SnakeMJK έγραψε: |
το γύθειο που είναι; ![]() επίσης, καλό ήταν να αναφερθούν και τπτ τιμές για να κανονίσουμε τα οικονομικά μας. Το σάββατο θα ρωτήσω στην δουλεΊα πότε θα μου δώσουν άδεια... Από κυριακή θα ξέρω για σίγουρα! |
Qman έγραψε: |
Αν ψηφήσει κάποιος πάνω από μια φορά θα καταμετρηθεί η ψήφος του??
Αν είναι να ψηφίζω συνεχώς για να έρθετε απ τα μέρη μου... |
Qman έγραψε: |
Αν ψηφήσει κάποιος πάνω από μια φορά θα καταμετρηθεί η ψήφος του??
Αν είναι να ψηφίζω συνεχώς για να έρθετε απ τα μέρη μου... |
πΕτΡοS έγραψε: |
εγώ ειμαι μέσα όπου κι αν αποφασισετε (που για ροβιές το κόβω για την ώρα ![]() ψήφισα πλαταμωνα. ![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Καλά κι εγώ όπου να 'ναι πάω αλλά ψήφισα Ροβιές έτσι για να σου την σπάσω (SPASTIS) χαχαχαχαχα |
PHSYBORG έγραψε: | ||||
K εγω Ροβιές ψηφισα ! ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Το 6ο Touring του 206club θα πραγματοποιηθεί στις 30 - 1 Αυγούστου 2004 και έπειτα από απόφαση της Π.Δ.Ε. θα είναι σε camping.
|
Αποφασίστηκαν για τον μήνα Ιούλιο οι παρακάτω εκδηλώσεις: 1. 7 Ιουλίου, Συνάντηση 2. 14 Ιουλίου, CartChallenge 3. 23-25 Ioυλίου, Τouring 4. 29 Ioυλίου, Συνάντηση εν όψη διακοπών. |
mick206 έγραψε: |
Let's get let's get let's get roooooooooooooooooooocked!! ![]() |
shark_zak έγραψε: |
γυθειο που δεν εχω παει κι ολας.... ![]() απο τις ροβιες περναω γιανα παω στο χωριο μου.... και πλαταμωνα καλα θα ειναι δεν εχω παει..... ![]() |
n@Rk_eSs!! έγραψε: |
ego tha proteina na pame platamona....
tha doume kai polla tsexakia kathos episis kai polonakia etsi gia na goustaroume....oloi platamona loipon ![]() ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙς 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ...ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΝΕ!!!!! ![]() |
glf έγραψε: |
ε αντε πάμε Πλαταμώνα και να λέμε τις Τσέχες
"Θες να παίξουμε Ελλάδα - Τσεχία ?" χεχεχεχεχεχε |
shark_zak έγραψε: | ||
θα το βαλουμε παλι δηλ. το "γκολακι" μας..... ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Προσωπικα ψηφισα Ροβιές γιατι εχω περισσοτερο καιρο να παω απο τις υπολοιπες επιλογες! ![]() Θα ηθελα να ενημερωσω οτι ο δρομος μεσα στον Πλαταμωνα ειναι αρκετα κακος! ![]() ![]() Ο δρομος προς τις Ροβιες δυστυχως ειναι ακοοοομα χειροτερος..... ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Εμένα πάλι γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θέλεις Πλαταμώνα γιατί θα κάνεις 36 ώρες να έρθεις και 20 πακέτα τσιγάρα στο δρόμο? ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Παμε οπου θελετε ρε μορτες! Η σκηνη ειναι 365 μερες το χρονο στο πορτ μπαγκαζ.
Παντως ψηφισα Ροβιες για να ξαναγινει ντερμπι. ![]() ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Θέλουμε το touring Πλαταμώναααα Πλαταμώνααααα ΠΛΑΤΑΜΩΩΩΩΩΩΩΝΑΑΑ!!! |
Ελατός έγραψε: |
αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχει θηλυκό στοιχείο ούτε για δείγμα!!! |
Τσουκνιδας έγραψε: |
, ισσοροπίστε τις κακόηχες εξατμίσεις μας με τις γλυκές φωνές σας και εξαλύψτε τις κάκοσμες αναθυμιάσεις με τα αρώματά σας!!! |
teoman έγραψε: |
Ας γράψει κάποιος που γνωρίζει αν τα κάμπινγκ του Πλαταμώνα (κατά προτίμηση) ή κάποιο από τα υπόλοιπα,έχουν ενοικιαζόμενα μπανγκαλόους... Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να μείνουν σε σκηνή... |
teoman έγραψε: |
Ας γράψει κάποιος που γνωρίζει αν τα κάμπινγκ του Πλαταμώνα (κατά προτίμηση) ή κάποιο από τα υπόλοιπα,έχουν ενοικιαζόμενα μπανγκαλόους... Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να μείνουν σε σκηνή... |
Lord Cypher έγραψε: |
Μιχάλη σε βλέπω να τραγουδάς:
"Greek lover - greek lover, με τριχα για πουλοβερ!" Πάντως είναι πολύ ευχάριστο που ανταποκρίθηκαν τόσοι πολλοί! Ελπίζω να έρθετε κιόλας!!! ΕΛΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ! |
Steve έγραψε: |
![]() ![]() Δηλαδή ψάχνουμε για μέρος στον Πλαταμώνα που να έχει σκηνές + ενοικιαζόμενα? ![]() |
Το 6ο Touring του 206club θα πραγματοποιηθεί στις 30 - 1 Αυγούστου 2004 και έπειτα από απόφαση της Π.Δ.Ε. θα είναι σε camping.
Παρακαλούμε πολύ, όσοι ενδιαφέρεστε, ψηφίστε ένα από τα τρία μέρη που προτείνονται να πάμε και δηλώστε συμμετοχή, για να μπορέσουμε να κάνουμε εγκαίρως κράτηση.Οι τιμές θα ανακοινωθουν αφού αποφασιστεί το μέρος. (η ψηφοφορία επιλογής μέρους λήγει την Δευτέρα 12/07 στις 9:30 πμ) |
Hostile έγραψε: | ||
|
Hostile έγραψε: |
:ΡΟΒΙΕΣ- Β. ΕΥΒΟΙΑ |
Steve έγραψε: |
ΑΜΑ "Μ***ΣΟΥΜΕ", θα περάσουμε και ωραία! ![]() Το τερπνόν μετά του ωφελίμου ![]() |
mick206 έγραψε: |
ΚΑΛΑ ΡΕ!!! ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΘΑ ΠΑΤΕ(άμα πάμε εκεί τελικά) ΓΙΑ ΝΑ Μ***ΣΕΤΕ ή για να μαζευτούμε όλοι και να περάσουμε ωραία;;;; ![]() ![]() ![]() Για σοβαρευτείτε και συγκεντρωθείτε λίγο ρε παιδιά... ![]() ![]() Μην ακούω μαμακίες... ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Εσύ φίλε Steve, μόνο όταν "Μ*ΜΑΣ" περνάς ωραία;;;; Αν ναι, τότε είσαι σε λάθος παρέα.............. |