Vini έγραψε: |
προς FRAPE
Τι λες μεγάλε ?????????????????? To αυτοκίνητο ΔΕΝ δανείζεται ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! Η γυναίκα δανείζεται από μόνη της ΧΩΡΙΣ να σε ΡΩΤΗΣΕΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Tι κόλλημα είναι αυτό που έχουν φάει οι γκόμενες ντε και καλά να οδηγήσουν το αυτοκινητό μας, αλλιώς δεν τις αγαπάμε. Kαι βγαίνουν και κάτι π@π@ρες στα lifestyle περιοδικά και το υποστηρίζουν. Eίναι δείγμα αγάπης το να οδηγήσει κάποια το αυτοκινητό μου (χωρίς λόγο πάντα) και δεν είναι δείγμα αγάπης ότι δεν της το δίνω για το καλό το δικό μου, το δικό της, της τσέπης μου και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα;; |
chatasos έγραψε: | ||
Απλά θέλουν να νιώσουν το κάτι παραπάνω, να γευτούν κάτι διαφορετικό. Και μία απορία: Αν είχαν ήδη μία Porche στην κατοχή τους ή ένα Evo, άραγε θα ήθελαν τόσο πολύ να οδηγήσουν ένα ταπεινό 206? |
angelbaby έγραψε: |
Συγνώμμη, αλλά δεν θεωρώ καθόλου ταπεινό το 206, ακόμα και αν οδηγούσα Evo, Porche, ή ακόμα και Masserati (το τελευταίο το έχω οδηγήσει μια φορά)..Το 206 είναι όμορφο και καθόλου ταπεινό ![]() ![]() ![]() ![]() |
FRAPE έγραψε: |
CHATASO EXEIS DIKIO GIA THN PROTASH MOY! VINI SYMPFWNW GIA THN GYNAIKA - A THN EPOMENH FORA OYTE 10 METRA!!! PEZOMANIA ME NIWTHEIS FILARAKO.! SAN NA BLEPW THN EKFRASH SOY OTAN TO EPATHES,DEN MPOREI.....THN IDIA THA EIXAME!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O |
svstouk έγραψε: |
...Σαν συμβουλή, μην πας να δεις το αμάξι σου την ώρα που το φτιάχνουν. Πήγαινε καλύτερα να το πάρεις όταν θα είναι έτοιμο. Το γιατί είναι ευνόητο, αλλά αν δεν ξέρεις πόσο πονάει, άστο καλύτερα να μην μάθεις ποτέ. ![]() ![]() ![]() |
... GIA THN ISTORIA DEN THS EIPA OYTE MIA BRISIA OUTE MIA FWNH!!! EIXE PANIKOBLHTHEI EKLAIGE TO NA FWNAZA KAI EGW DEN THA EKANE KALO SE KANENAN!!! |
pduke έγραψε: |
Και μια ερώτηση :
Εγώ που έδωσα την μικρή μου στην άλλη μικρή μου και την πήγε κομμάτια(δεν υπερβάλω) με τα πιρελλι να ουρλιάζουν,πως πρέπει να νιώσω???? |
theflame έγραψε: |
Ωχ Παναγία μου. Δούκα με βραχυκύκλωσες τώρα. Αλήθεια πως μπορεί να νιώσει κανείς;;;;; Για αυτό το λόγο το αμάξι δεν δανείζετε ούτε στη γυναίκα. Για τέτοια είμαστε τώρα!!! (μεταξύ μας προς το χαρούμενος θα πήγαινα μάλλον αλλά δεν θα το έδειχνα κιόλας ![]() |
~FoCuS~ έγραψε: |
file frape to xeri panta sto xeirofreno
kai meta to trabigma bgazeis taxitita mpixti emena h dikia mou kserei tin trela pou exw gia to amaksi kai mia fora apo monos mou tis lew PARTO (auto ithele na akousi) kai mou leei ama to spasw tha niwseis san na se xtipaw :D:D:D tis lew parto mou leei oxi twra mia alli fora tis lew ok kai akomi na erthei ayti h alli fora :D:D:D |
EGW DEN KAPNIZW MESA STO CAR PANTA STAMATHMENOS KAI TO XERI APO EKSW. TO TASAKI DE, TO EXW GEMISEI ME KERMATA EPITHDES GIA AYTO TON LOGW! |
Κι εγώ προς τα κεί πάω Φλόγα μου,άλλωστε δικό μας κορίτσι είναι,XS 1.6 έχει και η κόντρα παει σύννεφο!! |
]Και μια ερώτηση :
Εγώ που έδωσα την μικρή μου στην άλλη μικρή μου και την πήγε κομμάτια(δεν υπερβάλω) με τα πιρελλι να ουρλιάζουν,πως πρέπει να νιώσω???? |
~FoCuS~ έγραψε: |
tis lew parto mou leei oxi twra mia alli fora
tis lew ok kai akomi na erthei ayti h alli fora :D :D :D |
christhehealer έγραψε: |
Να γραφτεί πάραυτα στο club, να τις δώσεις και καρτούλα. ![]() ![]() ![]() Μήπως βάζει και κόντρες με την γυναίκα του Miltella; Γιατί απ' ότι έμαθα και η Κατερίνα έχει βαρύ πόδι 8) 8) 8) 8) 8) |
Miltellas έγραψε: |
Ωχ! Ωχ!
Ευτυχώς βρε Πάνο μου, που έχουμε τρία 206. Πιστεύω κάποιο να μας μείνει στο τέλος... 8O ![]() Τώρα που το σκέφτομαι, δεν πάμε από το Ρύσιο να τις βάλουμε να ξεκαβλώσουν με καμιά κοντρούλα με τα καρτ; Να μπούμε κι εμείς και να κάνουμε και χαβαλέ; Να σε γνωρίσω και με καναδυό παλιούς πρωταθλητές; (Τους καινούριους δεν τους ξέρω) |