sotamax έγραψε: |
Οι άνθρωποι ειναι τρελοί κάνουν απίστευτες χημείες...με την τσεπη μας. ![]() |
nikapos έγραψε: |
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm |
Lef205 έγραψε: |
Ευτυχως δεν ειδα το βενζιναδικο που βαζω εγω βενζινη!Επιδη ειναι πολυ φθηνος φοβομουν για νοθεια,αλλα ευτυχως διαψευστηκα!Εντυπωση μου εκανε ο κλασσικος απατεωνας με την ΒΡ στη λεωφορο Μαραθωνος ο οποιος ειχε φαει και παλαιοτερα προστιμο αλλα συνεχιζει ακαθεκτος! ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Είναι αυτός που διανυκτερεύει?? |
Εντυπωση μου εκανε ο κλασσικος απατεωνας με την ΒΡ στη λεωφορο Μαραθωνος ο οποιος ειχε φαει και παλαιοτερα προστιμο αλλα συνεχιζει ακαθεκτος |
pappaki έγραψε: | ||
Δεν νομίζω να λες αυτόν απέναντι από το Carrefour,που διανυκτερεύει.Το θεωρώ από τα καλύτερα βενζινάδικα και έχω αφήσει εκεί πολλά ευρώ. ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Παντος αν προσεξατε τα περισσοτερα νοθευουν το πετραιλεο, το Diesel και την κανoνiκη βεζινη LRP (Lead Reduced Petrol) και οχι την αμολυβδη. Σχετικα με το μεγεθος της λιστας ηταν πολυ λιγοι αυτοι που πιαστκαν με νοθευμενη Αμολυβδη (Un) και Super αμολυβδη (SU,SUN, S100). |
pappaki έγραψε: |
Τελικά το τσέκαρα πριν λίγο,το νούμερο 172 επί της Μαραθώνος ,δεν είναι η 24ώρη BP,αλλά η αμέσως επόμενη(μετά απο 150m). |
Baphomet έγραψε: |
Να αναφέρω απλά οτι δεν έχω δει πουθενα στα προστιμα ΕΛΙΝ, μια εταιρια η οποία βασίζει την καμπανια της στα καθαρά καύσιμα. Φίλος που δούλευε καιρό στην ΕΛΙΝ της Μαρίνου Αντύπα στο Ηράκλειο με διαβεβαίωσε για την ποιότητα του καυσίμου. |
dbokos έγραψε: |
Εχει κανεις την λιστα με τα βενζιναδικα που ειχαν πειραξει τις αντλιες?
(στο site του ΥΠ.ΑΝ δεν εχει βγει ακομη) Thanks!!! |
Timour21 έγραψε: | ||
Α/Α Όνομα επιχείρησης Διεύθυνση Προμηθεύτρια Εταιρεία 12 ΚΑΚΚΑΛΗΣ ΑΠ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 139 ΧΑΛΑΝΔΡΙ JET OIL ... |
KouKou έγραψε: |
Το βενζιναδικο της SHELL που ειναι στον ασπροπυργο μετα την γεφυρα που ειναι σαν λοφακι στην εισοδο, πριν λιγες μερες που γεμισα, μου βαλε νοθευμενη 100αρα. Πως το καταλαβα, οπως εχει ξανα αναφερθει το αυτοκινητο ειναι ευαισθητο στις βενζινες του. κατοπιν καταναλωσης του μισου καυσιμου βαζω απο αλλο βεωζιναδικο και τα προβληματα λυθηκαν αμεσως. φτανοντας στο σημειο (δλδ στο μεσο του ντεποζιτου) τα προβληματα επανηλθαν που με αυτο καταλαβαινω (με τις ελαχιστες γνωσεις που εχω) οτι το καυσιμο του συγκεκριμενου SHELL ουτε καν αναμυχθηκε με το αλλο. αν μπορουσα να το βγαλω θα το ειχα κανει! το αυτοκινητο απλα σερνεται και οσο μπορω πλεον το εχω αναμενο για να το καψει. αν και δεν ξερω ποιος ειναι ο καταλληλοτερος τροπος για να καψεις τετοιο καυσιμο(δεν το λεω καν βενζινη) |
Και εγω ειμαι για καταγγελια για μια ΕΚΟ στην Παπανικολη στο Χαλανδρι. |
Και εγω ειμαι για καταγγελια για μια ΕΚΟ στην Παπανικολη στο Χαλανδρι. |