shark_zak έγραψε: |
και ποιος θα παει να το παρει με 75 αλογα αφου υπαρχει το 90hp.... ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
δεν καταλαβα, τι εχουν δηλ τα 75 αλογα ;
μηπως ειναι λιγα ;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zippy έγραψε: |
Αυτο συμαινει οτι παλιοσαμε?θα σταματισουν να πουλανε το πανεμορφο 206 και θα βγαλουν το 207.Ελπιζω να μην ειναι σαν πλυντηριο με ροδες ο απογονος του αμαξιου μου ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
δεν καταλαβα, τι εχουν δηλ τα 75 αλογα ; μηπως ειναι λιγα ;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Είναι ελάχιστα και τα περνάω για την πλάκα ![]() Όσο για το x-design, μου αρέσουνε πολύ οι συνδυασμοί ταπετσαρίας που έχει μέσα. Χωρίς πλάκα, ζηλεύω τα χρώματα ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Έχω δει φωτό του 207 και σίγουρα δεν το βρίσκω άσχημο..... http://home.hccnet.nl/r.journee/206cc/Scoop207en207cc.jpg .....Όμως θα έχει ανάρτηση με ημιάκαμπτο άξονα πίσω και ηλεκτρικό τιμόνι (Πφφφ!) ![]() Το 206 έιναι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Γαλλικό αυτοκίνητο με υδραυλικό τιμόνι και την παραδοσιακή (και καταπληκτική) ανάρτηση πίσω.... |
DimiP έγραψε: | ||||
δηλωσεις ...που μεινανε δηλωσεις.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||||
Άστους Μήτσο μου..... Ζηλεύουνε, γιατί έχουν ......μεγαλύτερη κατανάλωση από εμάς... |
MEMsound. έγραψε: |
Το ειδα και γω το x-design.
Πλακα εχει και για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν τα γκαζια ειναι μια χαρα. Ειναι και πληρες απο πλευρας εξοπλισμου. Ο πωλητης που ρωτησα παντοσ μου ειπε πως ειναι και μια κινηση για να ξοδευτουν οσοι κινητηρες 1,4 8ν υπαρχουν λογω του πιο συγχρονου 16ν. αλλα και εν οψη αλλαγης σε 207 κλπ κλπ. |
Ναι αλλα απο την αλλη το ιδιο προιον τοση πολυ στην αγορα κατανταει βαρετο και οι εταιριες θελουν πελατες. ![]() ![]() ![]() Πελατες μου ,που ελεγε και ο Βεγγος. ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
η ιστορια αλλα μας λεει ομως δες "wv golf..." ![]() |
Αντε να δουμε τι θα γραψει η ιστορια!!!!Ρε παιδια να ειμαστε και λιγο σοβαροι.Το 206 ναι ειναι οραιο πουλησε και πολλα κομματια αλλα ο απογονος του ειναι σαν πληντηριο με ροδες ![]() Συμφωνει κανεις μαζι μου η απλα μονο εγω το βλεπω οτι μετα το 106 και το 206 ειρθε το τελος της σπορ γραμμης τον αμαξιων. :uhoh: :uhoh: Καταλαβα για αλλη μια φορα ειμαι μονος ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
ετσι ειναι αλλα τουλαχιστων αυτα που υπαρχουν(206) σιγουρα θα προσπαθισουν να γραψουν ιστορια.... ![]() |
zippy έγραψε: | ||||
ΑΑΑ οραια θα ειμαι και εγω εκει(στην ιστορια).Θας μας εχουν ξεχωριστη ενωτητα μετα το 1821 ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||||
τελιος...παρε να εχεις ![]() ![]() ![]() |