west side έγραψε: |
Γεια σας,
Έχω ένα 207 RC του 11ου του 2007. Εκτός από κάτι μικροπροβληματάκια όλα ήταν καλά μέχρι πριν από 3 μέρες. Οδηγούσα μεσα στην Αθήνα με 70-80 χιλιόμετρα και όταν προσπάθησα να σταματήσω στο φανάρι που είχε κόκκινο, ξαφνικά τα φρένα μου δεν δουλέψανε και αναγκάστηκα να σταματήσω το αυτοκίνητο με χειρόφρενο και πάλι καλά που δεν έγινε ζημιά και δεν πέρναγε κανένας άνθρωπος εκείνη τη στιγμή. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Να προσθέσω ότι το αμάξι έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα σερβις και πάντα στην αντιπροσωπεία. Το τελευταίο σέρβις έγινε πριν 6000 χιλιόμετρα. Το αμάξι τώρα είναι στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι τα υγρά φρένων είχαν μαυρίσει και του κάνανε εξαέρωση. Δηλαδή τα υγρά είχαν χαλάσει; Εγώ σε κανένα αυτοκίνητο, ούτε κανένας γνωστός μου δεν έχει αλλάξει τα υγρά φρένων σε απλό σέρβις. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο; Γνωρίζει κανείς κάτι πάνω σε αυτό; Ευχαριστώ! |
reselie-206 έγραψε: |
k;ati άλλο που παίζει είναι να τα είχες βράσει σε προηγούμενο φρενάρισμα και να μην πιάσανε ποτέ |
Tzive έγραψε: | ||
|
καλημερα Κωστα..για αυτο που ρωτισες...ειχε φρενο το αμαξι,παρα πολυ λιγο και επιανε μονο οταν τερματιζε στο πενταλ και μπολακαραν οι τροχοι .δεν ηταν ομωσ αρκετο για να σταματισει το αμαξι.δεν ειχε κατθολου πιεση το πενταλ.μολισ το πειρα απο την αντιπροσ.ειπαν οτι τα υγρα στα σωληνακια ειχαν γινει καφε σαν μελι(ετσι ακριβως το περιγραψαν).μπορω να πω οτι το το φρενο επανηλθε στα κανονικα του και μη σ πω λιγο καλυτερο απο πριν.το θεμα ειναι γιατι συνευη αυτο απο τι στιγμη που ολα τα αλλα ηταν ενταξει.(αντλια φρενου/σωλινακια).δεν μου ειπαν κατι αλλο..να πω παλι οτι το αμαξι ειναι ταξιδιαρικο και δυστυχος το φοβαμαι τωρα. |
athanas έγραψε: |
καταρχην ολα τα υγρα φρενων μαζευουν υγρασια γιαυτο και πρεπει να αλλαζονται
ειναι καποια υγρα φρενων που ευνοουν περισσοτερο την δημιουργια υγρασιας (σταγονες νερου) στο κυκλωμα οταν ζεστενονται... αυτο εχει σχεση με το τυπο του υγρου,, πχ τα εστερικα υγρα φρενων πρεπει να αλλαζονται καθε χρονο γιατι δημιουργουν πιο ευκολα υργασια στο κυκλωμα των φρενων ![]() |
λεσ να εφτεγαι διλ το γεγονοσ οτι δεν αλαχτικε ποτε το κυκλομα..??? και τι θεπμοκρασιεσ να ανεβασει 8 το προι απο τουσ αγιουσ sto ilion (escape center) δημοκρατιασ....p.s, τι εννοεισ υγροφιλα??? |
kwstas1.1 έγραψε: | ||
Ηλιον ?! Ωπ ! Ειμαστε κ γειτονες,μπουρναζι μενω κοντα στα Goodys.... ![]() |
Ηλιον ?! Ωπ ! Ειμαστε κ γειτονες,μπουρναζι μενω κοντα στα Goodys.... ![]() |
reselie-206 έγραψε: | ||||
Μπουρναζοκάγκουρρααααα ούυυυυ |
Andreasf1 έγραψε: | ||||||
Χαχαχαχχαχαχαχαχ |
Καλησπερα σας παιδια!! Μετα απο την αλλαγη το φρενο επανηλθε στα κανονικα του αλλα κρατισε πολυ λιγο.ξαναμαλακοσε ρε γ@μοτο μου σημερα.υπαρχει κανενας να με συμβουλεψει?? τι να κανω που να παω να το κοιταξω?? |
@ kwstas το αμαξι σου εχει ταμπουρα πισω?αν ναι πιθανον το θεμα προρχεται απο εκει... |
@ west side αν δεν εχει καπου εμφανη διαρροη τοτε πηγαινε να τσεκαρουν την μοναδα abs/esp η την τρομπα φρενων η τα τρομπακια του συμπλεκτη
@ kwstas το αμαξι σου εχει ταμπουρα πισω?αν ναι πιθανον το θεμα προρχεται απο εκει... |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
στην Peugeot τι σου ειπανε? |
To suzuki ναι ταμπουρα εχει ! Ομως αλλαχθηκαν πριν ενα μηνα αλλαχθηκαν και τα κυλινδρακια τους καθως και σιαγονες κ ολα ! Μονο τακακια εχω να αλλαξω πολυ καιρο ! Ποιος ξερει...πολυ περιεργο απο το τι προερχεται...:/ Εχει αθλια φρενα πλεον,το ABS μπαινει ολη την ωρα και ειναι κ μοντελο του 07'....Ιαπονικες σαβουρες ναπουμε ! :p |
To suzuki ναι ταμπουρα εχει ! Ομως αλλαχθηκαν πριν ενα μηνα αλλαχθηκαν και τα κυλινδρακια τους καθως και σιαγονες κ ολα ! Μονο τακακια εχω να αλλαξω πολυ καιρο ! Ποιος ξερει...πολυ περιεργο απο το τι προερχεται...:/ Εχει αθλια φρενα πλεον,το ABS μπαινει ολη την ωρα και ειναι κ μοντελο του 07'....Ιαπονικες σαβουρες ναπουμε ! :p |
Mono AEK έγραψε: |
Ενας φιλος με σουιφτ ειχε το ιδιο θεμα και του ειπαν μοναδα αβς |
west side έγραψε: | ||
|
απο αυτα που λετε μαλλον ειστε και οι δυο για μοναδα αβς |
Παντως αν ειναι μοναδα πρεπει να αναβει και το αντιστοιχο λαμπακι
Στο σουιφτ του φιλου αναβε |
Ακυρο τον πηρα τηλεφωνο δεν αναβε λαμπακι και ειχε τα ιδια συμπτωματα με σενα αρα λογικα δεν φταινε τα ελαστικα σου |