PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206/307 - Αυτόματο άνοιγμα οροφής για 206cc & 307cc

tgi - Παρ 30 Ιούλ 2004, 13:00:12
Θέμα δημοσίευσης: 206/307 - Αυτόματο άνοιγμα οροφής για 206cc & 307cc
Υπάρχουν τα εξής παρακάτω site για διάφορα kit για αυτόματο άνοιγμα οροφής για peugot 206cc και 307cc...
Μηπως κανένας ξέρει αν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που τα φέρνει????
Καποιος που έχει παραπλήσια????

http://www.cc-module.com/

http://www.ccfans.de/catalog/product_info.php?products_id=41&osCsid=7c52d03346c6571f34db9c35af963723

'Η έστω αν υπάρχει κάποιος στο εξωτερικό να μπορείς να το αγοράσεις μέσω πιστωτικής κάρτας???
xeskepastos - Παρ 30 Ιούλ 2004, 17:02:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που να τα φερνει στην Ελλαδα, αλλα και οι δυο ιστιοτοποι που αναφερεις τα πουλανε μεσω καρτας Wink
savras - Παρ 30 Ιούλ 2004, 18:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
πραγματικά πολύ ενδιαφέρον... πρέπει να οργανωθούμε και να μαθουμε περισσότερες πληροφορίες.
και βέβαια πρέπει να δουμε ποιοσ θα μας τα τοποθετήσει σε περίπτωση αγοράς.
xeskepastos - Παρ 30 Ιούλ 2004, 20:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Edw stin Italia einai merikoi pou to'xoun valei, i topothetisi lene einai paneykoli mpainei katw apo ton diakopti tis orofis kai ayto pou kanei einai oti katargei to orio twn 10 km/h gia to anoigma tis orofis, i orofi pleon anoigei mono me ena patima tou diakopti. Epipleon to akrivo montelo epitrepei to anoigma tis orofis me tilexeirismo (alla prepei na'xeis afisei ta klips anoixta, ennoeitai...).
Sta meion to gegonos oti etsi ki alliws den mporeis na anoixeis me taxytita giati to CC tha ginei istioploiko (kai monimws cabrio Wink ) kai i talaiporia tis mpatarias sto anoigma me tilexeirismo...
An thelete kapoia pliroforia parapanw mporw na rotisw mesw tou italikou forum tous typous pou to exoun.

PS: Sorry gia ti grammatoseira alla grafw apo tin douleia opou to PC den exei ellinika Confused
volvos - Παρ 30 Ιούλ 2004, 20:39:31
Θέμα δημοσίευσης:
θεωρω αυτονοητο οτι μπλεκεις με την εγγυηση με ενα τετοιο μαραφετι......
αυτο το εχετε υπολογισει?
tgi - Παρ 30 Ιούλ 2004, 20:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
xeskepastos έγραψε:
Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που να τα φερνει στην Ελλαδα, αλλα και οι δυο ιστιοτοποι που αναφερεις τα πουλανε μεσω καρτας Wink

Απ'ότι έίδα δεν το πουλάνε μέσω κάρτας!!!! Μπήκα να το αγοράσω αλλά δεν γράφουνε πουθενά για καρτα ούτε που μου ζητάνε κάπου κάρτα!!!!!

volvos έγραψε:
θεωρω αυτονοητο οτι μπλεκεις με την εγγυηση με ενα τετοιο μαραφετι......
αυτο το εχετε υπολογισει?

Μπορείς να το ενεργοποιείς και να το απ' ερνεργοπειείς όταν πάς στο συνεργείο!!!

Ας μου πεί κανενας τρόπο αγοράς!!!! Εκτός από κατάθεση σε τράπεζα!!
xeskepastos - Σαβ 31 Ιούλ 2004, 12:29:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Απ'ότι έίδα δεν το πουλάνε μέσω κάρτας!!!! Μπήκα να το αγοράσω αλλά δεν γράφουνε πουθενά για καρτα ούτε που μου ζητάνε κάπου κάρτα!!!!!

Registration εκανες? Για να πουλανε on-line θα χρησιμοποιουν η καρτα η paypal η κατι τετοιο τελος παντων... στην καλυτερη περιπτωση αντικαταβολη Wink
Ορεξη και λεφτα να υπαρχουν και ο τροπος βρισκεται...
tgi - Τρι 03 Αύγ 2004, 17:58:06
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αυτόματο άνοιγμα οροφής για 206cc & 307cc
Για τα δύο αυτά module για cc (206 & 307) ελαβα τις παρακάτω απαντήσεις για το peugeot 307cc (αυτό που με ενδιαφέρει και έχω) :

cc-module έγραψε:

http://www.cc-module.com/
=====================
With your confirmed order you will receive an email with all necessary account information. At this time we are out of stock with RSL307 modules.

So that's why you can't see and order the RSL307 information at the shop.

We await new RSL307 modules mid to end of August. We will inform you immediately when we have new RSL307 modules on stock!

Here is a link for all RSL307 information in PDF:

http://www.cc-module.com/download/RSL307_10fe.pdf

The price for the RSL307 module is 279 Euro. Shipping to Greece is 15,80 Euro.

και για το δευτερο module :

ccfans έγραψε:

http://www.ccfans.de/catalog/product_info.php?products_id=41&osCsid=7c52d03346c6571f34db9c35af963723
=====================
Sorry for my late answer.

You can order the CMC307 under www.conmatic.at it´s also in english. And sorry we have no dealer in greece. When you order then you get a e-mail from us with everything what you need (bank,account number, etc.)

Maybe you have some more 307cc driver in greece there want a CMC307 then the delivery (shipping cost) is for free.

cheers to greece and congratulation for the european football titel Smile))and good luck for the olympic games.

Αν ξέρετε τίποτα άλλο ή μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των δύο, θα σας ήμουν υπόχρεως!!!
xeskepastos - Τρι 03 Αύγ 2004, 19:16:53
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'οτι βλεπω προκειται για δυο μαραφετια που κανουν την ιδια δουλεια απλα παραγονται απο δυο διαφορετικες εταιρειες... Ανεξηγητη παραμενει βεβαια η διαφορα στην τιμη, αν και λαβε υπ'οψιν οτι μιας και δεν υπαρχουν και πολλα στην αγορα καθενας τα πουλαει οσο γουσταρει (οι τιμες του conmatic επεσαν δυο φορες μεσα σε τρεις μηνες) !!!
Εγω ξερω μονο τα conmatic για 206 οπως εγραψα και παραπανω και μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει παραπονα, οχι οτι τα φορανε τιποτα χρονια βεβαια μιλαμε για μηνες αλλα so far so good...
Προσωπικα θα σκεφτω να βαλω κατι τετοιο (οπως και αλλα που εχω στο μυαλο μου) μετα τη ληξη της εγγυησης, αυτο το βαλε-βγαλε για τα σερβις το σιχαινομαι, ασε που πιθανοτατα θα φτηνηνουν κι αλλο Wink
tgi - Σαβ 07 Αύγ 2004, 15:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν μπορείτε να μου πείτε περισσότερα...................
Μήπως υπάρχει κανένας έχει 307cc ή 206cc και θέλει και αυτός ένα τέτοιο
σύστημα, στην παραγγελία δεν θα πληρώσουμε τα μεταφορικά!!!!
kanelj - Τρι 10 Αύγ 2004, 06:47:18
Θέμα δημοσίευσης:
εεεεχχχμμμμμ.....συγνωμη ρε παιδια αλλα μπερδευτικα... Exclamation
δεν εχουν αυτοματη οροφη τα 206cc και 307cc Question Question Question
αυτο τι ειναι Question
tgi - Τρι 10 Αύγ 2004, 09:04:11
Θέμα δημοσίευσης:
Το 206cc & 307cc έχουν αυτόματη οροφή αλλα ο διακόπτης που ανοίγει την οροφή, πρέπει να τον σηκώνεις μονίμως για να ανοίξει ή να τον πατάς μονίμως για να κλείσει (30-50 sec).
Αυτός ο μηχανισμός δεν χρειάζεται να πατάς συνέχεια τον διακόπτη. Απλά τον πατάς ή τον σηκώνεις μία φορά και η οροφή κλεινει ή ανοίγει αυτόματα!
kanelj - Τρι 10 Αύγ 2004, 09:10:27
Θέμα δημοσίευσης:
Aααααα!ΟΚ καταλαβα Exclamation
thanks Exclamation Exclamation Exclamation
tgi - Τρι 31 Αύγ 2004, 16:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, κανένας δεν έχει κατι τέτοιο???
Κανένας άλλος δεν θέλει κάτι τέτοιο????

