christhehealer έγραψε: |
BTS δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα πλαισίου το 206. Eίναι πιο σύγχρονο από του 106 και σχεδιασμένο για μεγαλύτερες υποδυνάμεις.
Tο ότι στο Παλλάδιο δεν έιχε την ταχύτητα των 106, για μένα είναι θέμα εξέληξης. Πότε έβγαλε οι Peugeot Sport ανταλακτικά, πότε πρόλαβαν να τα φέρουν στην Eλλάδα, πότε να τα δοκιμάσουν. Λίγος χρόνος. Mετά τον 3-4 αγώνα της επόμενης χρονιάς θα μπορούμε να έχουμε συγκρίσημα αποτελέσματα. |
Bέβαια εάν ο Kολιγιάννης ή οποιοσδήποτε άλλος που επιλέξει 206, δεν ακολουθήσει την όντως ακριβή λύση της Peugeot Sport μάλλον θα είναι ένα βήμα πίσω. |
koulis1 έγραψε: |
Tι εννοείς λέγοντας ακριβή λύση????? |
christhehealer έγραψε: | ||
Aπό τον τιμοκατάλογο που έχουμε στο forum προκύπτει ότι η ανάρτηση π.χ. της Peugeot Sport κάνει 1 εκατομυριο περίπου. Δεν νομίζω ότι είναι φθηνή. Aπ' όσο ξέρω τα Cup και τα ημιGroup -A είναι κατηγορίες που η επιτυχία τους βασίζεται στο φθηνό κόστος για τους συμμετέχοντες. Διορθωσέ με, εάν κάνω λάθος. |
Sidobre έγραψε: |
Να θυμίσω ότι το 106 δεν έχει γέφυρα;
Το πλαίσιο του 206 είναι θεωρητικά καλύτερο. Θεωρητικά γιατί ο χρόνος θα δείξει! |
Παράθεση: |
Επίσης και το μεταξόνιο και μετατρόχιο είναι μεγαλύτερο που σημαίνει ελαυρώς καλύτερο κράτημα αν το αυτοκίνητο στηθεί. |
Ομως δεν ήταν τυχαία η επιλογή JWRC του 206 ιδιαίτερα όταν από την ομόσταυλη Citroen κυριαρχούσε το Saxo. |
christhehealer έγραψε: | ||
Aπό τον τιμοκατάλογο που έχουμε στο forum προκύπτει ότι η ανάρτηση π.χ. της Peugeot Sport κάνει 1 εκατομυριο περίπου. Δεν νομίζω ότι είναι φθηνή. Aπ' όσο ξέρω τα Cup και τα ημιGroup -A είναι κατηγορίες που η επιτυχία τους βασίζεται στο φθηνό κόστος για τους συμμετέχοντες. Διορθωσέ με, εάν κάνω λάθος. |
koulis1 έγραψε: |
Οσο αφορά για την Peugeot sport η ανάρτηση ειναι μία ειτε στο καπ ειτε στα JWRC. |
BTS έγραψε: |
Οι 4τροχοί επανελημένα γράφουν για το πλαίσιο 'γρανίτη' του 106. Μην ξεχνάς ότι είναι ελαφρύτερο και πιο μικρό με αποτέλεσμα να μην καταπονεί τόσο το σασί του.Και άλλωστε από τη στιγμή που θα μπει roll bar, δεν τίθεται θέμα. |
Miltellas έγραψε: |
ΟΚ! Σε παρεξήγησα. ![]() Σε έβαλα να γράψεις κουράζοντάς σε, αλλά τα διευκρίνισες καλύτερα. |
BTS έγραψε: |
Παλλάδιο, 1η ειδική (9χμ): 4. XATZHPHΓAΣ Peugeot 106 Rallye 1οςA6 5:00.50 ... 6.KΩΣTAKHΣ Μitsubishi Lancer EVO VI 1οςN4 5:02.70 7.KOYTΣOKΩΣTAΣ Peugeot 306 S16 1οςN3 5:04.86 .... 45.KOΛIΓIANNHΣ Peugeot 206 XS A6 5:35.61 Παλλάδιο, 2η ειδική (9.7χμ): 3(!).XATZHPHΓAΣ Peugeot 106 Rallye 1οςA6 5:02.29 ... 6.KΩΣTAKHΣ Μitsubishi Lancer EVO VI 1οςN4 5:10.44 ... 16.KOYTΣOKΩΣTAΣ Peugeot 306 S16 1οςN3 5:19.63 ... 39.KOΛIΓIANNHΣ Peugeot 206 XS A6 5:34.23 κ.ο.κ μέχρι την τελευταία ειδική. Οι διαφορές αυτές μεταξύ 1ου 106 και 1ου 206 μεταφράζονται κατά μέσο όρο σε 3.5δευτ/χμ. Ο Κολιγάννης είχε την υποστήριξη της Lion. Παρ'όλα αυτά θα περιμένω την επόμενη σαιζόν για τελικά συμπεράσματα. |
A.P.R. έγραψε: |
Κύριοι, κάντε λίγο υπομονή!Σε λίγες μέρες Θα βγεί απο το "υπόγειο" ενα 206 των 175+ ιππων για το cup του 2003.Τότε θα έχουμε πραγματικά θέματα να συζητήσουμε για το αν είναι καλύτερο ή χειρότερο.Τώρα απλά υποψιαζόμαστε χωρίς ουσιαστικές εμπειρίες.Ο koulis1 γνωρίζει... |
Διάβασα το test του DRIVE, και μάλιστα είχε σύγκριση με το 106Cup του περιοδικού.
Aυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι το αυτοκίνητο που έτρεξε ατο Παλλάδιο ήταν 1050 κιλά άλλα είχε ακόμα το AirCordition και όλα τα ηλεκτρικά καλούδια (κλειδαριες , καθρέπτες κ.λ.π.) και ότι ήταν πολύ πιο ευκολοοδηγητο από το 106 (το 206 συγχωρεί λάθη, ενώ το 106 όχι). |
sps έγραψε: |
....παντως ειναι κουκλα το ατιμο. Κωστα ο Σπυρος ειμαι! ![]() ![]() |
Hannibal_Jr έγραψε: |
Δεκτοί στο 206 Junior Cup γίνονται όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1980 και ύστερα, και δεν έχουν πρωταγωνιστήσει σε καμία μορφή αγώνων. |
Vaggelis έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() Kρίμα και το μόνο που μου έλειπε ήταν τα roll-bars..... ![]() ![]() ![]() ![]() Εντάξει μην πετάτε ντομάτες, θα πετάξω εγώ στον εαυτό μου.... ![]() |
Ο Άρχοντας της Ντομάτας έγραψε: | ||||
Παρτες τωρα ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
Σοβαρά τώρα, λέτε να βρεθούν οι 10 φέρελπεις που δεν έχουν αγωνιστική πείρα, είναι του 80 βγάλε και θα πάρουν το 8v με ρολ-μπαρ ?
Και 5 να βρεθούν εγώ θα πω πάλι καλά. Ρε ΝΙΚΟ, δεν πάς και συ εκεί ? έτσι κι αλλιώς αγωνιστική εμπειρία δεν έχεις. χοχοχοχοχο |
netblaster έγραψε: |
Οντως ετσι ειναι...Πολυ δυσκολο να μαζευτουν 10 ατομα!!! Αντε να τρεχεις τωρα "ραβε-ξηλωνε" (και πληρωνε...) με το 1.4 8ν!!! Δε νομιζω οτι ειναι κανεις διατεθιμενος να δωσει τοοοσα λεφτα για να φτιαξει ενα τετοιο τουτου που κατα κυριο λογο το αγορασε για την μετακινηση του και οχι για αγωνες!!! Βρισκω την Peugeot λιγο αδιαβαστη...Να δειτε που θα αρχισει να στελνει επιστολες στους κατοχους 206!!! |
Tomcat έγραψε: | ||
Όσοι εχουν ζησει εστω και για λιγο την αισθηση μιας ειδικης διαδρομης (εστω και παρανομης) να σαι σιγουρος οτι θα τα δινανε!!! Ααχ ρε διονυσε τι μας εκανες!!! |
Tomcat έγραψε: | ||
Όσοι εχουν ζησει εστω και για λιγο την αισθηση μιας ειδικης διαδρομης (εστω και παρανομης) να σαι σιγουρος οτι θα τα δινανε!!! Ααχ ρε διονυσε τι μας εκανες!!! |
Tomcat έγραψε: |
Όσοι εχουν ζησει εστω και για λιγο την αισθηση μιας ειδικης διαδρομης (εστω και παρανομης) να σαι σιγουρος οτι θα τα δινανε!!!
Ααχ ρε διονυσε τι μας εκανες!!! |
petrskar έγραψε: |
άρα εσύ θα τα δώσεις???? θα πας?? |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Αχαχαχα.... τι θυμηθηκες βρε γειτονοκαγκουρα ![]() ![]() ![]() ΩΡΑΙΟΣ!!!! ![]() |
Ο Ούρδας έγραψε: |
Ρε ΝΙΚΟ, δεν πάς και συ εκεί ? έτσι κι αλλιώς αγωνιστική εμπειρία δεν έχεις. χοχοχοχοχο |
Tο μιξιαρικο έγραψε: |
Και εγώ μικρός είμαι... θα με παίξουν;; ΆΓΚΟΥ! |
O δεν τρεχω γιατί δεν με παίζουνε έγραψε: | ||
Εσυ τι καθεσαι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Loipon newtera. Phge filos moy kai dhlwse symmetoxh. Phre to amaksi metaxeira xwris aircondition klp kai me thn etoimasia (roll-bar, pyrosbesh, bucket, anarthsh eksatmish klp toy phge synolo 10.000 eyro. Mexri prox8es htan 2 symmetoxes. Mia apo salonika meria kai mia toy filoy moy apo xalandri ![]() P.S. Sorry gia ta greeklish alla to pc moy exei baresei mpiela kai anti gia ellhnika grafei kinezika..... ![]() |
Ο δεν τρεχω γιατι ειμαι κουλος έγραψε: | ||||
Ναι για να μου δώσουν σαλιάρα ασφαλείας και μπεμπιλίνο της ΟΜΡ! A? σια πέρα ρε ούρδα! Λοιπόν εγώ θα τρέξω μετά από εσένα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nik7 έγραψε: |
kai ego ta kalipto ola (ilikia aftokinito kavla)
alla den exo sinodigo kai lefta... an me voithisete dilono avrio kiolas.... |
nik7 έγραψε: |
kai ego ta kalipto ola (ilikia aftokinito kavla)
alla den exo sinodigo kai lefta... an me voithisete dilono avrio kiolas.... |
Loipon. Agorazate ena amaksi gyrw sta 6.000-7.000 euro. Dinete sthn LION HELLAS 1.500 kai pernete skoypa- eksatmish apo katalyth kai pisw kai amortiser ths peugeot sport me 2 set elathria (xwmatina kai asfaltina). Kai meta pernete to roll bar peripoy 700 euro syn bucket+ zwnes peripoy 1000 euro syn pyrosbesh peripoy 300 euro opote exoyme 9200-10200 euro.
Paroxes apo lion ana agwna: . Δωρεάν παροχή 14 ελαστικών, από τα οποία οκτώ θα είναι χωμάτινα και έξι ασφάλτινα. Με το σύνολο των παραπάνω ελαστικών οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να καλύψουν και τους 5 προαναφερθέντες αγώνες. Δωρεάν παροχή 100 λίτρων βενζίνης σε όλους τους αγωνιζόμενους για το σύνολο των 5 αγώνων (20 λίτρα σε κάθε αγώνα). Πριμ εκκίνησης 100€ σε κάθε αγώνα για όλους τους αγωνιζόμενους. Ειδικά για το Ράλι ΔΕΘ, η Lion Hellas AE προσφέρει τη δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων καθώς και μια διανυκτέρευση του πληρώματος σε ξενοδοχείο επιλογής της εταιρίας. Όλοι οι αγωνιζόμενοι που θα συμμετάσχουν στο 206 Junior Cup δικαιούνται έκπτωση 30% σε όλα τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιήσουν για την συμμετοχή τους και τα οποία θα αγοράζουν από τη Lion Hellas AE ή από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων Peugeot σε όλη την Ελλάδα. Η παραπάνω έκπτωση ισχύει από την ημερομηνία εξαγγελίας του 206 Junior Cup έως και τον τελευταίο προκηρυγμένο αγώνα του. Ta aytokinhta molis etoimazonte 8a phgainoyn sthn lion 8a dynamometroynte kai 8a sfragizonte sto moter kai to sasman. Oi agwnes gia na meiw8oyn to kostos kai oi f8ores 8a einai oi misoi (an dhladh einai 10 eidikes 8a prosmetroyn mono oi 5 gia to junior cup). Apo proswpikh epikoinwnia me ton kyrio legakh moy eipe oti mexri stigmhs einai 5 symmetoxes.... Kai pali sorry gia ta greeklish alla eipame: To pc moy barese mpiela kai otan paw na grapsw ellhnika bgainoyn kinezika (katara sta HONDA). Ta ellhnika poy yparxoyn sto post moy einai apo copy-paste |
Πέτρος έγραψε: |
δε το βλέπω πιθανό ρε παιδια... δυσκολο να βρεις χορηγο για εναν νεο στους αγώνες οδηγο...και χρειαζονται και αρκετα λεφτα όπως είπε και ο φιλτατος glf...μακαρι να γινοταν να βοηθησουμε με καποιον τρόπο... |
Skull έγραψε: |
2)Πρεπει να υπαρχει καποια προετημασια στο ιστορικο του οδηγου??Δηλαδη τι πρεπει να κανει(προετημασια) καποιος που θελει να συμετεχει?? |
1)Το club τελικα θα βοηθησει το μελος που θα παρει μερος σε αυτην την διοργανωση??? |
Bασικα το σκεφτομουν και το σκεφτομε ακομα να συμετασχω γιατι νομιζω πως σου ανοιγετε μια πολλη μεγαλη πορτα για αυτον τον χορο!
Τα κολληματα πολλα και σιγα-σιγα τα ξεπερναω αλλα δεν νομιζω οτι θα προλαβω για φετος,αν τελικα ξεπεραστουν ολα!Το θεμα παντος αυτο ειναι υπο συζητηση! Το μεγαλητερο προβλημα μου ειναι δεν εχω καθολου προσβαση σε αυτον τον χωρο καθ οτι κανενας απο τους γνωστους μου δεν ασχολειτε γενικα με την αυτοκινηση και οποιος ασχολητε δεν μπορει να με βοηθησει σημαντικα!Οποτε τα "κονε" ειναι αυτα που δεν με αφηνουν να ξανοιχτω και οχι η θεληση! ![]() Θα ηθελα πολυ να μιλησω με καποιον γνωστη που να εχει ζηση τετοιες εμπειριες και να μπορει να με βοηθησει! Ο Θεος ειναι μεγαλος ομως και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει μεχρι τις 25 Απριλιου που ειναι ο πρωτος αγωνας και ουσιαστικα το οριου της σημετοχης! ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: | ||
Μπορούμε να βοηθήσουμε αλλά είσαι άφαντος! Φιλικά! |
Η άδεια μπορεί να κάνει μια βδομάδα να την πάρεις.
|
Bασικα το σκεφτομουν και το σκεφτομε ακομα να συμετασχω γιατι νομιζω πως σου ανοιγετε μια πολλη μεγαλη πορτα για αυτον τον χορο!
