PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Αυτοκίνητο και γυναίκα δεν δανείζονται...

FRAPE - Τρι 27 Αύγ 2002, 01:25:31
Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκίνητο και γυναίκα δεν δανείζονται...
GIA NA MHN POLULOGW EPEIDH DEN MPOREITAI NA FANTASTEITAI SE POSO ASXHMH PSYXOLOGIKH KAI OIKONOMIKH THESH EIMAI THA SAS PW OTI AFOY PAREBHKA TO GNOSTO GNOMIKO "AMAKSI KAI GYNAIKA DEN DANEIZONTAI" KAI DANEISA SE GYNAIKA TO AMAKSI MOY KALA NA PATHW!!!THS TO EDWSA STHN BARYMPOPH SE MIA ALANA POY THIMIZEI GHPEDO PODOSFAIROY KAI KATAFERE NA TO RIKSEI SE ENA TOIXO!!! MPERDEPSE TO FRENO ME TO GKAZI PANIKOBLHTHIKE KAI......!LOIPON EPEIDH DEN MPORW NA GRAPSW ALLA KONTEYW NA KATAREYSW EXOYME KAI LEME......TRYPIO PSYGEIO,PROBOLAKIA OMIXLHS STO XERI,PROFYLAKTHRAS,KAPO,DEKSI ARISTERO FTERO,KRYSTALA FWTWN,KLIMATISMOS OFF ,TO AMAKSI PAIRNEI LIGO ARISTERA ENW TO TIMONI EINAI STHN EYTHEIA!!!!!OTAN TO FTIAKSW THA SAS PW KAI POSO PHGE TO KOYSTOYMAKI ETSI NA KLAPSOYME OLOI MAZI!!!! MA THEE MOY GIATI SE MENA KAI DEN YPARXEI SALIO XRWSTAW EIDH PANTOY....ALLA POY NA AKOYSEIS ESY ESY MONO BLEPEIS!
Alex - Τρι 27 Αύγ 2002, 02:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
Meta apo afto pou diabasa den kserw an eisai thyma apistefths gkantemias h apistefths hlithiothtas wste na kataferei na trakarei to amaksi se alana. Alla mallon kai sy to idio tha anarwtiesai...
chatasos - Τρι 27 Αύγ 2002, 06:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Frape μάλλον πρέπει να σε κυνηγάει η γκαντεμιά Mad Mad Mad
Ελπίζω τουλάχιστον να το φτιάξεις γρήγορα και το πάθημα να σου γίνει
μάθημα....

Πάντως και εγώ το προσωπικό μου αμάξι θα σκεφτόμουν πολύ για να το
δώσω σε γυναίκα να το οδηγήσει (παρόλο που το έχω κάνει για 10 μέτρα!!!).
Έκανα τόσο κόπο να το αγοράσω, άλλο τόσο να το φτιάξω (λέμε τώρα!!!), δεν
λέει να πάθω κανένα πατατράκ....

Αντιθέτως όταν νοικιάζω αμάξι (με μικτή ασφάλεια πάντα), δεν έχω πρόβλημα
να το δώσω να το οδηγήσει ο/η οποιοσδήποτε.
Ίσως αν είχα και εγώ μικτή ασφάλεια, θα το σκεφτόμουν παραπάνω και ίσως
να μην με ανυσηχούσε τόσο πολύ...

Όσο για το 2ο "αντικείμενο" της πρότασής σου, δεν υπάρχει περίπτωση !!!!!
Vini - Τρι 27 Αύγ 2002, 07:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
προς FRAPE

Τι λες μεγάλε ??????????????????

To αυτοκίνητο ΔΕΝ δανείζεται ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Η γυναίκα δανείζεται από μόνη της ΧΩΡΙΣ να σε ΡΩΤΗΣΕΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
pezomania - Τρι 27 Αύγ 2002, 07:26:27
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου, το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και εγώ πριν 2 χρόνια (με το παλιό το αμάξι μου)! Όταν λέμε το ίδιο ακριβώς την ίδια ζημιά!!! Βέβαια η τιμή που έδωσα εγώ δεν είναι αντιπροσωπευτική, γιατί το αμάξι δεν ήταν 206 αλλά Marbela 8O

Πάντως καταλαβένω ακριβός πώς αισθάνεσαι!
christhehealer - Τρι 27 Αύγ 2002, 09:24:29
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
προς FRAPE

Τι λες μεγάλε ??????????????????

