SnakeMJK έγραψε: |
Η γκαντεμιά με βάρεσε για ακόμη μια φορά! Τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα.
Χθες... Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου... Πάρκινγκ φαρμακευτικής, κάτω δεξιά. Τεράστια έκταση με μόνο μια κολώνα φωτισμού στη μέση με ένα πεζοδρόμιο 40 εκατοστών γύρω του......... Είχα δώσει δυστυχώς το 206 στην κοπέλα μου, η οποία ακόμα μαθαίνει να οδηγεί κ γι αυτό το λόγο είχα επιλέξει την συγκεκριμένη "αλάνα", και κάναμε κυκλάκια στο πάρκινγκ.... Ε κάποια φάση μπέρδεψε γκάζι με φρένο ( ![]() Αφού έκανα τον Μαγκάιβερ για να βγάλω το αυτοκίνητο απο εκεί πάνω (δεν ακούμπαγε έδαφος καμία από τις δεξιές ρόδες.....), γύρισα με τα χίλια ζόρια σπίτι. Σήμερα το πρωί συνεργείο αμέσως... Πριν λίγο το πήρα. Απολογισμός: ψαλίδι, αλλαγή ζάντας, ευθυγράμμιση ~ 190 ευρά Φανοποιό δεν το έχω πάει ακόμα... Δεν πρέπει να έιναι μεγάλη η ζημιά καθώς έχει μόνο ένα μικρό βαθουλωματάκι κάτω από το μαρσπιέ. Φαίνεται μόνο αν σκύψεις. Άντε βίβα... |
DimiP έγραψε: |
βαθουλωμα κατω απο το μασπιε ;;; χμμμ.... ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω γιατι φτιαχνεται δυσκολα ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Είναι στο σημείο που βάζουμε τον γρύλο... Αυτή η λεπτή λωρίδα μετάλλου έχει διπλώσει προς τα μέσα σε ένα μήκος 20 εκατοστών. Την δευτέρα θα το πάω σε φίλο φανοποιό να μου πει τιμούλα. Αν μου βγει φτηνά, το επισκευάζω και βάφω και τα εξωτερικά πλαστικά. Αν είναι ακριβά, το αφήνω για πιο μετά! Άλλωστε δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. |
Είναι στο σημείο που βάζουμε τον γρύλο... Αυτή η λεπτή λωρίδα μετάλλου έχει διπλώσει προς τα μέσα σε ένα μήκος 20 εκατοστών. |
CC-Gio έγραψε: |
και ειδικα σε γυναικα! ![]() ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: |
και ειδικα σε γυναικα! |
Η γκαντεμιά με βάρεσε για ακόμη μια φορά! Τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα.
Χθες... Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου... Πάρκινγκ φαρμακευτικής, κάτω δεξιά. Τεράστια έκταση με μόνο μια κολώνα φωτισμού στη μέση με ένα πεζοδρόμιο 40 εκατοστών γύρω του......... Είχα δώσει δυστυχώς το 206 στην κοπέλα μου, η οποία ακόμα μαθαίνει να οδηγεί κ γι αυτό το λόγο είχα επιλέξει την συγκεκριμένη "αλάνα", και κάναμε κυκλάκια στο πάρκινγκ.... Ε κάποια φάση μπέρδεψε γκάζι με φρένο ( ![]() Αφού έκανα τον Μαγκάιβερ για να βγάλω το αυτοκίνητο απο εκεί πάνω (δεν ακούμπαγε έδαφος καμία από τις δεξιές ρόδες.....), γύρισα με τα χίλια ζόρια σπίτι. Σήμερα το πρωί συνεργείο αμέσως... Πριν λίγο το πήρα. Απολογισμός: ψαλίδι, αλλαγή ζάντας, ευθυγράμμιση ~ 190 ευρά Φανοποιό δεν το έχω πάει ακόμα... Δεν πρέπει να έιναι μεγάλη η ζημιά καθώς έχει μόνο ένα μικρό βαθουλωματάκι κάτω από το μαρσπιέ. Φαίνεται μόνο αν σκύψεις. Άντε βίβα... |
307Lucifer έγραψε: |
Και όλα αυτά με ΤΟ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, SERVICE ΤΗΣ PEUGEOT....
Τι μου είπε ο υπεύθυνος της Peugeot??? Θα το εξετάσει και άμα βρει οτι όντως είναι έτσι, ο βαφέας θα υποστεί τις συνέπειες.... ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΒΕ!!! |