PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Μακρυά από μας!!!

kanelj - Πεμ 10 Μάρ 2005, 00:55:32
Θέμα δημοσίευσης: Μακρυά από μας!!!
Να τι μπορει να παθει καποιος που δεν προσεχει πως οδηγει!!!!
Καλα η μανταμιτσα μαλλον τα ειδε ολα Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing

πατηστε εδω!
shark_zak - Πεμ 10 Μάρ 2005, 07:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
καλά δεν ντρέπονται λίγο τι λακκούβες είναι αυτές και μετά λένε για τις λακκούβες στην Ελλάδα...σα δε ντρέπονται λέω 'γω....
όσο για την κυριούλα...πολύ ζώων.... Silly
vinman - Πεμ 10 Μάρ 2005, 09:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
Απο μετεωριτη εγινε αυτη η λακκουβιτσα Question Question Twisted evil Twisted evil
Οδηγαρα παντως η κυριουλα Twisted evil Twisted evil
crusader - Πεμ 10 Μάρ 2005, 09:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ρε παιδιά τι πηγάδι ήταν αυτό Question Exclamation Question Exclamation
Το κατάπιε κανονικά το κάρο... Shocked
MEMsound - Πεμ 10 Μάρ 2005, 09:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΜΑ φαγώθηκε να περάσει και αυτή!
"-Κυρά μου πήγαινε από αλλού! Εδώ έχει λίμνη!"

"Οχί. Έγώ θα περάσω.... μπλουμ!
αχαχαχα!!!
Ορίστε και παραπονιέστε για την Ελλάδα...!
Όχι ότι δεν έχει γίνει και εδώ και μάλιστα με πιο επικίνδυνο τρόπο..!
Δεν ξέρω αν θυμάστε το σκηνικό στην Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι όταν φτιαχνόταν ο σταθμός του Μετρό οπού ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα....!
Παρεπιπτόντως από εκείνο το σημείο είχα περάσει και γω 1 ωρίτσα πριν.....!
Shocked Shocked
crusader - Πεμ 10 Μάρ 2005, 09:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Δεν ξέρω αν θυμάστε το σκηνικό στην Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι όταν φτιαχνόταν ο σταθμός του Μετρό οπού ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα....!
Shocked Shocked

Α ρε σαμποτέρ!!!!!!!! Λέγε τι έκανες και έπεσε ο άνθρωπος μέσα μετά.... Cool
vinman - Πεμ 10 Μάρ 2005, 09:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

αχαχαχα!!!
Shocked Shocked

Αν θυμαμαι καλα το σκηνικο στην Δουκισσης Πλακεντιας ειχε γινει πολυ νωρις το πρωι(ξημερωματα)....Εσυ περασες καμμια ωριτσα πριν το συμβαν....που γυρναγες παλι μεσα στην αγρια νυχτα Μανθο Question Question Question
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Question Question Question Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
MEMsound - Πεμ 10 Μάρ 2005, 10:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
εεεεεε....
από .... βόλτα.....!
λέμε τώρα.....!
χαχαχαχχα Laughing Laughing Laughing
kanelj - Σαβ 12 Μάρ 2005, 11:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
MEMsound. έγραψε:

αχαχαχα!!!
Shocked Shocked

Αν θυμαμαι καλα το σκηνικο στην Δουκισσης Πλακεντιας ειχε γινει πολυ νωρις το πρωι(ξημερωματα)....Εσυ περασες καμμια ωριτσα πριν το συμβαν....που γυρναγες παλι μεσα στην αγρια νυχτα Μανθο Question Question Question
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Question Question Question Very happy Very happy Very happy Very happy
Very happy

Ακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω!!!!που ησουν ρε?το σκηνικο ειχε γινει κατα τις 7 το πρωι!!!!
MEMsound - Σαβ 12 Μάρ 2005, 12:14:56
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλος από 'δω!
Είπαμε....από...."βόλτα" Love
zippy - Κυρ 13 Μάρ 2005, 20:54:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παρτα μωρη αρρωστη που μου θες να κανεις το baleno jeep.παρτο τωρα σε ενυδριο να βαζεις και τα ψαρια. Razz Very happy
kanelj - Τετ 23 Μάρ 2005, 05:19:34
Θέμα δημοσίευσης:
Aν και πολλοι ισως να το εχουν ξαναδει το βιντεο αυτο εγω το ποσταρω.... Laughing Laughing Laughing

