Είναι απατεώνες. Πήγα σον φανοποιώ του Καλιαντάση τον κ. Παναγιώτη. Δ'υο φορές του πήγα το αυτοκίνητο και τις δύο χρειάστηκε να το ξαναπάω για να το ξαναφτιάξουν. Και τις δύο φορές μάλιστα ήθελε να μου το παραδώσει με φουσκίτσες και μπιμπικάκια πάνω στην μπογιά λεγοντάς μου την δευτερη φορά οτι μου δίνει ο ίδιος εγγύηση για 5 χρόνια οτι δεν θα σπάσει η μπογιά στα σημεία που φαινότανε οτι δεν είχε γίνει καλή δουλεία τόσο με την αφή όσο και με το μάτι. Περιτό να πω οτι το αυτοκίνητο μέσα γεμάτο μπογιές και βρώμικο.(το είχα παραδώσει σε καλή κατάσταση). Μια αλλά φορα το πήγα για 3 ψιλοπράγματα μου φτείαξανε το ένα και οταν πάω να το πάρω και τους το λέω ήρθε κάποιος και τα επισκέυαζε εκείνη την ώρα. Το αποκορύφωμα; Παώ να αλλάξω (μέσα στην εγγύση το αυτοκίνητο) τα μαρσπιέ αλουμινίου στις πόρτες γιατί είχαν πετάξει σκουριές. Το βλέπει ο υπάλληλος και μου λέει ναι δεν ξέρω πως έγεινε αυτό αλλά πραγματι είναι σκουριές και θα τα αλλάξουμε. Δεν τα έχω τώρα ελά την άλλη βδομάδα. Τελικώς μετά από 4 βδομάδες και αφού το έψαξα είδα οτι τα ανταλλακτικά υπήρχαν στην Λαιον αλλά δεν ειχαν κάνει καν την παραγγελία και με δουλεύανε. Τελικώς τα έβαλα στην Λαιον την επόμενη μέρα από την φασαρία. Πολύ αλήτης ο Μανώλης ο Καλιαντλάσης. Πήρα στην Λαιον μίλησα στον Δ/Ντη του μαρκετιν αλλά τίποτα. Μου είπε οτι το έλυσε αλλά από οτι βλεπω τα ...τρια που κουνιούνται έλυσε! |