ultra-one έγραψε: |
Σας παραθέτω ένα υπολογιστή τελικής ταχύτητας που έχω φτίαξει και έχει αρκετή ακρίβεια.
Την (αρκετά περίπλοκη και μυστική! ![]() ![]() ........................ |
crusader έγραψε: |
Οπότε η τελική ταχύτητα παίζει στο εύρος που προκύπτει, χρησιμοποιώντας CD από 0,32 έως 0,34 ![]() |
crusader έγραψε: |
Να ρωτήσω κάτι άλλο?
Αυτή η μυστική φόρμουλα είναι πολύ μυστική, γιατί εγώ την "ξεκλείδωσα"... Hack Or Be Hacked ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Τα GTi, XS, RC κλπ με φαρδιά λάστιχα, χαμηλωμένα και με αεροτομές πρέπει να παίζουν κοντα στο 0,34-0,35 Τα πιο "αθώα" με στενά λάστιχα, υπερυψωμένο πίσω μέρος και χωρίς αεροτομές παίζουν μέχρι 0,32 |
tsikis έγραψε: |
Χάρη
Μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρώ το CD για το 307 μου ?? |
MEMsound. έγραψε: |
Για το GT δεν βρήκα αλλα θα βρω.....! (Πάνο με ταλαιπωρείς.....) Λόγω φουσκωμένων προφυλακτήρων πάντως πρέπει να έχει Cd γυρω στο 0,34. |
Baphomet έγραψε: |
ο τυπος αυτος αναφερεται σε πραγματικη ή κοντερίσια ταχύτητα? επίσης δεν παιζει ρόλο το μεγεθος του ελαστικου και της ζαντας ή οι σχέσεις στις ταχυτητες? π.χ. εγω βαζω 90 αλογα και μου βγαζει 184χ.α.ω. το οποιο ισχυει απολυτα στο κοντερ μου αυτην την στιγμη. Σαν μαμα ομως εχω δει και 200. Οπότε? ο αεροδυναμικος μου συντελεστης εχει αλλαξει μονο απο την αεροτομή που έβαλα. Ομως αλλαξα λαστιχα απο 195/55 σε 195/50. |
AlienHack έγραψε: |
η ερωτηση που εχω ειναι μια αεροτομη ΠΟΣΟ παραπανω drag Coefficient (Cd) προθέτει? |
AlienHack έγραψε: |
επίσης ενω τα απλα 206 τα εχω βρει σε καποια site 0,33cd το 206cc το βρηκα και με 0,3 , ηταν τυπογραφικό λαθος ή μπορει το οτι δεν εχει "ουρα" το αμαξι να ριχνει το cd του? ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Πολύ "μπακαλίστικα" θα σου πω ότι θα πρέπει να προσθέτει περίπου 0,05 αφού τα 206 1,6 έχουν CD 0,33 και το RC έχει CD 0,335 που την έχει στανταρ. ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||||
αρα 0.005 παραπάνω για μια αεροτομή .. . Thanks Ultra!! ![]() |