PSClub - Hellas

Κινητήρας - 106 - Rallye turbo 342 PS

PHSYBORG - Παρ 03 Σεπ 2004, 11:44:02
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Rallye turbo 342 PS
Σαν πολλα δεν λενε οτι ειναι ?

sayras - Παρ 03 Σεπ 2004, 11:49:33
Θέμα δημοσίευσης:
Κατι δεν παει καλα σε αυτη την ιστορια!! Τι ομως??????
dbokos - Παρ 03 Σεπ 2004, 11:57:58
Θέμα δημοσίευσης:
Τα αλεξιπτωτα για το φρεναρισμα ειναι ατομικα ???
Kouzman - Παρ 03 Σεπ 2004, 12:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
αυτη την ιπποδυναμη μπορει να την δωσει το μοτερ με πιεσεις κοντα στο 1.5 bar...

φιλαρακι εχει 106 με 290 στο 0.9...

ωστοσο εχω ενστασεις με τον μαμα εγκεφαλο... που δημιουργει φοβους για την αξιοπιστια του συνολου...
PHSYBORG - Παρ 03 Σεπ 2004, 12:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
Με το μοτερ να δουλευει 1.5 bar overboost βγαζει 341.7 αλογα στις 6800 κ 37,8 κιλα ροπης στις 5300!
Kouzman - Παρ 03 Σεπ 2004, 12:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
αχχχ που να δειτε το καινουριο setup που ετοιμαζει το φιλαρακι που λεω... καταρχιν τωρα απο ρεπριζ σκοτωνει EVO...

τωρα παει για χταποδι, ακομα μεγαλυτερη τουρμπινα και το αποκορυφωμα ειναι σειριακο 6αρι σασμαν απο kitcar... Razz Razz Razz Razz Razz Razz
marduk - Παρ 03 Σεπ 2004, 18:24:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι ...ευτυχως που υπαρχουν τα rallye γιατι οι ιαπωνες μας εχουν πεθανει στο δουλεμα. Smile
PHSYBORG - Παρ 03 Σεπ 2004, 18:47:20
Θέμα δημοσίευσης:
marduk έγραψε:
Ετσι ...ευτυχως που υπαρχουν τα rallye γιατι οι ιαπωνες μας εχουν πεθανει στο δουλεμα. Smile

ΑΑΑΑΑΑΑαχχχχ...μη ξυνεις πληγες !
Οταν πηρα το 206 με τα ιδια λεφτα επερνα το ραλλι κ με 2000 ακομα επερνα το 1.6 206 !
ΟΙ ΜΑ**ΚΙΕΣ πληρωνονται ! Mad
Val - Παρ 03 Σεπ 2004, 18:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:

Αυτο ξαναπεστο! Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα... Sad Confused
kanelj - Παρ 03 Σεπ 2004, 19:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
και επειδη η τεταρτη μενει κατω δεν μπορουν να γραψουν ποσο εκανε?
(η μηπως επειδη δεν το μετρησαν ποτε??? Arrow Γιωργοοοοο..... Cool Cool Cool )
Arrow
-Α μπα?το κοντερ τερματιζει ε ?στα ποσα ομως?
-τι ειπες?εβρεχε πολυ την μερα της φωτογαρφισης και δεν το πατησαν πολυ?Μα τι πραγματα ειναι αυτα?ουτε στο BURN OUT δεν τα κανουν αυτα Exclamation Cool Cool Cool Cool Cool Cool
mick206 - Παρ 03 Σεπ 2004, 19:40:11
Θέμα δημοσίευσης:
Σε λίγο καιρο θα μου περισσεύουν 60 αλογάκια...
Θέλουν να τους τα δώσω κι αυτά; Laughing Laughing Laughing
Μια προσφορά στην κενωνία είπαμε να κάνουμε... Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
PHSYBORG - Παρ 03 Σεπ 2004, 20:37:59
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
και επειδη η τεταρτη μενει κατω δεν μπορουν να γραψουν ποσο εκανε?
(η μηπως επειδη δεν το μετρησαν ποτε??? Arrow Γιωργοοοοο..... Cool Cool Cool )
Arrow
-Α μπα?το κοντερ τερματιζει ε ?στα ποσα ομως?
-τι ειπες?εβρεχε πολυ την μερα της φωτογαρφισης και δεν το πατησαν πολυ?Μα τι πραγματα ειναι αυτα?ουτε στο BURN OUT δεν τα κανουν αυτα Exclamation Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Μαντεψε που παρουσιαζεται το αμαξι ?
αχχαχχαχαχχα...Ω ναι !
sps - Παρ 03 Σεπ 2004, 21:07:13
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
... και το αποκορυφωμα ειναι σειριακο 6αρι σασμαν απο kitcar... Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Φιλε Κοuzman, μια διευκρινηση:
Αν αναφερεσαι στο 106 κιτ καρ, αυτο φορουσε 6αρι Η και οχι σειριακο!
Αλλα μπορεις απο οποιαδηποτε εταιρεια που κατασκευαζει τετοια κιβωτια να παραγγειλεις ενα 6ρι σειριακο,οποτε κατι τετοιο θα εγινε.
Recifees - Σαβ 04 Σεπ 2004, 15:42:58
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
marduk έγραψε:

