pugsang έγραψε: |
Αλλα εισαι και εσυ σαν τον Sidobre μου φαινεται..Αν δεν χαλασει κατι δεν το αλλαζω... |
PoLiThS έγραψε: |
Μου Φένεται η Κούλα μου περνάει ακόμα παιδικές ασθένιες... Επιγραμματικά: Εκεί που δούλευε κανονικα... κανει ενα βήξιμο ένα γκουχ γκουχ μπρρρρρ μπρρρρρρρ ΜΠΑΜ και σβήνει...... Βρε καλό μου βρε χρυσό μου βρε απο δώ βρε απο κεί τιποτα... να αρνείται πεισματικά να πάρει μπροστα... Τέλος πάντων Επικοινωνώ με τον υπεύθυνο του συνεργείου (ώρα 10 το βράδυ) μου λέει χαλαρα τρόμπα βενζίνης... φόρτοσέ το στην EXPRESS SERVICE και πές τους να το φέρουν στην αντιπροσωπεία το πρώι οπερ και εγένετω..
Τελικά όντως.. η αντλία μου κακάρωσε... Τέλος πάντων αντικαταστάθηκε με μια αντλία απο 406 2,0 16V (ΕW10J4) Που έχει σαφώς μεγαλύτερη δυναμοκότητα σε παροχή καυσίμου και η έκπληξη.. το αυτοκίνητο πάει καλύτερα απο πριν... δεν ξέρω τι συνεβη αλλα ενώ ηταν δυνατό μεσαιες-ψηλές στροφές.. τώρα δίνει κάτι παραπάνω.. Συμπέρασμα... kanelj και για σένα αυτο... μηπως στις μετατροπες χρειάζεται και αντικατάστηαση και των εξαρτημάτων παροχής καυσί μου? η απάντηση είναι μαλλον ναι γιατι απο την αυτοψία συμπεράνθη οτι η αντλία δούλευε συνεχως προκειμένου να προλαβαίνει την αδηφαγία του μεγαλύτερου μοτερ ε και κάποια στιγμή κλαταρε.. |
Παράθεση: |
Λέτε να έχει διαφορές και σε μή φτιαγμένο αυτοκίνητο.?.?.? μιάς που αν παραμένει ανταλλακτικό της peugeot δεν βγαίνει τυπικά το αυτοκίνητο από την εγγύηση, αφου μπορούν να καταλογιστούν το λάθος... |
netblaster έγραψε: |
Ο Νικος εχει, ουτε λιγο ουτε πολυ, καμια 50αρια ατια παραπανω, οποτε ηταν λογικο αυτο που "επαθε"!!! |
netblaster έγραψε: |
Ο Νικος εχει, ουτε λιγο ουτε πολυ, καμια 50αρια ατια παραπανω, οποτε ηταν λογικο αυτο που "επαθε"!!! |
Sidobre έγραψε: | ||
Αμα προσέξεις, στο Κατηχώρι Προταριάς την δύναμη την μετράνε με Γίδια και όχι με άλογα... ![]() Μένει να μετατρέψουμε την γιδοδύναμη σε ιπποδύναμη... 1 Hp (Horse Power = X Gp (Goat Power) ???? |