206gti έγραψε: |
ναι δεν είναι καθόλου δυνατό.
αλλά από ποιότητα είναι αρκετά καλό (για εργοστασιακό) |
saura έγραψε: |
Άλλαξες το CLARION με κάτι άλλο (τι?) και εξακολουθείς και έχεις ενδείξεις στην οθόνη??? |
...αλλά από ποιότητα είναι αρκετά καλό (για εργοστασιακό) |
...το εργοστασιακό ηχοσύστημα?
Έχω το 1.6 gti και το cd player γράφει πάνω clarion!? Ισχύει? Τα ηχεία ξέρει κανείς τι μάρκα είναι και τι διαστάσεις (ίσως και watt) έχουν? |
Ευχαριστώ παιδιά!
Τα ηχεία τι μάρκα είναι ξέρετε εσείς που τα έχετε βγάλει? Γιάννη σε ισχύ είναι αρκετά αδύναμα (πάντος σε λογικά πλαίσια είναι ικανοποιητικά για μέσα στο αυτοκίνητο), αλλά σε ποιότητα εμένα μου άρεσαν (πάντα μιλώντας για εργοστασιακά-δηλαδή ενοείται πως αν τα αλλάξεις με ακριβότερα θα είναι πολύ καλύτερα). Εγώ τώρα το πήρα, και έχει μπροσ πίσω ηχεία + 2 τουιτεράκια στους καθρέφτες. Δεν ξέρω αν είναι ίδιο με το δικό σου. Ξέρει κανείς μήπως πόσα watt βγάζει το cd και αν μπορώ σε αυτό να τοποθετήσω ενισχυτή και μεγαλύτερα (σε watt) ηχεία??? Επίσης είδα στο βιβλίο οδηγιών ένα πακέτο ηχείων jbl με subwoofer, υπάρχει τέτοιο πακέτο από την peugeot? |
Val έγραψε: |
Κ εγω το ιδιο αμαξι με 'σενα ειχα |
Εγώ τώρα το πήρα, και έχει μπροσ πίσω ηχεία + 2 τουιτεράκια στους καθρέφτες. Δεν ξέρω αν είναι ίδιο με το δικό σου. |
206gti έγραψε: | ||
Είχες? Γιατί τι έγινε??? Τώρα δεν το πήρες? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Έχω χάσει επεισόδια!!! Που πως πότε βρε Μαρία??? |
Val έγραψε: |
...ΥΓΕΙΑ και τιποτα αλλο ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
.....το RCD έχει και έξοδο για ενισχυτή..... |
Ναι δίκιο έχεις...
Εσύ τι έχεις βάλει? (αν δε θες να τα γράψεις στείλε pm)Αν τα έχεις πει σε άλο τόπικ, γράψε μου το λινκ. thanx! ![]() |
Val έγραψε: | ||||
Ναι αγαπητε...Δυστυχως ΕΙΧΑ... ![]() ![]() Ειχα μια στραβη... ![]() Τι να κανεις! Υγεια...!! ![]() |