βιντεο

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Stevon - Τετ 23 Μάρ 2005, 09:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά Γιάννη δεν νομίζω ότι οφείλεται σε οδηγικές ικανότητες μάλον έκανε καλή δουλειά ο BLACK.... Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 23 Μάρ 2005, 09:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει το πάλικάρι δεν ξέρω αν κατάφερε να το σώσει ή αν τον έσωσε ο "Μεγάλος" αλλά όπως και να 'χει γλύτωσε από τρελό γκρεμό, στο οποίο μάλιστα θα έπεφτε κάνοντας πολλές τούμπες!!!!

Είδατε τι ωραία ισορροπία έχουν τα τζιποειδή BMW??
Πάνε με τις 2 ρόδες ακόμα και στο χώμα μη σας πω ακόμα και δίπλα σε γκρεμούς....!!!
Shocked Shocked

υ.γ. Πάντως ο θεατής που την γλίτωσε στο "τσακ" πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Έχει μέλλον ως sprinter...! Laughing Laughing
kanelj - Τετ 23 Μάρ 2005, 11:47:33
Θέμα δημοσίευσης:
ο οδηγος ειναι γνωστος οδηγος αγωνων....
kanelj - Πεμ 31 Μάρ 2005, 09:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
AYTO KAI ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ....
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ....

ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ....

ΑΜΑΑΑΑΑΝ....

ΑΜΑΑΑΑΝ ΑΜΑΑΑΑΝ...

ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΝ ΑΜΑΑΑΑΑΑΝ
COOL ALEXIS - Πεμ 31 Μάρ 2005, 09:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγες μέρες πριν παραγγείλω το 206μου είχα δει ένα κατακαρβουνιασμένο
206 στην άκρη της εθνικής Shocked Shocked Shocked

Λέω μέσα μου, ρε μήπως θα γίνω Κανάρης Question Question Question

Τελικά μόνο στην άσφαλτο βάζει φωτιά Exclamation
crusader - Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΜΑΝ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΝΝΗ... ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ!!! Sad
Stevon - Πεμ 31 Μάρ 2005, 14:54:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως είχε καλό εξαερισμό....(βλέπε sunroof) έ και ως γνωστόν το οξυγόνο βοηθάει στην κάυση , αυτό θα έφταιγε μάλλον.... Splat

κατα τα άλλα.................................................φτου φτού φτού----μακρια απο εμάς....
vinman - Πεμ 31 Μάρ 2005, 17:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
Kριμα το λιονταρακι.... Rolling eyes Rolling eyes
asa1 - Πεμ 31 Μάρ 2005, 17:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
Προσεξτε ποσο καλη κατασκευη εχουν τα πεταλια του 206 δεν παθανε τιποτα!!! Razz Razz Razz
vinman - Πεμ 31 Μάρ 2005, 17:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
asa1 έγραψε:
Προσεξτε ποσο καλη κατασκευη εχουν τα πεταλια του 206 δεν παθανε τιποτα!!! Razz Razz Razz

Aθανατη κατασκευη....οντως.... Laughing Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Παρ 01 Απρ 2005, 06:42:40
Θέμα δημοσίευσης:
κριμα το αμαξακι.... Onfire Crying or Very sad Onfire
Touristas - Τρι 12 Απρ 2005, 09:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ο οδηγός δεν φόραγε ζώνη , έφυγε με 120χλμ και δεν έπαθε γρατζουνιά Rolling eyes Rolling eyes

Μακρια από εμάς Confused

μακρια από εμάς συνέχεια Confused

και μια ακόμα Confused
zippy - Τρι 12 Απρ 2005, 12:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
Και απο 206cc εγινε decevo.
ultra-one - Τρι 12 Απρ 2005, 14:43:27
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Ο οδηγός δεν φόραγε ζώνη , έφυγε με 120χλμ και δεν έπαθε γρατζουνιά Rolling eyes Rolling eyes

Μακρια από εμάς Confused

μακρια από εμάς συνέχεια Confused

και μια ακόμα Confused

Αργύρη αν έρθουν και άλλα αυτοκίνητα με μετωπικές, οπίσθιες, πλάγιες, ανατροπές κλπ βγάλε φώτο!! Twisted evil

