PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Κατανάλωση παπαγάλων...

pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:33:23
Θέμα δημοσίευσης: Κατανάλωση παπαγάλων...
Silly

Είναι απίστευτο το πόσο έχει ανέβει η κατανάλωση των παπαγάλων μου τώρα που κάνει κρύο.

Σχεδόν διπλάσια επίπεδα.

Ευχαριστώ,

απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας,

τα σέβη μου Silly
christhehealer - Πεμ 18 Νοέ 2004, 22:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
Scratch

Είναι επιβεβαιωμένο ότι έχουμε 2004 κι όχι 2002 Question
PoLiThS - Παρ 19 Νοέ 2004, 09:36:41
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο ναι και τα δικά μου με το πρώτο κρύο σκιστίκανε στην μάσα... βρε σπορτακια βρε παπαγαλίνεσ βρε παστέλια... τιποτα δεν εμενε ορ8ιο... μεχρι την στιγμη.. που γίνανε πρωινο για την γάτα του γειτονα...
pygolabida - Παρ 19 Νοέ 2004, 09:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ο δικός μου από την άλλη είναι λαλίστατος, έχει σπάσει τα νευρα σε όλη τη γειτονιά...τρώει τα πάντα βέβαια (κι εμένα όταν πάω να τον βγάλω από το κλουβί).
Ady - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:05:56
Θέμα δημοσίευσης: Re: Κατανάλωση παπαγάλων...
pduke έγραψε:
Silly

Είναι απίστευτο το πόσο έχει ανέβει η κατανάλωση των παπαγάλων μου τώρα που κάνει κρύο.

Σχεδόν διπλάσια επίπεδα.

Ευχαριστώ,

απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας,

τα σέβη μου Silly

Γι' αυτό μ' αρέσει αυτός ο μπαγάσας.

Μπορεί να είμαστε 530 χιλιόμετρα μακρυά, μπορεί να έχω να τον ακούσω από τον Δεκαπενταύγουστο, μπορεί, μπορεί...

Αυτός όμως θα μπει μέσα στο φόρουμ να σε ενημερώσει, να μη ζεις στο σκοτάδι........

Τι κάνουνε άραγε τα παπαγαλάκια του Πάνου τώρα που κάνει κρύο;;

Αγορίνα μου, είσαι ένας και μοναδικός !!!!

Άπαιχτος !!!!
pduke - Παρ 19 Νοέ 2004, 13:56:41
Θέμα δημοσίευσης: Re: Κατανάλωση παπαγάλων...
Ady έγραψε:

Γι' αυτό μ' αρέσει αυτός ο μπαγάσας.

Μπορεί να είμαστε 530 χιλιόμετρα μακρυά, μπορεί να έχω να τον ακούσω από τον Δεκαπενταύγουστο, μπορεί, μπορεί...

Αυτός όμως θα μπει μέσα στο φόρουμ να σε ενημερώσει, να μη ζεις στο σκοτάδι........

Τι κάνουνε άραγε τα παπαγαλάκια του Πάνου τώρα που κάνει κρύο;;

Αγορίνα μου, είσαι ένας και μοναδικός !!!!

Άπαιχτος !!!!

αααααααχααχαχαχαχααχα

Υπόσχεση
έτσι και πάρω μεγάλο παπαγάλο κάποτε θα τον ονομάσω Αδριανό θα του τραγουδάω Νιόνιο όλη μέρα και στην ποτίστρα θα έχει μόνο κρασί!!

Αγοράρα μου!!!!!!!
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 25 Νοέ 2004, 18:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι ρε γμτ οταν γραφει ο Βλαξ κατι δεν βγαζω ακρη και καθε φορα θελει να μου το θυμιζει αυτο το πραγμα Question ΡΕ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ
PoLiThS - Παρ 26 Νοέ 2004, 00:59:49
Θέμα δημοσίευσης:
Να πώ εγώ ? τα καλύτερα ΣΕΡΜΕΝΤΕΣ !
pduke - Παρ 26 Νοέ 2004, 12:30:25
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σας παρακαλούσα να μην υποβαθμίζετε με φτηνά και άχρηστα σχόλια την ποιότητα και το σκοπό αυτού του τόπικ. Η κατανάλωση των παπαγάλων μπορεί να μην είναι μείζων θέμα των ημερών δεν παύει όμως να απευθύνεται στην πλειοψηφία του πληθισμού των ελλήνων παπαγάλων οι οποίοι αριθμούνται άνω του ενός εκατομυρίου και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι άνεργοι!!!!

Μην υποβαθμίζουμε λοιπόν το πρόβλημα συντήρησης ενός κλουβιού εν ετι 2004.

Cool
...... - Παρ 26 Νοέ 2004, 12:38:55
Θέμα δημοσίευσης:
και που να δεις τα καναρινια...τι καταναλωση εχουν....
ΝΙΚΟΣ - Παρ 26 Νοέ 2004, 16:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
και που να δεις τα καναρινια...τι καταναλωση εχουν....

Αχχ Εφολα....μην ακουσεις για πουλακια εσυ Laughing Laughing Laughing
underage - Τετ 01 Δεκ 2004, 23:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Θα σας παρακαλούσα να μην υποβαθμίζετε με φτηνά και άχρηστα σχόλια την ποιότητα και το σκοπό αυτού του τόπικ. Η κατανάλωση των παπαγάλων μπορεί να μην είναι μείζων θέμα των ημερών δεν παύει όμως να απευθύνεται στην πλειοψηφία του πληθισμού των ελλήνων παπαγάλων οι οποίοι αριθμούνται άνω του ενός εκατομυρίου και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι άνεργοι!!!!

Cool

ΤΣΙΦΟΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Shocked Shocked Shocked Shocked
PoLiThS - Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πές τα Σοφία μου Πεστα στον παλιοκοτσιδάκια !!!
pduke - Πεμ 02 Δεκ 2004, 12:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
pduke έγραψε:

Cool

ΤΣΙΦΟΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Shocked Shocked Shocked Shocked

Θα παρακαλούσα τις κυρίες του φόρουμ να μην φωνάζουν διότι μου φτάνουν οι παπαγάλοι που όλη μέρα ουρλιάζουν.
Θα ήθελα δε να υπενθυμίσω στην κυρία που με αποκάλεσε τσιφούτη, ότι της εύχομαι καλή διαμονή στο υπερπολυτελές υπογειο του ξενώνα στην ελάτη. Εγώ προσωπικά θα φροντίσω για το αξέχαστο της ανάμνησης.....
Twisted evil
underage - Πεμ 02 Δεκ 2004, 15:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
underage - Πεμ 02 Δεκ 2004, 15:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Razz Very happy Razz Very happy Razz Very happy Razz Very happy Razz Very happy Razz Very happy Razz Very happy Razz Very happy Razz Very happy Razz
christhehealer - Πεμ 02 Δεκ 2004, 15:52:41
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Έλα βρε Σοφία πως κάνεις έτσι?

Kάτσε να τον δεις και live, να σου τραγουδήσει κιόλας και θα καταλάβεις ότι υπάρχουν και πολύυυυυυυυυ χειρότερα από το υπόγειο του ξενώνα. Shocked
pduke - Πεμ 02 Δεκ 2004, 15:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τα πούμε στο Πόρτο Ρίκο....Rolling eyes

με ουίσκυ και παπαγαλίνη.... Shocked
underage - Πεμ 02 Δεκ 2004, 16:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

παπαγαλίνη?
Εγώ θα πρέπει να καταναλώσω την 20απλάσια ποσότητα από τους παπαγάλους σου Embarassed .Τότε θα δεις σπατάλη Laughing
pduke - Πεμ 02 Δεκ 2004, 16:14:39
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
pduke έγραψε:

παπαγαλίνη?
Εγώ θα πρέπει να καταναλώσω την 20απλάσια ποσότητα από τους παπαγάλους σου Embarassed .Τότε θα δεις σπατάλη Laughing

Μην ανησυχείς, θα φέρω τσουβάλι

από τη φτηνή.....
Laughing Laughing Laughing Laughing
underage - Πεμ 02 Δεκ 2004, 16:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

από τη φτηνή.....
Laughing Laughing Laughing Laughing

Είπα και 'γω Rolling eyes

Πλάκα, πλάκα κανά λουκάνικο θα μπορέσουμε να ψήσουμε στο τζάκι ή θα μας την πουν Question
crusader - Πεμ 02 Δεκ 2004, 17:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μια μιλάτε για πουλιά μια για λουκάνικα... μάλλον υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα ε??? Cool Laughing Laughing Laughing
underage - Δευ 06 Δεκ 2004, 22:51:07
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Μια μιλάτε για πουλιά μια για λουκάνικα... μάλλον υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα ε??? Cool Laughing Laughing Laughing

Μήπως πάει το μυαλό σου στο πονηρό Embarassed . Κακό παιδί Twisted evil

Πάντως ενημερώνω επίσημα τα παιδιά που δεν μας τίμησαν με την παρουσία τους ότι παπαγαλίνη ΔΕΝ μου έφερε Mad

Μετά φταίω εγώ που τον λεω ΤΣΙΦΟΥΤΗΗΗΗΗ Confused
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες