kovac έγραψε: |
2-3 μέχρι τώρα και πάω για τέταρτο!!!! ![]() Μες την εγγύηση βέβαια! ![]() Όρεξη να' χουμε. ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||
Nα τα εκατοστησεις Μητσοτασακη ! |
nemo έγραψε: |
Αλλαγή φλασοδιακόπτες και είσαι έτοιμος!!! Τους έχω αλλάξει και εγώ και πολλοί άλλοι εδω πέρα εντός εγγύησης... Το πρόβλημα είναι συνηθέστερο ακόμα στα 307... |
Ο 4ος είναι όλα τα €!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Κομπλέ λέμε, 0 προβλήματα! ![]() Να μην το ματιάσω κι εγώ... |
SnakeMJK έγραψε: |
Εδώ και 9.000χλμ ο 3ος φλασοδιακόπτης που έβαλα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Λέτε να μην ξαναλλάξω;; Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι λειτουργούν κάπως διαφορετικά οι τελευταίοι διακόπτες; Αντί για έναν κλικ, στην επαναφορά, κάνει 3 κλικ! Σαν να εμποδίζει τον διακόπτη να γυρίσει από την άλλη πλευρά όταν επαναφέρεται... |
Εδώ και 9.000χλμ ο 3ος φλασοδιακόπτης που έβαλα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Λέτε να μην ξαναλλάξω;; Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι λειτουργούν κάπως διαφορετικά οι τελευταίοι διακόπτες; Αντί για έναν κλικ, στην επαναφορά, κάνει 3 κλικ! Σαν να εμποδίζει τον διακόπτη να γυρίσει από την άλλη πλευρά όταν επαναφέρεται... |
Jongou έγραψε: |
Και εμένα 3 κλικ κάνει αλλά όποτε στρίβω γρήγορα και η επαναφορά του τιμονιού γίνεται γρήγορα μου το πετάει στο αριστερό φλας. Απλά φροντίζω όσο μπορώ να στρίβω ήπια. |
Svstouk έγραψε: |
Ρε παιδιά, για πείτε και τιμή για τον μοχλοδιακόπτη.
Ακόμα κι εσείς που τον αλλάξατε στην εγγύηση έχετε την τιμή γραμμένη στην απόδειξη, παρόλο που δεν την πληρώσατε. |
-Μονάδα ελέγχου διακοπτών (αυτή του φλας) 175€
|
chatasos έγραψε: |
Αυτό που άλλαξα εγώ ρε παιδιά είναι διαφορετικό και είναι πιο φτηνό?
Ή μήπως η μονάδα ελέγχου αναφέρεται σε κάτι εσωτερικό? Πάντως ο Στέφανος ρώτησε για τιμή διακόπτη παραπάνω αν κατάλαβα καλά... |
kovac έγραψε: | ||
Δεν ξέρω Τάσο, μήπως είναι ο παλιός μοχλός? Εσένα είναι άλλος ο μοχλός του φλας και άλλος των υαλοκαθαριστήρων ή ενιαίος? Εμένα πάντως είναι ενιαίος (και φλας και υαλοκαθαριστήρες) και κόστισε όσο ανέφερα παραπάνω. Το μόνο καλό ήταν πως ήμουν μες την εγγύηση, οπότε δε μου φάνηκαν πολλά. ![]() |