Συλλέγω φώτο από τρακαρισμένα! Twisted evil
vinman - Τρι 12 Απρ 2005, 15:08:26
Θέμα δημοσίευσης:
Χαρης ο μακαβριος.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Μπρρρρρρρρρρρρρρ......... Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Touristas - Τετ 25 Μάϊ 2005, 18:28:51
Θέμα δημοσίευσης:
skoda factory

netblaster - Τετ 25 Μάϊ 2005, 18:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πικραααααααααααα... Shocked Shocked Shocked
ΝΙΚΟΣ - Τετ 25 Μάϊ 2005, 20:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
skoda factory

Εγω παντως δεν μπορω να τις δω.

Επρεπε να δειτε τα αυτοκινητα που βγηκαν απο το πρατηριο που ειχε παρει φωτια μεσα στο κεντρο της Κοζανης πριν μερικα χρονια.Ηταν γκαραζ με 100 θεσεις πανω και κατω.Αυτην με το 206 δεν ειναι τιποτα.
vinman - Τετ 25 Μάϊ 2005, 20:56:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ Αργυρη τι μου θυμισες τωρα... Rolling eyes
Ιουλιος 2002,Κυριακη πρωι φευγω με την γυναικα μου για Μυκονο...Ειχα κλεισει με γκρουπ και θα παραλαμβανα τα εισητηρια εξω απο το πλοιο....Το προηγουμενο βραδυ ειχαμε ξενυχτησει και το πρωι μας πηρε ο υπνος και ενω επρεπε να ειμαστε στο λιμανι γυρω στις 07.30 εμεις ξυπνησαμε 07.25....Ο μονος τροπος να προλαβουμε το πλοιο και να μην χασουμε εισητηρια και κρατησεις ηταν να παρω και το αυτοκινητο μαζι μπας και προλαβει τουλαχιστον η γυναικα μου το πλοιο και αυτους που ειχαν τα εισητηρια...οπως και ετσι εγινε....φτασαμε Πειραια 07.55 (το πλοιο εφευγε 08.00) μπηκε η γυναικα μου μεσα και εγω εκλεισα εισητηριο με το απογευματινο....Ετσι λοιπον αποφασισα να μην ξαναγυρισω Ιλιον που εμενα αλλα να παω να αφησω το αυτοκινητο στους γονεις μου στο Μοσχατο που ειναι πιο κοντα στον Πειραια....Το βραδακι ημουν και εγω Μυκονο,ευτυχισμενος που ολα πηγαν καλα και προλαβαμε την εκδρομη....
Αμ δε που πηγαν ολα καλα...
....Την επομενη ημερα εγινε η πρωτη μεγαλη πλυμμηρα απο τον Κηφισο και το αυτοκινητακι μου γεμισε νερα μεχρι το υψος των καθισματων.... Sad Sad ...πραγμα που σημαινει οτι αν δεν ειχαμε ξενυχτησει και ξυπνουσαμε κανονικα στην ωρα μας,θα ειχαμε παρει ταξι να κατεβουμε στο λιμανι και το κακομοιρο το αμαξακι μου θα ειχε μεινει Ιλιον χωρις να παθει τιποτα.... Sad
(μοντελο Hyundai Accent LS 1300 κυβικα,το οποιο το εχω ακομα...παρολο τις κακουχιες που τραβηξε απο τα φυσικα φαινομενα....γιατι εκτος απο την πλυμμηρα στο Μοσχατο τραβηξε και καμμια 40αρια λακουβες σχηματος αυγου σε ολο το αμαξωμα τον Νοεμβριο του ιδιου χρονου απο το μεγαλο χαλαζι που ειχε ριξει στην ευρυτερη περιοχη Ιλιου - Αγ.Αναργυρων - Πετρουπολης.....Η γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο λεμε....)
Vaggelis - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 09:04:46
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

....Την επομενη ημερα εγινε η πρωτη μεγαλη πλυμμηρα απο τον Κηφισο και το αυτοκινητακι μου γεμισε νερα μεχρι το υψος των καθισματων.... Sad Sad ...

