lucifer έγραψε: |
ρε παιδια εδω και λιγο καιρο ενας μαλ***ς φιλος μου επαιζε με το πως το λενε τωρα ![]() ελπιζω να με καταλαβατε γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα ![]() just a joke |
Touristas έγραψε: |
Θα πρέπει να βγάλεις την κονσολιτσα με τους αεραγωγούς να την πάρεις στο χέρι και να δεις αν μπορείς να ξαναβάλεις τις γρίλιες στη θέση τους!! |
George4 έγραψε: |
ρε χρηστο αμα ειναι κανεις τετοιες δουλειες στο τσαμπα να σε εχω στα υποψιν ![]() ![]() |
kovac έγραψε: | ||
Λοιπόν, κάπως έτσι είναι. Έβγαλα τον πλαϊνό αεραγωγό και τον έλυσα (όσο ζω μαθαίνω ![]() Τελικά οι κάθετες γρύλιες (αυτές που θες δηλαδή), όντως βγαίνουν μια-μια. Το ίδιο ισχύει και για τους κεντρικούς αεραγωγούς. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα (αφού έχω βγάλει την κεντρική κονσόλα πιο παλιά). Αρκεί να μην έχει σπάσει το πλαστικό. Αν δεν έχει σπάσει το φτιάχνουμε. ![]() Φτιάξε το προφίλ σου ή στείλε μου pm και πες μου που είσαι (ελπίζω εντός Αττικής) για να συναντηθούμε αν είναι. ![]() Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να βγάλω φωτογραφίες και να το κάνεις μόνος σου. ![]() |
Δυστηχως για μενα ειμαι απο Ροδο.στειλε καμια φωτο σε παρακαλω γιατι δεν πιανουν τα χερια μου.ελαφρος κουλαμαρας ![]() ![]() |
kovac έγραψε: |
Λέω να φτιάξω κι ένα HOW-TO μιας και θα βγάλω την κονσόλα. ![]() |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, στείλτο και στους mod/admin όταν το κάνεις για να το βάλουν στην ανάλογη ενότητα που θα δημιουργηθεί! ![]() |
Σταύρο (ελπίζω να το πέτυχα ![]() ![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Χαίρομαι που γνωρίζεις αγγλικά. Steven = Στέφανος για όσους πάνε να με μπερδέψουνε. Τώρα για το Στέλιος δεν θυμάμαι στα αγγλικά πως είναι ![]() |
κανενα νεο με τις φωτο?? ![]() |
Τώρα το φτιάχνω...μόνο που έγινε ένα μπέρδεμα με τις φωτογραφίες και δεν είναι όλες. ![]() ![]() Λείπουν αυτές που βγάζω την κονσόλα και το RCD. ![]() Αααααααααααχ...δεν πήγαινα στο nik7 για τις φωτογραφίες... ![]() ![]() ![]() |
lucifer έγραψε: | ||
ασε εχω και γω τα δικα μου ![]() ![]() την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος ![]() ![]() που θα μου παει η Ροδος ειναι μικρη ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
KOVAC δωσε HOW TO k σωσε ! |
Θέλω να γίνω μέλος της Power ΟΥΟΥΣΤ!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ady? Τι λες? Θα με κάνεις κι επίσημα μέλος? ![]() ![]() ![]() Θα βγάλουμε και σηματάκι Power ΟΥΟΥΣΤ να το βάλουμε στην υπογραφή για να πέσει και κράξιμο για πηγαδάκια/ίντριγκες/δολοπλοκίες/κτλ/κτλ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έτοιμος! http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=76135#76135 Όσο για το Rover, τι να πω? Συμβαίνουν κι αυτά! ![]() ![]() ![]() |
Όλκιμος έγραψε: |
Είσαι ήδη επίτιμο μέλος της "POWER ΟΥΟΥΣΤ".
Εύγε για την καλή δουλειά και πάνω απ' όλα για το μεράκι που έχεις. |
απειρα μπραβο στον Kovac για το μερακι του και την υπομονη του.
με εσωσες φιλε να σαι καλα ![]() χθες βραδυ κιολας βγηκα με τους φακους και τα εργαλεια σαν τον κλεφτη και το εφτιαξα ![]() |