MAG206cc1.6 έγραψε: |
ΕΙΜΑΣΤΕ 1000 ΜΕΛΗ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ 150Ε ΕΧΟΥΜΕ 150000Ε. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ 206 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΜΟΥΡΗ ΚΛΑΜΠ. ΘΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ , ΑΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΚΟ . ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΟΕΞΑΤΜΙΣΗΣ , ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ . ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΡΙΣ ΚΛΑΜΠ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΙΚΡΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΣΩΜΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΡΕ ΠΕΖΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ . ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΗΘΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. |
ΕΙΜΑΣΤΕ 1000 ΜΕΛΗ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ 150Ε ΕΧΟΥΜΕ 150000Ε. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ 206 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΜΟΥΡΗ ΚΛΑΜΠ. ΘΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ , ΑΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΚΟ . ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΟΕΞΑΤΜΙΣΗΣ , ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ . ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΡΙΣ ΚΛΑΜΠ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΙΚΡΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΣΩΜΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΡΕ ΠΕΖΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ . ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΗΘΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. |
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΠΛΑ + ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ. 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙ 50Ε = 50000Ε . ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΖΟ. ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ, Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 25 Ε ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ. ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΨΙΛΟΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Εγω ειμαι δυο χρονια εδω και εχω 3200 ποστ κοντα και δεν εχω βαρεθει μεχρι τωρα. ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Εγω ειμαι δυο χρονια εδω και εχω 3200 ποστ κοντα και δεν εχω βαρεθει μεχρι τωρα. ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
εχεις να φας καρβελια ,,, μεχρι να με φτασεις... προς το παρον τρως τη σκονη μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||||
Κοιτα Μητσο μου...Αν και δεν κανω διαγωνισμο απ οτι βλεπεις για να σε φτασω (Εχω ποσο καιρο τωρα που χαλαρωσα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αμ πως.........ετσι θα σε αφηνα ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||||||
χμμμμ... this means war! κατσε να το "γαργαλισω " λιγο και τοτε.... δεν θα εχεις που να κρυφτεις αν σε περασει 5πορτο 206! λεμε τωρα.... ![]() |
DimiP έγραψε: |
κατσε να το "γαργαλισω " λιγο και τοτε.... δεν θα εχεις που να κρυφτεις αν σε περασει 5πορτο 206!
λεμε τωρα.... ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
πρόσεχε μόνο, μην το γαργαλίσεις πολύ και λυώσει από τα γέλια.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
βαγγελακη, υπαρχει σχεδιο για αναβαθμιση του 5θυρου αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα... |
βαγγελακη, υπαρχει σχεδιο για αναβαθμιση του 5θυρου αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα... |
Sidobre έγραψε: | ||
Για όλα έχουμε λύσεις! Αν έχεις πρόβλημα πάρε ένα τηλ να σου πω.... ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
ε, ναι, για να το κάνεις πούλμαν, υπάρχει πρόβλημα....... ![]() ![]() |