Οταν πηρα το 206 με τα ιδια λεφτα επερνα το ραλλι κ με 2000 ακομα επερνα το 1.6 206 !

Για πέμου παληκάρι σε δρόμο με στροφές σε ακολούθησε ποτέ ιάπωνας ???

Εμένα με κυνηγάνε ακόμα ...μερικοί γρήγοροι της ευθείας Very happy Laughing Laughing Laughing
PHSYBORG - Σαβ 04 Σεπ 2004, 15:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
marduk έγραψε:

Εμένα με κυνηγάνε ακόμα ...μερικοί γρήγοροι της ευθείας Very happy Laughing Laughing Laughing

ΟΧΙ ωρε παληκαρε αλλα δεν με χαλαγε το 1.6 ( τωρα που πρεπει να σκασω 3000ε+ για να βαλω μοτερ 1.6 .... Mad )
Steve - Σαβ 04 Σεπ 2004, 18:56:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως μιλάμε για το 206 του Καζάνα? Rolling eyes
Recifees - Σαβ 04 Σεπ 2004, 21:49:50
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:

ΟΙ ΜΑ**ΚΙΕΣ πληρωνονται ! Mad..........
ΟΧΙ ωρε παληκαρε αλλα δεν με χαλαγε το 1.6 ( τωρα που πρεπει να σκασω 3000ε+ για να βαλω μοτερ 1.6 .... Mad )

Eπαιζαν και τα τεκμήρια όταν το πήρες ? Οσο για το 1,6 τροπέτο μπορείς και κατευθείαν απο Ραλλο με τα καλά του - μηχανικό γκάζι ,ελευθερία μετατροπών κλπ
Μ***ΚΙΕΣ 1.όταν πήγαινα να κλείσω την "νύφη" ,εγώ το παληκάρι, στην έκθεση απ΄έξω είχε ένα 2.0 GTI '02 με την ίδια ακριβώς τιμή που πήρα το 1,6 δηλαδή 14500 ευρά Shocked
Μ*****ΚΙΕΣ 2.Μην είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει την μεγαλύτερη ,πάντα υπάρχει κάποιος που τα έχει καταφέρει καλύτερα απο σένα . Smile
PHSYBORG - Κυρ 05 Σεπ 2004, 07:39:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχως ναι παιζανε κ τα τεκμηρια τοτε κ το 1.6 ηθελε παραπανω εισοδημα να δικαιολογηθει η αγορα του !
Για το ραλλο μοτερ σιγουρα ειναι πολυ καλο αλλα....
ειναι δυσκολο να βρεις αρα κ να βρεις θα το δινουν 1500ε ( ΣΚΕΤΟ ΜΟΤΕΡ) κ ΔΕΝ δηλωνεται ! Rolling eyes
DimiP - Κυρ 05 Σεπ 2004, 14:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Recifees έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
marduk έγραψε:

πολλα λες ... ψαξε καλυτερα! Wink
PHSYBORG - Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:19:04
Θέμα δημοσίευσης:
1000-1200 το μοτερ Dimip !
3000 με εργασια-εξαγωγη-πργραμμα κτλπ κτλπ !
Εχεις κατι φτηνοτερο στο νου σου ?
netblaster - Δευ 06 Σεπ 2004, 22:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
Για να επανελθουμε στο θεμα του ραλλου με τα 342ps, οπως κοιταγα τη φωτο παρατηρησα οτι φοραει λαστιχα 195/45...Ειναι δυνατον να στεκεται κατω αυτο το πραμα, αν εχει τα αλογα που λενε?!?!?!? Shocked Confused
zzzleepy - Τρι 07 Σεπ 2004, 00:11:36
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλιππε, γράφει που κυκλοφορεί αυτό το 106;
Steve - Τρι 07 Σεπ 2004, 00:35:52
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Για να επανελθουμε στο θεμα του ραλλου με τα 342ps, οπως κοιταγα τη φωτο παρατηρησα οτι φοραει λαστιχα 195/45...Ειναι δυνατον να στεκεται κατω αυτο το πραμα, αν εχει τα αλογα που λενε?!?!?!? Shocked Confused

Αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο Ntinos Cool
zzzleepy - Τρι 07 Σεπ 2004, 07:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
netblaster έγραψε:

Αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο Ntinos Cool

Αν θέλει ο Ντίνος να απαντήσει ας απαντήσει... εσύ τι χώνεσαι;
-=N4X=- - Τρι 07 Σεπ 2004, 14:49:45
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι πριν που πεταξε ενα ασχετο για 206 του Καζανα???
Που κολουσε?
ΝΙΚΟΣ - Τρι 07 Σεπ 2004, 17:02:03
Θέμα δημοσίευσης:
Φανταζομαι στις στροφες τι κανει αυτο το αμαξι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing DKV σε κατηφορα θα το περναει απο πανω Laughing Laughing Laughing Ερε μυαλο που εχει ο κοσμος Wink
Recifees - Πεμ 09 Σεπ 2004, 07:29:19
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Φίλιππε, γράφει που κυκλοφορεί αυτό το 106;

Αττικα μπαι ναιτ εκει που παίζουν τα μεγάλα παιδιά Cool Νοτίως
Το έχω δει να κατηφορίζει χαλαρά ....Γνωστή περίπτωση -Πεζώ του Αγγελου αν δεν κάνω λάθος o Hannibal θα ξέρει καλύτερα Wink
Daloup-man - Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
marduk έγραψε:

Εμένα με κυνηγάνε ακόμα ...μερικοί γρήγοροι της ευθείας
Very happy Laughing Laughing Laughing

Ώπα μάγκα!!!
Μήπως οι τύποι που σε κυνηγάνε ακόμα ήταν κουλάδια????
Γιατί εγώ έχω "δικάσει" 2 rallye και 1 saxo στη διαδρομή Πεντέλης-Διονύσου!!!
Και μην ακους αυτά που λένε για το στήσιμο των Ιαπώνων οτι δεν στρίβουν!
Μπορεί από ένα σημείο και πάνω να μην είναι 306race ή rallye ή saxo αλλά αν ξέρεις . . . στρίβουν!

Υ.Γ. Μη παρεξηγηθείς,δεν έχει τίποτα το ύφος μου! Wink
Recifees - Παρ 10 Σεπ 2004, 08:09:13
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Recifees έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
marduk έγραψε:

Εμένα με κυνηγάνε ακόμα ...μερικοί γρήγοροι της ευθείας
Very happy Laughing Laughing Laughing

Ώπα μάγκα!!!
Μήπως οι τύποι που σε κυνηγάνε ακόμα ήταν κουλάδια????
Γιατί εγώ έχω "δικάσει" 2 rallye και 1 saxo στη διαδρομή Πεντέλης-Διονύσου!!!
Και μην ακους αυτά που λένε για το στήσιμο των Ιαπώνων οτι δεν στρίβουν!
Μπορεί από ένα σημείο και πάνω να μην είναι 306race ή rallye ή saxo αλλά αν ξέρεις . . . στρίβουν!

Υ.Γ. Μη παρεξηγηθείς,δεν έχει τίποτα το ύφος μου! Wink

Mην ανυσηχείς καμία παρεξήγηση ,απλά οι περισσότεροι όχι ΟΛΟΙ που παίρνουν ιάπωνα και Χόντα συγκεκριμένα τα παίρνουν για να πάνε γρήγορα στην ευθεία και να πατήσουν τους πάντες Στην ευθεία ! ! Οταν έρχεται η ώρα της στροφής "ο σώζων εαυτό σωθήτω και σώζει και τους άλλους " Συνήθως αυτοί είναι και αυτοί που χλευάζουν και συνήθως πίνουν το τσάι .Ακριβώς τα ίδια και με πολύ κόσμο που πήρε Ραλλύ και Σαξό αντί για "γρήγοροι της ευθείας" ,"γρήγοροι στις στροφές".
Οι γρήγοροι που με κυνηγάνε ακόμα ήταν παληκάρια της συνομοταξίας είμαι ο "γενικός μαμαώ" κολλάγανε προφυλακτήρα ,συνήθως με πολύ ακριβότερα αυτόκίνητα ,επιδεικτικά και ψαχνόντουσταν εκεί που δεν έπρεπε ,γιατί να ανοίγεις μισο χιλιόμετρο διαφορά μετά απο πέντε έξη στροφές κάτι τέτοιο σημαίνει Wink Δεν λέω ότι ο Ιάπωνας δεν στρίβει ,απλά στρίβει ζητώντας κάτι περισσότερο απο τον γάλλο-αρκεί να μην τον αφήνεις να βγάζει μούτρα και να εκμεταλευσαι κιβώτιο σωστά ??.
Γιατί όταν ξέρεις το αυτοκίνητό σου και τις δικές σου δυνατότητες και ικανότητες τότε ΟΛΑ στρίβουν .... Twisted evil
Τότε μαθαίνεις και να σέβεσαι και τους άλλους ότι και να οδηγούνε και να χαίρεσαι χωρίς να προκαλείς

Υ.Γ σε έναν αρχαίο πισωκίνητο Ιάπωνα έμαθα να οδηγώ και να μένω στον δρόμο Cool
Daloup-man - Παρ 10 Σεπ 2004, 11:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:

Mην ανυσηχείς καμία παρεξήγηση ,απλά οι περισσότεροι όχι ΟΛΟΙ που παίρνουν ιάπωνα και Χόντα συγκεκριμένα τα παίρνουν για να πάνε γρήγορα στην ευθεία και να πατήσουν τους πάντες Στην ευθεία ! ! Οταν έρχεται η ώρα της στροφής "ο σώζων εαυτό σωθήτω και σώζει και τους άλλους " Συνήθως αυτοί είναι και αυτοί που χλευάζουν και συνήθως πίνουν το τσάι .Ακριβώς τα ίδια και με πολύ κόσμο που πήρε Ραλλύ και Σαξό αντί για "γρήγοροι της ευθείας" ,"γρήγοροι στις στροφές".
Οι γρήγοροι που με κυνηγάνε ακόμα ήταν παληκάρια της συνομοταξίας είμαι ο "γενικός μαμαώ" κολλάγανε προφυλακτήρα ,συνήθως με πολύ ακριβότερα αυτόκίνητα ,επιδεικτικά και ψαχνόντουσταν εκεί που δεν έπρεπε ,γιατί να ανοίγεις μισο χιλιόμετρο διαφορά μετά απο πέντε έξη στροφές κάτι τέτοιο σημαίνει Wink Δεν λέω ότι ο Ιάπωνας δεν στρίβει ,απλά στρίβει ζητώντας κάτι περισσότερο απο τον γάλλο-αρκεί να μην τον αφήνεις να βγάζει μούτρα και να εκμεταλευσαι κιβώτιο σωστά ??.
Γιατί όταν ξέρεις το αυτοκίνητό σου και τις δικές σου δυνατότητες και ικανότητες τότε ΟΛΑ στρίβουν .... Twisted evil
Τότε μαθαίνεις και να σέβεσαι και τους άλλους ότι και να οδηγούνε και να χαίρεσαι χωρίς να προκαλείς

Υ.Γ σε έναν αρχαίο πισωκίνητο Ιάπωνα έμαθα να οδηγώ και να μένω στον δρόμο Cool

Σωστός είσαι!
Κ έχω τύχει και με τύπο με clio το 16v το καινούργιο στις στροφές της Χαλκίδας,να μου κολλάει προφυλακτήρα εκεί που πήγαινα άνετος και μετά από 4 στροφές είχε φάει τουλ 4 αμάξια!
Είναι αυτό λοιπόν που λες και έχω σαν αρχή:αν ξέρεις τις ικανότητες τις δικές σου,του αμαξιού που καβαλάς και αν το σέβεσαι,ε θα σε προδώσει ποτέ!

Υ.Γ σε τι? Καμιά corolla?
Recifees - Παρ 10 Σεπ 2004, 11:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ένα επαγγελματικό Νισσάν -αγροτικό κατα τα άλλα- το οποίο είχε τιμόνι με 5-6 στροφές απο τέρμα σε τέρμα ,πάρα πολύ λίγο βάρος στον πίσω άξονα και λάστιχα διαφορετικά μπρος πίσω ,με τα πίσω να πηγαίνουν προς το 4Χ4 .... Cool 8-)Το μένω στο δρόμο ήταν μια μικρή περιπέτεια και Το πάω ίσια σε βροχή η λάσπη όπως καταλαβαίνεις και μετα απο την απόκτηση της ανάλογης εμπειρίας ήταν ένα πάρτυ Twisted evil Twisted evil
zippy - Τετ 03 Νοέ 2004, 13:18:02
Θέμα δημοσίευσης: 106 τουρμπατο
Παιδια μια ερωτηση να κανω απλα για να μου λυθει η απωρια.Αυτο το πανεμορφο πυραυλακι ποσο καιει?Σε νορμαλ χρηση και σε αγρια χρηση!!!!! Very happy Very happy Very happy
Recifees - Τετ 03 Νοέ 2004, 16:33:08
Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 τουρμπατο
zippy έγραψε:
Παιδια μια ερωτηση να κανω απλα για να μου λυθει η απωρια.Αυτο το πανεμορφο πυραυλακι ποσο καιει?Σε νορμαλ χρηση και σε αγρια χρηση!!!!! Very happy Very happy Very happy

δεν σου λέμε ,δεν σου λέμε Very happy
zippy - Τετ 03 Νοέ 2004, 17:39:51
Θέμα δημοσίευσης: WHYYY???????????
Οκ μην μου πεις αλλα εχω ενα καλο λογω για να μου πεις!!!!Θα σε καταδωσω στον Admin για παρακωλιση πληροφοριων.Μπα οχι δεν ειναι καλος λογος.ΑΑΑΑ Το βρηκα θα πω σε ολη την παρεα οτι εισαι hondakias,και σιγα μην με πιστεψουνε. Sad Sad

Βασικα δεν εχω κανενα λογο....... Sad σνιφ σνιφ.Αυτο σημαινει οτι θα μεινω στην αγνοια? Confused Confused Confused
Δημήτριος - Πεμ 04 Νοέ 2004, 23:35:32
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν δω δυναμομέτρηση δεν πιστεύω τίποτα.
Πάντως αν είναι αλήθεια, ο τύπος το παράχεσε!

Κρίμα το μοτεράκι... Το λυπάμαι. Δεν νομίζω να αντέξει για πολύ. Ο τύπος δεν άλλαξε τίποτα σχεδόν από τα "εντόσθιά" του.

Από μέρα σε μέρα περιμένω κάποια αστοχία υλικού...

Όλο και κάποια μπλιέλα θα σκορπίσει, ή το μπλοκ θα ανοίξει σαν καρπούζι, ή κανένας πύρος θα σπάσει, ή καμιά βαλβίδα θα καταρεύσει, ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορεί ο κινητήρας να διαχειριστεί τόση ροπή και ιπποδύναμη. Υπάρχει και μια καταπόνηση που λέγεται κόπωση. Και τα δυναμικά όρια κόπωσης σίγουρα θα έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ!
Άρα ο χρόνος ζωής του κινητήρα μετράται πλέον σε λίγες εκατοντάδες χιλιάδες κύκλους λειτουργίας...
zippy - Παρ 05 Νοέ 2004, 03:38:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Αν δεν δω δυναμομέτρηση δεν πιστεύω τίποτα.
Πάντως αν είναι αλήθεια, ο τύπος το παράχεσε!

Κρίμα το μοτεράκι... Το λυπάμαι. Δεν νομίζω να αντέξει για πολύ. Ο τύπος δεν άλλαξε τίποτα σχεδόν από τα "εντόσθιά" του.

Από μέρα σε μέρα περιμένω κάποια αστοχία υλικού...

Όλο και κάποια μπλιέλα θα σκορπίσει, ή το μπλοκ θα ανοίξει σαν καρπούζι, ή κανένας πύρος θα σπάσει, ή καμιά βαλβίδα θα καταρεύσει, ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορεί ο κινητήρας να διαχειριστεί τόση ροπή και ιπποδύναμη. Υπάρχει και μια καταπόνηση που λέγεται κόπωση. Και τα δυναμικά όρια κόπωσης σίγουρα θα έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ!
Άρα ο χρόνος ζωής του κινητήρα μετράται πλέον σε λίγες εκατοντάδες χιλιάδες κύκλους λειτουργίας...

Θα συμφωνησω με τον Δημητρη και θελω να προσθεσψ πως για αυτο στις περισσοτερες μετρατροπες δινουν ενα χρονο εγγυηση.Γιατι κοντα στον ενα και μισο το αμαξι τα φτινει. Sad Sad Sad
Δημήτριος - Παρ 05 Νοέ 2004, 15:13:54
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
Θα συμφωνησω με τον Δημητρη και θελω να προσθεσψ πως για αυτο στις περισσοτερες μετρατροπες δινουν ενα χρονο εγγυηση.Γιατι κοντα στον ενα και μισο το αμαξι τα φτινει. Sad Sad Sad

Ε ναι ρε παιδιά! Very happy Laughing

Και εκτός των άλλων το πλαίσιο θα τα σηκώσει τα άλογα; Ή με ένα πάτημα του γκαζιού το αμάξι θα κοπεί στα δύο, δηλαδή ό,τι έπαθε ο οδηγός του Punto GT στους Screw Drivers; Laughing Laughing (βλ. λίγες δεκάδες τέυχη πριν)

Χώρια που (για να εκφράσω και την προσωπική μου άποψη) το αυτοκίνητο απλά το κατέστρεψε (απ' όλες τις απόψεις)...
Recifees - Παρ 05 Νοέ 2004, 15:45:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: WHYYY???????????
zippy έγραψε:
Οκ μην μου πεις αλλα εχω ενα καλο λογω για να μου πεις!!!!Θα σε καταδωσω στον Admin για παρακωλιση πληροφοριων.Μπα οχι δεν ειναι καλος λογος.ΑΑΑΑ Το βρηκα θα πω σε ολη την παρεα οτι εισαι hondakias,και σιγα μην με πιστεψουνε. Sad Sad

Βασικα δεν εχω κανενα λογο....... Sad σνιφ σνιφ.Αυτο σημαινει οτι θα μεινω στην αγνοια? Confused Confused Confused

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Χεχε δεν βρήκες τίποτα εεε ???
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Με τέτοιες κατασκευές δεν είναι κάτι το σταθερό ιδαίτερα αν υπάρχει βαλβίδα ελεγχου πίεσης του τούρμπο ... Wink
zippy - Σαβ 06 Νοέ 2004, 02:11:59
Θέμα δημοσίευσης: Mαλιστα
Μπορω να πω οτι τωρα μπευρδευτικα.Οχι γιατι δεν καταλαβα τι μου ειπες για την βαλβιδα αλλα γιατι ξερεις ειναι αυτη η <μπιπ> περιεργια και θελω να κατσω να το υπολογισω.

Smile Smile Οσο για το αλλο το θεμα μπορω να που οτι εδω κολλαει η φραση "You stearing at the eyes of the deamon" Evil .Χορις παρεξηγηση αλλα με τοσα διαβολακια τριγυρω αυτο μου θυμησες. Cool Cool

Τωρα μπορω να πω οτι βρηκα και την λυση.Θα υποστιριξω οτι εισαι διαβολικος αρα σκεφτεσε πονηρα.Ρε συ πες και την γνωμη σου λες να πιασει? Confused Confused Confused

Παιδια σορυ που καταστρεφω το επιπεδο του φορουμ αλλα με εχει πιασει μια ανεξηγητη βλακια.Λες να φταιει που εχω σοβαρο δεσμο και γκομενα ταυτοχρωνα?Πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!! Confused Confused Confused Question Question
Steve - Σαβ 06 Νοέ 2004, 04:12:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: Mαλιστα
zippy έγραψε:
Παιδια σορυ που καταστρεφω το επιπεδο του φορουμ αλλα με εχει πιασει μια ανεξηγητη βλακια.Λες να φταιει που εχω σοβαρο δεσμο και γκομενα ταυτοχρωνα?Πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!! Confused Confused Confused Question Question

Παίζει να φταίει και αυτό... παίζει και ο "σοβαρός δεσμός σου" να έχει κι αυτή έναν γκόμενο όμως όπως και σύ Wink
zippy - Σαβ 06 Νοέ 2004, 14:46:44
Θέμα δημοσίευσης: steve μας ξαφνιασες
Μπορο να πω οτι αυτη την αχαρη αλλα καθολου απιθανη παραμετρο δεν την ειχα σκεφτει.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τοτε αμα συμβαινει αυτο τι χαλαω λεφτα σε εξοδους και δωρακια??Δεν τα κραταω για οταν κατεβω να βαλω κανενα μπουρι καμια σκουπα Question Question Question Οχι τιποτα αλλο να εχω και για βενζινη. Very happy Cool Laughing Very happy Cool Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες