| RoadRunner122 έγραψε: |
| +1 στο Ζαχο.
Επιπλεον, θα θελα να δω, εσεις που προτεινετε να βαλει 16v, τι θεση θα παρετε οταν γραψει πως του εκαναν ελεγχο, ανοιξαν καπω κ τωρα τρεχει και δε φτανει... |
| BTS έγραψε: |
| Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου Μάνο.
Και μετά θα περνάει δίπλα σου το καθαρό ραλλύ των 1.500€ και θα αυτομουτζώνεσαι, με τον κακοστημένο και αδήλωτο κουμπαρά που θα οδηγείς. Good job! |
| z@ck! έγραψε: |
| Ονομασε μου τις διαφορες απο το 16ν...
|
| εδω εισαι φαουλ φιλαρακι.... αντιστρεπτικες 19αρα μπροστα, 18αρα πισω εχει και 19αρα στρεψης .... Και μην ξεχνας οτι το μαντεμενιο το μοτερ το μονοποϊντ που ειναι και πιο βαρυ το φορουσαν πολλα 14αρια... |
| geo106xs έγραψε: |
|
Edit Πετρο,αναφερεις πως τα απλα 106 εχουν διαφορες στα σημεια με τα ραλλυ,ποιες ειναι αυτες,ωστε να χαρακτηρησουν ενα 106 μετατροπης "κακο"; Προσωπικα,δεν εχω βρει καμια,περα απο τις ενισχυσεις των ψαλιδιων,γι'αυτο και ρωταω |
| Μανος106 έγραψε: |
| Καλημέρα!φίλος εχει xs 1.4 8v.εχει κανει τα έξεις:
-Λυσιμο και πλανιασμα καπάκι 2-3 δεκατα -Μεταλλική φλατζα -Μπουζια πολιαακιζα ngk -Πρόγραμμα πρώτο στάδιο -Βγαλσιμο καταλύτη -Τελικό group N -Σκουπα -Σασμαν από 1.3 ραλυ 13/59 -Εκαστοσταρα βενζινα. Με αυτά τα πράγματα ακριβώς πήγε το αμάξι δυναμομετρο και έβγαλε 90+ άλογα.μια light βελτίωση για λίγο τσιτωμα χωρίς να δώσεις τρέλα λεφτά. |
| Μανος106 έγραψε: |
| Καλημέρα!φίλος εχει xs 1.4 8v.εχει κανει τα έξεις:
-Λυσιμο και πλανιασμα καπάκι 2-3 δεκατα -Μεταλλική φλατζα -Μπουζια πολιαακιζα ngk -Πρόγραμμα πρώτο στάδιο -Βγαλσιμο καταλύτη -Τελικό group N -Σκουπα -Σασμαν από 1.3 ραλυ 13/59 -Εκαστοσταρα βενζινα. Με αυτά τα πράγματα ακριβώς πήγε το αμάξι δυναμομετρο και έβγαλε 90+ άλογα.μια light βελτίωση για λίγο τσιτωμα χωρίς να δώσεις τρέλα λεφτά. |
| και που τα εβγαλες τα αλογα 105 και χωρις προγραμμα? Νικο τι ρωτας αν του αρεσει? ..... Και χαλια να ειναι το αμαξι, τι θα σου πει? Φιλε Μανο χαιρομαι για εσενα! καλη συνεχεια στην βελτιωση σου! |