Judger έγραψε: |
Αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο πρόβλημα,φίλε Αντώνη.
Αραιά και που,το στροφόμετρο κάνει τα δικά του. Έχω παρατηρήσει οτι το πρόβλημα είναι αρκετά εντονότερο,οταν το αυτοκίνητο δουλεύει για αρκετή ώρα με full throtle (π.χ. κάποιο ταξίδι ),οπου και ανάβει απο ένα σημείο και μετα η λυχνία αυτοδιάγνωσης κινητήρα. Το αυτοκίνητο έχει μπεί και σε διαγνωστικό μηχάνημα,οπου η ένδειξη ήταν απλά ''Σφάλμα Τροφοδοσιάς''. Λύση δεν έχω βρει ακόμα. Το ψαχνω... |
Ntinos έγραψε: | ||
τα ιδια συμπτωματα ειχα και εχω στο 106.Το ποιο πιθανο ειναι αντλια βενζινης που ειναι ελλατωματικες στα Πεζο.Επισης η ποιοτητα της βενζινης παιζει ρολο ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ το να μενει τακτικα το ντεποζιτο σε λαμπακι-αδειο οποτε η αντλια να ζοριζεται. |
Antonis78 έγραψε: |
Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ ΑΕΡΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΤΙΜΗ 35 ΕΥΡΑΙΟΥΣ.
![]() |
Antonis78 έγραψε: |
Φιλε Πανο ηρθε ο αισθητηρας,τον βαλαμε αλλα το διαγνωστικο μας εβγαλε το ιδιο σφαλμα"Βλαβη αισθητηρα υποπιεσης εισαγωγης".Τελικα δεν ηταν αυτο το προβλημα.Το προβλημα εντοπιστικε στην φισσα του αισθητηρα.Εγινε η αντικατασταση της και διορθωθηκε αμεσως.Τον αιθητηρα τον κρατησα για καλο και για κακο.Δεν ξερεις ποτε τι συμβαινει.
Μηπως εχει μπει κανενα σκουπιδακι και σου κανει ολη την δουλεια? |
Ελατός έγραψε: |
Στις Διαβιβάσεις το πρώτο πράγμα που μας μάθαν ήταν το εξής:
Αν κάποιος έρθει και σας βάλει αγκαρία να λέτε "εγώ διαβιβαστής είμαι δεν ξέρω τίποτα"... κάπως έτσι φαντάζομαι τους τύπους στα σεμινάρια της peugeot... Αν κάποιος με GT έρθει και σας πει " μου κάνει διακοπές" πείτε του " τα κάνουν αυτά τα GT"....... Επί του θέματος. 1. Πες μας σε παρακαλώ ποιά είναι η βαλβίδα υποπίεσης και ποιος ο αισθητήρας της?( που βρίσκεται?) 2. έχω καθαρίσει όλες τις φίσες επάνω και γύρω από την πεταλούδα.Μόλις το έκανα σταμάτησε και μετά από 3 εβδομάδες πάλι τα ίδια. 3. χθες καθάρισα την βαλβίδα και την φίσα που βρίσκεται στο καπάκι των βαλβίδων εξαγωγής(βαλβίδα AGP αν δεν κάνω λάθος) τίποτα 4. Μου κάνει εντύπωση φίλε μου που το διαγνωστικό έδειξε συγκεκριμένη βαλβίδα και όχι γενική βλάβη. Σε μένα πάντα "πρόβλημα στην τροφοδοσία " δείχνει και τρέχα γύρευε μετά. 5 κάποτε που το έκανε πάλι μου είχαν αναφέρει την βαλβίδα υποπίεσης αλλά μείναμε εκεί. Για να δούμε μπας και το λύσουμε το πρόβλημα |
Antonis78 έγραψε: | ||
Ισως να εβγαλε συγκεκριμενη βλαβη γιατι το προβλημα ηταν μονο στο φισακι και πουθενα αλλου.Ο αισθητηρας αυτος βρισκεται στην πολλαπλη εισαγωγη κατω απο την πεταλουδα.Στερεωνεται με μια βιδουλα Νο 8.Ειναι της Bosch.Παντως το αμαξι εδω και μια εβδομαδα που το εφτιαξα του εχω "αλλαξει τα φωτα" για να δω αν οντως ειναι ενταξει και δουλευει τζαμι. |
Αντώνη,έχουμε κανένα νεότερο ή όλα είναι under control?? Επίσης ερώτηση:Τι βενζίνη χρησιμοποιείς? |
Φιλε Πανο,το αυτοκινητο δουλειει ρολοι.Εδω και σχεδον ενα μηνα εχω κανει 2 ταξιδακια και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.Βενζινη βαζω 98αρα Χθες κουβεντιαζα με εναν ο οποιος εχει δικο του συνεργειο και μου ειπε οτι ειχε παει ενα gti με παρομοια συμπτωματα.Τους παιδεψε πολυ αλλα τελικα το βρηκαν.Ηταν ο αισθητηρας θερμοκρασιας εισαγωγης που βρισκετε πανω απο την πεταλουδα.Ειναι παμφθηνο απ οτι μου ειπε.Αν δεν το εχεις κοιταξει ρηξε μια ματια,ισως να ειναι εκει το προβλημα. |
Αντώνη σε ευχαριστώ,αλλα μάλλον το πρόβλημα είναι (ήταν) στο φυσάκι του αισθητήρα.Δοκίμασα την λύση του καθαρισμού με Contact Cleaner της Wurth ,και το πρόβλημα εξαφανίστηκε... Οπότε κατα 99,9 % πάμε για αλλαγή στο εν λόγο φυσάκι. Κάτι τελευταίο...Όταν στο άλλαξαν,μήπως στο τιμολόγιο έχει κανένα κωδικό για το συγκεκριμένο φυσάκι? Να το ζητήσω έτσι,μπάς και μου δώσουν το σωστό γιατί αμα το περιγράψω μπορεί και να μου φέρουν ολόκληρη την πεταλούδα... Επίσης,αν μπορείς να μας πείς πως το άλλαξαν.Απ ότι είδα,μάλλον θα πρέπει να κόψεις τα 3 καλωδιάκια που έχει και να κολλήσεις τα καινούργια που (υποθέτω οτι ) συνοδεύουν το καινούργιο. Ισχύει κάτι τέτοιο? |
Δυστυχως Πανο το τιμολογιο δεν το βρισκω,προφανως το πεταξα.Οσων αφορα το φυσακι εχει και καλωδια.Πηγαινε το να το δουν ποιο ειναι,ισως να εχει επανω καποιον κωδικο.Δεν νομιζω να κανουν λαθος.Παντως την ωρα που το αλλαζαν εγω χαζευα ενα 307 cc Sport που μολις το ειχαν φερει.Ωραιοοο ![]() ![]() ![]() |