εκείνη την περίοδο, κυκλοφορούσα με ένα Nissan Sunny, με το οποίο πήγαινα καθημερινά στο γραφείο στην Πειραιώς....
ώσπου ήρθε η αξέχαστη μέρα.....
κατά τις 12, αν θυμάμαι καλά, ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει, τόσο που νόμιζες οτι ήταν 7 το απόγευμα.....
ξαφνικά, ανοίγουν κυριολεχτικά οι ουρανοί και έχω μείνει στο παράθυρο κολλημένος, να παρατηρώ την στάθμη του νερού στον Κηφισσό, (ναι, ναι, είμαι δίπλα στον Κηφισσό...) να ανεβαίνει με τους ρυθμούς που ανεβάζει τις στροφές το p206mike-mobile....!!!!!!
Μετά από λίγο, το ποτάμι ξεχείλισε και τα πρώτα νερά μπαίνουν στον χώρο του parking....
Η Πειραιώς κλειστή από τα νερά, το ίδιο και η Κηφισού, οπότε έχω μείνει στο παράθυρο να βλέπω την μετατροπή του Sunny σε ενυδρείο (μόνο ο Nemo έλειπε από εκεί μέσα....)
Μετά από αρκετή ώρα, ο κατακλυσμός σταματάει και τα νερά εξαφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που ήρθαν.....

σ.σ. το αυτοκίνητο έμεινε 1 βδομάδα με ανοικτές πόρτες, για να στεγνώσει το εσωτερικό.....
vinman - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 16:44:19
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
vinman έγραψε:

....Την επομενη ημερα εγινε η πρωτη μεγαλη πλυμμηρα απο τον Κηφισο και το αυτοκινητακι μου γεμισε νερα μεχρι το υψος των καθισματων.... Sad Sad ...

εκείνη την περίοδο, κυκλοφορούσα με ένα Nissan Sunny, με το οποίο πήγαινα καθημερινά στο γραφείο στην Πειραιώς....
κατά τις 12, αν θυμάμαι καλά, ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει, τόσο που νόμιζες οτι ήταν 7 το απόγευμα.....
ξαφνικά, ανοίγουν κυριολεχτικά οι ουρανοί και έχω μείνει στο παράθυρο κολλημένος, να παρατηρώ την στάθμη του νερού στον Κηφισσό, (ναι, ναι, είμαι δίπλα στον Κηφισσό...) να ανεβαίνει με τους ρυθμούς που ανεβάζει τις στροφές το p206mike-mobile....!!!!!!
Μετά από λίγο, το ποτάμι ξεχείλισε και τα πρώτα νερά μπαίνουν στον χώρο του parking....
Η Πειραιώς κλειστή από τα νερά, το ίδιο και η Κηφισού, οπότε έχω μείνει στο παράθυρο να βλέπω την μετατροπή του Sunny σε ενυδρείο (μόνο ο Nemo έλειπε από εκεί μέσα....)
Μετά από αρκετή ώρα, ο κατακλυσμός σταματάει και τα νερά εξαφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που ήρθαν.....

σ.σ. το αυτοκίνητο έμεινε 1 βδομάδα με ανοικτές πόρτες, για να στεγνώσει το εσωτερικό.....

Εγω ευτυχως δεν το ειδα να πλυμμηριζει....θα μου ειχε ερθει ο ουρανος σφοντυλι ετσι και το εβλεπα... Sad Sad
Με ενημερωνε ομως η μητερα μου καθε φορα που ανεβαινε το νερο μεσα στο αυτοκινητο.... Sad Sad
Ο ουρανος σφοντυλι μου ειχε ερθει με το χαλαζι....γιατι ειχα ξυπνησει απο το θορυβο και εβλεπα το accent για ακομα μια φορα να παθαινει χοντρη ζημια απο φυσικα φαινομενα (40 βαθουλωματα ηταν αυτα)...αλλα και το Elantra το οποιο το ειχα μολις 2 μηνες (53 βαθουλωματα σε μεγεθος αυγου)και να μην μπορω να κανω τιποτα.... Sad Sad
(να χτυπησω ξυλο,αλλα με το 407 τα παω καλα ακομα οσον αφορα τα καιρικα φαινομενα... Wink )
kanelj - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 17:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

να χτυπησω ξυλο,αλλα με το 407 τα παω καλα ακομα οσον αφορα τα καιρικα φαινομενα... Wink

Εμ,Peugeot ειναι,ειναι ποτε δυνατον να μπει νερο Question Exclamation Whistling Whistling
shark_zak - Παρ 27 Μάϊ 2005, 02:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
vinman έγραψε:

να χτυπησω ξυλο,αλλα με το 407 τα παω καλα ακομα οσον αφορα τα καιρικα φαινομενα... Wink

Εμ,Peugeot ειναι,ειναι ποτε δυνατον να μπει νερο Question Exclamation Whistling Whistling

μονο 2 φορες απο το 2002 που το εχω... Crying or Very sad
underage - Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:48:39
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Μετά από αρκετή ώρα, ο κατακλυσμός σταματάει και τα νερά εξαφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που ήρθαν

Εκείνη την ημέρα ήταν και ο Μπάμπης σε παράδρομο του Κηφισού κοντά στον Alpha, ευτυχώς όμως ήταν με τον τράκτορα ο οποίος είχε καλυφθεί έως χαμηλά στην πόρτα και δεν πήρε νερό, αλλά και να έπερνε δεν θα με πολυενδιέφερε Rolling eyes για να είμαστε ειλικρινείς
kanelj - Παρ 02 Σεπ 2005, 10:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
Xα χα χα χα!
Κοιταξτε Site που εχουν φτιαξει!!!
Καλα ειναι απιστευτοι!
Κοιταχτε το γκομενακι πως τα καταφερε Exclamation Laughing Laughing

http://carstuckgirls.com/gallery_peugeot_stuck.htm
vinman - Παρ 02 Σεπ 2005, 16:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Xα χα χα χα!
Κοιταξτε Site που εχουν φτιαξει!!!
Καλα ειναι απιστευτοι!
Κοιταχτε το γκομενακι πως τα καταφερε Exclamation Laughing Laughing

http://carstuckgirls.com/gallery_peugeot_stuck.htm

Θελει ιδιαιτερες ικανοτητες για να κανεις κατι τετοιο... Silly Silly
Δεν ειναι κατι που μπορει να το κανει ο οποιοσδηποτε... Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Δευ 26 Σεπ 2005, 23:51:15
Θέμα δημοσίευσης:
Παράξενος μήνας ο Σεπτέμβρης...

Παράξενη εβδομάδα, ακόμα πιο παράξενη μέρα...

Άρχισε με ChatDrivers και κατέληξε με το Jazzmobile βαρειά τραυματισμένο!!!
Την γλίτωσε φθηνά από το φορτηγό του Πακιστανού πριν δυο εβδομάδες και την πλήρωσε από το παπί του πιτσιρικά που παραβίασε το stop μέσα στην παραζάλη των νιάτων του. Κι όλα αυτά σε ακτίνα 50 μέτρων από το σπίτι μου.

That's life. Ποτέ δεν ήταν ένας κήπος με τριαντάφυλλα.
Ίσως είναι, όταν ξεκίνησα να πάω στις Αφίδνες και στην έξοδο από την Αττική οδό άκουγα στον ίλιγγο των αφτιών μου τον Ηλία να κουρδίζει... Γιατί η νύχτα στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας πάντα καταλήγει σε τσίπουρα...

Ίσως είναι ότι μέσα στην πίστα μου μπήκαν ιδέες και έκανα ένα search στο net... Γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται και οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιώνται....

Βλέποντας το Jazzmobile χτυπημένο και συζητώντας με την ασφαλίστριά για τα διαδικαστικά, οι "ιδέες" άρχισαν να γίνονται πιο έντονες...

Είναι η απάντηση στην συζήτηση που είχαμε το μεσημέρι με τον Ιγνάτιο και τους Wips για τον Ηλία . Ότι είναι "σφιγμένος" στην φωτογραφία... Blues is your realy best friend...

Δεν ξέρω... Είτε πάμε πάνω ακούγοντας φασολάδιασμα του TJ-Something [ο Ronin τα ξέρει καλά αυτά], είτε χρειαζόμαστε ενδοσυνενόηση στα 120 λόγω των "ιδεών" μου, θα έχουμε ακόμα ένα συνεπιβάτη. Την Blackie... Όπως λέει [και] ο Ηλίας: "Everyday I have the blues"...

... απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...

Thank You.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες