PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 6ο Τouring: Eπιλογή μέρους

Sidobre - Τρι 06 Ιούλ 2004, 12:54:44
Θέμα δημοσίευσης: 6ο Τouring: Eπιλογή μέρους
Το 6ο Touring του 206club θα πραγματοποιηθεί στις 30 - 1 Αυγούστου 2004 και έπειτα από απόφαση της Π.Δ.Ε. θα είναι σε camping.

Παρακαλούμε πολύ, όσοι ενδιαφέρεστε, ψηφίστε ένα από τα τρία μέρη που προτείνονται να πάμε και δηλώστε συμμετοχή, για να μπορέσουμε να κάνουμε εγκαίρως κράτηση.Οι τιμές θα ανακοινωθουν αφού αποφασιστεί το μέρος.

(η ψηφοφορία επιλογής μέρους λήγει την Δευτέρα 12/07 στις 9:30 πμ)
SnakeMJK - Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
το γύθειο που είναι; Embarassed

επίσης, καλό ήταν να αναφερθούν και τπτ τιμές για να κανονίσουμε τα οικονομικά μας. Το σάββατο θα ρωτήσω στην δουλεΊα πότε θα μου δώσουν άδεια... Από κυριακή θα ξέρω για σίγουρα!
Sidobre - Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:06:01
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
το γύθειο που είναι; Embarassed

επίσης, καλό ήταν να αναφερθούν και τπτ τιμές για να κανονίσουμε τα οικονομικά μας. Το σάββατο θα ρωτήσω στην δουλεΊα πότε θα μου δώσουν άδεια... Από κυριακή θα ξέρω για σίγουρα!

Το Γύθειο είναι Πελοπόνησο, μετά την Σπάρτη.

Οσο αφορά τα οικονομικά, για αυτό είπαμε ότι θα πάμε Camping αφού τα έξοδα δεν είναι πολλά, και επειδή τέτοια εποχή και να θέλαμε ξενοδοχεία δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε δωμάτια.
Qman - Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:15:07
Θέμα δημοσίευσης: Εύβοια!!!
Εγω σαν Ευβοεύς σας προτείνω Ροβιές που είναι εκπληκτικά!!!!!
Για τιμές κλπ δε γνωρίζω πάντως είναι πανέμορφα!!!
Qman - Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:18:17
Θέμα δημοσίευσης: Ερώτηση κρίσεως
Αν ψηφήσει κάποιος πάνω από μια φορά θα καταμετρηθεί η ψήφος του??
Αν είναι να ψηφίζω συνεχώς για να έρθετε απ τα μέρη μου...
Sidobre - Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:19:51
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερώτηση κρίσεως
Qman έγραψε:

Και να ήθελες να ψηφίσεις πάνω από 1 φορά, Δεν γίνεται
PHSYBORG - Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:20:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερώτηση κρίσεως
Qman έγραψε:
]

Αν τα καταφερεις να ψηφισεις πανο απο μια φορα θα ερθω κ εγω στα μερη σου ! Wink
Baphomet - Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ ειμαι μέσα όπου κι αν αποφασισετε (που για ροβιές το κόβω για την ώρα Evil )...
ψήφισα πλαταμωνα. Wink Wink
PoLiThS - Τρι 06 Ιούλ 2004, 13:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλουμε το touring Πλαταμώναααα Πλαταμώνααααα ΠΛΑΤΑΜΩΩΩΩΩΩΩΝΑΑΑ!!!
crusader - Τρι 06 Ιούλ 2004, 14:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
εγώ ειμαι μέσα όπου κι αν αποφασισετε (που για ροβιές το κόβω για την ώρα Evil )...

Καλά κι εγώ όπου να 'ναι πάω αλλά ψήφισα Ροβιές έτσι για να σου την σπάσω (SPASTIS) χαχαχαχαχα
PHSYBORG - Τρι 06 Ιούλ 2004, 14:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Καλά κι εγώ όπου να 'ναι πάω αλλά ψήφισα Ροβιές έτσι για να σου την σπάσω (SPASTIS) χαχαχαχαχα

K εγω Ροβιές ψηφισα !

crusader - Τρι 06 Ιούλ 2004, 14:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
crusader έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

K εγω Ροβιές ψηφισα !

Thumb right Multi color Joker Onfire Big wink
glf - Τρι 06 Ιούλ 2004, 15:08:01
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ επειδή πάτησα αχινό τις προάλλες στην Λεπτοκαρυά δεν πάω με τίποτα, μου τη βίδωσε

στη Β. Ευβοια έχει και στροφιλίκι οπότε λέω για εκεί..
ΝΙΚΟΣ - Τρι 06 Ιούλ 2004, 15:43:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε ζημαρουλη τι ροβιες και ροδιες μας λες Question Για σαββατοκυριακο θα φαμε ολη την μερα στον δρομο.Παμε Πλαταμωνα που ειναι και κοντα.Εχει και το Καστρο....

Εεε Τασο κοιταξτε αν μπαινουν τα αμαξια μεσα στο καμπινγκ.Γιατι περσι την πατησα με τον ουρδα τον Δουκα...Πηγαμε ενα σαββατοκυριακο στην Χαλκιδικη σε καμπιγκ και χωρια που ειχε εναν χωματοδρομο μεχρι να φτασουμε καμια 5 χιλιομετρα,αφησαμε και τα αμαξια εκτος καμπινγκ μεσα στον Ηλιο.Γκαλφας με την Ρενα θα παμε ανετοι και βρες σχινακι υπερδιπλο γιατι θελω να ρελαξαρω το φιδισιο μου κορμι Very happy
kanelj - Τρι 06 Ιούλ 2004, 16:11:33
Θέμα δημοσίευσης: Re: 6ο Τouring: Eπιλογή μέρους
Sidobre έγραψε:
Το 6ο Touring του 206club θα πραγματοποιηθεί στις 30 - 1 Αυγούστου 2004 και έπειτα από απόφαση της Π.Δ.Ε. θα είναι σε camping.

-----------------------------
Sidobre έγραψε:

Αποφασίστηκαν για τον μήνα Ιούλιο οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. 7 Ιουλίου, Συνάντηση
2. 14 Ιουλίου, CartChallenge
3. 23-25 Ioυλίου, Τouring
4. 29 Ioυλίου, Συνάντηση εν όψη διακοπών.

ποιος δεν μπορεσε τελικα στις 23-25 και τωρα δεν θα ερθω εγω για χαρη του Question Confused
γιατι ρε παιδια το αλλαξατε αφου ειχατε πει ηδη την ημερομηνια Question
Ασε που πηρα και αδεια εκεινη την βδομαδα για να ειμαι ενταξει.Να δω τωρα τι θα την κανω. Confused Confused Confused
ευχαριστω Evil
-=N4X=- - Τρι 06 Ιούλ 2004, 16:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙς 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ...ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΝΕ!!!!! Very happy
Steve - Τρι 06 Ιούλ 2004, 16:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
Χαίρομαι που εισακούστηκε η πρόταση μου και μπήκε και ο πλαταμώνας στις επιλογές... Cool

Σιγά μην τρέχω Εύβοια ή πουθενά αλλού Razz

Άλλωστε ο Πλαταμώνας είναι πιο κοντά σε όλους (σχεδον κέντρο της Ελλάδας γαρ) και έχει και όμορφη παραλία και τσέχες και πολωνέζες Shocked Laughing

Ελπίζω να είμαι στο touring και να μην έχω πρόβλημα με την δουλειά... Αν και λίγο δύσκολο... αλα ίδωμεν! Cool Ο σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός θα δείξει! Very happy
mick206 - Τρι 06 Ιούλ 2004, 17:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
Και ΝΑΙ!! Το 6ο Touring του 206 Club είναι γεγονός!!! Cheers
Ψήφισα Ροβιές μιας και η εμπειρία από τη Β.Εύβοια θα μου μείνει αξέχαστη! Wink

Let's get let's get let's get roooooooooooooooooooocked!! Twisted evil

Οπλιστείτε με cold tequilas και πολύ κέφι!! Rambo Twisted evil Cool

Έεεεεεεεεεεεεεεελα τρελαίνομαι!!!!!
Ronin - Τρι 06 Ιούλ 2004, 17:04:53
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:

Let's get let's get let's get roooooooooooooooooooocked!! Twisted evil

Def Leppard... Wink Wink
shark_zak - Τρι 06 Ιούλ 2004, 19:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
γυθειο που δεν εχω παει κι ολας.... Idea

απο τις ροβιες περναω γιανα παω στο χωριο μου....

και πλαταμωνα καλα θα ειναι δεν εχω παει..... Idea
mick206 - Τρι 06 Ιούλ 2004, 21:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
Που είστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Laughing Laughing
Κίνηση δεν βλέπω και ανησυχώ!! Rolling eyes

Για διαβάστε για να ξέρετε τι επρόκειτο να ακολουθήσει... Wink Laughing Laughing Laughing Twisted evil Cool

Αγ.Άννα...
Πήλιο...
Tomcat - Τρι 06 Ιούλ 2004, 23:42:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μάγκες πάμε Γύθειο!!!

Κανέλλη δες τι θα κάνεις μη σε πάρει ο ΧΑΡΟΣ... και σε σηκώσει!!

Πάμε μαζί ...

Δεν βάλατε μυαλό , δεν βάλατε μυαλό..........πρεμίερα.......και στον τελικό!!!
kovac - Τετ 07 Ιούλ 2004, 02:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
γυθειο που δεν εχω παει κι ολας.... Idea

απο τις ροβιες περναω γιανα παω στο χωριο μου....

και πλαταμωνα καλα θα ειναι δεν εχω παει..... Idea

Εγώ πάλι που περνάω από Γύθειο για το χωριό, λέω να πάμε κάπου αλλού! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα ψηφίσω Πλαταμώνα για τον ίδιο λόγο που ψήφισε κι ο Πέτρος Πλαταμώνα. Wink
Vaggelis - Τετ 07 Ιούλ 2004, 08:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς και στο 6ο Touring θα πάρω απουσία....... Sad Sad Sad
Μέχρι 01/08 θα είμαι σε διακοπές.......
Τα λέμε λοιπόν στο Πήλιο......
n@Rk_eSs!! - Τετ 07 Ιούλ 2004, 13:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
ego tha proteina na pame platamona....
tha doume kai polla tsexakia kathos episis kai polonakia etsi gia na goustaroume....oloi platamona loipon Cool Cool Cool
mick206 - Τετ 07 Ιούλ 2004, 16:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
n@Rk_eSs!! έγραψε:
ego tha proteina na pame platamona....
tha doume kai polla tsexakia kathos episis kai polonakia etsi gia na goustaroume....oloi platamona loipon Cool Cool Cool

Τώρα τα λέτε αυτά;;; Laughing Laughing Laughing
Ώ ρε αυτό δεν θα είναι touring... Θα είναι Greek Hot Lover contest Laughing Laughing
Baphomet - Τετ 07 Ιούλ 2004, 16:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
Σας τα λεγα εγω για πλαταμωνα... Wink Wink Wink Wink για παμε για παμε...
ΝΙΚΟΣ - Τετ 07 Ιούλ 2004, 16:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙς 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ...ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΝΕ!!!!! Very happy

Ωπα......Γκααααααλφααααααααααααα τ'α κους Question Question Question Question Σούντα ούρδααααααααααααααα.....Που μου θες και Προβιές.....Γύδι....Εδω τα καλα κοριτσιαααααααα..........Που σε μεγαλε....Τον Πρωταθλητη μας να τον εχεις 12 να βγαλει τα σπασμενα γιατι το κορμι του (μπλιαχχχχ Laughing ) ειναι κουρασμενο απο τις 6αρες και τα καυτα μπακετ Laughing Laughing Laughing Α και που σε......Με τριχα τις προτημαει...Μην μας φερεις καμια ξυρισμενη και τον ξενερωσεις Laughing Laughing Laughing Laughing Τρεχωωωωωωω να παρω τηλεφωνο τον Παφ...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα τον ουρδααααα Laughing Laughing Laughing Laughing
glf - Τετ 07 Ιούλ 2004, 21:13:51
Θέμα δημοσίευσης:
ε αντε πάμε Πλαταμώνα και να λέμε τις Τσέχες

"Θες να παίξουμε Ελλάδα - Τσεχία ?" χεχεχεχεχεχε
shark_zak - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 02:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:

θα το βαλουμε παλι δηλ. το "γκολακι" μας..... Silly Wink
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 04:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
glf έγραψε:

θα το βαλουμε παλι δηλ. το "γκολακι" μας..... Silly Wink

Καλα..Μην το δενεις και σχοινι κορδονι...Γκαλφας ειναι αυτος Laughing Laughing Laughing Ετουτος νομιζει οτι ολα ειναι ''πατημενα'' αλλα δεν ξερει οτι στις γυναικες θελει να πας κατι σε ποδηλατο ή περπατοντας.Μετα φυσικο ειναι να ξενερωνουν Laughing Laughing Laughing

Ακου Ελα να παιξουμε Ελλαδα-Τσεχια... Shocked Shocked Shocked Ρε μαζευτε τον δεν τον αντεχω αλλο λεμεεεεεεεεεεεε Laughing Laughing Laughing Που σε Παφφφφφφφφφφ...........Ο Δικος σου ειπε @ρχιδιά ξανα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ελα μην τον κασμερεύετε εχει αγωνα λεμε και θελει αυτοσυγκεντρωση το ατομο.........Γκαλφα μορφηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή Razz Razz Razz

Οτι λεει ο TEAM MANAGER....ΠΡΟΟΟΟΣΟΧΗ Laughing Laughing Laughing

Ωραια θα περασουμε........Ρε θα βαλω και τον Παφ στην μπριζα να μου το θυμηθητε...Με EVO EXTREAME θα ρθουμε Wink Wink Wink

Καλα δεν βλεπω να κοιματε καμπινγκ αν κατεβει ολο το TEAM Laughing Laughing Laughing
p206Mike - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 08:46:11
Θέμα δημοσίευσης:
Απ ότι βλέπω αυτή τη στιγμή είναι derby.....

15-15 μεταξύ Ροβιές και Πλαταμώνα

****Το Poll θα μείνει ανοιχτό μέχρι την Δευτέρα το πρωί στις 9:30πμ****
Steve - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 09:40:59
Θέμα δημοσίευσης:
Για άλλη μια φορά, οι τσεχο/πολωνέζες δίνουν ρεσιτάλ... 15/17 ο αγώνας μέχρι τώρα Cool

Θα νιώσουν για άλλη μια φορά τί εστί Έλλην... Wink Razz
Ghost Dog - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 09:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικα ψηφισα Ροβιές γιατι εχω περισσοτερο καιρο να παω απο τις υπολοιπες επιλογες! Very happy
Θα ηθελα να ενημερωσω οτι ο δρομος μεσα στον Πλαταμωνα ειναι αρκετα κακος! Mad (μεχρι τον Πλαταμωνα δεν θα εχουμε το παραμικρο προβλημα) Αν αποφασιστει να παμε εκει υπαρχει καποιο καμπινκ που ειναι με το που μπαινεις (στην αρχη δηλαδη) στον Πλαταμωνα. Μεχρι εκει ο δρομος ειναι ευκολα βατος... Wink (θα ψαξω να βρω ποιο ειναι αν χρειαστει, μιας και ειχα μεινει εκει γι'αυτον ακριβως το λογο) ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ
Ο δρομος προς τις Ροβιες δυστυχως ειναι ακοοοομα χειροτερος..... Crying or Very sad Crying or Very sad
teoman - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 10:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Προσωπικα ψηφισα Ροβιές γιατι εχω περισσοτερο καιρο να παω απο τις υπολοιπες επιλογες! Very happy
Θα ηθελα να ενημερωσω οτι ο δρομος μεσα στον Πλαταμωνα ειναι αρκετα κακος! Mad (μεχρι τον Πλαταμωνα δεν θα εχουμε το παραμικρο προβλημα) Αν αποφασιστει να παμε εκει υπαρχει καποιο καμπινκ που ειναι με το που μπαινεις (στην αρχη δηλαδη) στον Πλαταμωνα. Μεχρι εκει ο δρομος ειναι ευκολα βατος... Wink (θα ψαξω να βρω ποιο ειναι αν χρειαστει, μιας και ειχα μεινει εκει γι'αυτον ακριβως το λογο) ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ
Ο δρομος προς τις Ροβιες δυστυχως ειναι ακοοοομα χειροτερος..... Crying or Very sad Crying or Very sad

Εμένα πάλι γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θέλεις Πλαταμώνα γιατί θα κάνεις 36 ώρες να έρθεις και 20 πακέτα τσιγάρα στο δρόμο? Laughing Laughing
Ghost Dog - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 10:08:31
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

Εμένα πάλι γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θέλεις Πλαταμώνα γιατί θα κάνεις 36 ώρες να έρθεις και 20 πακέτα τσιγάρα στο δρόμο? Laughing Laughing

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Laughing Laughing Laughing
Οντως οπου και να παμε θα κανω χαλαρα τον 2πλασιο χρονο να ερθω με το ριμαδι....Για να μην αρχισω το καπνισμα ομως θα κανω αυτο που λεγαμε και χθες....θα του βαλω κανα playstation2! Μη σου πω και υπολογιστη!!!! Shocked Laughing Laughing
Ydwr - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 10:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παμε οπου θελετε ρε μορτες! Η σκηνη ειναι 365 μερες το χρονο στο πορτ μπαγκαζ.

Παντως ψηφισα Ροβιες για να ξαναγινει ντερμπι. Wink Cool
Ghost Dog - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 10:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Παμε οπου θελετε ρε μορτες! Η σκηνη ειναι 365 μερες το χρονο στο πορτ μπαγκαζ.

Παντως ψηφισα Ροβιες για να ξαναγινει ντερμπι. Wink Cool

Ωραιος εισαι.... Very happy
Αναζωπυρωνεις το ντερμπυ!! Shocked Laughing Laughing
sayras - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 11:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ............. ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΤΕ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ.... ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
teoman - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 11:49:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ας γράψει κάποιος που γνωρίζει αν τα κάμπινγκ του Πλαταμώνα (κατά προτίμηση) ή κάποιο από τα υπόλοιπα,έχουν ενοικιαζόμενα μπανγκαλόους... Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να μείνουν σε σκηνή...
Ivang - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 11:57:14
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Θέλουμε το touring Πλαταμώναααα Πλαταμώνααααα ΠΛΑΤΑΜΩΩΩΩΩΩΩΝΑΑΑ!!!

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΑΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΑΑAA ΠΛΑΤΑΜΩΩΩΩΩΩΩΝΑΑΑ !!!

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
pduke - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 14:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ε τώρα τι να λέμε, Πλαταμώνα και πάλι πλαταμώνα,

αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχει θηλυκό στοιχείο ούτε για δείγμα!!!
Ρε κορίτσια τι έγινε? καμία δεν μας καταδέχεται πια??!!!

Το 206 κλαμπ, το πιο μεικτό και ακάνγκουρο κλαμπ ξαφνικά θα ταξιδέψει μονόφυλλο.....

Γυναίκες του 206 κλαμπ, στυλοβάτισες ηρωίδες, ισσοροπίστε τις κακόηχες εξατμίσεις μας με τις γλυκές φωνές σας και εξαλύψτε τις κάκοσμες αναθυμιάσεις με τα αρώματά σας!!!
teoman - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 14:17:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:

αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχει θηλυκό στοιχείο ούτε για δείγμα!!!

Θα φέρει η Έφη την σκύλα της.... Laughing
-=N4X=- - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 14:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ερε γα**το και δεν ειδα το ποστ.Σημερα το πρωι ημουν για μπανακι μετα του μωρου (εφαγα και ενα γρατσουνιδι αγριο γιατι ζαχαρωνα ενα κωλαρακο Razz ) και θα μπορουσα να μαθω.Παντως αν θελετε να ρωτησω για καποιο καμπινγκ στον παντελεημονα που ειναι διπλα απο πλαταμωνα και εινια μονο καμπινγκ μου ειναι ευκολο επειδη παραθεριζω εκει και μπορω να παρω τηλ. αλλιως το σαββατοκυριακο αν δεν κατεβω Αθηνα (σας ερχομαι!) που θα παω παλι ρωταω στον Πλαταμωνα.
Για να πω ομως του στραβου το δικαιο μαλλον δυσκολα θα βρουμε δωματια τετοια εποχη.Ο χωρος ομως για τις σκηνες ειναι αφθονος και δεν θα εχουμεπροβλημα.
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 15:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τσουκνιδας έγραψε:

, ισσοροπίστε τις κακόηχες εξατμίσεις μας με τις γλυκές φωνές σας και εξαλύψτε τις κάκοσμες αναθυμιάσεις με τα αρώματά σας!!!

Κακοηχες εξατμισεις Question Question Question Shocked Shocked Shocked Το δικο σου ναι Wink

κακοσμες αναθυμιασεις Question Question Question Μια χαρα ειναι ρε...Αν δεν σου αρεσει να πας να βαλεις MOTUL ή CASTROL...Φοβερες μυρωδιες.Θα γουσταρεις να μυριζεις..Ξερεις φερνουν κατι απο αναβαση μερια εκει που ειναι ανακατεμενα με καμενο τακακι και βενζινες Elf σε κατι απο λαδι Wink Wink Εγω δεν τις αλλαζω αυτες τις μυρωδιες με τιποτα.
Steve - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 19:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Ας γράψει κάποιος που γνωρίζει αν τα κάμπινγκ του Πλαταμώνα (κατά προτίμηση) ή κάποιο από τα υπόλοιπα,έχουν ενοικιαζόμενα μπανγκαλόους... Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να μείνουν σε σκηνή...

Question Scratch

Δηλαδή ψάχνουμε για μέρος στον Πλαταμώνα που να έχει σκηνές + ενοικιαζόμενα? Rolling eyes

Δύσκολο εως αδύνατο. Ακόμα και να βρούμε κάτι τέτοιο, τέτοια εποχή που θα πάμε να κλείσουμε δωμάτια, έχω την εντύπωση πως θα φάμε πόρτα. Παρόλα αυτά, αν τελικά επιλεχθεί ο Πλαταμώνας, (που έτσι το βλέπω να γίνεται), Cool θα προσπαθήσουμε εγώ και ο -=Ν4Χ=- να κάνουμε ένα κυνήγι στο πλαταμώνα για μέρος και τιμές. Wink
mick206 - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 19:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
43 άτομα μέχρι στιγμής! Φτού φτού μη το ματιάσω! Καλά να είμαστε όλοι μέχρι τότε και ελπίζω να πάμε ακόμα περισσότεροι!!! Twisted evil
Val - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 19:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Συμφωνω με τον Teo! Wink
Lord Cypher - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 20:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μιχάλη σε βλέπω να τραγουδάς:
"Greek lover - greek lover,
με τριχα για πουλοβερ!"

Πάντως είναι πολύ ευχάριστο που ανταποκρίθηκαν τόσοι πολλοί!
Ελπίζω να έρθετε κιόλας!!!
ΕΛΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ!
mick206 - Πεμ 08 Ιούλ 2004, 21:04:36
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Μιχάλη σε βλέπω να τραγουδάς:
"Greek lover - greek lover,
με τριχα για πουλοβερ!"

Πάντως είναι πολύ ευχάριστο που ανταποκρίθηκαν τόσοι πολλοί!
Ελπίζω να έρθετε κιόλας!!!
ΕΛΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ!

Laughing Laughing Laughing
Έτσι Πετράν! Greek Hot Lover και τα λοιπά συναφή!
Έλα γυρίζει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!
Προλάβετεεεεεεεεεεεεεε!! Διαλιέχτεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Laughing Laughing Laughing
teoman - Παρ 09 Ιούλ 2004, 06:48:02
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Question Scratch

Δηλαδή ψάχνουμε για μέρος στον Πλαταμώνα που να έχει σκηνές + ενοικιαζόμενα? Rolling eyes

Η προτίμηση είναι προσωπική,δεν έχω ψηφίσει ακόμα αλλά αν κάποιο μέρος προσφέρει οργανωμένο κάμπινγκ και μπανγκαλόους,θα το "σταυρώσω"...
Steve - Παρ 09 Ιούλ 2004, 13:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως είπα και πριν, δύσκολα θα βρούμε κάτι τέτοιο, αλλά θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε αν τελικά πάμε πλαταμώνα! Επίσης αν τυχόν δεν δω στο touring αριθμό ατόμων ίσο με τους ψηφίσαντες, τότε θα στεναχωρηθώ πολύ και θα φτάσω στο συμπέρασμα πως εκδηλώθηκε προπαγάνδα κατά του πλαταμώνα Cool Twisted evil Razz Laughing
Hostile - Παρ 09 Ιούλ 2004, 20:05:29
Sidobre έγραψε:

Παρακαλούμε πολύ, όσοι ενδιαφέρεστε, ψηφίστε ένα από τα τρία μέρη που προτείνονται να πάμε και δηλώστε συμμετοχή, για να μπορέσουμε να κάνουμε εγκαίρως κράτηση.Οι τιμές θα ανακοινωθουν αφού αποφασιστεί το μέρος.

:ΡΟΒΙΕΣ- Β. ΕΥΒΟΙΑ
Tomcat - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 00:01:48
Hostile έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Μη χάσεις εσύ ... καλά καλά δεν πήρες το αμάξι.... Ευβοια - Ευβοια!!

Αντε με το καλό!!
Steve - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 01:57:56
Hostile έγραψε:

Μεγειά το αμάξι!

Τo QS βγαίνει και 16v? Scratch
shark_zak - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 02:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα που το ματς γινεται ντερμπυ...προτιμω πλαταμωνααααααααααααααα Silly
Steve - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 02:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρω ότι οι περισσότεροι Πλαταμώνα θέλουνε. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουνε Εύβοια Sad Εκεί τι τουρισμό έχει? Τι τσεχάκια και πολωνάκια έχει? Sad Πλαταμώνα τουλάχιστον θα Wink
kaisaras96 - Κυρ 11 Ιούλ 2004, 14:35:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παιδια λεω να ερθω σε αυτο το τουρινγκ παρεα με τον αδερφο μου.
Ψηφισα Γυθειο γιατι δεν εχω παει ποτε και εμαθα οτι εχει πολυ ωραιες στροφες....
Το καμπινγκ ελπιζω να εχει σκηνες,γιατι δεν εχω και δεν ψηνομαι να παρω.
Steve - Δευ 12 Ιούλ 2004, 01:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
Γύθειο δεν πρόκειται να πάμε ρε Κωστάκη... Sad Μεταξύ Εύβοιας και Πλαταμώνα παίζει η μπάλα! Αν μπορείς δήλωσε πως επιθυμείς Πλαταμώνα μπας και τελικά γίνει καμιά ανατροπή και πάμε εκεί! Wink
mick206 - Δευ 12 Ιούλ 2004, 01:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΑ ΡΕ!!! ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΘΑ ΠΑΤΕ(άμα πάμε εκεί τελικά) ΓΙΑ ΝΑ Μ***ΣΕΤΕ ή για να μαζευτούμε όλοι και να περάσουμε ωραία;;;; Evil Evil Evil
Για σοβαρευτείτε και συγκεντρωθείτε λίγο ρε παιδιά... Rolling eyes Confused
Μην ακούω μαμακίες... Rolling eyes
Steve - Δευ 12 Ιούλ 2004, 01:41:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΜΑ "Μ***ΣΟΥΜΕ", θα περάσουμε και ωραία! Laughing

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου Wink
Vaggelis - Δευ 12 Ιούλ 2004, 07:55:50
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Εσύ φίλε Steve, μόνο όταν "Μ*ΜΑΣ" περνάς ωραία;;;;
Αν ναι, τότε είσαι σε λάθος παρέα..............
Steve - Δευ 12 Ιούλ 2004, 08:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγέλη ευχαριστώ που μου την λες Cool
Baphomet - Δευ 12 Ιούλ 2004, 08:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
λίγα λεπτά πριν την λήξη της ψηφοφορίας και τελικά μετά απο ένα ντέρμπυ καταλήγουμε μαλλον στις ροβιές...όπως και να εχει καλα θα περάσουμε, να έρθετε όσο πιο πολλοι μπορείτε!!!
Wink Wink Wink
Sidobre - Δευ 12 Ιούλ 2004, 08:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ψηφοφρία ΤΕΛΟΣ

Δευτέρα Σήμερα, Και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψηφισαν 55

Γύθειο: 7
Πλαταμώνας: 23
Ροβιές: 25

Αν είμουν Μικρούτσικος, θα έλεγα να πάμε και στα δύο μέρη και ιδιαίτερα αμα είχαμε 55 συμμετοχές!!!

Επειδή όμως δεν είναι έτσι

Το 206 Club - Hellas, Σας προσκαλεί στο 6ο και Καλοκαιρινό του Τouring, Στις Ροβιές στην Β. Ευβοια, από 30 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου.
shark_zak - Δευ 12 Ιούλ 2004, 10:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
οπου και να παμε θα περασουμε καλα γιατι ειναι καλη η παρεα...

οποτε ζητω το 6ο Καλοκαιρινό του Τouring, Στις Ροβιές στην Β. Ευβοια Silly Onfire
crusader - Δευ 12 Ιούλ 2004, 11:36:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΟΒΙΕΣ RULEZZZ!!!

Ελπίζω να έρθετε και οι 55! Wink
p206Mike - Δευ 12 Ιούλ 2004, 13:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
Για πάμε εδώ τώρα για δηλώσεις συμμετοχής...

Idea http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=3620 Idea
ΝΙΚΟΣ - Δευ 12 Ιούλ 2004, 21:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
ΚΑΛΑ ΡΕ!!! ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΘΑ ΠΑΤΕ(άμα πάμε εκεί τελικά) ΓΙΑ ΝΑ Μ***ΣΕΤΕ ή για να μαζευτούμε όλοι και να περάσουμε ωραία;;;; Evil Evil Evil
Για σοβαρευτείτε και συγκεντρωθείτε λίγο ρε παιδιά... Rolling eyes Confused
Μην ακούω μαμακίες... Rolling eyes

Μα για να μαμησουμε ρε...Σιγα μην ερθω για να δω εσενα.Συχά'θκα να σε βλεπω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Κοιτα σαν TEAM MANAGER του GALFAS RACING TEAM πρεπει τωρα που εχουμε αποχη απο τους αγωνες λογο καλοκαιρινων διακοπων να βρω μια δυο και τρεις γυναικες για να περασει καλα ο Πρωταθλητης μας γιατι μετα απο Σεπτεμβρη απαγορευετε δια ροπαλου.Δεν εχεις ακουσει που λενε αποχη απο το SEX λογο του οτι ''εχει αγωνα αυριο'' Question Πρεπει να κραταει την φορμα του Wink
ΝΙΚΟΣ - Δευ 12 Ιούλ 2004, 21:13:49
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Steve έγραψε:

Εσύ φίλε Steve, μόνο όταν "Μ*ΜΑΣ" περνάς ωραία;;;;
Αν ναι, τότε είσαι σε λάθος παρέα
..............

Σταυρακι αγορι μου μην μασας.Ελα στην δικια μας παρεα.Το ονομα αυτης...''ΟΙ ΜΑΜΗΚΟΥΛΕΣ'' Laughing Laughing Laughing
Steve - Τρι 13 Ιούλ 2004, 01:23:50
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι έτσι Cool

Χαίρομαι που έστω και ελάχιστα άτομα με νιώθουν Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες