MEMsound. έγραψε: |
Δεν ξέρω αν θυμάστε το σκηνικό στην Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι όταν φτιαχνόταν ο σταθμός του Μετρό οπού ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα....!
Παρεπιπτόντως από εκείνο το σημείο είχα περάσει και γω 1 ωρίτσα πριν.....! ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
ΕΜΑ φαγώθηκε να περάσει και αυτή!
"-Κυρά μου πήγαινε από αλλού! Εδώ έχει λίμνη!" "Οχί. Έγώ θα περάσω.... μπλουμ! αχαχαχα!!! Ορίστε και παραπονιέστε για την Ελλάδα...! Όχι ότι δεν έχει γίνει και εδώ και μάλιστα με πιο επικίνδυνο τρόπο..! Δεν ξέρω αν θυμάστε το σκηνικό στην Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι όταν φτιαχνόταν ο σταθμός του Μετρό οπού ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα....! Παρεπιπτόντως από εκείνο το σημείο είχα περάσει και γω 1 ωρίτσα πριν.....! ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Αν θυμαμαι καλα το σκηνικο στην Δουκισσης Πλακεντιας ειχε γινει πολυ νωρις το πρωι(ξημερωματα)....Εσυ περασες καμμια ωριτσα πριν το συμβαν....που γυρναγες παλι μεσα στην αγρια νυχτα Μανθο ![]() ![]() ![]() Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asa1 έγραψε: |
Προσεξτε ποσο καλη κατασκευη εχουν τα πεταλια του 206 δεν παθανε τιποτα!!! ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ο οδηγός δεν φόραγε ζώνη , έφυγε με 120χλμ και δεν έπαθε γρατζουνιά ![]() ![]() Μακρια από εμάς ![]() μακρια από εμάς συνέχεια ![]() και μια ακόμα ![]() |
Touristas έγραψε: |
skoda factory
![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
....Την επομενη ημερα εγινε η πρωτη μεγαλη πλυμμηρα απο τον Κηφισο και το αυτοκινητακι μου γεμισε νερα μεχρι το υψος των καθισματων.... ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
εκείνη την περίοδο, κυκλοφορούσα με ένα Nissan Sunny, με το οποίο πήγαινα καθημερινά στο γραφείο στην Πειραιώς.... ώσπου ήρθε η αξέχαστη μέρα..... κατά τις 12, αν θυμάμαι καλά, ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει, τόσο που νόμιζες οτι ήταν 7 το απόγευμα..... ξαφνικά, ανοίγουν κυριολεχτικά οι ουρανοί και έχω μείνει στο παράθυρο κολλημένος, να παρατηρώ την στάθμη του νερού στον Κηφισσό, (ναι, ναι, είμαι δίπλα στον Κηφισσό...) να ανεβαίνει με τους ρυθμούς που ανεβάζει τις στροφές το p206mike-mobile....!!!!!! Μετά από λίγο, το ποτάμι ξεχείλισε και τα πρώτα νερά μπαίνουν στον χώρο του parking.... Η Πειραιώς κλειστή από τα νερά, το ίδιο και η Κηφισού, οπότε έχω μείνει στο παράθυρο να βλέπω την μετατροπή του Sunny σε ενυδρείο (μόνο ο Nemo έλειπε από εκεί μέσα....) Μετά από αρκετή ώρα, ο κατακλυσμός σταματάει και τα νερά εξαφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που ήρθαν..... σ.σ. το αυτοκίνητο έμεινε 1 βδομάδα με ανοικτές πόρτες, για να στεγνώσει το εσωτερικό..... |
vinman έγραψε: |
να χτυπησω ξυλο,αλλα με το 407 τα παω καλα ακομα οσον αφορα τα καιρικα φαινομενα... ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
Εμ,Peugeot ειναι,ειναι ποτε δυνατον να μπει νερο ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
ώσπου ήρθε η αξέχαστη μέρα..... κατά τις 12, αν θυμάμαι καλά, ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει, τόσο που νόμιζες οτι ήταν 7 το απόγευμα..... ξαφνικά, ανοίγουν κυριολεχτικά οι ουρανοί και έχω μείνει στο παράθυρο κολλημένος, να παρατηρώ την στάθμη του νερού στον Κηφισσό, (ναι, ναι, είμαι δίπλα στον Κηφισσό...) να ανεβαίνει με τους ρυθμούς που ανεβάζει τις στροφές το p206mike-mobile....!!!!!! Μετά από λίγο, το ποτάμι ξεχείλισε και τα πρώτα νερά μπαίνουν στον χώρο του parking.... Η Πειραιώς κλειστή από τα νερά, το ίδιο και η Κηφισού, οπότε έχω μείνει στο παράθυρο να βλέπω την μετατροπή του Sunny σε ενυδρείο (μόνο ο Nemo έλειπε από εκεί μέσα....) Μετά από αρκετή ώρα, ο κατακλυσμός σταματάει και τα νερά εξαφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που ήρθαν |
kanelj έγραψε: |
Xα χα χα χα!
Κοιταξτε Site που εχουν φτιαξει!!! Καλα ειναι απιστευτοι! Κοιταχτε το γκομενακι πως τα καταφερε ![]() ![]() ![]() http://carstuckgirls.com/gallery_peugeot_stuck.htm |