Skull έγραψε: |
Πριν απο ενα μηνα περιπου τοποθετησα και εγω πισω στην εταζιερα(ετσι νομιζω λεγετε??) δυο ηχεια!
Ειναι της MAC-AUDIO οβαλ 4αρων δρομων(SOUPER) αλλα εκτως του οτι συντονιζετε ολη η εταζιερα σε καθε λακουβα χοροπηδαει ολοκληρει!Μπορω να κανω κατι για να μην χοροπηδαει?? Ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο οτι υπαρχουν πλαστηκιες και αλλαζουν για αυτον ακριβως τον λογο αλλα υπαρχει καμια οικονομικοτερη λυση?? |
Vaggelis έγραψε: |
Υπάρχει και άλλη λύση....
Κολλάς εσωτερικά στην πίσω πόρτα 2 μακρόστενα λαστιχένια κομματια , στο ύψος της εταζέρας, κάτι σαν στοπ δηλαδή, ώστε να σταματήσει την αναπήδηση προς τα επάνω Όταν ανοίγεις την πόρτα, η εταζέρα ελευθερώνεται... |
chatasos έγραψε: | ||
Βαγγέλη, από τι υλικό είναι αυτά το κομμάτια? Με τι τα έχεις κολλήσει? |
Ρε παιδια,ειχα διαβασει στο περιοδικο POWER του προηγουμενου μηνα πως υπαρχουν ετοιμες εταζερες για διαφορες μαρκες αυτοκινητων που τις αγοραζεις και τις τοποθετεις κατευθειαν!Κιολας ελεγε πως ειναι προιον γνωστης μαρκας!Αλλα εγω τοτε δεν το εδωσα σημασια γιατι ειπα αχριαστο ειναι!!!
Δεν ξερει κανεις γιαυτο?? |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Είναι ελαστικά κομμάτια, δεν ξέρω τι υλικό. Έχουν τοποθετηθεί αριστερά-δεξια από τον υαλοκαθαριστήρα και συγκρατούν την εταζέρα. Αν βρεθούμε καμιά φορά, να σου τα δείξω... |
chatasos έγραψε: |
Εμένα όταν δεν είχε βάρος (ηχεία) δεν χοροπήδαγε. Όταν όμως μπήκαν τα ηχεία, μετά από 3-4 μήνες άρχισε τα ντούκου-ντούκου. |
DimiP έγραψε: |
αν δεν χρησιμοποιησουμε το ακριβο ricofon αλλα καποιο αλλο υλικο με παρομοια κατασκευη (αυγοθηκη) αλλα αλλη συνθεση, τοτε κανουμε τιποτα ; η θελει ricofon;; |
Ξεχασα να πω για αυτους που θα το επιχειρησουν να κανουν μια πατεντα εστι ωστε να μπορει αν αφαιρειτε η εταζερα!
Πρεπει να κοπουν τα καλωδεια που πηγαινουν στα πισω ηχεια(εταζερας) και να προστεθει "κλιψακι" ετσι ωστε να βγαινει η εταζερα και να μην ειναι για μια ζωη κολλημενη στο αμαξι εξ αιτιας των ηχειων! ![]() Δεν ξερω αν εγινα κατανοητικος...θα δειξω φοτο οταν το προχωρησω το θεμα! ![]() |
micho έγραψε: |
προσοχη σε αυτο που λεει ο κυριακος... ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΖΕΡΑΣ |
Μια παρατηρηση σε οποιους το επειχηρησουν:να προσεξουν να μην καληπτουν τα ηχεια στην εταζερα με αυτο το υλικο και η τρυπα να ειναι τοσο μεγαλη οσο και το ανοιγμα των ηχειων γιατι θα χαθουν εντελως τα μπασα απο τα ηχεια της εταζιερας! |
DimiP έγραψε: |
αν δεν χρησιμοποιησουμε το ακριβο ricofon αλλα καποιο αλλο υλικο με παρομοια κατασκευη (αυγοθηκη) αλλα αλλη συνθεση, τοτε κανουμε τιποτα ; η θελει ricofon;; |
Skull έγραψε: | ||
Δημητρη δεν ειναι ακριβο,μαλλον το πιο ακριβο το πηρα εγω( ![]() Οσο για την αξια του ηταν και αυτο 1*0,70μετρα=15ευρο! Αληθεια εσυ micho απο που το πηρες τοσο φθηνα??Ποσο παχος εχει??Μπορει τιποτα με το παχος να παιζει! ![]() |
Κυριακο ομως γιατι χρησημοποιητε πιο πολυ(αν οχι μονο) ρικοφον και οχι σαν αυτο που εβαλα εγω?? ![]() Αν δεν κανω λαθος πρεπει να υπαρχει καποια διαφορα στο οτι,μαλλον,το ρικοφον ειναι ηχοαποροφιτικο και το αλλο απλος ηχομονοτικο! ![]() Δεν εχω ασχοληθει με ηχομονωσης απλα μια διευκρινηση...στο ραδιοφωνικο σταθμο που δουλευα παλια(τοπικος μην φανταστητε τιποτα ![]() ![]() Υπαρχει μηπως και καποιο αλλο υλικο(εχει ξαναυποθει εδω μεσα) που ειναι σαν μοκετα?? ![]() ![]() |
DRAKE έγραψε: | ||
Όλα ηχομωνοτικά είναι. Απλά μήπως αυτό που έβαλες εσύ είναι φύλλα Dynamat που χρησιμοποιούνται και στις πόρτες του αυτοκινήτου; Το Ρικοφον είναι φθηνό γιατί είναι απλά κάτι σαν σφουγγάρι. Αυτό που έβαλες εσύ μπορεί να είναι κάποιο καλύτερο. |
DRAKE έγραψε: |
Καπό; ![]() ![]() |