zzzleepy έγραψε: |
Το αμάξι μπήκε σήμερα στο διαγνωστικό το οποίο έδειξε βλάβη στην ανάφλεξη. Αλλαγή πολλαπλασιαστή (εγγύηση) και μπουζί (18Ε). Με την αλλαγή εξαφανίστηκαν και κάποιες μικρο-αρρυθμίες του ρελαντί. Ελπίζω να ήταν σωστή η διάγνωση και να μην το ξαναεμφανίσει... ![]() |
Δηλαδή να καταλάβω... Χάρη μου έκανε που το πέρασε στην εγγύηση; Μήπως φταίνε τα ζαντολάστιχα ή το τελικό που χάλασε ο πολλαπλασιαστής; Τι να πω... Άσε που, επειδή έχω βγάλει το διαφημιστικό πλαίσιο της Lion από την πίσω πινακίδα, ο ίδιος τύπος έδωσε εντολή στο βοηθό να μου βάλει το δικό τους (NewLand). Καλά που τον πρόλαβα και του είπα ότι δε θέλω να μου βάλει ΤΙΠΟΤΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! |
Touristas έγραψε: | ||
Αν ειναι δηνατων να λενε τετια πραματα ..... ![]() ![]() Το 18Ε που γραφις τη σημενει?? |
Το αμάξι μπήκε σήμερα στο διαγνωστικό το οποίο έδειξε βλάβη στην ανάφλεξη. Αλλαγή πολλαπλασιαστή (εγγύηση) και μπουζί (18Ε). Με την αλλαγή εξαφανίστηκαν και κάποιες μικρο-αρρυθμίες του ρελαντί. Ελπίζω να ήταν σωστή η διάγνωση και να μην το ξαναεμφανίσει... ![]() Α! Και το καλύτερο: όταν βγήκε η διάγνωση και μου είπε ο υπεύθυνος του συνεργείου τι πρέπει να αλλαχτεί άκουσα το εξής φοβερό: "Είναι στην εγγύηση αν και δεν θα έπρεπε γιατί βλέπω έχεις βάλει φαρδύτερα λάστιχα και εξάτμιση αλλά θα το περάσουμε, μην ανησυχείς!" Δηλαδή να καταλάβω... Χάρη μου έκανε που το πέρασε στην εγγύηση; Μήπως φταίνε τα ζαντολάστιχα ή το τελικό που χάλασε ο πολλαπλασιαστής; Τι να πω... Άσε που, επειδή έχω βγάλει το διαφημιστικό πλαίσιο της Lion από την πίσω πινακίδα, ο ίδιος τύπος έδωσε εντολή στο βοηθό να μου βάλει το δικό τους (NewLand). Καλά που τον πρόλαβα και του είπα ότι δε θέλω να μου βάλει ΤΙΠΟΤΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! |
PoLiThS έγραψε: |
Κατα 99% είμαι πεπεισμένος οτι μπορεί να πρόκειτε για καποιο σκουπιδάκι στην βενζίνη που να "Βούλωσε" καποιο μπέκ πρωσορινά.. Το εσβησες... Το αναψες... με το γύρισμα της μίζας και την προσπάθεια του κινητήρα να΄πάρει μπροστά καθάρισε και το μπεκ.. |
kanelj έγραψε: | ||
ξερει κανεις ποσο κοστιζει ο καθαρισμος των μπεκ ![]() πειτε το αργα αν ειναι ασχημο αυτο που θα ακουσω,γιατι ακουσα το τραγικο παλι...... ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Χτεσ βραδυ βγηκα τσαρκα κ τσουπ παρτο το διαγνωστικο λαμπακι κινητηρα !μπιμ μπιμ κ τα νευρα μου κροσια !
Το αμαξι δεν εδειχνε να χει προβλημα εκτος απο το θεμα οτι απο πεμπτη-παρασκευη που χω βαλει βενζινη ( μαλλον απο ΑΠΑΤΕΩΝΑ) κ το αμαξι δεν τραβαγε οπως τραβαγε ! Σταματαω στην ακρη .σβηνω αναβω καπακι εκει το λαμπακι ! Ξανασβηνω , βγαζω κλειδια , τσεκαρω λαδια το αφηνω 10 λεπτακια κ ξαναδοκιμαζω ! Κυριλε , μια χαρα οποτε παω βαζω Ultimate k το παω για test drive ! 3 ωρες βολτιτσα κ δεν το ξανακανε ! Τωρα να παω να του σπασω το κεφαλι του βενζινα η οχι ?Μακαρι να μπορουσαμε να κινηθουμε νομικα σε τετοιες περιπτωσεις ( αλλα πως να αποδειξης οτι φταει η βενζινη του ? ) ! Μαλλον σημερα η αυριο θα παω κ στο συνεργειο να δουμε τι βλαβη εχει καταγραψει ο εγκεφαλος ! ![]() |