PSClub - Hellas

Νέα - Eλαστικά Online...

netblaster - Κυρ 23 Ιαν 2005, 20:11:30
Θέμα δημοσίευσης: Eλαστικά Online...
Ψαχνοντας στο net "επεσα" πανω σαυτη τη διευθυνση...

www.elastika-online.gr

Ενα καινουριο Online μαγαζι ελαστικων, με απιστευτα καλες τιμες!!! Για ριξτε μια ματια... Wink
STELIOS - Κυρ 23 Ιαν 2005, 20:35:50
Θέμα δημοσίευσης: Re: Eλαστικά Online...
netblaster έγραψε:
Ψαχνοντας στο net "επεσα" πανω σαυτη τη διευθυνση...

www.elastika-online.gr

Ενα καινουριο Online μαγαζι ελαστικων, με απιστευτα καλες τιμες!!! Για ριξτε μια ματια... Wink

Πραγματι πολυ καλο site αλλα δεν ειναι καινουριο, υπαρχει πολυ καιρο (το θημαμαι οταν εψαχνα για λαστιχα πριν 2 χρονια). Ειναι μεταφραση ξενου http://www.mytyres.co.uk/
MEMsound - Δευ 24 Ιαν 2005, 11:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ενδιαφερον αλλα πρεπει να προσθεσουμε και καμποσα ευρω για την τοποθετηση στην τιμη των ελαστικων.
shark_zak - Δευ 24 Ιαν 2005, 12:01:05
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιο απλα θελει ψαξειμο(ωρα).... Exclamation Exclamation Exclamation
καλά εχει και κατι μαρκες απο το πουθενα.... Wink
crusader - Δευ 24 Ιαν 2005, 12:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
Πράγματι, πολύ ενδιαφέρον site! Wink
DrJekyll - Δευ 24 Ιαν 2005, 12:36:57
Θέμα δημοσίευσης: Kalo..
Καλό το site παίδες αλλά εγω εν μέρει φοβάμαι μέσω διαδικτλυου αγορά...
θα αγόραζε κανείς σας μέσω internet???
Τώρα από οτι είδα είναι με την παράδοση η χρέωσή τους...Έτσι ναι...
Οι τιμές είναι όντως πολύ καλές.... Shocked

Αν έχουν κάποιον συμβεμβλημένο εδώ Θεσσαλονίκη ίσως την κάνω την δουλειά γιατί έχω άκρη για 17" με χονδρική (από εισαγωγέα) σε τρελή τιμή...
Έχει πάρει κανένας από εμάς λάστιχα από αυτούς???
http://www.elastika-online.gr/start.html
ultra-one - Δευ 24 Ιαν 2005, 13:11:35
Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo..
307Lucifer έγραψε:
Καλό το site παίδες αλλά εγω εν μέρει φοβάμαι μέσω διαδικτλυου αγορά...
θα αγόραζε κανείς σας μέσω internet???

Εγώ αγοράζω μέσω Ίντερνετ τα τελευταία 6 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με υποκλοπές καρτών κλπ. Επίσης οι αγορές από από το Ίντερνετ συμφέρουν διότι αν το ψάξεις, σχεδόν όλα τα πράγματα τα βρίσκεις σημαντικά φθηνότερα! (CD, DVD, βιβλία, ηλεκτρονικά κλπ) Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τα προβλήματα τα είχα εδώ με μια παραγγελία που έκανα τον Μάιο και την παρέλαβα τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ διότι κάπου "εξαφανίστηκε" το δέμα μου στα Ελληνικά "Ταχυδρομεία" Splat και το έψαχναν 5 μήνες.... Cussing out και μια παραγγελία μου με χάπια αδυνατίσματος " που κατασχέθηκε" από το τελωνείο.... Scratch Cussing out :fist:
netblaster - Δευ 24 Ιαν 2005, 20:51:31
Θέμα δημοσίευσης:
[quote='ultra-one']...και μια παραγγελία μου με χάπια αδυνατίσματος " που κατασχέθηκε" από το τελωνείο.... [/quote]

XAXAXAXAXA... Laughing Laughing Laughing

Οσο για τη Θεσσαλονικη, στο site λεει οτι στελνει!!! Και επισης, λεει οτι εχεις το δικαιωμα να επιστρεψεις το προϊον μεσα σε 30 μερες (χωρις βεβαια να το εχεις χρησιμοποιησει) περνοντας τα λεφτα σου πισω!!! Καπου ειδα οτι εχει εδρα και στην Αθηνα, δεν θυμαμαι την ακριβη διευθυνση!!!
underage - Πεμ 27 Ιαν 2005, 16:13:48
ultra-one έγραψε:
και μια παραγγελία μου με χάπια αδυνατίσματος " που κατασχέθηκε" από το τελωνείο.... Scratch Cussing out :fist:

ΑΠΟΡΙΑ: Τι να τα κάνεις εσύ Χάρη τα χάπια αδυνατίσματος Shocked Shocked Να χάσεις τι Question Question
ultra-one - Παρ 28 Ιαν 2005, 14:48:23
underage έγραψε:
ultra-one έγραψε:
και μια παραγγελία μου με χάπια αδυνατίσματος " που κατασχέθηκε" από το τελωνείο.... Scratch Cussing out :fist:

ΑΠΟΡΙΑ: Τι να τα κάνεις εσύ Χάρη τα χάπια αδυνατίσματος Shocked Shocked Να χάσεις τι Question Question

είμαι 66κιλά με 17% λίπος (μετρημένο), άρα έχω 11 κιλά λίπος να χάσω Twisted evil
STELIOS - Παρ 28 Ιαν 2005, 20:23:45
ultra-one έγραψε:

Ρε Χαρη αυτα ειναι Μ_Λ_ΚΙΕΣ!!!
Η δεν κανουν τιποτα, ή αν κανουν ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον οργανισμο σου. Υπαρχουν τοσοι τροποι. Πηγαινε σε κανα γημναστηριο, να ανοιξει και το ματι σου λιγο Very happy.
underage - Τετ 02 Φεβ 2005, 23:33:05
ultra-one έγραψε:

είμαι 66κιλά με 17% λίπος (μετρημένο), άρα έχω 11 κιλά λίπος να χάσω Twisted evil

Σου είπαν και που είναι το λίπος συσσωρευμένο?????
Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν χάσεις 11 κιλά θα συρυκνωθείς!!!!!
Baphomet - Πεμ 03 Φεβ 2005, 01:39:53
Θέμα δημοσίευσης:
πειτε με ηλιθιο αλλα δε καταλαβα... οταν λεει τιμη καταλογου και τιμη δικη του ς εννοει για ένα λαστιχο??
shark_zak - Πεμ 03 Φεβ 2005, 07:43:18
ultra-one έγραψε:

αυτα τα 11 κιλα λιπους πρεπει να αντικατασταθουν με μυικο ιστο αρα ειναι θεμα καθαρα διατροφη.... Study
shark_zak - Πεμ 03 Φεβ 2005, 07:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
πειτε με ηλιθιο αλλα δε καταλαβα... οταν λεει τιμη καταλογου και τιμη δικη του ς εννοει για ένα λαστιχο??

υποθετω πως ναι...
για φαντασου να ηταν τοσο φτηνη η τετραδα, θα επρεπε να παμε να παρουμε ολοι να εχουμε για τα Μεγαρα κανα δυο τετραδες.... Silly
marianthi - Πεμ 03 Φεβ 2005, 10:02:59
ultra-one έγραψε:

Παρε να δεις το ρέκβιεμ πολύ καλό εργάκι! Το έχει δώρο και το περιοδικό DVD. Πιστεύω οτι αν το δεις θα το ξανασκευτείς για να χαπακωθείς... (εκτός και αν το έχεις δει....)

Τεσπα! το θεμα μας είναι για τα ελαστικά, εγώ πάντως απο τον ΚΑΡΛΗ τα πηρα πιο φτηνά τα λαστιχάκια μου Wink φοράω GOODYEAR HydraGrip 195/50/15 τα πήρα 250 ευρώ στη σελίδα αυτή τα έχει πάνω απο 300.
ultra-one - Πεμ 03 Φεβ 2005, 10:35:51
STELIOS έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Ρε Χαρη αυτα ειναι Μ_Λ_ΚΙΕΣ!!!
Η δεν κανουν τιποτα, ή αν κανουν ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον οργανισμο σου. Υπαρχουν τοσοι τροποι. Πηγαινε σε κανα γημναστηριο, να ανοιξει και το ματι σου λιγο Very happy.

Πίστεψε με τίποτα δεν "λιώνει" και εξαφανίζει το λίπος καλύτερα από προϊόντα που είναι βασισμένα στο A.C.E. Stack (Aspirin, Caffeine, ...Ephedrine) Twisted evil
Σε πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει όμως την εφεδρίνη (διότι προκαλεί ανακοπές σε μερικούς) και πλέον είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις...
Επίσης για μερικούς δουλεύει καλά και η L-Carnitine. Σε άλλους δεν κάνει τίποτα.
Τα γυμναστήρια θέλουν χρόνο που δεν υπάρχει!

Σοφία τα 11 κιλά λίπος είναι κατανεμημένα παντού. Περίπου το μισό από αυτά 5-6 κιλά, είναι γύρω από τη μέση.... Crying or Very sad
----------------------------------------------------

Στα λάστιχα τώρα. Πέτρο η τιμή καταλόγου είναι η Φουλ λιανική τιμή για κάθε λάστιχο.
Πάντως πριν αγοράσετε από εδώ λάστιχα καλό είναι να τσεκάρετε και από αλλού τις τιμές. Έχω δείξει το site σε κάποιους συναδέλφους που έβαλαν πρόσφατα λάστιχα και μου λένε ότι δεν πουλάει σε "τιμές ευκαιρίας". Ίσως κάποια μοντέλα και μεγέθη αλλά όχι όλα.
MEMsound - Πεμ 03 Φεβ 2005, 11:03:50
ultra-one έγραψε:
Ίσως κάποια μοντέλα και μεγέθη αλλά όχι όλα.

Για το αδυνατισμα σου δεν λεω τιποτα. Μαλλον πρεπει να συζητηθει αλλου...! Wink Cool

Οσον αφορα τις τιμες παντου υπαρχουν προσφορες ( κραχτες) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ισχυουν σε καθε τι που πουλαει καποιος.
Αρα πριν αγορασουμε κανουμε μια μικρη ερευνα αγορας και καταληγουμε στο τι μας συμφερει σε καθε περιπτωση.
Baphomet - Πεμ 03 Φεβ 2005, 13:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Baphomet έγραψε:

υποθετω πως ναι...
για φαντασου να ηταν τοσο φτηνη η τετραδα, θα επρεπε να παμε να παρουμε ολοι να εχουμε για τα Μεγαρα κανα δυο τετραδες.... Silly

αμα ειναι ετσι...εγω πιο φτηνα τα ειχα παρει τα λαστιχα απο οσο τα εχει αυτος...
sps - Πεμ 03 Φεβ 2005, 15:24:18
Θέμα δημοσίευσης:
Στο site τα bridgestone potenza 720 185/55/14 τα εχει 310 ευρω
Στην Πατρα 290 ευρω
Στο Κιατο 270 ευρω Shocked
Baphomet - Πεμ 03 Φεβ 2005, 15:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
τα exalto 2 195/50/15 W που φοραω εγω τα πηρα 310 τοποθετημενα ενω στο site τα εχει 325...και λεει κιολας (το απιστευτο) οτι η τιμη τους κανονικα ειναι 604 ευρω Shocked Shocked Shocked ΕΛΕΟΣ!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες