PSClub - Hellas

Ανακοινώσεις - Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

DimiP - Σαβ 07 Σεπ 2002, 21:14:54
Θέμα δημοσίευσης: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
Θα ηταν ενδιαφερον νομιζω αν θα μπορουσαμε να εχουμε την κινηση των posts ανα ημερα. Δηλαδη να βλεπουμε για καθε εβδομαδα ή συγκεντρωτικα μεχρι και σημερα το μ.ο. των posts ανα ημερα.
Ετσι θα βλεπαμα για π.χ. οτι η Πεμπτη (ας πουμε) ειναι η μερα με τα πιο πολλα posts ας πουμε 60, ενω το Σαββ. με 10 η μερα με τη μικροτερη κινηση.
Τι λετε Admins ;
Ειναι εφικτο κατι τετοιο ;
chatasos - Κυρ 08 Σεπ 2002, 03:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
Στα υπόψιν..... όλα γίνονται....
teoman - Πεμ 12 Σεπ 2002, 15:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
Από αντίστοιχο forum (μην βαράτε...):

http://www.peugeot-gti.net/stats.php

Κάτι τέτοιο θα ήταν όμορφο (και θα ανεβάσει και το πρεστίζ του site Wink Wink )
chatasos - Παρ 13 Σεπ 2002, 07:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που θα μπει (όταν μπει) θα είναι πολύ καλύτερο... Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Τρι 17 Σεπ 2002, 13:10:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μια και μιλάμε για στατιστικά...

Χαίρομαι:

Διότι μετά από 3 μήνες λειτουργίας, εξακολουθούμε να έχουμε 1 νέο μέλος (μέσο όρο) κάθε μέρα!

Γράφουμε όλοι αρκετά μηνύματα αλλά το κυριότερο έχουν όλα ενδιαφέρον και το επίπεδο των μελών και των μηνυμάτων είναι πολύ υψηλό!

Θλίβομαι:

Διότι ενεργά μέλη είναι μόνο το 50% ενώ δεν έχουν αρθρώσει λέξη 62 άτομα!!!!

Διότι από τα 62 άτομα πολλοί είναι αυτοί που μας επισκέφτονται συχνά αλλά δεν έχουμε ακούσει (διαβάσει) ούτε καλημέρα.

ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ Wink
teoman - Τρι 17 Σεπ 2002, 13:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
Επιτέλους!Καταφέραμε να σπάσουμε σήμερα το ρεκόρ μας.Online 16 users!
DimiP - Τρι 17 Σεπ 2002, 13:49:26
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΚΓΚΚΓΚΡΡΡΡΡΡ, ΓΑΒ ΓΑΒ .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Alex - Τρι 17 Σεπ 2002, 14:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
Whow!!
Svstouk - Τρι 17 Σεπ 2002, 16:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:

Ελπίζω να έχεις κάνει αντιλυσικό (καλά το είπα;) εμβόλιο φίλε DIMIP!!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Αλεξ@νδρος - Τρι 17 Σεπ 2002, 23:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
Και πως να αρθρωσουν λεξη αφου πολλοι γραφονται μονο και μονο για να διαβασουν το FORUM.Μηπως πρεπει να το κανουμε οπως το Focus Club οπου η εγγραφη ειναι προαιρετικη?Δηλ να διαβαζουν και αν τους αρεσει να γραφονται..
Nikel - Τετ 18 Σεπ 2002, 01:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:

Ελπίζω να έχεις κάνει αντιλυσικό (καλά το είπα;) εμβόλιο φίλε DIMIP!!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Φωναξτε γρηγορα τον γιατρο=θεραπευτης=christhehealer

Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors
Nikel - Τετ 18 Σεπ 2002, 01:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Θλίβομαι:

Διότι ενεργά μέλη είναι μόνο το 50% ενώ δεν έχουν αρθρώσει λέξη 62 άτομα!!!! Wink

Κατσε φιλε Sidobre να βγαλουμε την καρτ-μελους και να δεις πως ολοι θα ερχονται ενας-ενας να ζητανε Mr. Green Wink Wink Mr. Green Wink Wink Mr. Green
DimiP - Τετ 18 Σεπ 2002, 10:03:37
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια κι εγω θλιβομαι οταν βλεπω 130 τοσους χρηστες και ξερω μονο 20 -30 ονοματα το πολυ.
1. Πολλοι μπαινουν δοκιμαστικα μπορει να μην τους αρεσει να φευγουν αλλα να εχει μεινει η εγγραφη τους. Αυτο δεν σημαινει οτι μας παρακολουθουν κιολλας.
2. Αλλοι μπαινουν αλλα δεν γουσταρουν να γραφουν , θελουν μονο να διαβαζουν (ακους φιλε μου GEORGE με το cc που δεν γραφεις ; ).

Ε! μην περιμενουμε να υπαρχει full συμμετοχη.

Τip για τους admins+φαρισαιους του forum: τι θα λεγατε αν καθε ας πουμε 3 ή 4 μηνες η λιστα των χρηστων ενημερωνόταν;
Δηλ. Αν καποιος χρήστης ειχε πανω απο 3 μηνες να μπει στο forum να διαγραφοταν απο τη λίστα;
ΠΡΟΣΟΧΗ! απο τη λίστα του forum, ΟΧΙ απο το club.
ΠΡΟΣΟΧΗ Νο2! Να διαγραφοταν οχι αν δεν εγραφε posts αλλα εαν δεν εμπαινε μεσα που πρακτικα σημαινει οτι δεν ενδιαφερεται ουτε καν να διαβασει.

Ετσι και η λιστα θα ηταν πιο αντικειμενικη !

Το διαστημα των 3 μηνων ειναι παραδειγμα ας το κανονισετε εσεις.
Sidobre - Τετ 18 Σεπ 2002, 12:30:41
Θέμα δημοσίευσης:
Η λίστα των μελών του Forum ελέγχεται και ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αν κρατάγαμε όλους όσους απλά έχουν εγγραφεί ή έχουν δώσει εσφαλμένα στοιχεία θα είμασταν... 300!!
teoman - Πεμ 26 Σεπ 2002, 14:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
Και πάλι σήμερα σπάσαμε ρεκόρ :D
Most users ever online was 19 on Thu Sep 26, 2002 14:42

Άντε και εις ανώτερα...
chatasos - Πεμ 24 Οκτ 2002, 12:03:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
DimiP έγραψε:
Θα ηταν ενδιαφερον νομιζω αν θα μπορουσαμε να εχουμε την κινηση των posts ανα ημερα. Δηλαδη να βλεπουμε για καθε εβδομαδα ή συγκεντρωτικα μεχρι και σημερα το μ.ο. των posts ανα ημερα.
Ετσι θα βλεπαμα για π.χ. οτι η Πεμπτη (ας πουμε) ειναι η μερα με τα πιο πολλα posts ας πουμε 60, ενω το Σαββ. με 10 η μερα με τη μικροτερη κινηση.
Τι λετε Admins ;
Ειναι εφικτο κατι τετοιο ;

http://www.206club.gr/forum/site_hist.php μαζί με μερικά ακόμα καλούδια....
ice gus - Παρ 25 Οκτ 2002, 18:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ειμαι ενασ απο αυτους που ειναι νεα μελοι αλλα δεν γραφουν και πολυ. οι λογοι ειναι δυο. ο πρωτος ειναι οτι τρεχω με την δουλεια συνεχεια και εχω πολυ λιγες ωρες ο δευτερος και συμαντικοτερος πιστευω ειναι οτι τα νεα μελη ειναι δυσκολο να μπουν στο πνευμα γιατι εχουν χασει πολυ δρομο απο τις διαφορες συζητησεις και δεν υπαρχει πιο σπατικο πραγμα απο το να καθεσαι με τις ωρες να διαβαζεις το τι εχει πει ο καθενας μεσα σε ατελιωτες σελιδες.σαφως τα περισσοτερα απο τα γραμενα εχουν πολυ ενδιαφερον αλλα πιστευω οτι θα ηταν καλο να εχουν διαφορετικη ταξινομιση τα θεματα. το πως για να πω την αληθεια δεν το ξερω. anyway θελω να ειμαι μελος να δοσω και σε αλλους αυτα τα μαλλων λιγα που ξερω και να μαθω πραγματα απο αλλα ατομα που γνωριζουν. 206 1.6 xs!!!!!!!!!
TZAG - Παρ 25 Οκτ 2002, 18:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Αλλοι μπαινουν αλλα δεν γουσταρουν να γραφουν , θελουν μονο να διαβαζουν (ακους φιλε μου GEORGE με το cc που δεν γραφεις ; ).

ΤΙ ΕΙΠΕΣ Question Question Question Question ΔΕΝ Σ'ΑΚΟΥΩ Exclamation Exclamation Exclamation
ΕΚΓΩ ΝΤΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ! ΕΓΚΩ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!
TZAG Laughing
DimiP - Παρ 25 Οκτ 2002, 19:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
απο σημερα διαπιστωσα πως το forum επανηλθε στα φυσιολογικα .
εξαφανιστηκαν τα προβληματα και μπηκαν και τα στατιστικα ανανεωμενα.
Μπραβο σε οσους δουλεψαν για αυτο.
και το site γενικα παει σφαιρα.
Αντε και εις ανωτερα.
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Multi color Onfire Multi color

πειτε ενα μπραβο στα παιδια ρε τεμπεληδες!!!!!
theflame - Παρ 25 Οκτ 2002, 23:55:24
Θέμα δημοσίευσης:
Πράγματι το "καινούργιο" forum είναι πλέον γεγονός, όλα δουλεύουν άψογα, άρα η αναβάθμιση πέτυχε. Και τα νέα στατιστικά είναι μούρλια!!!
ΑΨΟΓΟΙ!!!
Miltellas - Σαβ 26 Οκτ 2002, 03:57:38
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει δίκιο ο Ντιμιπένιος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους Διαχειριστές. Το Site μας, δουλεύει άψογα!
:D Wink
theflame - Σαβ 26 Οκτ 2002, 08:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση:
Βλέποντας τα αναλυτικά στατιστικά παρατηρώ ότι εχτές για παράδειγμα στις 1:00 ήταν on-line 55 users. Να υποθέσω ότι εννοούμε ότι από τις 1:00 έως τις 2:00 έκαναν login 55 άτομα, και ότι αν π.χ. εγώ έκανα login 2 φορές σε εκείνο το διάστημα γιατί έπεσε η γραμμή μου, με μετράει διπλό;
Ρωτάω γιατί τότε υπάρχει διαφορά με το στατιστικό της πρώτης σελίδας που αναφέρει τους περισσότερους on-line users και το πότε έγινε, και μιλάμε για τεράστια διαφορά.
Εάν λοιπόν ισχύει αυτό που αναφέρω πως μετράνε τα στατιστικά ανά ημέρα και ανά μήνα; Γιατί την Παρασκευή στις 22:00 ήταν 49 χρήστες και στις 23:00 50 χρήστες, άρα άθροισμα 99 χρήστες και στο σύνολο της ημέρας μας δίνει 52 χρήστες. Μήπως μεταφέρετε το μεγαλύτερο αριθμό login από τις ώρες στο σύνολο της ημέρας και αντίστοιχα στο σύνολο του μήνα; Κάπου δεν μου κάνει σωστό (π.χ. αν έχω πρόβλημα με το Modem μπορεί να κάνω και 5 φορές login επειδή πέφτει η γραμμή) ή είμαι λάθος; Embarassed
Δεν ξέρω ίσως και κάτι να έχω χάσει και να μην το βλέπω καλά;
Χωρίς παρεξήγηση με διάθεση το forum μας να είναι τέλειο.
Keep up the good work, boys!!!
chatasos - Κυρ 27 Οκτ 2002, 18:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:

Ερώτηση:
Βλέποντας τα αναλυτικά στατιστικά παρατηρώ ότι εχτές για παράδειγμα στις 1:00 ήταν on-line 55 users. Να υποθέσω ότι εννοούμε ότι από τις 1:00 έως τις 2:00 έκαναν login 55 άτομα, και ότι αν π.χ. εγώ έκανα login 2 φορές σε εκείνο το διάστημα γιατί έπεσε η γραμμή μου, με μετράει διπλό;

Έτσι είναι...

theflame έγραψε:

Εάν λοιπόν ισχύει αυτό που αναφέρω πως μετράνε τα στατιστικά ανά ημέρα και ανά μήνα; Γιατί την Παρασκευή στις 22:00 ήταν 49 χρήστες και στις 23:00 50 χρήστες, άρα άθροισμα 99 χρήστες και στο σύνολο της ημέρας μας δίνει 52 χρήστες. Μήπως μεταφέρετε το μεγαλύτερο αριθμό login από τις ώρες στο σύνολο της ημέρας και αντίστοιχα στο σύνολο του μήνα;

Όπως ακριβώς τα λες είναι...
DimiP - Κυρ 27 Οκτ 2002, 19:24:29
Θέμα δημοσίευσης:
ερωτηση κρισεως: τα στατιστικα βγαζουν τον πιο ομορφο user του forum ;;

theflame - Κυρ 27 Οκτ 2002, 19:49:10
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
theflame έγραψε:

Ερώτηση:

Έτσι είναι...

theflame έγραψε:

Εάν λοιπόν ισχύει αυτό που αναφέρω πως μετράνε τα στατιστικά ανά ημέρα και ανά μήνα; Γιατί την Παρασκευή στις 22:00 ήταν 49 χρήστες και στις 23:00 50 χρήστες, άρα άθροισμα 99 χρήστες και στο σύνολο της ημέρας μας δίνει 52 χρήστες. Μήπως μεταφέρετε το μεγαλύτερο αριθμό login από τις ώρες στο σύνολο της ημέρας και αντίστοιχα στο σύνολο του μήνα;

Όπως ακριβώς τα λες είναι...

Και εγώ που χάρηκα ότι είμαστε περισσότεροι από ότι νόμιζα. Crying or Very sad
Πάντως αυτός ο τρόπος δεν είναι και απόλυτα σωστός. Έτσι δεν είναι; Embarassed
teoman - Δευ 27 Ιαν 2003, 15:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Επιτέλους!Καταφέραμε να σπάσουμε σήμερα το ρεκόρ μας.Online 16 users!

...Και σήμερα πάλι με 20...
Και εις ανώτερα Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες