PSClub - Hellas

Νέα - Peugeot 206 X-DESIGN

geopili - Σαβ 06 Νοέ 2004, 13:47:44
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot: Νέα έκδοση για το 206
Τη διάθεση μίας νέας έκδοσης του δημοφιλούς Peugeot 206 στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Lion Hellas. Το 206 X – DESIGN, όπως ονομάζεται, τοποθετείται αμέσως μετά τη βασική έκδοση του μοντέλου και διαθέτει επιπλέον air condition, υδραυλικό τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα και ηλεκτρικά παράθυρα.

Περισσότερα: http://www.automotopress.gr/showarticle.asp?ID=603
Baphomet - Τετ 10 Νοέ 2004, 13:59:34
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 X-DESIGN
ειδα χτες μια διαφημιση του εν λογω μοντελου με κατι καλικατζαρια...τι ειναι????
Vaggelis - Τετ 10 Νοέ 2004, 14:10:52
Θέμα δημοσίευσης:
πρέπει να είναι νέα έκδοση.....

http://www.peugeot.gr/configurator/exterior.php?model_code=T1-32&model=206&ekdosh=X-DESIGN&engine=1.4%208V%2075HP&doors=5&timh=12100
Baphomet - Τετ 10 Νοέ 2004, 14:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον βγαζουν το στοκ στο σφυρι εν οψει αποσυρσης ε..?
zippy - Τετ 10 Νοέ 2004, 14:34:04
Θέμα δημοσίευσης: τιιιιιιιι??????????
Αυτο συμαινει οτι παλιοσαμε?θα σταματισουν να πουλανε το πανεμορφο 206 και θα βγαλουν το 207.Ελπιζω να μην ειναι σαν πλυντηριο με ροδες ο απογονος του αμαξιου μου Confused Confused Confused
shark_zak - Παρ 12 Νοέ 2004, 09:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
και ποιος θα παει να το παρει με 75 αλογα αφου υπαρχει το 90hp.... Question Question Question
DimiP - Παρ 12 Νοέ 2004, 14:49:10
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
και ποιος θα παει να το παρει με 75 αλογα αφου υπαρχει το 90hp.... Question Question Question

δεν καταλαβα, τι εχουν δηλ τα 75 αλογα ;
μηπως ειναι λιγα ;;;
Evil Evil Twisted evil Twisted evil Wink
Steve - Παρ 12 Νοέ 2004, 15:36:00
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
μηπως ειναι λιγα ;;;

Είναι ελάχιστα και τα περνάω για την πλάκα Laughing

Όσο για το x-design, μου αρέσουνε πολύ οι συνδυασμοί ταπετσαρίας που έχει μέσα. Χωρίς πλάκα, ζηλεύω τα χρώματα Sad
TiMoRiS - Παρ 12 Νοέ 2004, 17:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω αυτο που ζηλευω απο η νεα εκδοση ειναι τα εργοστασιακα λαστιχα που του βαζει η Peugeot! Pirelli P 3000! Και σε μας βαζει τα σαπουνια!!!
ultra-one - Παρ 12 Νοέ 2004, 19:34:52
Θέμα δημοσίευσης: Re: τιιιιιιιι??????????
zippy έγραψε:
Αυτο συμαινει οτι παλιοσαμε?θα σταματισουν να πουλανε το πανεμορφο 206 και θα βγαλουν το 207.Ελπιζω να μην ειναι σαν πλυντηριο με ροδες ο απογονος του αμαξιου μου Confused Confused Confused

Έχω δει φωτό του 207 και σίγουρα δεν το βρίσκω άσχημο.....

http://home.hccnet.nl/r.journee/206cc/Scoop207en207cc.jpg

.....Όμως θα έχει ανάρτηση με ημιάκαμπτο άξονα πίσω και ηλεκτρικό τιμόνι (Πφφφ!) Sad

Το 206 έιναι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Γαλλικό αυτοκίνητο με υδραυλικό τιμόνι και την παραδοσιακή (και καταπληκτική) ανάρτηση πίσω....
Steve - Σαβ 13 Νοέ 2004, 00:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ε όπως πάνε, κάνουνε όλα τα αμάξια ίδια αλλά σε διαφορετικό μέγεθος Sad
shark_zak - Σαβ 13 Νοέ 2004, 02:37:49
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

μηπως ειναι λιγα ;;;

δυστυχώς ναι... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
DimiP - Σαβ 13 Νοέ 2004, 09:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:
μηπως ειναι λιγα ;;;

Όσο για το x-design, μου αρέσουνε πολύ οι συνδυασμοί ταπετσαρίας που έχει μέσα. Χωρίς πλάκα, ζηλεύω τα χρώματα Sad

δηλωσεις ...που μεινανε δηλωσεις.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
zippy - Σαβ 13 Νοέ 2004, 13:38:07
Θέμα δημοσίευσης: Re: τιιιιιιιι??????????
ultra-one έγραψε:
zippy έγραψε:

Έχω δει φωτό του 207 και σίγουρα δεν το βρίσκω άσχημο.....

http://home.hccnet.nl/r.journee/206cc/Scoop207en207cc.jpg

.....Όμως θα έχει ανάρτηση με ημιάκαμπτο άξονα πίσω και ηλεκτρικό τιμόνι (Πφφφ!) Sad

Το 206 έιναι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Γαλλικό αυτοκίνητο με υδραυλικό τιμόνι και την παραδοσιακή (και καταπληκτική) ανάρτηση πίσω....

Καλα πρεπει να με δουλευεις!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Αυτο το λενε αντικαταστατη Question Question
CC-Gio - Σαβ 13 Νοέ 2004, 13:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
Βγηκε και το x-design edition σε CC και ειναι πολυ ωραιο!!!(αν εχει κανενας βρει φωτο ας την ανεβασει)

Μια απορια ομως (αν το εχει δει κανενας) .... ειναι χαμηλωμενο??? η' μου φαινεται?? Rolling eyes
Vaggelis - Κυρ 14 Νοέ 2004, 03:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:
μηπως ειναι λιγα ;;;

δηλωσεις ...που μεινανε δηλωσεις.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Άστους Μήτσο μου.....
Ζηλεύουνε, γιατί έχουν ......μεγαλύτερη κατανάλωση από εμάς...
DimiP - Κυρ 14 Νοέ 2004, 13:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:
μηπως ειναι λιγα ;;;

Άστους Μήτσο μου.....
Ζηλεύουνε, γιατί έχουν ......μεγαλύτερη κατανάλωση από εμάς...

ετσιι... ετσιιι.... Laughing
pduke - Δευ 15 Νοέ 2004, 12:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάλι ρε παιδιά δεν το βλέπω να αλλάζει τόσο γρήγορα όσο λένε.
πρώτα πρέπει να έρθει το 107. από την άλλη πουλάει τόσο πολύ ακόμα που δεν βλέπω να έχουν λόγο να το αλλάξουν προς το παρόν
shark_zak - Δευ 15 Νοέ 2004, 12:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι είναι και στο κάτω κάτω "κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια...." Wink
zippy - Δευ 15 Νοέ 2004, 14:22:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλα απο την αλλη το ιδιο προιον τοση πολυ στην αγορα κατανταει βαρετο και οι εταιριες θελουν πελατες. Wink Wink Wink

Πελατες μου ,που ελεγε και ο Βεγγος. Laughing
MEMsound - Δευ 15 Νοέ 2004, 14:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το ειδα και γω το x-design.
Πλακα εχει και για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν τα γκαζια ειναι μια χαρα. Ειναι και πληρες απο πλευρας εξοπλισμου. Ο πωλητης που ρωτησα παντοσ μου ειπε πως ειναι και μια κινηση για να ξοδευτουν οσοι κινητηρες 1,4 8ν υπαρχουν λογω του πιο συγχρονου 16ν. αλλα και εν οψη αλλαγης σε 207 κλπ κλπ.
zippy - Δευ 15 Νοέ 2004, 15:21:13
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Το ειδα και γω το x-design.
Πλακα εχει και για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν τα γκαζια ειναι μια χαρα. Ειναι και πληρες απο πλευρας εξοπλισμου. Ο πωλητης που ρωτησα παντοσ μου ειπε πως ειναι και μια κινηση για να ξοδευτουν οσοι κινητηρες 1,4 8ν υπαρχουν λογω του πιο συγχρονου 16ν. αλλα και εν οψη αλλαγης σε 207 κλπ κλπ.

Για καποιους οπος ειπες δεν θελουν γκαζια η για καποιες κοπελιτσες.Αλλα ρε παιδια να πουμε και την πικρι αληθεια.Στην ελλαδα το μονο που βλεπουν ολοι ειναι ποσο 0-100 εχει και τη τελικη πιανει.Δεν τους ενδιαφερει ABS,αεροσακοι,αρκουδιοσιον(A\C),και τα λοιπα.Να ας πουμε εγω για παραδειγμα.Μετα τα λεφτα που ειχα η το 206 μου θα επερνα η το φιεστα το 1.6 επειδη εχω κολιμα με τα ford.Το θεμα ειναι οτι μετα ιδια λεφτα και δισκους πισο εχω και 110 αντι για 100 μουλαρια,και πιο οραιο εξωτερικα ειναι το αμαξι,ειμαι κατατι πιο γριγορος και παει λεγοντας.Νομιζω πως ειναι η κινη λογικη.Η τουλαχιστον η περισσοτεροι τριγιρο μου αυτο κανουν. Cool Cool
shark_zak - Τετ 17 Νοέ 2004, 11:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
Ναι αλλα απο την αλλη το ιδιο προιον τοση πολυ στην αγορα κατανταει βαρετο και οι εταιριες θελουν πελατες. Wink Wink Wink

η ιστορια αλλα μας λεει ομως δες "wv golf..." Idea
Steve - Τετ 17 Νοέ 2004, 16:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

η ιστορια αλλα μας λεει ομως δες "wv golf..." Idea

Ζάχο στο μυαλό μου είσαι... Cool

Και πιστεύω πως το 206 μπορεί να κάνει κι αυτό την ιστορία του! Wink (να συνεχίσει δηλαδή την ήδη υπάρχουσα Very happy )
zippy - Τετ 17 Νοέ 2004, 17:11:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε να δουμε τι θα γραψει η ιστορια!!!!Ρε παιδια να ειμαστε και λιγο σοβαροι.Το 206 ναι ειναι οραιο πουλησε και πολλα κομματια αλλα ο απογονος του ειναι σαν πληντηριο με ροδες Splat

Συμφωνει κανεις μαζι μου η απλα μονο εγω το βλεπω οτι μετα το 106 και το 206 ειρθε το τελος της σπορ γραμμης τον αμαξιων. :uhoh: :uhoh:

Καταλαβα για αλλη μια φορα ειμαι μονος Rolling eyes
shark_zak - Πεμ 18 Νοέ 2004, 07:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
Αντε να δουμε τι θα γραψει η ιστορια!!!!Ρε παιδια να ειμαστε και λιγο σοβαροι.Το 206 ναι ειναι οραιο πουλησε και πολλα κομματια αλλα ο απογονος του ειναι σαν πληντηριο με ροδες Splat

Συμφωνει κανεις μαζι μου η απλα μονο εγω το βλεπω οτι μετα το 106 και το 206 ειρθε το τελος της σπορ γραμμης τον αμαξιων. :uhoh: :uhoh:

ετσι ειναι αλλα τουλαχιστων αυτα που υπαρχουν(206) σιγουρα θα προσπαθισουν να γραψουν ιστορια.... Silly
zippy - Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

ετσι ειναι αλλα τουλαχιστων αυτα που υπαρχουν(206) σιγουρα θα προσπαθισουν να γραψουν ιστορια.... Silly

ΑΑΑ οραια θα ειμαι και εγω εκει(στην ιστορια).Θας μας εχουν ξεχωριστη ενωτητα μετα το 1821 Shocked Shocked .Εχουμε ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιιιι Shocked Onfire
shark_zak - Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

ΑΑΑ οραια θα ειμαι και εγω εκει(στην ιστορια).Θας μας εχουν ξεχωριστη ενωτητα μετα το 1821 Shocked Shocked .Εχουμε ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιιιι Shocked Onfire

τελιος...παρε να εχεις Splat Splat Splat για να μην λες εξυπναδες...χιχιχι
zippy - Τρι 23 Νοέ 2004, 04:35:02
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

τελιος...παρε να εχεις Splat Splat Splat για να μην λες εξυπναδες...χιχιχι

Κανω μια ιστατη προσπαθεια να ανταποδοσω Sniper Τσεκαρετε το καινουργιο fiesta st.Δεν το βρισκω κακο!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες