307__:)(dimitris) έγραψε: |
Γιατι ομως Νικο το προβλημα παραμενει? κουφο μου ακουγεται αυτο οτι συνεχιζει και μετα την επισκευη. Σου το εξηγησαν? Σου ειπαν τι φταιει? η μηπως τελικα δεν καναν τιποτα ![]() |
307 ARMY! έγραψε: |
Πρόσφατα έκανα service στην PEUGEOT Σπάρτης όπου στον εγκέφαλο έκανα μετατροπή στο σαζμάν επιλέγοντας τις κοντές σχέσεις. Έχει αρκετό νεύρο τώρα. |
Touristas έγραψε: | ||
Το μόνο που κανείς είναι να πεις του εγκέφαλου αν έχει αυτόματο κιβώτιο η μηχανικό και οι επιλογές είναι δυο ! 1η BVM μικρού μήκους 2η αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ! ![]() όσο για την τελική μην περιμένεις να δεις παραπάνω και τα 180 μια χαρά είναι |
tsikis έγραψε: | ||||
Φίλε μου τουριστα έχεις άδικο εδώ δεν ξέρω αν είναι μόνο διαγνωστικό αλλά υπάρχει αυτή η επιλογή για τις κοντές σχέσεις .. είχα πάει και εγώ στο ίδιο συνεργείο και μου το είχε δείξει ο μάστορας , αλλά σε μένα δεν γινόταν γιατί είχα καινούριο εγκέφαλο (επειδή τον είχα αλλάξει πρόσφατα) |
Το μόνο που κανείς είναι να πεις του εγκέφαλου αν έχει αυτόματο κιβώτιο η μηχανικό και οι επιλογές είναι δυο ! 1η BVM μικρού μήκους 2η αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ! ![]() όσο για την τελική μην περιμένεις να δεις παραπάνω και τα 180 μια χαρά είναι |
silverpug206 έγραψε: |
Εγω παιδια δεν εχω 307 ομως εχω διαβασει στο αγγλικο watchdog του BBC (ειναι μια εκπομπη που παρακολουθει προβληματα που εχουν καταναλωτες με προιοντα -αυτοκινητα/τροφιμα/ασφαλιστικες εταιριες- και τα βγαζει στο αερα για να υποχρεωνει τις εταιριες να τα δεχονται και να μην σε βγαζουν τρελλο οταν τους παρεις το αμαξι με καποιο τρελλο προβλημα για παραδειγμα)
Για οσους θελουν να διαβασουν 2 πολυ σημαντικα προβληματα του 307 ειναι οτι περνει φωτια μονο του!!! ![]() ![]() ![]() 307 DANGER OF FIRE |
silverpug206 έγραψε: |
και αλλο μεγαλο προβλημα που εχουν ορισμενα ειναι οτι το δειχνει οτι εχεισ καλυψει παραπανω αποσταση απο οτι εχεις. Δηλαδη κοβεις 100 χιλιομετρα και λεει 150 πχ!!
PROBLEM WITH MILEAGE ON 307 |
TakisB έγραψε: |
Διαβάζοντας και άλλα sites από Αγγλία με κριτικές χρηστών διαφόρων μοντέλων, μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι όλα τα "ζαβά" 307 τα έστειλαν στην Αγγλία οι Γαλάτες! ![]() |