Πόσο είχες πει? |