To αυτοκίνητο ΔΕΝ δανείζεται ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Η γυναίκα δανείζεται από μόνη της ΧΩΡΙΣ να σε ΡΩΤΗΣΕΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Nα συμφωνήσω απόλυτα με τον Vini και να εκφράσω μια απορία σχετική.

Tι κόλλημα είναι αυτό που έχουν φάει οι γκόμενες ντε και καλά να οδηγήσουν το αυτοκινητό μας, αλλιώς δεν τις αγαπάμε. Kαι βγαίνουν και κάτι π@π@ρες στα lifestyle περιοδικά και το υποστηρίζουν.

Eίναι δείγμα αγάπης το να οδηγήσει κάποια το αυτοκινητό μου (χωρίς λόγο πάντα) και δεν είναι δείγμα αγάπης ότι δεν της το δίνω για το καλό το δικό μου, το δικό της, της τσέπης μου και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα;;

Φίλε Frape κουράγιο.
chatasos - Τρι 27 Αύγ 2002, 09:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Tι κόλλημα είναι αυτό που έχουν φάει οι γκόμενες ντε και καλά να οδηγήσουν το αυτοκινητό μας, αλλιώς δεν τις αγαπάμε. Kαι βγαίνουν και κάτι π@π@ρες στα lifestyle περιοδικά και το υποστηρίζουν.

Eίναι δείγμα αγάπης το να οδηγήσει κάποια το αυτοκινητό μου (χωρίς λόγο πάντα) και δεν είναι δείγμα αγάπης ότι δεν της το δίνω για το καλό το δικό μου, το δικό της, της τσέπης μου και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα;;

Απλά θέλουν να νιώσουν το κάτι παραπάνω, να γευτούν κάτι διαφορετικό.

Και μία απορία:
Αν είχαν ήδη μία Porche στην κατοχή τους ή ένα Evo, άραγε θα ήθελαν
τόσο πολύ να οδηγήσουν ένα ταπεινό 206?
theflame - Τρι 27 Αύγ 2002, 10:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας... άβυσσος.
Συνοδηγοί μου δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να οδηγήσει το 206 μου!!!
Το να οδηγήσει άλλος-η την μικρή μου (εκτός συνεργείου δυστυχώς-και εκεί πονάω να τη βλέπω στα χέρια άλλου) είναι σαν να δανείζω τη γυναίκα μου σε άλλο. Όποια γυναίκα μπορεί να το δεχτεί, ας το δεχτεί. Απλά θα σας πω ότι επέλεξα να πάω το αμάξι σε parking που είναι πιο μακριά από το σπίτι μου σε σχέση με άλλο μόνο και μόνο γιατί δεν έχει παρκαδόρο να μου παίρνει το αμάξι να το παρκάρει αλλά να το βάζω μόνος μου!!!

Φίλε FRAPE κουράγιο και υπομονή, θα περάσει και αυτό!!!
angelbaby - Τρι 27 Αύγ 2002, 12:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Απλά θέλουν να νιώσουν το κάτι παραπάνω, να γευτούν κάτι διαφορετικό.

Και μία απορία:
Αν είχαν ήδη μία Porche στην κατοχή τους ή ένα Evo, άραγε θα ήθελαν
τόσο πολύ να οδηγήσουν ένα ταπεινό 206?

Συγνώμμη, αλλά δεν θεωρώ καθόλου ταπεινό το 206, ακόμα και αν οδηγούσα Evo, Porche, ή ακόμα και Masserati (το τελευταίο το έχω οδηγήσει μια φορά)..Το 206 είναι όμορφο και καθόλου ταπεινό Smile Smile Ρωτήστε και εμάς τις συνοδηγούς Wink Wink
christhehealer - Τρι 27 Αύγ 2002, 12:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
angelbaby έγραψε:
Συγνώμμη, αλλά δεν θεωρώ καθόλου ταπεινό το 206, ακόμα και αν οδηγούσα Evo, Porche, ή ακόμα και Masserati (το τελευταίο το έχω οδηγήσει μια φορά)..Το 206 είναι όμορφο και καθόλου ταπεινό Smile Smile Ρωτήστε και εμάς τις συνοδηγούς Wink Wink

