saikoe_39 έγραψε: |
Ναι φιλε...υπάρχει το δοχείο κενού...τι έγινε;....τι θες απο αυτο; το σπασες...;
Στην ιδια θέση με το μίνι είναι και σε μας |
ουσιαστικα ειναι μια δεξαμενη κενου για την διαχειριση της wastegate....τα σωληνάκια ειναι ενα απο την αντλια κενου(αυτη πανω στο καπακι) και το αλλο...παει στην ν75 και απο αυτην στην wastegate....!!! |
genik έγραψε: | ||
|
saikoe_39 έγραψε: | ||||
Κατά τα άλλα είναι από σκληρό υλικό το σωληνάκι...Αυτά που είδα λοιπόν χλωμό το κόβω να τσιχλιαζουν.... |
reselie-206 έγραψε: |
Κενό περνάει απο μέσα...υποπίεση... βασικά και εγώ που τα αφαίρεσα ήταν απο πολύ σκληρό υλικό και δεν τα κόβω να μαλακώνουν ούτε απο θερμοκρασία... |
genik έγραψε: |
Και κάτι ακόμα, εάν αυτά τα σωληνάκια έχουν κάποιο θέμα, π.χ. δεν είναι σωστά τοποθετημένα ή είναι τσιχλιασμένα, δεν λειτουργούν σωστά τέλος πάντων...
1. Ανάβει check engine γι' αυτά; 2. Μπορεί να δημιουργούν προβλήματα κατά την εκκίνηση; Για παράδειγμα να μην κρατάει ρελαντί το αμάξι και μόλις ζεσταθούν με την 3-4 μιζιά να είναι οκ; 3. Μπορεί να είναι υπεύθυνα για μυρωδιά βενζίνης από την εξάτμιση κατά την εκκίνηση πάντα; |
ολα τα αλλα που ρωτας δεν εχουν καμια σχεση με αυτο... |
![]() |
Tzive έγραψε: | ||||
|
Ποσα χλμ εχεις..???
φιλε ολα αυτα που σου γραψε ο λουκας ειναι αιτιες για μη σταθερα προβληματα..!!!! |
Ποσα χλμ εχεις..???
φιλε ολα αυτα που σου γραψε ο λουκας ειναι αιτιες για μη σταθερα προβληματα..!!!! |
marios_207_GT έγραψε: | ||
Σορρυ που χαλαω τη συζητηση αλλα υπαρχει περιπτωση για το δικο μου προβλημα κωστα να τα χει παιξει καμια αντλια κενου? Πως το ελεγχουμε αυτο? |
|
saikoe_39 έγραψε: | ||||
στα 85.000 εισαι υποπτος για τρομπα και μπροστα και πισω... χρονισμα εχεις δει..??? το δοχειου κενου σιγουρα δεν ειναι το προβλημα σου... |
Tzive έγραψε: |
Χρόνισμα εννόει επειδη αυτο το μοτέρ δεν έχει σφίνες πουθένα μερικές φορές γλυστράει το V και χάνει το χρόνισμα του το μοτέρ. |
|
Tzive έγραψε: | ||||
|
Greg 207 έγραψε: |
Στο δικό μου, αυτό το δοχείο κενού είχε λάδια μέσα, τόσα ώστε να στάζουν κάτω. Απο που μπορεί να έρχονται? |