Τα κολληματα πολλα και σιγα-σιγα τα ξεπερναω αλλα δεν νομιζω οτι θα προλαβω για φετος,αν τελικα ξεπεραστουν ολα!Το θεμα παντος αυτο ειναι υπο συζητηση! Το μεγαλητερο προβλημα μου ειναι δεν εχω καθολου προσβαση σε αυτον τον χωρο καθ οτι κανενας απο τους γνωστους μου δεν ασχολειτε γενικα με την αυτοκινηση και οποιος ασχολητε δεν μπορει να με βοηθησει σημαντικα!Οποτε τα "κονε" ειναι αυτα που δεν με αφηνουν να ξανοιχτω και οχι η θεληση! ![]() Θα ηθελα πολυ να μιλησω με καποιον γνωστη που να εχει ζηση τετοιες εμπειριες και να μπορει να με βοηθησει! Ο Θεος ειναι μεγαλος ομως και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει μεχρι τις 25 Απριλιου που ειναι ο πρωτος αγωνας και ουσιαστικα το οριου της σημετοχης! ![]() |
Μάλλον τα βλέπεις με πολύ δέος τα πράματα. Δεν πας να πετάξεις το Columbia. Ενα βασικό αυτοκίνητο πρέπει να ετοιμάσεις και απο κει και πέρα όλα είναι εύκολα.
Εγώ πόσο νομίζεις ότι ασχολιόμουν με την.. αυτοκίνηση ? Προγραμματιστής PC είμαι. Και ποιες πόρτες περιμένεις να ανοίξουν ? Γιατί εγώ δεν είδα καμία πόρτα !!! Αν θα ήθελες να μπεις ως τις 25 Απριλίου έπρεπε ήδη να είσαι σε διαδικασία σοβαρή που να ετοίμαζες το αυτοκίνητο. Βασικά χρειάζεσαι αρκετό ελευθερό χρόνο τώρα στην αρχή και να υπάρχει μια σχετική ροή χρήματος.. Τα έχω ξαναπεί τα έξοδα πιο πριν... Τα πράγματα είναι πολυ πιο απλά από όσο νομίζεις.. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Γιατι ρε μαστορα δεν ειδες καμια πορτα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skull σου εχω μια προταση.....Πουλα το αμαξι σου και ελα αγορασε το δικο μου.Ετοιμο το εχω δεν χρειαζετε να βαλεις τιποτα επανω.Μεχρι και τετραδα σλικ εχω. ...θα ριχνεις και τον Γκαλφα 10' στα 4 χιλιομετρα για αρχη ![]() Ειπες τιποτα μαιμου εσυ ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλά για τα χωμάτινα έρχομαι εγώ συνοδηγός, αρκεί να μην έχω και γω αγώνα ![]() Αν θες να το κουβεντιάσουμε σφύρα αν είναι να κατέβεις Κοζάνη ή ακόμα καλύτερα να είσαι στο Ελατοχώρι Πιερίας το επόμενο ΣΚ που θα τρέξουμε τον πρώτο αγώνα. |
...Παντως θα ηθελα καποιους απο τους αγωνιζομενους να μοιραστουν με μας καποιες απο τις εμπειριες τους σαν 206club!! ![]() |
castor έγραψε: | ||
Καλημέρα, Συμμετείχα σαν συνοδηγός του Σπ.Έξαρχου και ομολογώ ότι μετά από 25 χρόνια αγώνες είχα πολλά χρόνια να αισθανθώ σε αγώνα τόσο καλά!Ουσιαστικά πρώτος αγώνας του Σπύρου και πρώτος χωμάτινος δικός μου μετά το 85. Παρ'όλα αυτά "δέσαμε" και με λίγη δουλειά ακόμη ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Παρά κάποιες ψιλοατυχίες μας , προσπαθήσαμε για το καλίτερο που τελικά δεν ήλθε. Πάμε για Αχαιός τώρα. Το 206 αν και δεν ήταν ραμμένο απεδείχθει σκυλί! Μόνο ένα μπαράκι τιμονιού στραβώσαμε και κάποιο πρόβλημα με την βάση είχαμε από την αρχή με αποτέλεσμα να μας πετάει συχνά την 2η . Η ανάρτηση λίγο σφικτή για τα ελληνικά χώματα αλλά στα μαλακά όπως η Αγ.Τριάδα , Καρρούτες , Βωξίτες ήταν θεϊκή. Το αυτοκίνητο στα ανηφορικά υστερεί και το μεγάλο πρόβλημα είναι τα φρένα. Σαν συνταγή το Junior Cup είναι και καλή και φτηνή! Μπορεί να γίνει και καλίτερη! |
Ε τα του αγώνα τα μάθαμε από τα sites που καλύπτουν τους αγώνες.
http://www.ert.gr/motorsports/motorsport_details.asp?id=43917 http://www.rally.gr/default.asp?article_id=5628 |
ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ CUP ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΡΟΤΡYΝΩ ΟΛΟΥΣ TOYΣ NEAΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ 206.ΤΟ CUP ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΤΟΣ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 11000 EYRO.O ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ(ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ,ΒΕΝΖΙΝΕΣ,ΦΑΓΗΤΑ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 400 EYRO KAI O ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΑΧΑΙΟΣ) 250 EYRO.AN ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ(ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ PEUGEOT SPORT) ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Ν2.ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΔΗΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ 206 ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ.ΣΥΝΓΧΩΡΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ CUP ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΣΜΟ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΘ. ΤΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
Καλες παροχες για τους πιτσιρικάδες θα σχολιαζα!
