CC-Gio έγραψε: |
''Την Κυριακη 28 Νοεμβριου 26 αυτοκινητα μαζευτηκαν στα διοδια στι 9 και 30 με προορισμο την Αραχοβα......μπλα μπλα.......το πιο ενδιαφερον κομματι της διαδρομης,λιγο εξω απο τα καμμενα Βουρλα μπηκαμε αριστερα στο ΡΕΓΓΙΝΙΟ(ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ----ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟΟΟΟΟ ΟΜΩΣ)..............''
Το αποσπασμα ειναι απο τευχος του φαστερ και ειναι γραμμενο για ενα CLUB! Για ποιο??? Για το PORSCHE CLUB Χωρις παρεξηγηση kanelj αλλα ο τυπος εχω την εντυπωση οτι σε δουλευε λιγακι! ![]() |
kanelj έγραψε: |
.....Επισης μου ειπε οτι επειδη οι ηλικιες που "παιζανε" στο Porche club ηταν μεγαλες κατα κυριο λογο,δεν ακολουθουσαν πολλοι τις εκδρομες τους αφου αλλοι ειχαν υποχρεωσεις και αλλοι ηταν του στιλ "εεεε,που να τρεχω τωρα..."!!!
Κοινως βαριουνται την ζωη τους οι πιο πολλοι σε αυτα τα club και γραφονται μονο και μονο επειδη και εκεινοι σαν και εμας αγαπανε το αυτοκινητακι τους!!!...... |
crusader έγραψε: |
Λοιπόν μετά από μια γρήγορη έρευνα ανακάλυψα πως η HAMANN μετράει μόνο 25 χρόνια ζωής, ενώ οι Κυπριακές Αερογραμμές ιδρύθηκαν το Σεπτέμβριο του 1947 και μάλλον χρησιμοποιούσαν το ίδιο λογότυπο από τότε ή τουλάχιστον πιο πριν από τη Hamann μιας και αυτή η φωτό στην οποία φαίνεται το σήμα στη σημαία, πρέπει να είναι πιο παλιά από 25 χρονών...
![]() Άρα μάλλον η Hamann αντέγραψε την Cyprus Airways... |
SHERLOCK HOLMES έγραψε: |
Λοιπόν μετά από μια γρήγορη έρευνα ανακάλυψα πως η HAMANN μετράει μόνο 25 χρόνια ζωής, ενώ οι Κυπριακές Αερογραμμές ιδρύθηκαν το Σεπτέμβριο του 1947 και μάλλον χρησιμοποιούσαν το ίδιο λογότυπο από τότε ή τουλάχιστον πιο πριν από τη Hamann μιας και αυτή η φωτό στην οποία φαίνεται το σήμα στη σημαία, πρέπει να είναι πιο παλιά από 25 χρονών...
O DISCOVERY CHANNEL έγραψε: |
ROM206 έγραψε: |
ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ VIVE MARE THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΝΕΟΝΕΟ - ΠΛΟΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΤΣΟΦΡΑΓΚΑΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Η ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!!! ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Μηπως ειναι θηγατρηκες ή ανηκουν στον ιδιο ομηλο? (Λεω τωρα εγω) |
Το 69,62% των μετοχών της Cyprus Airways Ltd ανήκει στην Κυπριακή Κυβέρνηση και το 30,38% σε ιδιώτες-επιχειρηματίες.
Η Cyprus Airways Ltd ανήκει στον όμιλο Cyprus Airways Group, στον οποίο επίσης ανήκουν οι εταιρίες Eurocypria Airlines Ltd, Zenon NDC Ltd, Cyprus Airways (Duty Free Shops) Ltd και Hellas Jet. Τώρα αν ο όμιλος αυτός ανήκει σε έναν μεγαλύτερο, ο οποίος περιλαμβάνει και την Hamann δεν μπορώ να το γνωρίζω... |
STELIOS έγραψε: | ||
Πςςςςςςςς, αυτο θα πει εποχη της πληροφορικης !!!!!! Μηπως ξερουμε και τι σοβρακο φοραει ο διευθηντης? Calvin Klein ή Minerva? ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Πςςςςςςςς, αυτο θα πει εποχη της πληροφορικης !!!!!! Μηπως ξερουμε και τι σοβρακο φοραει ο διευθηντης? Calvin Klein ή Minerva? ![]() ![]() ![]() |
GEORGE_1 έγραψε: |
για να δειτε ομως ρε παιδια τι ειναι οι γυναικες και καμια φορα με τι κριτηρια λειτουργουν...ειμαι με ενα φιλο σε κεντρικη καφετερια στο Λαυριο,γεματη κοσμο.τα τραπεζια της βγαινουν σχεδον μεχρι το δρομο και σε καποια στιγμη ακουγεται ενα ουρλιαχτο...πολυ κ@λα ομως....λιγο πριν την καφετερια κοβει και παιρναει σιγα σιγα μμμια κατακατα-κοκκινη και πολυ πολυ καλοκαλογιαλισμενη ccabrrrio ffferrari (χανω τα λογια μου ακομα και που τη θυμαμαι...).οδηγος????ενα παλικαρακι πανω κατω 60-65 ετων το καμαρι μου...σας πληροφορω οτι ακουσα τουλαχιστον 5-6 γυναικες να λενε...ποοοπο γα** τα παιδια εεε????ποιο παιδι μωρη σκρ@φα...το..παιδι αυτο ειναι μεγαλυτερο απο τον παππου σου...αλλα μερικες σαν αυτες,θα καθοντουσαν ακομα και στους παππουδες τους αν ειχαν κανα τετοιο κτηνος.... |
TiMoRiS έγραψε: |
Αυτες τις γκομενες τις ριχνεις με την φορολογικη δηλωση! Οσο πιο μεγαλη την εχεις(την δηλωση) τοσο πιο ωραιος εισαι. Ασχετα βεβαια αν το προσωπο σου ειναι σαν να εχεις τρακαρει με νταλικα! Εγω προσωπικα τις αποκαλω Τσιχλα-μπουκλα γκομενα! |