johnnym έγραψε: |
Καλημέρα σας πηγα στο αυτοκίνητο και παρατήρησα οτι είχε πιει κυριολεκτικά 1 λίτρο παραφλου σε 1 μήνα!! Για αυτο κ εχθές ζεστάθηκε πολυ...
Μπαίνω σε σκέψεις τωρα οτι μπορεί να μην ειναι πολλαπλασιαστής (δουλεύει τωρα κανονικά το αμαξι) αλλα κατι άλλο :/ |
Δεν εχει πουθενά διαρροή υγρών ασπρο υγρό (Γκουχου Γκουχου) στο τεπόζιτο του παραφλου δεν εχει.στα λάδια σαπουνάδα δεν εχει..το παραφλου που διάολο παει; Κ ρεφάρει στο ρελαντί εισαι απ εξω κ ακούς την εξάτμιση πως δε βγάζει με μια εξω τα καυσαέρια αλλα σαν να ανεβοκατεβαίνει το ρελαντί.θα το βαλω στο διαγνωστικό να δω..κατι άλλο απο πολλ.σιαστη μυρίζομαι...
Τωρα ειναι εντάξει δε κανει τίποτα κοψίματα..χθες βραδυ εκανε..και σήκωσε και θερμοκρασία.τωρα ειναι οκ.. Περιμένω το μηχανικό μου αν μπορεί να του ρίξει μια μάτια σε λιγο.. Εχω καλώδιο obd και προγράμμα για έλεγχο αλλα αφού δεν εχει σφάλμα τι κ πως τσεκάρω |
Giannis307 έγραψε: |
προχωρα |
Καλησπέρα. Ολα τα ανταλλακτικά ειναι στα χέρια μου και αυριο το μεσημερι θα μπει συνεργείο.
Ημισετ tu3jp Ψυγείο behr/hella Φίλτρα λαδιού καμπίνας Μπουζί ngk Λάδι με την προδιαγραφή του psa group G12 παραφλου 8 λίτρα Σωληνώσεις ψυγείου 3λινες Επι την ευκαιρία θα ρυθμίσω κ βαλβίδες. (20/40 τα διάκενα;) Αν κάποιος ξέρει,για να μην ψάχνω με το μηχανικό εχει κανεις τις ροπές συσφιξης κλπ των βιδων τις κεφαλης; Θα κάνω κ φωτογραφικό υλικό οσο θα ειμαι εκει |