Sonus έγραψε: |
Καλημέρα συμφορουμίτες!!!!!
Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω παρατηρήσει έναν θόρυβο. Συμβαίνει συνήθως σε 1η και 2α.....Όταν ενώ είμαι εν κινήσει κατεβάσω σε δευτέρα , πριν ακινητοποιηθεί το αμάξι, όταν αφήνω τον συμπλέκτη ακούω κάτι σαν ΓΚΟΥΠ το οποίο το νιώθω κάτω από τα πόδια μου. Ο μόνος τρόπος να μην ακουστεί αυτός ο ήχος είναι να αφήσω πολυ πολύ απαλά τον συμπλέκτη. Το ίδιο συμβαίνει και όταν ξεκινάω με πρώτη.Με 3η και πάνω δεν συμβαίνει. Να σημειώσω ότι όλες οι σχέσεις κουμπώνουν κανονικά και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα στις επιδόσεις και στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο έχει 102.000. Καμιά ιδέα?????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!! |
Έχεις εικόνα για το κόστος?Και για το αν πρέπει να μείνει το αμάξι μέσα?(Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση) |
Όντως ο συμπλέκτης μου φαίνεται πιο σκληρός και επίσης κάποιες φορές μένει πιο χαμηλά απ'ότι συνήθως......και ο θόρυβος -κραδασμός φαίνεται να είναι κάτω από τα πόδια μου και δεξιά προς κέντρο |
Αν ήταν δίσκος δεν θα είχα και άλλες δυσλειτουργίες????Το μόνο που έχω είναι λίγο σκληρότερο πεντάλ και το γκντουπ που ακούω με χαμηλές ταχύτητες...Επίσης το πεντάλ κάποιες φορές μένει χαμηλότερα απ'ότι πρέπει να είναι και το γυρνάω στο κανονικό του ύψος με το πόδι
Υ.Γ. Δίσκο δεν έχω αλλάξει ποτέ |
Giannis307 έγραψε: |
Ντεν εκεί καρντια μου..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mono AEK έγραψε: | ||
Δεν έχει τρομπακι? Πως στο δι@ολο επανέρχεται? |