Panagiots έγραψε: |
διότι περιμένω νέο μέλος στην οικογένεια. |
Panagiots έγραψε: |
Παίρνοντας ως αφορμή το θέμα που έχει ανοιχτεί για το 208 και έχει καταλήξει σε θέμα 207 - clio ανοίγω εδώ .
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 208 για κύριο αμάξι,ο λόγος εκτός από ομορφιά είναι και η κατανάλωση καύσιμου διότι κάνω πολλά χιλιόμετρα. Θα ήθελα να μου πείτε δυο λόγια για το αμάξι,σε θέμα κατανάλωση,αξιοπιστίας , σέρβις , και πορτ μπαγκαζ . διότι περιμένω νέο μέλος στην οικογένεια. |
Andreasf1 έγραψε: |
Αν θες ακόμα καλυτερα νούμερα στην κατανάλωση αλλά και ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ στον κίνητρα αυτον κάνε 3 σημαντικά βήματα μετα την αγορά του(ή τουλαχιστον οτάν βγει απο την εγγύηση αμέσως, γιατί θα έχεις θέμα λογικά):
1)κατάργηση φίλτρου μικρό σωματιδίων (dpf=diesel particulate filter) 2)ταπωμα βαλβίδας ανακύκλωσης καυσαερίων (egr), 3) και τοποθέτηση δοχείου αναθυμιάσεων. Αν δεν σου λένε κάτι τα παραπάνω με ενα απλό googleαρισμα θα καταλάβεις για τι μιλάμε.. Τα καινούργια μοτέρ, για να πετύχουν αυτά τα νούμερα ρύπων, τα έχουν φιμωσει αρκετά απο εξαγωγή(βλεπε φίλτρο μικρό σωματιδίων) και τους έχουν ``βρωμισει`` την εισαγωγή(βλεπε egr)για λόγους οικονολογιας καθαρά και όχι για λόγους οικονομίας καύσιμου οπως δήθεν λέγεται. (Ωστόσο αυτά ίσως να μην έπρεπε να υπάρχουνε εδώ, να με συμπαθατε.. :Ρ) Μια συμβουλή, πάρε καλύτερα το 1.6 με τα 90 αν σε βγάζουν τα οικονομικά σου. Τα νούμερα κατανάλωσης είναι (σχεδον) τα ιδία. Αν σκεφτοσουν για κάποιο έξτρα εξοπλισμό στο 1.4 τοτε αυτό ας είναι το 1.6 μοτέρ. :Ρ |
JOHNVTI έγραψε: |
To τοποθετησα με την αγορα του οχηματος.(+390 ευρω).
Επειδη ειχα και εγω την απορια το εβαλα-εβγαλα για τεστ δεν καταλαβα διαφορα,αρα κατα τη γνωμη μου μαπα το καρπουζι. Σε ευθεια εχει τα 163-167KM/h τελικη και στις 2 περιπτωσεις και οχι τα τα 180 η τα !!!!!!!!! (Γελαστε παρακαλω)192 που ισχυριζονται μερικοι . Καταναλωση ροπη ιδια .Πιστευω να βοηθησα. |
JOHNVTI έγραψε: |
Καταληγω: Δεν υπαρχει αμαξι χωρις προβληματα.Ποσο μαλλον σε νεο μοντ που πρεπει να αποβαλει και τις "παιδικες" ασθενειες._ |