ΠPOΣ VINI

Tι έλεγα και διαφωνούσες; Laughing Laughing Laughing Laughing
FRAPE - Τρι 27 Αύγ 2002, 12:49:19
Θέμα δημοσίευσης:
PAIDIA THANKS OLOYS POY DINETAI PARHGORIA STON ARRWSTO! TO PHGA SHMERA STHN PEUGEOT EPSILON PERIMENW THL GIA THN EKTIMISH. BEBAIA AN ANARWTIESTE DEN EXW PEI SE KANENAN PWS EGINE (OIKOGENEIA-FILOYS) SE OLOYS LEW OTI EFYGE TO XEIROFRENO SE KATHFORA KAI OTI DEN EIXA BALEI MESA TAXYTHTA.BLEPETE EDW YPARXEI O PARAGONTAS ANWNYMIA GIA AYTO TO EGRAPSA.EPISHS TI GINETAI RE PAIDIA KANEIS DEN EXEI LEFTA H DEN BOHTHANE? OPOY KAI AN ZHTHSA DANEIKA AFOY BRISKOMAI SE ANAGKH KAI OXI GIA PLAKA DEN DINEI KANEIS OLOI DEN EXOYN OLOI PEINANE?TELIKA THA PARW DANEIO APO TRAPEZA KAI SAS ORKIZOMAI OTI MOLIS GINEI KALA TO AMAKSI BOYR GIA MIKTH ASFALEIA.A SAS EIPA EXW GRAPSEI MONO 2640XM STO KONTER KAI TO AMAKSI TO EXW 3 MHNES STON TETARTO GIA NA KATALABETAI!!!!H ALHTHEIA EINAI OTI KAI KOSMOS POY HTAN STHN ALANA FRIKARE APO 2 PITIRIKADES ME PUNTO AKOYSA TO THEIKO "MEGALE APISTEYTO" GELAGAN POLOI DIOTI KAI NA TO THES AYTO SE TOSO XWRO DEN GINETAI!!!!TELIKA OMWS OLA GINONTAI H BLAKEIA EINAI ASTEIREYTH PHGH KAI YPARXEI SE MEGALES DOSEIS!!!
FRAPE - Τρι 27 Αύγ 2002, 13:01:36
Θέμα δημοσίευσης:
CHATASO EXEIS DIKIO GIA THN PROTASH MOY! VINI SYMPFWNW GIA THN GYNAIKA - A THN EPOMENH FORA OYTE 10 METRA!!! PEZOMANIA ME NIWTHEIS FILARAKO.! SAN NA BLEPW THN EKFRASH SOY OTAN TO EPATHES,DEN MPOREI.....THN IDIA THA EIXAME!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
pezomania - Τρι 27 Αύγ 2002, 14:01:18
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPE έγραψε:
CHATASO EXEIS DIKIO GIA THN PROTASH MOY! VINI SYMPFWNW GIA THN GYNAIKA - A THN EPOMENH FORA OYTE 10 METRA!!! PEZOMANIA ME NIWTHEIS FILARAKO.! SAN NA BLEPW THN EKFRASH SOY OTAN TO EPATHES,DEN MPOREI.....THN IDIA THA EIXAME!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Aκριβώς έτσι 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Svstouk - Τρι 27 Αύγ 2002, 17:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΣ FRAPE : Μπορείς να πας να την ξεκρεμάσεις τώρα, νομίζω ότι το πήρε το μάθημά της!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Την έχεις από το πρωί κρεμασμένη, σκέψου πόσο θα κλαίει.........(σνιφ, σνιφ) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Σοβαρά τώρα, δεν πειράζει φίλε, οι λαμαρίνες ξαναγίνονται. Σημασία έχει ότι δεν χτύπησε κανείς. :D

Α, και κάτι ακόμα. Σαν συμβουλή, μην πας να δεις το αμάξι σου την ώρα που το φτιάχνουν. Πήγαινε καλύτερα να το πάρεις όταν θα είναι έτοιμο. Το γιατί είναι ευνόητο, αλλά αν δεν ξέρεις πόσο πονάει, άστο καλύτερα να μην μάθεις ποτέ. Wink Wink Wink
Nikel - Τρι 27 Αύγ 2002, 23:52:42
Θέμα δημοσίευσης:
svstouk έγραψε:
...Σαν συμβουλή, μην πας να δεις το αμάξι σου την ώρα που το φτιάχνουν. Πήγαινε καλύτερα να το πάρεις όταν θα είναι έτοιμο. Το γιατί είναι ευνόητο, αλλά αν δεν ξέρεις πόσο πονάει, άστο καλύτερα να μην μάθεις ποτέ. Wink Wink Wink

Συμφωνω απολυτα με τον φιλο...θα πονεσεις Crying or Very sad

Ρε συ Frape η κοπελια ειχε διπλωμα Question Να υποθεσω οχι και να ξαναρωτησω...Οταν το πηρε το αυτοκινητο της εσβησε Question Θα μου πεις τωρα τι σε ρωταω...Γιατι και εγω ρε φιλε το εδωσα μια μερα το τουτου μου στην κοπελια και ευτυχως και οι 3 πρωτες προσπαθειες να το ξεκινησει ηταν αποτυχημενες, την 4 το λυπηθηκα τοσο πολυ το αυτοκινητο που βογκαγε το αμοιρο και την κατεβασα. Ισως να γλυτωσα τον εαυτο απο μια μεγαλυτερη καταστροφη τι να πω. Κουραγιο φιλε, λαμαρινες ειναι και φτιαχνονται. Σημασια εχει που δεν χτυπησε κανεις.
Slash - Τετ 28 Αύγ 2002, 00:53:35
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου συμπαρασταθώ κι εγώ φίλε Frape για την ζημιά που έπαθες και εύχομαι άλλο κακό να μη σε βρει. Πάντως να ξέρεις δουλειά που τελειώνει με λεφτά μην την φοβάσαι. Το καλό είναι οτι η κοπέλα σου είναι καλά και και για το αυτοκίνητό σου μη φοβάσαι. Θα ξαναγίνει.
Όσο για τα λεφτά,επειδή φαντάζομαι το κουστούμι πόσο θα βγει, λίγο με τις αποταμιεύσεις σου,λίγο κανας παππούς,καμιά γιαγιά, πιστεύω να λυθεί το θέμα σου. Το θέμα δάνειο δες το τελευταίο, γιατί μετά θα σε φάνε οι τόκοι. Πες την κοπελιά σου αν μπορεί να δώσει τίποτα. Βέβαια αυτό ξέρω δεν είναι πολύ καλό, αλλά νομίζω θα καταλάβει την κατάσταση.
Όπως και να 'χει κρίμα και πάλι κρίμα, γιατί ίσα που το αυτοκίνητο είχες αρχίσει να το ανοίγεις και να το ευχαριστιέσαι. Πάντως ούτε αυτοκίνητο, ούτε γκόμενα δανείζονται, ούτε το αυτοκίνητο στην γκόμενά σου. Και ένα tip: γκόμενες μπορείς να βρεις πολλές, αυτοκίνητο όμως ένα (εκτός κι αν μπορείς να αγοράζεις όποτε σου καπνίσει).
Miltellas - Τετ 28 Αύγ 2002, 02:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
Τί έπαθες ρε Frapeee!!;;

Περαστικά συν-οδηγέ μας!
Εσύ να είσαι καλά...
Πήγαινε να δεις καθώς το φτιάχνουν κι ας πονέσεις που θα το δεις όπως δεν θα ήθελε κανένας μας. Δείξε τους το ενδιαφέρον σου. Πιάσε από κοντά και το λαμαρινά και πες του να σε προσέξει, έτσι ώστε όταν πιάνει το 206 σου να μην το βλέπει τελείως απρόσωπα...
Wink
Alex - Τετ 28 Αύγ 2002, 04:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Egw pantws otan to trakara eimoun se dynh thesh .. mou irthe o logariasmos 1.300 se gnwsto fanartzh kai par'olo pou eimoun mesa se eggyhsh kai to amaksi to eixa parei me daneio pou apetei na to ftiakseis se antiproswpeia, den tous to phga giati mou zhtagan 2 myria +... egw me 1.700 to ftiaksa, to xamhlwsa, tou bala eksatmish zantes lastixa... to kana TZI TZI.. fysika ola afta me daneio tou enos ekatomyriou, thn wra pou plhrwna grammatia gia tis zantes kai ta lastixa enw taftoxrona etrexan kai oi doseis tou aftokinhtou (kamia 100ara to mhna)..

Kaneis den mou dwse giati apla den zhthsa basika...O theos me boithise omws kai antapeksiltha.. akoma xrwstaw bebaia gyrw stis 900 xiliades sto daneio tou trakarismatos alla exw ksoflhsei to amaksi edw kai kana 4mhno enw tis zantes kai afta ta ksoflhsa tetoia epoxh perysi...

Kouragio.. yparxoun kai xeirotera (eimai to zwntano paradeigma)
Alex - Τετ 28 Αύγ 2002, 04:22:41
Θέμα δημοσίευσης:
Kai na prosthesw sto thema "mh to deis to amaksi oso to ftiaxnoun" oti einai kalytera na to deis. Egw to eida ME KOMMENO ko*o, meta eida ton kainourio RAMMENO ko*o pws astarothike pws bafthke.. eida ola ta salonia mesa KSHLWMENA, eida pragmatika to amaksi san AKTINA X .. sou dinei mia allh katanohsh tou pws akribws einai ftiagmeno. Entaksei den einai oti pio efxaristo alla ti na pw.

A kai kati allo .. afto me tis gkomenes na trakaroun to amaksi tou gkomenou pou tous to edwse gia ligo to exw akousei apo gnwstous 5 fores se 5 diaforetikes periptwseis kai mia fora to exw dei live otan mia phge na to riksei panw mou kai telika to petakse se ena tsimento kai bghke o allos eksw kai erixne xristopanagies.

Ti sk@ta mhpws to kanoun epithdes?
FRAPE - Τετ 28 Αύγ 2002, 05:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
H OYSIA EINAI PAIDES OTI STO AMAKSI EGW DEN THS EIPA NA PATHSEI GKAZI KATHOLOY GIATI PERIMENA OTI THA FOBHTHEI!!!TO KSEKINAGE MONO AFHNONTAS TON SYMPLEKTH ARGA ARGA KAI SIGA SIGA TO AMAKSI ROLLARE XWRIS GKAZI KATHOLOY.ETSI PHGAINAME PANW KATW ((ME 10KPH)) WSPOY STO TELOS THS ALANAS EXEI TOIXO STAMATAEI KANONIKA STRIBEI TO TIMONI ARISTERA KAI ETOIMAZETAI NA AFHSEI TO SYMPLEKTH ((MONO AFTON THS EIPA)) KAI H M*L*KO AFHNONTAS TOSYMPLEKTH THS HRTHE NA PATHSEI TO GKAZI TO PATHSE TERMA PAIDIA TO AMAKSI SPINIAREI AFHNEI TO TIMONI AFTO ISIWSE KAI PHGAINEI PANW STON TOIXO ME SPASMENH PRWTH!FWNAZW FRENO PATAEI FRENO GIA MIA STIGMH KAI AMESWS PALI GKAZI TERMA ((H BLAKEIA DEN EXEI ORIA))!!! OXI DEN THA PAW NA DW POY TO FTIAXNOYN HDH POY MAZEYA PROFYLAKTHRES TREXAN TA NERA TA PROBOLAKIA KSYLWMENA KONTEPSA NA LIPOTHIMISW!!! GIA THN ISTORIA DEN THS EIPA OYTE MIA BRISIA OUTE MIA FWNH!!! EIXE PANIKOBLHTHEI EKLAIGE TO NA FWNAZA KAI EGW DEN THA EKANE KALO SE KANENAN!!!
theflame - Τετ 28 Αύγ 2002, 08:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPE έγραψε:
... GIA THN ISTORIA DEN THS EIPA OYTE MIA BRISIA OUTE MIA FWNH!!! EIXE PANIKOBLHTHEI EKLAIGE TO NA FWNAZA KAI EGW DEN THA EKANE KALO SE KANENAN!!!

Πέρα της πλάκας και του χαβαλέ έκανες το καλύτερο. Σίγουρα δεν θα βοηθούσε κάτι διαφορετικό. Μήπως άλλωστε και εκείνη ήθελε αυτή την κατάληξη;
christhehealer - Τετ 28 Αύγ 2002, 11:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Frape την επόμενη φορά το χέρι στο χειρόφρενο από πριν για παν ενδεχόμενο. Kαι όσο για το ¨επόμενη φορά¨, ποτέ μην λες πότε.

Kατά τα άλλα θα συνφωνίσω με το svstouk και τον Nikel. Mην στεναχωριέσαι ποτέ για πράγματα που φτιάχνονται με λεφτά όσο και αν δεν τα 'χεις και σου λείπουν. Πάρε σαν παράδειγμα τον Alex. Όλα τα στραβά μαζί και τελικά καθάρησε.

Eάν δεν θέλεις να πάρεις δάνειο από τράπεζα, προσπάθησε να κάνεις διακανονισμό με τον φαναρτζή. Eιδικά εάν είναι της αντιπροσωπείας, εύκολα.
Slash - Παρ 30 Αύγ 2002, 00:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο φίλε μου. Εγκράτεια θέλει. Στο κάτω κάτω δεν το ήθελε. Νομίζεις οτι κι αυτή αν και σάστισε,τώρα λιγότερο στεναχωριέται;
Εχθές το βράδυ κι εγώ που περπατούσα στην Εγνατία, βλέπω και σε ένα φανάρι σταματάει ενα φορτηγό μιας οδικής βοήθειας με ένα CC πάνω χτυπημένο από μπροστά και να έχει πάθει μεγάλη ζημιά και να έχει φτάσει η τράκα μέχρι τους μπροστινούς τροχούς, και από πίσω να σέρνει ένα Citroen Xsara χτυπημένο σε όλη την πλάγια μεριά από την πλευρά του οδηγού. Εγώ το λυπήθηκα το καημένο το 206. Αλλα και ξες τι ακόμη; Το αυτοκίνητο ήταν δεν ήταν 2 εβδομάδων. Ο οδηγός του, που ελπίζω να μην έπαθε τίποτα, πώς θα νιώθει τώρα, και κυρίως αν δεν το έχει εξοφλήσει;
Γι αυτό τέτοια πράγματα θέλουν κουράγιο και υπομονή.
FRAPE - Παρ 30 Αύγ 2002, 05:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
KALA RE PAIDIA TI KSEFTILA EINAI AYTH?3 MERES KAI AKOMA DEN MOY EXOYN KANEI EKTIMISH!!!POY EINAI MIA YPOTHESH 20 LEPTWN!!! ELEOS TOYS PHRA THL KAI LENE KYRIE FRAPE MALLON THN PARASKEYH ALLIWS APO DEYTERA.TIIIIIIIIIIIII.......... Evil Evil Evil Evil Evil TI LETE RE AKOYSA KALA?AN PAIDES DEN MOY KANOYN EKTIMHSH SHMERA PARASKEYH THA PAW KAI THA TO PARW TO AMAKSI KAI THA PAW ALLOY!!!!ALLA THA STEILW KAI STHN FRANCE PEUGEOT EPISTOLH KAI THA TOYS KANW KSEFTILA!!! POY ME GLYFANE GIA NA TO AGORASW KAFEDAKIA KAI GALIFIES KAI DEN MPOROYN 3 MERES NA KANOYN EKTIMISH? KAI OXI MONO AYTO ALLA RE KARAGKIOZHDES POY TO PAIZETAI EPAGGELMATIES EIDOPOIHSTE ME NA KSERW TI GINETAI EGW EIMAI SAN TO MIKRO PAIDI POY PERIMENEI TON AGIO BASILH ASE POY PLHRWNW TAXI XANW LEFTA DEN MPORW NA KANW TIS DOYLIES MOY K.T.L..... NA XARW THN MAMA PEUGEOT ((THN ELLHNIKH MILAW)). DHLADH RE P*YSTH MOY EPEIDH BLEPEIS ENAN NEO 25 XRONWN TON GRAFOYME STA PALIA MAS TA TAKAKIA? HMARTON POY PHGA KAI EMPLEKSA!!!1000 FORES O MASTRO-MHTSOS THS GEITONIAS POY KAI PIO FTHNA THELEI KAI ME 6 ATOKES DOSEIS THA PLHRWSW...POY PHGA KAI EBGALA TA MATIA MONOS MOY!!!!
pduke - Παρ 30 Αύγ 2002, 22:02:09
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Frape αυτά δεν είναι νέα ,αυτά είναι για επίγουσα εκδρομή στο Θιβέτ!!
Μην στενοχοριέσαι σκέψου ότι πολλοί από μας έχουν δει το αυτοκίνητό τους στην ίδια κατάσταση.εντάξει ανορθόδοξος ο τρόπος ,δε λέω,αλλά βλέπεις που όλα γινοντε.
Και η στιγμή είναι μία.
Όταν θα το παρεις.Γυαλισμένο ,όμορφο ,όπως ήταν πριν μπει στην αλάνα,στην οποία και θα πας (ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!) και θα κάνεις μερικά χειροφρενάκια για να το ξορκίσεις το θέμα.
Τότε και μόνον τότε θα αρχίσεις να γράφεις με μικρά γράμματα στο φορουμ!

Και μια ερώτηση :
Εγώ που έδωσα την μικρή μου στην άλλη μικρή μου και την πήγε κομμάτια(δεν υπερβάλω) με τα πιρελλι να ουρλιάζουν,πως πρέπει να νιώσω????
theflame - Παρ 30 Αύγ 2002, 22:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Και μια ερώτηση :
Εγώ που έδωσα την μικρή μου στην άλλη μικρή μου και την πήγε κομμάτια(δεν υπερβάλω) με τα πιρελλι να ουρλιάζουν,πως πρέπει να νιώσω????

Ωχ Παναγία μου.
Δούκα με βραχυκύκλωσες τώρα. Αλήθεια πως μπορεί να νιώσει κανείς;;;;;
Για αυτό το λόγο το αμάξι δεν δανείζετε ούτε στη γυναίκα. Για τέτοια είμαστε τώρα!!!
(μεταξύ μας προς το χαρούμενος θα πήγαινα μάλλον αλλά δεν θα το έδειχνα κιόλας Wink )
pduke - Παρ 30 Αύγ 2002, 22:44:10
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:

Ωχ Παναγία μου.
Δούκα με βραχυκύκλωσες τώρα. Αλήθεια πως μπορεί να νιώσει κανείς;;;;;
Για αυτό το λόγο το αμάξι δεν δανείζετε ούτε στη γυναίκα. Για τέτοια είμαστε τώρα!!!
(μεταξύ μας προς το χαρούμενος θα πήγαινα μάλλον αλλά δεν θα το έδειχνα κιόλας Wink )

Κι εγώ προς τα κεί πάω Φλόγα μου,άλλωστε δικό μας κορίτσι είναι,XS 1.6 έχει και η κόντρα παει σύννεφο!!
~FoCuS~ - Σαβ 31 Αύγ 2002, 00:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
file frape to xeri panta sto xeirofreno
kai meta to trabigma bgazeis taxitita mpixti

emena h dikia mou kserei tin trela pou exw gia to amaksi kai mia fora apo monos mou tis lew PARTO (auto ithele na akousi)
kai mou leei ama to spasw tha niwseis san na se xtipaw :D:D:D

tis lew parto mou leei oxi twra mia alli fora
tis lew ok

kai akomi na erthei ayti h alli fora :D:D:D
Svstouk - Σαβ 31 Αύγ 2002, 08:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
~FoCuS~ έγραψε:
file frape to xeri panta sto xeirofreno
kai meta to trabigma bgazeis taxitita mpixti

emena h dikia mou kserei tin trela pou exw gia to amaksi kai mia fora apo monos mou tis lew PARTO (auto ithele na akousi)
kai mou leei ama to spasw tha niwseis san na se xtipaw :D:D:D

tis lew ok

kai akomi na erthei ayti h alli fora :D:D:D

Αφού χτυπάει η καρδούλα της βρε για σένα! 8)
Έχεις βρει το κουμπί πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και με μένα και ακόμη περιμένουμε εκείνη τη μέρα! :D :D :D
FRAPE - Σαβ 31 Αύγ 2002, 12:09:07
Θέμα δημοσίευσης:
RPOS PDUKE. FILE PDUKE PLAKA PLAKA APO COMPUTER EIMAI ASXETOS KAI EPEIDH MOY EDWSES EYKAIRIA KAI DEN TO EXW PSAKSEI PWS MPORW NA GRAPSW ELLHNIKA STA POST?MIKRA GRAFW ME TO Caps Lock AYTO TO BRHKA ALLA ELLHNIKA?HELP ME PAIDES! EPISHS DEN THA YPARKSEI 2 FORA TO AMAKSI DEN DINETAI OYTE STON PARKADORO POY PHGA NA TO PARW THN ALLH FORA KAI BLEPW THN FISOYNA KAMENH APO TSIGARO!!! ((TO ANAKALYPSA 2 MERES META)) EGW DEN KAPNIZW MESA STO CAR PANTA STAMATHMENOS KAI TO XERI APO EKSW. TO TASAKI DE, TO EXW GEMISEI ME KERMATA EPITHDES GIA AYTO TON LOGW!
christhehealer - Σαβ 31 Αύγ 2002, 13:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPE έγραψε:
EGW DEN KAPNIZW MESA STO CAR PANTA STAMATHMENOS KAI TO XERI APO EKSW. TO TASAKI DE, TO EXW GEMISEI ME KERMATA EPITHDES GIA AYTO TON LOGW!

Λοιπόν κατ' αρχήν αλλάζεις ελληνικά σε αγγλικά και τούμπαλιν με Alt+Shift.

Κατά δεύτερον μόλις μπήκε το baby στο 206 κρατήθηκε μόνο 15 λεπτά πριν ανάψει τσιγάρο. Ούτε το τασάκι-κουμπαράς έπιασε, ούτε τίποτα. Τι να της πω που καπνίζω στο Τσικουε;;;;;;; Wink Wink Wink Wink

Μόνο που δεν ήξερα και άφησα το κλιμά ανοιχτό και μύρισε. Θα το διορθώσω μόλις ο Vini περάσει από τα πλαστικά στο clima. Σε καμιά εβδομάδα απ΄ ότι το κόβω, έχει πα΄ρει ήδη brief με το πρόβλημα Laughing Laughing Laughing Laughing

pduke έγραψε:
Κι εγώ προς τα κεί πάω Φλόγα μου,άλλωστε δικό μας κορίτσι είναι,XS 1.6 έχει και η κόντρα παει σύννεφο!!

Να γραφτεί πάραυτα στο club, να τις δώσεις και καρτούλα. Laughing Laughing Laughing

pduke έγραψε:
]Και μια ερώτηση :

Μήπως βάζει και κόντρες με την γυναίκα του Miltella; Γιατί απ' ότι έμαθα και η Κατερίνα έχει βαρύ πόδι 8) 8) 8) 8) 8)

~FoCuS~ έγραψε:
tis lew ok

kai akomi na erthei ayti h alli fora :D :D :D

Νάτος ο πονηρός...

Βρήκε το κόλπο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pduke - Κυρ 01 Σεπ 2002, 20:21:18
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Να γραφτεί πάραυτα στο club, να τις δώσεις και καρτούλα. Laughing Laughing Laughing

Μήπως βάζει και κόντρες με την γυναίκα του Miltella; Γιατί απ' ότι έμαθα και η Κατερίνα έχει βαρύ πόδι 8) 8) 8) 8) 8)

1.γράφτηκε ήδη και μοιράζει καρτούλες
2.Δεν γνωριστήκαν ακόμη.....Τα χειρότερα έρχονται σου λέω......... Sad
Miltellas - Πεμ 05 Σεπ 2002, 03:09:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ! Ωχ!
Ευτυχώς βρε Πάνο μου, που έχουμε τρία 206. Πιστεύω κάποιο να μας μείνει στο τέλος... 8O Laughing

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν πάμε από το Ρύσιο να τις βάλουμε να ξεκαβλώσουν με καμιά κοντρούλα με τα καρτ; Να μπούμε κι εμείς και να κάνουμε και χαβαλέ; Να σε γνωρίσω και με καναδυό παλιούς πρωταθλητές; (Τους καινούριους δεν τους ξέρω)
pduke - Πεμ 05 Σεπ 2002, 09:06:40
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Ωχ! Ωχ!
Ευτυχώς βρε Πάνο μου, που έχουμε τρία 206. Πιστεύω κάποιο να μας μείνει στο τέλος... 8O Laughing

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν πάμε από το Ρύσιο να τις βάλουμε να ξεκαβλώσουν με καμιά κοντρούλα με τα καρτ; Να μπούμε κι εμείς και να κάνουμε και χαβαλέ; Να σε γνωρίσω και με καναδυό παλιούς πρωταθλητές; (Τους καινούριους δεν τους ξέρω)

Χα!!!!Μικρέ μου.....την πήγα και στο Ρύσιο ή μάλλον με πήγε!!!
Είναι 53 κιλά!!!σου λέει τίποτα!!Ξέρεις πότε την πέρασα?Όταν έσπασε την ντίζα του γκαζιού του κάρτ της!!!!!!!!

Ασε χέστα σου λέω!!!
Miltellas - Παρ 06 Σεπ 2002, 02:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγάλε, μην ανησυχείς θα μας βολέψω από ένα γρήγορο (εγώ θα πάρω το πιο γρήγορο εννοείται). Έχω βύσμα....
Μην ξεφτυλιστούμε. Ξέρει από τέτοια ο παππούς! Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες