Baphomet έγραψε: |
τελευταια καθε πρωι που βαζω μπρος το αμαξι και ξεκιναω παρατηρώ οτι το τιμόνι ειναι σαν κολλημενο. Θελει να το παιξω 2-3 φορές (το τιμονι παντα) για ειναι νορμαλ. Δηλαδη σαν να εχει παγωσει ενα πραγμα... δε μου εχει τυχει ξανα ουτε με αλλο αμαξι. Ειναι λογικό ή πρεπει να το κοιταξω? Κατα τα αλλα προβλημα κανένα. |
crusader έγραψε: |
Για να μην ψάχνεις άδικα θα στο πω...
Περνάω από εκεί κάθε πρωί και βάζω UHU κάτω από τα λάστιχά σου!! ![]() ![]() |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Καλημερα παιδια να κανω μια ερωτηση στο τιμονι καταλαβαινω ενα πραγμα σαν εχει δονηση σε ολα τα χιλιομετρα οχι πολυ αισθητο ισως αν οδηγησει αλλο το car μου να μην το καταλαβει καν λετε να ειναι δισκοπλακες? ![]() Υποψιν οχι τρεμουλο ακριβως οπως το λεω αισθητη δονηση ισως το κανει σε ολα τα αυτοκινητα και εγινα εγω ποιο ψειρας ![]() |
αν ηταν ζυγοσταθμιση θα ετρεμε το τιμονι το τιμονι δεν τερμει κανει οπως οταν σε σπειρωτο οδοστρωμα. Λετε απο τα λαστιχα? 1000 χλμ εχω κανει ειναι καινουργια η ισως να μου φαινεται η αλλαγη απο 195/55/15 σε 205/55/16? |
GIANNIS206 έγραψε: | ||
Η διάσταση είναι λάθος! Από 195/55/15 πας σε 205/45/16! Αν είχες 195/65/15 όλα καλά! |
αν ηταν ζυγοσταθμιση θα ετρεμε το τιμονι το τιμονι δεν τερμει κανει οπως οταν σε σπειρωτο οδοστρωμα. Λετε απο τα λαστιχα? 1000 χλμ εχω κανει ειναι καινουργια η ισως να μου φαινεται η αλλαγη απο 195/55/15 σε 205/55/16? |
Touristas έγραψε: | ||||
Η επόμενη διάσταση για το 307 είναι 205/55/16 αυτή που έχει και από το εργοστάσιο! ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
επισης μια φορα ημουν σ ενα βενζιναδικο που κατω ηταν εντελως λειο το οδοστρωμα και κανοντας δεξια αριστερα το τιμονι σταματημενος με ανοιγμενη μηχανη μουγκριζε αλλα δυνατα ! εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ηταν ? τρομοκρατηθηκα αλλα οταν ξαναπηγα σε κανονικο δρομο ηταν μια χαρα . |
Παιδια sos παλι τρεμουλο εκανα ζυγοσταθμιση και παλιο τρεμει στα 110-130 πηγα στην πεζο τα κοιταξαν ολα κρεμαγιερες και λοιπα τιποτα ειναι απο τις προσθηκες βοηθηστε οποιος μπορει επειγον ![]() |