pduke έγραψε: |
![]() Είναι απίστευτο το πόσο έχει ανέβει η κατανάλωση των παπαγάλων μου τώρα που κάνει κρύο. Σχεδόν διπλάσια επίπεδα. Ευχαριστώ, απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, τα σέβη μου ![]() |
Ady έγραψε: |
Γι' αυτό μ' αρέσει αυτός ο μπαγάσας. Μπορεί να είμαστε 530 χιλιόμετρα μακρυά, μπορεί να έχω να τον ακούσω από τον Δεκαπενταύγουστο, μπορεί, μπορεί... Αυτός όμως θα μπει μέσα στο φόρουμ να σε ενημερώσει, να μη ζεις στο σκοτάδι........ Τι κάνουνε άραγε τα παπαγαλάκια του Πάνου τώρα που κάνει κρύο;; Αγορίνα μου, είσαι ένας και μοναδικός !!!! Άπαιχτος !!!! |
...... έγραψε: |
και που να δεις τα καναρινια...τι καταναλωση εχουν.... |
Θα σας παρακαλούσα να μην υποβαθμίζετε με φτηνά και άχρηστα σχόλια την ποιότητα και το σκοπό αυτού του τόπικ. Η κατανάλωση των παπαγάλων μπορεί να μην είναι μείζων θέμα των ημερών δεν παύει όμως να απευθύνεται στην πλειοψηφία του πληθισμού των ελλήνων παπαγάλων οι οποίοι αριθμούνται άνω του ενός εκατομυρίου και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι άνεργοι!!!!
Μην υποβαθμίζουμε λοιπόν το πρόβλημα συντήρησης ενός κλουβιού εν ετι 2004. ![]() |
underage έγραψε: | ||
ΤΣΙΦΟΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ![]() ![]() ![]() ![]() |
underage έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα τα πούμε στο Πόρτο Ρίκο....![]() με ουίσκυ και παπαγαλίνη.... ![]() |
underage έγραψε: | ||
παπαγαλίνη? Εγώ θα πρέπει να καταναλώσω την 20απλάσια ποσότητα από τους παπαγάλους σου ![]() ![]() |
από τη φτηνή..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Μια μιλάτε για πουλιά μια για λουκάνικα... μάλλον υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα ε??? ![]() ![]() ![]() ![]() |