Slash έγραψε: |
Μήπως τελικά με κάθε γέμισμα πρέπει να μέσα να ρίχνουμε και μισό λίτρο Calcor (όπως το ενισχυτικό οκτανίων) να τα καθαρίζει όλα; |
teoman έγραψε: |
Μία βαλβίδα σε ένα κύλινδρο είχε πρόβλημα.Τώρα,αν αλλάχτηκε (όπως ανέφεραν) ή αν ρυθμίστηκε,αυτό δεν το ξέρω.
Πάντως θα ήμουν ο μόνος με 15v 206 ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Το έχω γράψει και αλλού αλλά ας το γράψω και εδώ:
Χρειάζεστε το Line Cleaner της Pro Tec, το οποίο καθαρίζει το ρεζερβουάρ και όλο το δίκτυο κυκλοφορίας της βενζίνης, από τα πάντα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες μάρκες, αλλά έχω προσωπική γνώμη μόνο γι αυτό. Δεν πωλείται στη λιανική παρά μόνο μέσω του συνεργείου σας. Οδηγίες χρήσης αναγράφει επάνω στο κουτί. Την πρώτη φορά τουλάχιστον βάλτε το σε 25 λίτρα βενζίνη. |
teoman έγραψε: | ||
Αυτό όμως αυξάνει κατακόρυφα το κόστος-συνολικά- του καυσίμου μας.Θα ήταν ίσως προτιμότερο-και οικονομικότερο-να βάζαμε πάντα την racing plus,για την διατήρηση καθαρού ρεζερβουάρ. |
Svstouk έγραψε: | ||||
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Η οικονομικότερη για αυτή τη δουλειά είναι η απλή V-POWER, και καθώς οι περισσότεροι εδώ που έχουν χρησιμοποιήσει τη racing δεν είδαν και τρελές διαφορές, δεν νομίζω ότι δικαιολογείται το κόστος της τελευταίας. ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Οταν ανέφερα τα παραπάνω αποτελέσματα στο εξουσιοδοτημένο, τότε μονολεκτικά μου ανέφεραν ότι ευθύνετε ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ. |