pduke έγραψε: |
Φρέσκα φρέσκα και ακούω απόψεις
Eibach (1.6 16V & 2.0)(?) = 132euro Χταπόδι Devil (4-1) για 2.0 = 750euro (!!!!!!) Mεσαίος σωλήνας με καζανάκι (Devil) = 255ευρώ χωρίς καζανάκι = 160ευρώ αυτά |
Vini έγραψε: |
Λοιπόν η PEUGEOT έχει τα ελατήρια 115euro τελική τιμή...(βλέπω την απόδειξη...) |
ε τι γίνετε ρε παιδιά?αποφασίστε!150 , 155 ή 115 |
christhehealer έγραψε: | ||
Πάνο συντονίσου. O Vini τα έβαλε όταν πήρε το αυτοκίνητο. Tου τα χρέωσαν 115 Eυρώ. Eάν πας στην αντιπροσωπεία της Eibach και τους πεις "τύλα μου ένα ζεύγος για 206" στο ταμείο αφήνεις 150 ευρώ και φεύγεις χαρούμενος. Eάν πας στην Peugeot (όπως εγώ) και τους πεις να μπουν ελατήρια πάραυτα και να κάνετε εσείς την αγορά, τα πληρώνεις 155 ευρά. Σιγά μην έκανα τον γύρο της Aθήνας για 5 ευρώ. Mόνο η μανούρα φτάνει. Tο κατάλαβες τώρα ή να το παίξω στο πιάνο, δωδεκάμετρο 8) 8) 8) 8) 8) |
christhehealer έγραψε: | ||
Πάνο συντονίσου. O Vini τα έβαλε όταν πήρε το αυτοκίνητο. Tου τα χρέωσαν 115 Eυρώ. Eάν πας στην αντιπροσωπεία της Eibach και τους πεις "τύλα μου ένα ζεύγος για 206" στο ταμείο αφήνεις 150 ευρώ και φεύγεις χαρούμενος. Eάν πας στην Peugeot (όπως εγώ) και τους πεις να μπουν ελατήρια πάραυτα και να κάνετε εσείς την αγορά, τα πληρώνεις 155 ευρά. Σιγά μην έκανα τον γύρο της Aθήνας για 5 ευρώ. Mόνο η μανούρα φτάνει. Tο κατάλαβες τώρα ή να το παίξω στο πιάνο, δωδεκάμετρο 8) 8) 8) 8) 8) |
Ε!Μπράβο σας όλους!!!Είστε οι πεμπτουσία της οργάνωσης ενός κλαμπ!!!
Ο καθένας την τιμή του και το μάστορά του!!! Μίλτο νομίζω ότι πρέπει να τους οργανώσουμε!!!! Πες τους πως ψωνίζει λάδια ο κόσμος,ετσι για αρχή!!! ![]() |
Vini έγραψε: |
ρε συ Πάνο εσείς που είστε οργανωμένοι εκεί πάνω δεν βρίσκετε και σε εμάς εδώ κάτω κανένα συνεργείο της προκοπής γιατί πίστεψε με εγώ προσωπικά έχω οργώσει σχεδόν όλη την Αττική...σε λίγο με βλέπω να πηγαίνω για συνεργείο σε καμιά Κόρινθο, Χαλκίδα, Ναύπλιο, Τρίπολη.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ή τουλάχιστον πες και σε μας που πάτε στην Θεσ/κη και που ξέρεις εγώ μπορεί να ανεβαίνω Θεσ/κη για service.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Πήγα κατευθείαν στα κεντρικά του Χαμπή (Motul) για να πάρω τιμές για λάδια. Τα 300V έχουν όλα την ίδια τιμή, και τα δίνει 26Ε το 2λιτρο!! Από την αποθήκη του! Σκέφτομαι: "Δεν μπορεί, με δουλεύει! Για μλκα με περνάει;" Και πάω κατευθείαν στο Careffour γιατί ως γνωστόν αυτό το κ*λοκατάστημα χτυπάει άσχημα τις τιμές σε όλη την αγορά, και φταίνε γι αυτό πιο πολύ οι προμηθευτές τους που ξεβρακώνονται.
Λοιπόν, τα 300V στα Careffour κοστίζουν 22Ε/2lt!!! 8O Δηλαδή, ο Χαμπής μου τα έδινε από την αποθήκη του πιο ακριβά από ότι ο πελάτης του! Όταν του μίλησα για club με παρέπεμψε στον Διευθυντή και με ξενέρωσε, του άφησα το τηλέφωνο και του είπα ότι εάν επιθυμούν συνεργασία με club να με ειδοποιήσουν για να μου δώσουν προσφορά. Με κάτι τέτοια τα παίρνω στο κρανίο και επειδή είμαι σίγουρος ότι θα βρω αντίστοιχο λάδι ή έστω κοντά στο Motul άλλης μάρκας, τους κλ*νω ευχαρίστως και με ανακούφιση. Ακούς εκεί, στο Careffour 4Ε το 2λιτρο πιο φτηνά από τον εισαγωγέα! (Διευκρίνηση: τα Motul του Careffour είναι πράγματι από τον Χαμπή). Αντιθέτως, ο Καραμπάσης μου έδωσε τιμή για Aral χαμηλότερη από του Careffour. Και προτιμώ να τιμώ τους συνεργάτες που με εκτιμούν και με σέβονται. |
Vini, θέλεις να πεις ότι ο Κλώτσας και ο Χαμπής είναι οι έξυπνοι και ο Καραμπάσης και ο Γιασσιάς βλάκες; Απλά, οι δύο πρώτοι είναι μεγάλοι και τρανοί, μας γράφουν στην παπ**α τους και θέλουν να παίζουν την αγορά όπως αυτοί θέλουν (υπόψιν ότι ο Χαμπής στις νέες του εγκαταστάσεις πουλάει καί λιανική)! Οι δύο τελευταίοι είναι σαφώς μικρότεροι εισαγωγείς ή αντιπρόσωποι και μας θέλουν για πελάτες για να ανεβάσουν τη δουλειά τους και γι αυτό μας προσέχουν! Εμείς τώρα πες μου, τί είδους εμπόρους-συνεργάτες να διαλέξουμε;
|
Γιάννη, δε νομίζω ότι κυκλοφορεί λάδι στο εμπόριο που να μην δουλεύει άριστα στους 80-100 βαθμούς που υποτίθεται ότι είναι θερμοκρασίες όπου όλα τα λάδια δουλεύουν στο κάλλιστο. Όταν λέμε ότι ένα λάδι διατηρεί λιπαντικότητα στους 300 βαθμούς, σημαίνει ότι διατηρεί το ιξώδες του σταθερό κρατώντας έτσι ανέπαφα τα μέταλλα του κινητήρα ακόμη και σε πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποια αγωνιστικά λάδια που δουλεύουν σφιχτά τον κινητήρα όσο η θερμοκρασία κρατιέται κάτω από 100-110 βαθμούς, αλλά αποδίδουν εξαιρετική λιπαντικότητα σε απαγορευτικές θερμοκρασίες. Τέτοια λάδια όμως έχουν και την ένδειξη ιξώδους 0W60 ή 5W60 ή 10W60 (δηλαδή ζεστά δουλεύουν σαν 60αρια) και προορίζονται για πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα. |
Θα δοκιμάσουμε και θα σας πούμε τις εντυπώσεις μας! |
pezomania έγραψε: |
Εγώ τα eibach τα έβαλα 145euro ![]() ![]() |
broylis έγραψε: | ||
Παιδιά εγώ αγόρασα τα Eibach Νο 7023.120 για 206 1.4 , 110 ευρώ και με 6 άτοκες δόσεις με χρέωση πιστωτικής :D ! Επειδή δεν τα πέρασα ακόμη ξέρει κανείς πόσο χαμηλώνουν το αυτοκίνητο(το συγκεκριμένο Νο 7023.120), έτσι ώστε να τους πω να μου χαμηλώσουν αντίστοιχα και τον πίσω άξονα?? |
broylis έγραψε: | ||
Παιδιά εγώ αγόρασα τα Eibach Νο 7023.120 για 206 1.4 , 110 ευρώ και με 6 άτοκες δόσεις με χρέωση πιστωτικής :D ! Επειδή δεν τα πέρασα ακόμη ξέρει κανείς πόσο χαμηλώνουν το αυτοκίνητο(το συγκεκριμένο Νο 7023.120), έτσι ώστε να τους πω να μου χαμηλώσουν αντίστοιχα και τον πίσω άξονα?? |