DIMIP έγραψε: |
ΓΚΓΚΚΓΚΡΡΡΡΡΡ, ΓΑΒ ΓΑΒ .. ![]() ![]() ![]() ![]() |
svstouk έγραψε: | ||
Ελπίζω να έχεις κάνει αντιλυσικό (καλά το είπα;) εμβόλιο φίλε DIMIP!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Θλίβομαι: Διότι ενεργά μέλη είναι μόνο το 50% ενώ δεν έχουν αρθρώσει λέξη 62 άτομα!!!! ![]() |
DimiP έγραψε: |
Θα ηταν ενδιαφερον νομιζω αν θα μπορουσαμε να εχουμε την κινηση των posts ανα ημερα. Δηλαδη να βλεπουμε για καθε εβδομαδα ή συγκεντρωτικα μεχρι και σημερα το μ.ο. των posts ανα ημερα.
Ετσι θα βλεπαμα για π.χ. οτι η Πεμπτη (ας πουμε) ειναι η μερα με τα πιο πολλα posts ας πουμε 60, ενω το Σαββ. με 10 η μερα με τη μικροτερη κινηση. Τι λετε Admins ; Ειναι εφικτο κατι τετοιο ; |
DimiP έγραψε: |
Αλλοι μπαινουν αλλα δεν γουσταρουν να γραφουν , θελουν μονο να διαβαζουν (ακους φιλε μου GEORGE με το cc που δεν γραφεις ; ).
|
theflame έγραψε: |
Ερώτηση: Βλέποντας τα αναλυτικά στατιστικά παρατηρώ ότι εχτές για παράδειγμα στις 1:00 ήταν on-line 55 users. Να υποθέσω ότι εννοούμε ότι από τις 1:00 έως τις 2:00 έκαναν login 55 άτομα, και ότι αν π.χ. εγώ έκανα login 2 φορές σε εκείνο το διάστημα γιατί έπεσε η γραμμή μου, με μετράει διπλό; |
theflame έγραψε: |
Εάν λοιπόν ισχύει αυτό που αναφέρω πως μετράνε τα στατιστικά ανά ημέρα και ανά μήνα; Γιατί την Παρασκευή στις 22:00 ήταν 49 χρήστες και στις 23:00 50 χρήστες, άρα άθροισμα 99 χρήστες και στο σύνολο της ημέρας μας δίνει 52 χρήστες. Μήπως μεταφέρετε το μεγαλύτερο αριθμό login από τις ώρες στο σύνολο της ημέρας και αντίστοιχα στο σύνολο του μήνα; |
chatasos έγραψε: | ||||
Έτσι είναι...
Όπως ακριβώς τα λες είναι... |
teoman έγραψε: |
Επιτέλους!Καταφέραμε να σπάσουμε σήμερα το ρεκόρ μας.Online 16 users! |