Ειδηση, οτι φετος τα 206 θα φορανε κορωνοπηνιο. Θετικο αυτο, θα τα ζωηρεψει λιγο! Για το senior περιμενα αν οχι τις ιδιες, τουλαχιστον περισσοτερες παροχες. |
Ronin έγραψε: | ||
Σπύρο,έχω την εντύπωση οτι το senior cup δεν έχει όριο ηλικίας. Μπορεί να τρέξει όποιος θέλει.Μπορούμε να το τσεκάρουμε αυτό? |
SnakeMJK έγραψε: |
Έτσι απο περιέργεια, τι κορωνοπήνιο θα φοράνε;
|
klain έγραψε: |
Το όριο ηλικίας πάει +1 κάθε χρόνο; Άν ναί θέλω να θέσω στον εαυτό μου έναν μακροπρόθεσμο στόχο.... ![]() ' Αλλη ερώτηση.. Η επιλογή πως γίνεται; |
Πας πληρωνεις, αγοραζεις το κιτ, το τοποθετεις στο αμαξι σου, δηλωνεις συμμετοχη και τρεχεις! |
Το οριο ηλικιας ειναι καθε χρονο τα 25 ετη. Η επιλογη ειναι απλη:Πας πληρωνεις, αγοραζεις το κιτ, το τοποθετεις στο αμαξι σου, δηλωνεις συμμετοχη και τρεχεις! |
shark_zak έγραψε: | ||
αν θες απλα να αγορασεις το κιτ και να μην τρεξεις (λογο ηλικιας 27 ) μπορεις να το παρεις και πως... ![]() πια η διαφορα του junior με το senior εκτος απο το οριο ηλικιας... ![]() |
Ronin έγραψε: | ||||
Ζαχαρία,το senior και το junior είναι ακριβώς τα ίδια με μόνη διαφορά την ηλικία. Αυτό που ρωτάς για το κιτ στο δικό σου,χωρίς να τρέξεις δεν νομίζω οτι αξίζει. Βασικά σε αυτους που θα τρέξουν υπάρχει και μια σχετικά μεγάλη εκπτωση στα ανταλλακτικά που απαρτίζουν το κιτ,για να είναι ακόμα ποιο προσιτή η αγορά τους για τους ενδιαφερόμενους. Αυτο όμως δεν σε βολεύει εσένα (και τον οποιονδήποτε που δεν θα τρέξει),γιατι αφ ενός χάνεις (νομίζω την εκπτωση),εφ ετέρου το κιτ δεν απαρτίζετε απο βελτιωτικά πραγματάκια για τον κινητήρα. Έχει ένα Κ/Π και τίποτα αλλο.Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με καθαρά αγωνιστικά εξαρτήματα. Μπάκετ καθίσματα,ζώνες,roll cage,ποδιά,πυρόσβεση κλπ... ![]() |
ρε θυμάστε πέρυσι που το βλέπαμε και λέγαμε άντε του χρόνου να βγάλει αγωνιστικό το club.. άντε ρε...
και να θυμάστε πάντα το εξής... τσοντάρουν 10 άτομα και αγοράζουν (μετάχειρο ή και από ψιλοστούκα) και ετοιμάζουν το αυτ/το και το τρέχουν εναλάξ σε κάθε αγώνα. Συνταγή που δουλεύει ... Τουτατης racing ! http://www.trf.gr make it happen |
ουρδάμπαλο έγραψε: |
1.)Μπορεί να βγει κάτι για τα 1.4 16v ρε σεις 2.)ή τζάμπα το αγόρασα? ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Ξερουμε ποσο κοστιζει το κιτ μετατροπης για το καπ? |
kanelj έγραψε: |
Χμμμμ.... ![]() ![]() ![]() |
....Ελα ομως που στο πρασινο ξεκιναει κομματια, αφηνοντας ολη την πρωτη κατω κλπ κλπ.
Ε δε μπορεσα να αντισταθω και αφου ξεκινησα χαλαρα, αυτη ηταν μιση καροτσα μπροστα μου. Τερμα γκαζι λοιπον και εγω, και στην αλλαγη 2ης τη φτανω, με το που βαζω τριτη ημουν ηδη 2 αμαξια μπροστα της. Παντως για 1.4 πηγαινε πολυ καλα.Το κορωνοπηνιο κανει δουλεια τελικα. Σορυ κα Μακρη μου, αλλα μην τα βαζετε με 1.6αρια! ![]() |
Αν και λιγο off topic, θα το πω.
Με την κα Μακρη ετυχε να κανουμε μια κοντριτσα, οταν ειχε ερθει πατρα για το Αχαιος. Το βραδυ της εκκινησης την πετυχαινω με το αγωνιστικο στην οδο Κορινθου, για οσους ξεερουν,σταματημενοι και οι δυο μπροστα στο φαναρι. Αριστερα εγω,δεξια αυτη! Εγω δεν εδωσα περαιτερω σημασια, αφου ουτε κοντρες βαζω, ουτε τα βαζω με 1.4. Ελα ομως που στο πρασινο ξεκιναει κομματια, αφηνοντας ολη την πρωτη κατω κλπ κλπ. Ε δε μπορεσα να αντισταθω και αφου ξεκινησα χαλαρα, αυτη ηταν μιση καροτσα μπροστα μου. Τερμα γκαζι λοιπον και εγω, και στην αλλαγη 2ης τη φτανω, με το που βαζω τριτη ημουν ηδη 2 αμαξια μπροστα της. Παντως για 1.4 πηγαινε πολυ καλα.Το κορωνοπηνιο κανει δουλεια τελικα. Σορυ κα Μακρη μου, αλλα μην τα βαζετε με 1.6αρια! ![]() |
kanelj έγραψε: |
Χμμμμ.... ![]() ![]() ![]() |
Κώδικας: |
Peugeot 206 Junior Cup
Θέση Οδηγός Βαθμοί Ράλλυ Ποσειδών (Χώμα) Ράλλυ Αχαιός(Άσφαλτος) Ράλλυ Λαμίας (Χώμα) Ράλλυ Αττικό (Άσφαλτος) Σούπερ Τελικός Παραλληλοδρόμιο 1 Χαλιβελάκης Κωνσταντίνος 56 16 20 20 2 Μαυροδής Διονύσης 52 20 16 16 3 Τσίλης Θανάσης 33 11 13 9 4 Καραδημήτρης Νίκος 26 13 13 5 Μακρή Κωνσταντίνα 22 11 11 Peugeot 206 Senior Cup Θέση Οδηγός Βαθμοί Ράλλυ Ποσειδών (Χώμα) Ράλλυ Αχαιός(Άσφαλτος) Ράλλυ Λαμίας (Χώμα) Ράλλυ Αττικό (Άσφαλτος) Σούπερ Τελικός Παραλληλοδρόμιο 1 Κυρίτσης Κωνσταντίνος 36 16 20 2 Μπιθαράς Γιώργος 33 13 20 3 Χαρπίδης Γιάννης 20 20 |
.....Επόμενος και τελευταίος γύρος του θεσμού της Peugeot είναι ο μεγάλος τελικός στο Παραλληλοδρόμιο στις 26-27 Νοεμβρίου όπου θα είμαστε εκεί να γιορτάσουμε μαζί με τους νικητές αλλά και όλους τους αγωνιζόμενους..... |
MEMsound έγραψε: |
........Όσο για το Παλάδιο..... (για να μην πω 100% και βγω ψέυτης... αλλά κατά 99%) ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!! ![]() ![]() |
xali...jr έγραψε: |
ΩΡΑΙΑ!!! ![]() ![]() ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ![]() |
ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!! ![]() ![]() |
xali...jr έγραψε: |
ΩΡΑΙΑ!!! ![]() ![]() |
.....Εμείς σαν PSClub ευχόμαστε την ταχύτερη ανάρρωση για τους γονείς του και το καλήτερο δυνατό αποτέλεσμα στο αγώνα. |
Ο Θανάσης Τσίλης, θα "απουσιάζει" από το Cup αλλά όχι από τον αγώνα μιας και στο Παλάδιο θα οδηγήσει ένα Mitsubishi EVO VI. : |
Road_Runner έγραψε: |
Αυτός όμως πήρε έναν πύραυλο 240 αλόγων. Και το πηγαίνει αεροπορία ο Π...... Είναι τρελός... Ακόμα δεν το πήρε, δεν το έχει μάθει και πηγαίνει δίχως αύριο. Σε μία είδική ήταν 4 δυτερόλεπτα πίσω από τον Βωβό!!!.. Και σε 4!!! ειδικές πρόλαβε τον Σταυριανουδάκη Ιmpreza A/8 και πήγαινε πίσω του καθυστερώντας αισθητά...... Δεν παίζεται.. |
vinman έγραψε: |
Ειχε καλο αυτοκινητο για σχολειο ομως... ![]() ![]() Και τωρα το εχεις εσυ το σχολειο... ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Λες να καταλήξω και εγώ με EVO σε λίγα χρόνια;;;; ![]() ![]() ![]() |
Η Lion Hellas AE έγραψε: |
H Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Peugeot, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το “206 Junior Cup”, ένα θεσμό που απευθύνεται σε νέους ηλικιακά οδηγούς. Μετά τις δύο πετυχημένες χρονιές, η Lion Hellas AE πιστεύει ότι η προσέλευση νέων οδηγών θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο θεσμό.
Το αυτοκίνητο του θεσμού παραμένει το Peugeot 206, 1400κε-8V σε τρίθυρη έκδοση. Η εμπειρία των δύο προηγούμενων ετών έδειξε ότι το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, ενώ παραμένει ένα από τα φθηνότερα σε απόκτηση και συντήρηση. Ο φετινός θεσμός περιλαμβάνει 5 αγώνες, 3 χωμάτινους και 2 ασφάλτινους. Επίσης, θα δοθούν κίνητρα συμμετοχής και παροχές που θα κάνουν ακόμα δελεαστικότερη τη συμμετοχή στον παραπάνω θεσμό. Οι αγώνες και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι οι: ![]() ![]() ![]() ![]() Για την υποβολή συμμετοχής καθώς και για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Τάσο Λεγάκι, στα τηλέφωνα: 210-6894321, 210-6894761. |
Απλά: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μετά από 3 μήνες αγωνίας και σκέψεων για να δώσω το αμάξι επιτέλους έφτασε η ώρα να τρέξουμε λίγο.. |
εεεεεεεεεεεεεπ
"Το νου σας": ![]() Θα είμαστε όλοι εκεί. ![]() |
volvos, εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=160635#160635 έγραψε: |
Υ.Γ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ROAD RUNNER. το αμαξι στο πλαι θα γραφει road runner-lada rider ??????????? |
Gonakinen έγραψε: |
Υ.Γ. Θα υπάρχει και τσικουδιά για ανεβούν τα οκτάνια, και κυρίως των αγωνιζομένων του psclub... |
Το φωτογραφικό υλικό ετοιμάζεται.... ![]() |
nickzotos έγραψε: |
ειλικρινα συγχαρητηρια μεσα απο την ψυχη μου...!!!!Ηθελα πολυ να ερθω...(γι΄αυτο ηρθα αθηνα) αλλα τελευταια στιγμη...μου το χαλασαν κατι οικογενειακες υποχρεωσεις...Αντε και εις ανωτερα!!! ![]() Υ.Γ. : ελπιζω να μην μου κρατατε κακια..... ![]() |
bob έγραψε: |
αντε με το καλο να ερθουν και οι κουπες (αν και δεν ειναι αυτοσκοπος..)!!! |
Είναι, Είναι!!!!!! Αύριο που θα γράψω περισσότερα θα καταλάβεις γιατί είναι... |
N.karadimitris έγραψε: |
Την πεμπτη που μπορω να σας βρω δηλαδη? |
Επειδή το είχα υποσχεθεί σε κάποια άτομα, και επειδή κρατάω τις υποσχέσεις μου, πάρτε ένα μικρό απόσπασμα από το In-Car στο Ραλλυ Σπριντ Αμφίκλειας. Είναι στην αλλαγή πορείας, στην αρχή της κατηφόρας..
Enjoy http://video.google.com/videoplay?docid=-5629894728976967502 |
... ναι ναι ...
"όλα τα μωρά στην πίστα" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ν.Δ. στο www.rally.gr έγραψε: |
Peugeot 206 Junior Cup: Τέρμα το διάλειμμα |
Gr@lly έγραψε: |
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=206cup-points
Για την βαθμολογια του CUP. ![]() ![]() |
Πότε θα κατέβεις να παμε καμια βολτουλα στο χώμα;;;;
Δεν έχει και τα καλύτερα χώματα... (βλ. Ακρόπολις) |
την προσγείωση φοβάμαι....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα |
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=10950&race_id=0 |
tsosmoulis έγραψε: | ||
βάλτε φωτό το φιλαράκι μου να ομορφήνει το site ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ε...βάλτε έστω της Μακρή ![]() |
ε μα τότε θα πρέπει να ανέβεις για να δείς τις... πίστες της Χαλκιδικής!!! |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορτάζ από το τον χώρο προετοιμασίας των αυτοκινήτων ![]() Υπομονή ![]() |
BadSpud! έγραψε: | ||||
Σε παρακαλώ μην ξύνεις πληγές..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=206cup-driver&driver_id=130 |
Ευχαριστώ που ασχολείστε με μέλη του κλαμπ και δεν δίνεται σημασία σε γυναικείες αντίπαλες συμμετοχές..... |
tsosmoulis έγραψε: | ||
Απλά προσπαθούμε να μάθουμε καλά τον αντίπαλο ουτως ώστε να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος ρε φίλε... τέρμα τα ![]() |
Ευχαριστώ που ασχολείστε με μέλη του κλαμπ και δεν δίνεται σημασία σε γυναικείες αντίπαλες συμμετοχές..... |
Lef205 έγραψε: | ||
![]() |
Aυτή την φορά η ομάδα θα είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ! |
τα υπολοιπα αυριο πρωτα απο τον πρωταγωνιστη! |
Ronin έγραψε: |
Νικόλα συγχαρητήρια για τη καλή εμφάνιση αγορίνα!
Τιμάς τα χρώματα του συλλόγου και κάνεις κάτι που μας κάνει όλους υπερήφανους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πάντα διαβάζω τις περιγραφές απο τους αγώνες σου. Εκτός του ότι είσαι κομμάτι του μηχανοκίνητου κόσμου (που όλοι μας έχουμε μια ευαισθησία),η γραπτή μεταφορά του όλου θέματος που κάνεις, προσωπικά συχνά με ταξιδεύει κάπου αλλού.Και σε ευχαριστώ γι' αυτό. |
Απλά μερικές φορές βλέπω οτι κάτι δεν σου αρέσει στην όλη υπόθεση. Έχει να κάνει με την απόδοση των αυτοκινήτων,απ'ότι έχω καταλάβει. |
Επειδή λοιπόν δεν γνωρίζω ,ήθελα να ρωτήσω. Το αυτοκίνητα του μετέχουν στο 206 Junior Cup ,δεν υποτίθετε οτι έχουν όλα ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες μετατροπές? Δεν υποτίθετε οτι είναι όλα ακριβώς ίδια? |
Ελπίζω να μην χρειαστούμε άλλη φορά κάτι τέτοιο ![]() Highlights: 1. H λευκή εκπληκτική Corolla 2. Το πριόνι του Παραδείση 3. Η σαφέστατη βελτίωση των χρόνων του Νίκου στο 2ο & 3ο πέρασμα 4. Ο απίστευτος χρόνος του Παπαδογεώργου ![]() 5. Ο Βωβός που χωρίς οπτικά Μάγγελ τυφλώθηκε 6. Τα ανύπαρκτα babes στο χώρο 7. Τα χωμάτινα ημισλικ του Λυκούργου 8. Το team Πλωμάρι που έδωσε ρεσιτάλ γέλιου |
Μεθυσμενοι ησασταν πρωι πρωι;;; |
Σ'αγαπάω ρε Τόληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη |
Ρεεεεεε
γιαυτο καθε φορα που ερχομουν σερβις όλοι μας κοιταζαν????? Μεθυσμενοι ησασταν πρωι πρωι;;; PLOMARI RACING TEAM |
Παντως τελικα αρχιζω να καταληγω οτι αυτα μενουν απο τους αγωνες και τιποτε αλλο. |
Italy here we come ![]() [ |
Lef205 έγραψε: | ||
Ειπαμε . . . αυτο ειναι στο προγραμμα του 2007! Καλυτερα ενας αγωνας με ασφαλεια παρα πολλοι με ανασφαλεια! |
....
Φάγαμε πρώτα κάτι (γιατί ο chief μηχανικός θα μας έμενε στα χέρια) και μετά ακολουθήσαμε το ρεύμα ![]() Βρήκαμε το προβλεπόμενο μέρος και γυρίσαμε στο Hotel για να αφήσουμε τον μικρό της παρέας να πάει για νάνι και περιμέναμε τον Σπύρο - Πας Ζωγράφου, για να έρθεi! Μετά από 10 ώρες που ήρθε πήγαμε στο άνωθεν local μαγαζάκι ήπιαμε τις μπόμπες μας καθώς και μπυρίτσα στο τέλος για γεύση και τελικά την κάναμε για ξενοδοχείο.Στάση όμως πρώτα για Πλωμάρι και κατευθείαν στο δωμάτιο για καταστάσεις 5ήμερης ![]() Κατά τις 5+ όταν και κάποιος καψουρεμένος ξεράθηκε μπορέσαμε και οι υπόλοιποι να κοιμηθούμε ![]() |
Stevon έγραψε: | ||||
Έτσι , έτσι...να ετοιμάζεται η ομάδα για τα εξωτερικά.... |
Παντως τελικα αρχιζω να καταληγω οτι αυτα μενουν απο τους αγωνες και τιποτε αλλο. |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||||||
Εγώ πάντως το δηλώνω και δεσμεύομαι δημοσίως ότι θα ακολουθήσω και θα βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||||||||
Εγω να δειτε ποσο θελω να πραγματοποιηθει αυτο! Μεσα στη χρονια πιστευω να κανουμε εστω και εναν οπωσδηποτε! Παντως τα @ρχιδια της ομαδας φανηκαν το Σαββατο το βραδυ,οχι αυτου που χειριζονταν τα εργαλεια,αλλα ολων οσοι ειμασταν απο πανω και εκαναν την ωρα να περασει ευχαριστα, το κρυο ζεστη και το αγχος αστεια! Α! και αν μας πουν καβαλημενους . . . ναι ειμαστε και το γουσταρουμε παρα πολυ! |
έχεις ακούσει το ανέκδοτο με τον Τοτό και τα γατάκια...
Έτσι θα σε πάω (για να πας...) του χρόνου... ΑΚΟΥΣ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
έχεις ακούσει το ανέκδοτο με τον Τοτό και τα γατάκια...
|
ΥΓ Να κατέβαινε κι ο Steve να τον έσμπρωχνε λιγάκι ? |
gonakinen έγραψε: |
Αν και δεν ξέρω αν με ξαναδείς μέσα σε ΕΔ από του χρόνου, εκτός αν σου αναβοσβήνω τα φώτα στο καθρέφτη.... ![]() |
Μετά που με κατάλαβες, φαντάζομαι τι θα έλεγες. ελπίζω πριν με καταλάβεις να μην έλεγες 'ποιος μαλ**ας μπαίνει η μέση..?! ![]() Αν και δεν ξέρω αν με ξαναδείς μέσα σε ΕΔ από του χρόνου, εκτός αν σου αναβοσβήνω τα φώτα στο καθρέφτη.... ![]() |
Είναι στο πρόγραμμα εδώ και καιρό, αλλά απ'την αρχή του νέου έτους θα αποφασίσω σίγουρα.
Εχω βρει ένα παλιό και φτηνό αλλά σε καλή κατάσταση με καθαρή κ ατρακάριστη καρότσα και θα το λύσω ΄θα μπεί ο κλωβός (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τον κάνω περισσότερων σημείων από αυτά που τρέχουν ήδη) και μετά οτι απαιτεί το cup για να τρέξει. .. |
abaleo έγραψε: |
τελικά γίνεται φέτος το junior cup;;; |