RoadRunner122 έγραψε: |
+1 στο Ζαχο.
Επιπλεον, θα θελα να δω, εσεις που προτεινετε να βαλει 16v, τι θεση θα παρετε οταν γραψει πως του εκαναν ελεγχο, ανοιξαν καπω κ τωρα τρεχει και δε φτανει... |
BTS έγραψε: |
Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου Μάνο.
Και μετά θα περνάει δίπλα σου το καθαρό ραλλύ των 1.500€ και θα αυτομουτζώνεσαι, με τον κακοστημένο και αδήλωτο κουμπαρά που θα οδηγείς. Good job! ![]() |
z@ck! έγραψε: |
Ονομασε μου τις διαφορες απο το 16ν...
|
εδω εισαι φαουλ φιλαρακι.... αντιστρεπτικες 19αρα μπροστα, 18αρα πισω εχει και 19αρα στρεψης .... ![]() Και μην ξεχνας οτι το μαντεμενιο το μοτερ το μονοποϊντ που ειναι και πιο βαρυ το φορουσαν πολλα 14αρια... ![]() |
geo106xs έγραψε: |
Edit Πετρο,αναφερεις πως τα απλα 106 εχουν διαφορες στα σημεια με τα ραλλυ,ποιες ειναι αυτες,ωστε να χαρακτηρησουν ενα 106 μετατροπης "κακο"; Προσωπικα,δεν εχω βρει καμια,περα απο τις ενισχυσεις των ψαλιδιων,γι'αυτο και ρωταω ![]() |
Μανος106 έγραψε: |
Καλημέρα!φίλος εχει xs 1.4 8v.εχει κανει τα έξεις:
-Λυσιμο και πλανιασμα καπάκι 2-3 δεκατα -Μεταλλική φλατζα -Μπουζια πολιαακιζα ngk -Πρόγραμμα πρώτο στάδιο -Βγαλσιμο καταλύτη -Τελικό group N -Σκουπα -Σασμαν από 1.3 ραλυ 13/59 -Εκαστοσταρα βενζινα. Με αυτά τα πράγματα ακριβώς πήγε το αμάξι δυναμομετρο και έβγαλε 90+ άλογα.μια light βελτίωση για λίγο τσιτωμα χωρίς να δώσεις τρέλα λεφτά. |
Μανος106 έγραψε: |
Καλημέρα!φίλος εχει xs 1.4 8v.εχει κανει τα έξεις:
-Λυσιμο και πλανιασμα καπάκι 2-3 δεκατα -Μεταλλική φλατζα -Μπουζια πολιαακιζα ngk -Πρόγραμμα πρώτο στάδιο -Βγαλσιμο καταλύτη -Τελικό group N -Σκουπα -Σασμαν από 1.3 ραλυ 13/59 -Εκαστοσταρα βενζινα. Με αυτά τα πράγματα ακριβώς πήγε το αμάξι δυναμομετρο και έβγαλε 90+ άλογα.μια light βελτίωση για λίγο τσιτωμα χωρίς να δώσεις τρέλα λεφτά. |
και που τα εβγαλες τα αλογα 105 και χωρις προγραμμα? ![]() Νικο τι ρωτας αν του αρεσει? ..... Και χαλια να ειναι το αμαξι, τι θα σου πει? Φιλε Μανο χαιρομαι για εσενα! καλη συνεχεια στην βελτιωση σου! |