Γλιτώνουμε μεταφορικά!!!!!!!!! Confused Confused Confused
ROLAND GARROS - Παρ 03 Σεπ 2004, 14:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ccfans.de/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=28

αυτο δεν με χαλάει αλλά ο συγκεκριμένος ντήλερ λεεί οτι έχει συμπεριλάβει τα έξοδα΄μεταφοράς. ασε που αυτό ανοίγει μέχρι και 40χλμ/ωSmile
ROLAND GARROS - Παρ 03 Σεπ 2004, 14:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
λαθος λινκ sorry

http://www.ccfans.de/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=30
tgi - Παρ 03 Σεπ 2004, 15:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
Θελεις να αγοράσουμε το δικό μου και το δικό σου και να γλύτώσουμε ή να μοιραστούμε τα έξοδα μεταφοράς????
volvos - Κυρ 05 Σεπ 2004, 09:16:12
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ruefferperformance.de/Tuning/KAR_CC-Modul_RPM/kar_cc-modul_rpm.html
tgi - Κυρ 05 Σεπ 2004, 10:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
http://www.ruefferperformance.de/Tuning/KAR_CC-Modul_RPM/kar_cc-modul_rpm.html

Καλό και αυτό αλλά 400 ευρώ δεν είναι πολλα???? Confused Confused Confused
Μεχρι στιγμής το φτηνότερο είναι της

Παράθεση:
http://www.ccfans.de/catalog

Smile Smile Smile
tgi - Πεμ 04 Νοέ 2004, 12:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα έφτιαξα το δικό μου και ησυχασα!!!!
Δουλευει με timer!!!!

Οποιος θέλει ας μου στείλει e-mail για να του στείλω φωτό και σχεδιάγραμμα!!!!
DIMCHRI - Πεμ 04 Νοέ 2004, 15:17:14
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά η καλύτερη πατέντα, είναι να ανοίγει τα παράθυρα πέντε πόντους και εν συνεχεία να ανοίγει η οροφή.

κερδίζεις έτσι περίπου 10-12 δευτερόλεπτα.

όποιος ξέρει κάτι ας στείλει.

Το να πηγαίνει το αμάξι 20-30 χλμ και να ανοίγεις την οροφή μόνο κακό στον μηχανισμό της οροφής μπορεί να κάνεις με το άνοιξε κλείσε.
307cc alu - Τρι 30 Νοέ 2004, 01:31:21
Θέμα δημοσίευσης:
tgi έγραψε:
Δουλευει με timer!!!!

Το δούλεψες καθόλου Question Question Question Question
Τι λέει απο λειτουργικότητα Question Question Question Question
Τελικό κόστος Question Question Question Question
Κάτι αξιοπερίεργο Question Question Question Question

Πολλά εεεεεεεεεεεε Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
DIMCHRI - Τρι 30 Νοέ 2004, 09:22:05
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
tgi έγραψε:
Δουλευει με timer!!!!

Το δούλεψες καθόλου Question Question Question Question
Τι λέει απο λειτουργικότητα Question Question Question Question
Τελικό κόστος Question Question Question Question
Κάτι αξιοπερίεργο Question Question Question Question

Πολλά εεεεεεεεεεεε Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

θέλω και εγώ να δω. δώσε μας τα φώτα σου !!!!
Demis - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:47:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια το εβαλε καπιος στο τουτου του γιατι με ενδιαφερει και εμενα αμεσα κατι τετοιο(αναφερομαι στο συστημα με το control).Αν το εβαλε κανεις μπορει να μου πει τη αποτελεσματα και εφαρμοστικοτητα ειχε ?
Y.Γ. Δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο..!!!!
ababapanos - Δευ 24 Μάρ 2008, 02:34:14
Θέμα δημοσίευσης: ανοιγμα οροφης απο το κλειδι
πως ακριβως γινεται? θελει ιδικη παραγγελεια? ειδα πολλα βιντεο στο νετ να ανοιγει και να κλεινει η οροφη απο αποσταση ομως στο κλειδι δεν υπαρχει τετοιο κουμπι.

σορυ αν λεω χαζομαρες αλλα το ειχα απορια
ababapanos - Δευ 24 Μάρ 2008, 13:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
για 206cc ηταν η ερωτηση μου. τελικα ανοιγει απο το μπρελοκ? γιατι μου ειπαν οτι δεν γινεται απο την μανα του ομως στο ιντερνετ το ειδα.
panste - Δευ 24 Μάρ 2008, 13:44:46
Θέμα δημοσίευσης:
Η σκέψη έχει περάσει από μυαλό μου
Θεωρητικά η οροφή χρησιμοποιεί ηλεκτρικό μηχανισμό, οπότε ίσως αυτό να μπορεί να ελέγχει
ΑΛΛΑ
1) Με τους μηχανικούς γάντζους (μάλλον θα πρέπει να αφαιρεθούν εντελώς – ίσως να επηρεάζουν και την στεγανότητα) τι γίνεται ?
2) Όταν απασφαλίζεις τους μηχανικούς γάντζους ακούγεται ένας ήχος, επόμενος κάποιος αισθητήρας υπάρχει – πιθανότατα για να αποφευχθεί άνοιγμα της οροφής εάν καταλάθος πατήσεις τον διακόπτη (νομίζω ότι δεν λειτουργούν και τα παράθυρα)
3) Έχω την εντύπωση ότι η μετακίνηση της οροφής ζορίζει λίγο την μπαταρία (υδραυλικός μηχανισμός είναι αυτός)
Προσωπικά και κυρίως για το 3 θα το απέφευγα (χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει την οροφή την άνοιξα μία φορά με μπαταρία μόνο και ο μετρητής έδειξε πτώση από 12,6 σε 12,4 αλλά δεν έτυχε να το ξαναδοκιμάσω για να το διασταυρώσω σημείωση ότι η μπαταρία είναι 1/2008)
ababapanos - Δευ 24 Μάρ 2008, 19:18:32
Θέμα δημοσίευσης:
εδω οι αποδειξεις οτι γινεται , αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως

http://youtube.com/watch?v=dEQhDsYwHmk&feature=related

http://youtube.com/watch?v=DuOhF0rYod0&feature=related
panste - Δευ 24 Μάρ 2008, 19:24:39
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ το ανάλογο link

http://www.cc-module.com/default.php?cPath=29_23&osCsid=f524f43cdb95723d0e5173351f060ee2

Προσωπικά δεν θα το πολύ εμπιστευόμουν για τους λόγους που προανέφερα
206xs - Δευ 24 Μάρ 2008, 19:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry gia ta greekglish ala eimai ejwteriko kai den yparxoun greek sto pc.
Gia ti bataria mporw na to epivevaiwsw giati alaja bataria mesa se ena xrono sto autokinito entos egyhshs kai me rwtisan otan tin alajan an anoiga syxna tin orofi me ti mpataria mono k otan eipa nai mou eipan oti gia auto teleiwse toso grigora kai na to apofeugw.
Twra gia to an ginetai den jerw, alla sigoura tha einai pio aplo sto 207 pou den exei gatzous. Wink
ababapanos - Δευ 24 Μάρ 2008, 20:56:38
Θέμα δημοσίευσης:
τι ενοεις οτι ανοιγες την οροφη με την μπαταρια? δηλαδη?
panste - Δευ 24 Μάρ 2008, 22:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
Το τηλεχειριστήριο το θέλεις όταν είσαι εκτός αυτοκινήτου, και η μηχανή είναι κλειστή. Η κίνηση της οροφής απαιτεί ενέργεια την οποία «ζητάς» από την μπαταρία. Δεδομένου ότι μιλάμε για υδραυλικό μηχανισμό, απαιτείται αρκετή ενέργεια η οποία δίδεται από την μπαταρία του αυτοκινήτου. Ως αποτέλεσμα η μπαταρία εξαντλείται αρκετά εύκολα. (πιθανή λύση για αυτό απομακρυσμένη εκκίνηση αλλά έχω την εντύπωση ότι το συνολικό «κουστουμάκι» για να είναι πλήρως λειτουργικό θα είναι ακριβούτσικο).

Προφανώς και ο φίλος Χρήστος άνοιγέ την οροφή με την μηχανή κλειστή οπότε «ζόριζε» την μπαταρία με αποτέλεσμα να εξαντληθεί
ababapanos - Δευ 24 Μάρ 2008, 22:42:24
Θέμα δημοσίευσης:
εγς λεω να το παρω αλλα εχω 2 επιφιλαξεισ... αν ειναι ασφαλες αυτο το σαιτ , και ποιος θα ξερει να μου το βαλει οταν το παραλαβω...
Stevon - Τρι 01 Απρ 2008, 12:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
Το τόπικ = ανοιγμα οροφης απο το κλειδι

Ενώθηκε με το υπάρχον, μιάς που αρκετά απο τα στοιχεία που ψάχνετε έχουν αναφερθεί.

Έκ της Mod-Team
Stevon

tgi - Παρ 12 Σεπ 2008, 01:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά κανένας δεν βρήκε καμια πατέντα?????

Εμένα η δικά μου ηλεκτρονική πατέντα, τα έπαιξε και είπα να μην παίζω με την τυχή μου στην ηλεκτρική οφορή!!!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες